Most-már értem hogy mi kell bele ! :-) ..ezek után.....de még most sem értem hogy hogyan,meg azt sem,hogy mitől fütyülne...? ..ha letolom a torkán,akkor mi lesz ..? ott fog nekem zörögni ? :-) ...menjetek a picsába vazzee....
Vágsz, belőle egy olyan szélességűt, ami szorosan fér be a kipufogó cső végébe. A hossza pedig 10-15 cm legyen. Ezt fogod és lenyomod a torkán vazze! :-))
De mííííílyen rostaaaa ? Ha kivágok egy kört,valami rostából,az hogy a faszba fog megállni a csőben ??? ...kilöki mint a szart vazzzee...meg a kipufogó melyik részébe kell tenni ? milyen mérjen ? A részletek ! a részletek érdekelnének...:-))
Fogsz egy rossz rostát. Elvágod kb 15-20cm hosszúra. a szélesége a kipufogócső szélessége de úgy hogy szorosan menjen bele. Egyszerüen beledugod és indítasz.
Nem láttam ! ..de szerintem ,az is valami krumpli mérnök lehet...:-)) Viszont az is 7centcség,hogy azon a környéken, Akáctól, nem létezik okosabb tudományos paraszt ! ..meg nagyobb se ! :-)))
Önkormányzati gép volt csak most nem jut eszembe melyik falué. De nem 2,7-ért vette az tuti olyan 1,7-2 között vehette meg. :)
Viszont jó a gumizása elől 13,6r20, hátul 16,9r38 gumi ez sem olcsó rá. 13.6r20-as guminak kb 100-120ezer darabja, a 16,9r38-nak meg 180ezer darabja. A gumik ára csak 600ezer. :) Nem is olyan drága így a gép... :)