Szvsz hülyeség női autónak nevezni a 206-ost, sőt szerintem egyáltalán nincs értelme így megkülönböztetni a kocsikat. Azért, mert egy kocsi divatos külsejű, és főleg városi használatra tervezték, nem jelenti azt, hogy csak nők vezethetik.
Egyébként nekem is a szívem vágya egy 206-os, majdnem vettem egyet én is, de meggondoltam magam, mert csak részletre vehettem volna meg.
Apropó: mit tudtok a Peugeot 0% kamat és 0% kezelési költség akciójáról? Ez tényleg így van? Hol éri ez meg nekik?
A Yaris is tényleg nagyon jó kocsi, de kicsit többe kerül, főleg 1.3-mas motorral, viszont kevesebbet fogyaszt és nagyobb benne a hely, a 206-osban szerintem elég nehezen lehet elférni egy felnőttnek hátul, de ATomTom, te úgyis elöl fogsz ülni mindig, nem a te problémád.
A 206-osban meg még az tetszik, hogy egy csomó extra van benne alapáron, ezért nagyon megéri.
A Clio nem tetszik, a Yaris igen.
A 206 pedig a szívem vágya :)
Most egy dízel 205-ösöm van 1.9-es motorral, nagyon bírom. Olcsóér fogyaszt és megy, mint a fene. Hasonlót akarok, de újat. Sok a rossz tapasztalatom a használttal.
A 206 női autó? Képzeld el alufelnivel fekete sötétítés és szárny ! Hmm...
Beleszerettem a 206-osba, egy éven belül valószínű, hogy meg is veszem. Arra lennék kíváncsi, mit hallottatok, tapasztaltatok. Én nem olyan régen azt hallottam, hogy váltóhibákkal viszik vissza őket. Igaz ez ?
Mi a véleményetek a 2000-es HDi motorról?