Keresés

Részletes keresés

Wizard14 Creative Commons License 2010.08.27 0 0 8048

"És ti, kedves zuglói fideszes és KDNP-s képviselőjelöltek, hát ti hogy érzitek magatokat? Milyen érzés felmosórongynak lenni? Hát lábtörlőnek? Mert azok vagytok, mindannyian! Milyen érzés lesz majd, mikor meg kell szavaznotok Kutalikné és Weinek javaslatait? Mert meg kell, ugye tudjátok? Egy pincsikutyában több önérzet van, mint bennetek."

Talán ezért tűnt el a régiek közül a normálisabbja a Fidesz jelölt listáról!

20 ból öt maradt, abból is két kDNP-s (Ferdinandi, Harrach)

A három ember közül a Rátonyi még csak-csak érthető, mert falkabéli, és Ő igen jelentős MSZP-szadesz testületi többség mellett volt polgármester. Ez nem mentegetés. Puszta tény!

Előzmény: Törölt nick (8044)
Wizard14 Creative Commons License 2010.08.27 0 0 8046

Én nem látom, hogy a mostani kampányban pl. hol látod a Fidesz "herdát"!

Egy harmaddal kevesebb képviselőjelölt, sehol egy óriásplakát. Nem lehetséges hogy a ZÉK-röl beszélsz?

Előzmény: Halskette (8038)
Wizard14 Creative Commons License 2010.08.27 0 0 8045
Forrás? Mert különben bakfittty!
Előzmény: Törölt nick (8044)
Wizard14 Creative Commons License 2010.08.26 0 0 8043

Találkozzunk mondjuk itt! Csak úgy, kampány, és pártfüggetlenül!

Ötödik Zuglói Veteránjármű kiállítás álkatrész börze, modellvásár

ALKATRÉSZBÖRZE, MODELL VÁSÁR

2010. SZEPTEMBER 18.

BP.-ZUGLÓ, MOGYORÓDI ÚT 130.

(RÉGEBBEN SIEMENS, V. TELEFONGYÁR SPORTTELEP)

Kezdés:

Börze 07 h-tól Kiállítás 08 h-tól.

ÉLŐ ZENE, TÁNC, ÉS SPORT PROGRAMOK

KERÉKPÁROS ÜGYESSÉGI VETÉLKEDŐK

A BELÉPÉS DÍJTALAN

INFORMÁCIÓK:  ADLER SC, Fülöp István T: 06 20 334 18 14 e-mail: adlersport@gmail.com

Halskette Creative Commons License 2010.08.26 0 0 8039

A XIII. kerület adottságai mások, nekem mint lakóhely, nem túlzottan szimpatikus.

Tele van ipari területekkel, amiket most lakóparkokká változtattak. Sok régi házat eltüntettek a föld színéről.

Zugló sokkal nyugisabb, patinásabb.

Előzmény: Törölt nick (8028)
Halskette Creative Commons License 2010.08.26 0 0 8038

Azt nem zavar, hogy a Fidesz közpénzeket herdál el a saját kampányaira? Milliárdokban mérhető pazarlás. Mi van az árvízkárosultakkal? Mehetne jobb helyre is az a pénz, mint önfényezésre.

Zuglónak helyi képviselőket és polgármestert kell választani, nem külsős pártkommisszárokat, akik csak az állást halmozzák. Papcsáknak van már több, minek neki még a polgármesterség is?

Weinek szerintem korrekt polgármester volt, nem is indul, talán ezért. 

Ami fontos lenne Zugló életében: A Szépművészeti Múzeum körüli átalakítások leállítása változtatási tilalommal, a Városliget teljes autómentesítése, prostituáltak visszaszorítása vagy türelmi zóna kijelölése, házépítések magasságkorlátozása, Bosnyák tér rendbetétele, nagyobb köztisztaság. És a Vagyonkezelő adatainak nyilvánossá tétele, amiért Weinek hiába próbálkozott. Vajon miért titkolják ilyen veszettül?

Előzmény: Törölt nick (8031)
M.T. Creative Commons License 2010.08.25 0 0 8037
És még a BVSC uszodát sem sikerült megszerezni. Persze a Rátonyinak sem, pedig ő még igazgatta is.

