Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2005.03.25 0 0 927

Kopasz !

 

Elirtam, van ilyen .Neha 1xre tizenket-tizenot kulonfele cuccos fut, nehez hibatlanul irni. Ha mar radjott az iraskenyszer, akkor inkabb arrol beszelj , ami a lila topicban lett bemasolva about "canadian shy girls" .

Előzmény: mash (922)
DINO Creative Commons License 2005.03.25 0 0 926
> Ez is megerősíti , hogy amit uncsitesómtól tudok, hogy az építészszakmai is kétféle osztva politikailag! Az egyik oldalon a konzervatívabb, magyar tradíciókat képviselők, a másik oldalon pedig zsidók vannak.  <

 

Óriási csúsztatás.

Előzmény: Törölt nick (920)
Lorinc_d Creative Commons License 2005.03.25 0 0 925

Lendvai lenyúlt matrjoskái


2005. márc. 25., 12:36


Egy setét éjszaka, holdfogyatkozáskor Lendvai Ildikó asszony a rakottszoknyája alá rejtett 12 éves Gyurcsány Ferikével fizetés nélkül magához vette a GUM Áruház teljes matrjoska készletét. Mindezt egy hitelesnek látszó pecséttel ellátott okirat igazolja. Ez a döbbenetes hír jelent meg a sajtóban, méghozzá éppen most és itt. Ez bizony egy olyan horderejű vád, amely ügyében magának Lendvai asszonynak is érdeke vizsgálatot kezdeményezni.

 

A fenti állítást igazoló dokumentum kézírással készült, rajta több pecsét is található, feltehetõen zsíroskenyér fogyasztása okán. Természetesen a legszívesebben azonnal kijelenteném, hogy ez egy ízléstelen marhaság, Lendvai asszony felszólítására azért mégis csak kénytelen vagyok komolyan venni néhány sor erejéig. A szocialisták érdemes politikusa ugyanis azt találta mondani ma reggel az Info Rádióban, hogy ilyen esetekben így kell eljárni. Vizsgálni kell. Nevezetesen Orbán Viktorra és az ÉS által megjelentetett állítólagos dokumentumra hivatkozott. Mondván nem az számít, hogy milyen jegyzõkönyvek találhatók a cégbíróságon, hanem az, hogy a vád országos nyilvánosságot kapott. Hiába tûnik fel tehát marhaságnak, hogy Orbán Viktor miniszterelnökként taggyûlési jegyzõkönyvbe diktált magára nézve elõnytelen dolgokat, nem ez számít. Hanem az, hogy minderrõl lehessen beszélni néhány hétig, esetleg még egy évig.

Persze ha a kormány és a szocialisták népszerûségi mutatóit vizsgáljuk bizonyos mértékig érthetõ ez a kapálódzás. Rosszul megy a szekér. Nem mintha egy ilyen horderejû kabátlopási ügy melegen tartásával szavazatokat lehetne szerezni, de a saját kemény mag reflexeinek frissen tartására alkalmas. Meg arra is, hogy akár a múlt héten önkritikát gyakorló Bolgár György megbeszélje a dolgot kipróbált hallgatóival.

No, de ha komolyan vesszük, hogy minden politikusról a sajtóban megjelent állítást ki kell vizsgálni, akkor komoly munka vár a Parlamentre, az ügyészségre. Itt volna rögtön a miniszterelnök. (És azért valljuk meg egy regnáló szocialista vezér mégis csak inkább tarthat számot a közérdeklõdésre, mint az elõdei.) Csak így ötletszerûen: vizsgáljuk már ki a Gyurcsány-módszerrel való privatizáció mintapéldáit. Az õszödi üdülõ meg a MEH-óvoda megszerzését. Ha mindezzel végeztünk, akkor elõkaphatjuk a matrjoskákat is. Akkor majd nyugodt szívvel kijelenhetjük, hogy a nagy GUM-rablás egy marhaság.

- benyovszky -

Lorinc_d Creative Commons License 2005.03.25 0 0 924

Nyilvan zsidoul jobban beszel...

