Úgy tűnik, ez a Kata típusú "tempomat" semmiben sem különbözik az általam használt Éva típusútól... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Kíváncsi vagyok, melyiknek olcsóbb a fenntartása... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Fent a tükröknél van 1-1 magas hangsugárzó. A különbség egyébként érezhető. Sajnos - talán a gyenge antenna-erősítő miatt is - a rádió kevésbé szól tisztán, sokkal jobban jön a magas a CD-USB oldalról.
Ez azért nagyon durva! Remélem azért a már megrendelt középkonzolt még a régi áron adják, mert már 3 hete várom!
A hétvégén én is tettem egy hosszabb kört a kicsikével, és volt egy kis élményem is, attól függetlenül, hogy van aki szerint az 1,4-essel nem lehet "élményautózni"! Egy 1,6-os Focussal futottunk egy kicsit, és érdekes módon nem bírt velem! Szinte pillanatok alatt 150-en voltunk, de érdekes módon nem bírt otthagyni, kényelmesen tartottam a tempót! Csak utána az asszony "leszabályzott", meg én sem akartam az 1300 km-re annyira nyírni! Szóval nekem tud élményt adni egy 1,4 is!!!
Jahh feláras a szőnyeg. Ha elkopik tescosat veszek, mert drága:)
A középkonzol-os dolog is érdekes, nekem említette a kereskedő, mikor az LX-el szemeztem, hogy rá fognak tenni vagy 8000-es szerelési díjat, mert nagyon sokáig tötyölnek vele így nem éri meg... bár itt olvashattuk, hogy valaki házilag pikkpakk cserélte magának. Szóval passz. De nem semmi ugrás.
Van még egyáltalán valaki, akinek nem adtak dohányzócsomagot, vagy én vagyok az egyetlen madár?
Más: jobb első ajtóm ablaka betépi a külső gumicsíkot felül, akármit teszek, 2 helyen is begyűri, gondolom hoszabb távon lehet ebből valami szigetelési gubanc, hisz nem véletlenül tervezték a helyére. Ezt megnézetem.
Felemelték? Még szerencse hogy lebeszéltem magam róla. Biztos azért emelték fel mert minden Lx-es venni akar. Ílyen a kartámasz is. Csak azt nem értem ha kartámasz kell nekik, akkor mért nem vett bele amikor megrendelte az autót? Komfort csomag néven volt 50.000Ft-ért. A kartámasz mellé megkaptad még az aktív fejtámlát, dohányzó csomagot, magasséágállítható vezetőülést és a deréktámaszt elöl. Szerintem kötelező darab volt és rendeltem is.
Ez érthető. Nektek feláras volt a szőnyeg? Én is akartam bele kérni de mondták, hogy már benne van felár nélkül. Végülis amikor megrendeltem még széria volt de most sem a gyári van benne, viszont méretpontos.
De a kis hamutartó-szivargyújtó kombó miatt azért holnap betelefonálok, mert azért nem örülök. Aprónak tökéletes, plusz még egy 12V-os csatlakozó, na meg még dohányzok is.
Feltételezem ez nem nekem szólt:) me hangszórót azt kaptam, csak a dohányzócsomagom lopták ki, bár lehet most azért megnézem ,hátha hangszóróból is csak 2 van!
STORNO!!! Ezt véletlen hangszórókhoz irtam. De, hogy dohányzó csomagod nincs az valóban érdekes. Én hallottam hogy nincs benne a méretpontos szőnyeg az autókban. Én szerencsére kaptam bele.
Tényleg ott van, nem verte ki a szemem, tudod azt a sort kerestem, ami az ex limited-nél nincs kiikszelve, mert az nem jár az enyémhez. Szóval ez járt volna, de nem kaptam, hmm.
Érdekes, hogy nem látok sehol dohányzócsomagot az árlistában... így azt hittem ez alapból benne van a kocsiban, de az enyémmel nem jött... pedig az lett volna az aprótartóm. Nálatok van? EX limited
jut eszembe: az LX PLUS-ban csak 4 hangszóró van, az EX(LIMITED)-ek 6 hangszórójával szemben. Melyik 2 hiányzik, az elöl lévő 2 magas, vagy a 2 hátsó ajtóban lévő?
A másik meglepetés a tágas belső és külső. Én 185cm és 85 kg vagyok. Hátratoltam az ülést úgy, hogy a kormány a csuklómnál a pedálokkat meg kényelmesen ki tudjam nyomni. Átültem magam mögé és hoppáá! Elterpeszkedtem és még volt 10cm a térdem és az ülsé között pedig tényleg terpeszkedtem. A másik a külméret. Épp kinéztem az autóra és egy VW Bora parkol mellette. Érdekes hogy mennyivel karcsúbbnak tűnik. A héten majdnem bajba is kerültem. Lekanyarodtam a körútról és egy fehér transitból pakoltak elég kevés helyet hagyva. Előttem egy X3-as és egy CLk-320 Coupe ment (pont olyan mint a Cobra 11-ben ha ez segít). Röhögtem hogy mit bénáznak ennyit vagy fél perc volt mire elmentek mellette. A merci tükrei a parkoló kocsi és a transit között kb 8-10 cmre voltak. Aztán jöttem én és ajjaj. Alig volt a két tükörnél 3-4cm. Csak úgy néztem.