Zugló paralell Óbudával. Semmi sem történt se ott, se itt.
Előzmény: Törölt nick (8029)
Törölt nick Creative Commons License 2010.08.25 0 0 8036
" Budapest, XIV. kerület A XIV. kerületet Zugló néven ismerik a pestiek, és valószínűleg többen bajba kerülnének, ha a kerület egyéb városrészeiről érdeklődne valaki. A kerületben lakók talán tudják, de a budapestiek közül feltehetően sokan nem, hogy ennek a kerületnek része a most már a Világörökséghez tartozó Hősök tere és a Városliget.

A kerület 18,1 négyzetkilométert kitevő területével a közepes nagyságú fővárosi kerületekhez tartozik, ugyanakkor mind a lakosság számát, mind az itt lévő lakásállományt tekintve a 2. a rangsorban. (Lakosainak száma 160-165 000, a lakásoké mintegy 64 000.) Gondozott parkjainak alapterülete több mint 2 millió négyzetméter (2 238 000), de ebből egymilliót jelent csak a Városliget...."  

Előzmény: Törölt nick (8035)
Törölt nick Creative Commons License 2010.08.24 0 0 8030

Köszi, ez korrekt igény-összefoglaló! Van ami valóban "filléres" tétel, de van ami csak nehezen kigazdálkodható. Állami/fővárosi szerepvállalás nélkül ez utóbbiak elfeküdhetnek.

Érdeklődéssel olvasnék további elváráslistákat is!

Előzmény: Törölt nick (8029)
Törölt nick Creative Commons License 2010.08.24 0 0 8026

Bocsánat, hogy beleszólok - régóta olvasom a polémiátokat. De egyre jobban érdekel, hogy ki mit tart végülis "történésnek"?

Utak építését/bővítését/felújítását? 

Infrastruktúrafejlesztést?

Kereskedelemfejlesztést? S ha igen, milyen trendek mentén?

Szociális/egészségügyi intézményfejlesztést?

Sport/kultúrafejlesztést? Mit, milyet?

Közterületi rendezettséget?

Közbiztonságot?

Mindezeket milyen mennyiségben?

M.T. Creative Commons License 2010.08.24 0 0 8025
Sok soroddal egyetértek, de nem értem, miért baj, hogy valaki(k)nek liberális, vagy baloldali gyökereik vannak. A liberális szó pejoratív jelzőként való használtát meg alacsony szintű politizálásnak veszem (vagy mondjam, hogy kikérem magamnak?). Az SzDSz-nek tudomásom szerint nincs utódja, legalábbis én nem látok olyan pártot, amelyik hasonló lenne. Az LMP, meg ez a ZÉK biztos nem az.

Abban viszont teljesen egyetértek, hogy azoknak már nagyon rég nem szabadna a politikában lenniük, akiknek valami közük volt az 1990 előtti hatalomhoz.
Ez persze vonatkozik jelenlegi államelnökünkre, Pozsgay, vagy Szűrös et.-ra is.
Szánalmasnak tartom Pelyva indulását is.

Szerintem Zugló el van átkozva. Teljesen mindegy, hogy ki lesz többségben, itt semmi sem fog történni (mint ahogy 22 éve nem történt semmi, azóta lakom itt).

Ahogy az szdsz-es többségű kerületi vezetésnek nem sikerült elintézni semmit (pl. Thököly, vagy Nagy L. szélesítés) az szdsz-es fővárosi vezetéssel,
ugyanúgy nem sikerült ez az szdsz-mszp-és kerületnek az szdsz-mszp-és fővárossal és ugyanúgy nem fog sikerülni a fideszes Zuglónak a fideszes fővárossal.

21 évig dolgoztam a XIII. kerületben, látom a kontrasztot. Ott egyébként azért imádják a polgármestert, mert pontosan ugyanúgy vezeti a kerületet, mint a tanácsi időszakban. Felülről, visszacsatolás nélkül.

Ezt szereti a nép, ez kell neki.
Előzmény: Törölt nick (8024)
M.T. Creative Commons License 2010.08.22 0 0 8023
Azért nagyon érdekes, hogy te az összes jelöltről kideríted, hogy milyen komcsi, vagy libsi múltja volt, és ez egyértelűen azt jelenti, hogy életük végéig azok is maradnek.

ELLENBEN: a derék polgári oldalon ilyenek nincsenek.

Gondolom, nem akarod, hogy a több idővel rendelkező topictársak leírjanak neked néhány életrajzot?
Előzmény: Törölt nick (8020)
Halskette Creative Commons License 2010.08.22 0 0 8022

Miért nem helyi lakost választunk?

Papcsáknak tényleg semmi köze a kerülethez, nem is itt él, ő nem a "bölcsek" jóvoltából lett képviselő, hanem protest szavazatokkal, hangulatkeltő kampányokkal nyert, amihez a milliárdos Vitézy újságja, a Helyi théma is rendesen hozzápakolt.

Mivel magyarázzák a zuglóiak, hogy rá szavaztak? Milyen érdemei vannak? Nem tudna erre senki sem válaszolni, szerintem.

Előzmény: Wizard14 (8012)
Halskette Creative Commons License 2010.08.22 0 0 8021

Rendes ember már nem is lehet az, aki munkáskáder volt? Tősgyökeres zuglói, városvédő. Aki a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnöke.

Honnan szedted ezeket az infókat?

És miért jobbak ezek a Papcsák féle gátlastalan zsiványok?

Előzmény: Törölt nick (8017)
Halskette Creative Commons License 2010.08.22 0 0 8016

Pelyva Györgyhöz mit szóltok, mint Zugló polgármesterjelöltjéhez?

Ő legalább itt él Zuglóban vagy 30 éve, és a Városvédő Egyesület egyik alapítója is.

Nekem szimpatikus.

Wizard14 Creative Commons License 2010.08.22 0 0 8015

Védi a búbánat! Ha neked ez jött le, akkor sajnállak egy kicsit. Lehet, hogy az iróniát érzékeltetendő, segített volna a gyengébbeken, ha a "bölcs zuglói népet" igy írom.

Az említett hölgyek és urak tekintetében teljesen igazad van, csak a Papcsák esetében előre skatulyázol, míg a többieket a hülyeségeik ellenére a fent említett nép többször újraválasztotta. Ha nem is négy évet, de néhány hónapot várhatnál a fix véleményeddel, nem?

Voltam szíves megkérdezni  a Kardost. Van egy rossz hírem: nem akar polgármester lenni!   Nagyon nem!

A géppisztolyos ügyről jó lenne, ha feltennéd a képet, mert a Pali útálja  fegyvereket, ezért nem hiszem, hogy létezik egy képen ő és egy géppisztoly. Persze minden "molnár lisztes lehet egyszer", de kíváncsi lennék egy ilyen képre.

Előzmény: Törölt nick (8013)
M.T. Creative Commons License 2010.08.21 0 0 8014
Nagy tisztelettel kérlek újfent, hogy vezesd le nekünk;
mi köze az említett jelöltnek a kerülethez, milyen korábbi tevékenysége kapcsolódott szükebb lkókörzetünkhöz, stb.

(Persze megkérdezhettem volna ez Baktalórántháza esetében is).
Előzmény: Wizard14 (8012)
Wizard14 Creative Commons License 2010.08.21 0 0 8012

Nem szeretem, ha a te véleményedet nekem tulajdonítod! Nálam a "csinálta" és az esetleg "csinálni fogja" között ég és föld a külömbség!!

Te összemosod a gyilkost a többi hatmilliárd emberrel, aki esetleg ölhet, mert lát, hall, és megvan legalább az egyik keze is hozzá!

Gratula!

Még egyszer mondom. A bölcs Zuglói nép akaratából Papcsák pillanatnyilag a kerület országgyűlési képviselője. Pont!

Hogy ez nekem, vagy bárki másnak mennyire tetszik, az már egy más kérdés!

Még mindíg több várható el tőle a Parlamentben, mint Zugló nagy nagy fiától, senátor Kulcsár Józsitól, aki a helyi testületben négy év alatt mindössze egyszer tartotta fontosnak, hogy személyesen hozzászóljon! Na ő aztán a kidobott állami, és kerületi pénz!

Előzmény: M.T. (8010)
M.T. Creative Commons License 2010.08.20 0 0 8010
Aha, értem.
Tehát ha a többi párt, és polgármester szarul csinálta eddig, akkor a Fidesznek is joga van szarul csinálni.
Hát, ez is egy érv.

Amúgy kifejthetnéd, hogy a Papcsáknak mi köze a kerülethez? Mert az életútjában nem nagyon találtam semmit. Még a vagyonnyilatkozatát is megnéztem.
Előzmény: Wizard14 (8004)
Wizard14 Creative Commons License 2010.08.19 0 0 8006

Benne vagytok egy tippelős játékban?

Zuglóban 15 körzetben indulnak jelöltek, + 7 listás képviselő lehet (eddíg 20-14 volt)

Indító tipp . mind a 15 egyénit nyeri a Fidesz

listás:2 MSZP

2 LMP

2 ZÉK

1 Jobbik

Polgármester: Fidesz

A nyertes lesz a topicmayer egy hónapig!

Szép napot!

Wizard14 Creative Commons License 2010.08.18 0 0 8005

Nem lehetsz a Palival ennyire gonosz! Nagyon a bögyödben lehet!,

De jutalmat kapsz! Ha megmondod, hogy a kerület melyik részén laksz, elintézem a külön járőrt arrafelé!

Előzmény: Törölt nick (8001)
Wizard14 Creative Commons License 2010.08.18 0 0 8004

Azért azt mondani a kerület megválasztott országgyúlési képviselőjére, hogy semmi köze Zuglóhoz, elég extrém!

Kardos Zsuzsa a kerületben élt. El is kótyavetyélte jóformán az egészet! Az ő pártjáról mi volt a véleményed? Az akkori jobbkezének, Killik Jenőnek a fia most a ZÉK vezetője (pl)!

Weinek (Budáról)még most sem ismeri a kerületet igazán. A párt ugyanaz!

A többi jelöltet már felsoroltam.

Demszky sem Budapesten élt. (A párt ugyanaz!)

Előzmény: M.T. (8003)
M.T. Creative Commons License 2010.08.18 0 0 8003
A Janicsákon kívül fogalmam sincs a többi jelöltről.
Csak azért kérdeztem meg, mert korábban minden párt felhasználta ezt az érvet az ellenérdekeltekkel szemben.

De azt azért egy kicsit arcátlanságnak tartom, hogy egy solymári ügyvéd, aki gyakorlatilag még a kerület közelében sem él(t), soha nem is volt kapcsolata a kerülettel, hogy gondolja.
Nyilván sehogy.

Annak a pártnak is meg van a véleménye az önkormányzatiságról, aki azért tesz ide, vagy oda egy jelöltet, mert már máshol (főleg a lakóhelyén) már nem jutott neki hely.

De érdeklődnék a többi jelöltről. Kik indulnak még?
Előzmény: Wizard14 (7998)
M.T. Creative Commons License 2010.08.18 0 0 8002
Persze tudtam.
De akkor mi köze Zuglóhoz?
Előzmény: Törölt nick (8000)
hillaris Creative Commons License 2010.08.18 0 0 7999
Én még mindig Kardos urat szeretném polgármesternek...  :)
Előzmény: Törölt nick (7978)
Wizard14 Creative Commons License 2010.08.18 0 0 7998

Kis kíváncsi!

Véletlenül tudom, hogy néhány éve már a XVII ben lakik családostól. Azt viszont biztosan tudom, hogy a bölcs nép akaratából Zugló országgyűlési képviselője. Ebben a minőségében a munkahelye a nagy folyó menti kupolás ház!

A többi jelöltről miért nem érdeklődsz?

A Kardos (Pia) Zsuzsa helyi lakos volt! Nagyon sokra mentünk vele!

Előzmény: M.T. (7997)
M.T. Creative Commons License 2010.08.18 0 0 7997
Tudja-e valaki, hogy hol lakik és dolgozik Papcsák Ferenc?
Wizard14 Creative Commons License 2010.08.17 0 0 7995

Szerinted. Szerintem a készletből (Pelyva,Janicsák, Weinek,Czeglédi, Várnai,) még mindíg az egyedüli aki megüti a "rendben van" mércét. Esetleg van még : Kulcsár, Ferdenándy, Halász Iván, Szűcs.

Ez a választék /minut, és én csak ehhez mértem.  

Előzmény: Törölt nick (7993)
lborli Creative Commons License 2010.08.16 0 0 7992
Bravó!
Nagyra nőj!
Előzmény: Taurus1 (7988)
Wizard14 Creative Commons License 2010.08.15 0 0 7991

Ha csak úgy tudsz ide írni, ha lehülyézel valakit, akkor jobb, ha olvasgatod a magazinodat!

Öregszel! Régebben jobban toleráltad mások véleményét!

Egyébként ezekkel a dolgokkal jobb lenne átvonulni a zuglói polidilire legalább a választások végéig! Benne vagytok?

Előzmény: Törölt nick (7989)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!