Meg magyarulk is csak hulyesegeket. Niedermayer: megtanitotta hogyan kell utkozni a jegkorongban, nincs ebben semmi necces. Legjobb legios: nyilvan azokra szavaztak ebben akik az egesz szezont a magyar bajnoksagban jatszottak.

 

Hulye ez a Strong...

Előzmény: mash (922)
mash Creative Commons License 2005.03.24 0 0 922

hogy nem-e furcsa,

 

hihetetlen vagy! a héber jobban megy?

Előzmény: Törölt nick (921)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.24 0 0 921

Nem gecizini akartam.

 

Rakerdeztem volna arra, miert volt Niedermayernek annyi "necces" szerelese . Rakerdeztem volna azokra a masszivan hiheto infokra, miszerint szinte minden este hajnalig tartott nekik . Rakerdeztem volna, hogy nem-e furcsa, hogy nem az NHL sztraja lesz a legjobb legios .

 

Nem jutott el hozza a kerdes . A telibevert nso.hu-s moderator kiszedte az osszes kenyes kerdest . Direkt nem irtam serto hangnemben, nem hasznaltam kifogasolhato szavakat, megis ...

 

Ami a kopkodet, es a sorrel locsolast illeti : elitelem, gusztustalan dolog. Ami furcsa : pont egy Fradi drukker teszi ezt szova ... az egyetlen klube,amely az elmult 20 evben palyabetiltast kapott nemzetkozi szinten a rendszeres botranyok miatt,akik majus harmincadikan megmutattak a fradista kulturat .

 

Jo hir keltese : B+ , ezt miert nem kered szamon azoktol,akik Ausztriaban randaliroztak ? A vezerszurkereteket miert nem vonod kerodre ( valami Fszsz szovivo, vagy mi a faszom ) , aki Koppenhagaban bilincsbe verve ult/fekudt a foldon ? Ok milyen hiret keltettek a magyaroknak, a magyarsagnak ?

Előzmény: Felelős Hazaffy (913)
Itamás Creative Commons License 2005.03.24 0 0 917
:)))
Előzmény: Pac (915)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.24 0 0 916
Arról nem is beszélve, hogy római katolikus milliárdosból valahogy kevesebb van, mint a Soros - Bill Gates félékből...
Előzmény: Pac (914)
Pac Creative Commons License 2005.03.24 0 0 915
Meghal Gyurcsány, kérdezi tőle Szent Péter:
- Hát te ki vagy, és mit tettél életedben?
- Baloldali miniszterelnök vagyok. Adtam a határon túli magyaroknak magyar-státuszigazolványt, és 90 Euro támogatást.
- És hogyan szavaztál a kettős állampolgárságról?
- Nemmel.
Tanácstalan Szent Péter, megkérdezi hát az Istent, hogy mit csináljon.
Isten gondolkodik egy kicsit, majd azt mondja:
- Adjatok neki egy mennyország-státuszigazolványt, 90 Eurot, aztán küldjétek le a pokolba!
Pac Creative Commons License 2005.03.24 0 0 914
Ami Sorost illeti : a "gonosz zsido" dollarmilliardokat koltott jotekonykodasra .

Dollármilliárdokat???
Hahaha

Az alapítványainak nem a jótékonykodás a legfőbb célja.
Inkább a befektetés.
Igaz, másféle mintha venne egy gyárat, de befektetés.

Ha demagóg akarok lenni:
abból jótékonykodott, amit másoktól elvett.
Egy modern Robin Hood.

"A rom.kat milliardosok valahogy kevesebbet ... "

Csak azért mert ők nem reklámozzák úton-útfélen hogy adakoznak, attól még lehet hogy többet adnak mint George...
Előzmény: Törölt nick (909)
Felelős Hazaffy Creative Commons License 2005.03.23 0 0 913

Miért, most olvastam, hogy holnap gecizni akarsz a két kanadaival.

Akik szarért hugyért idejöttek az NHL-ből.

Akiket köpködtek és sörrel locsolt a többi tahó.

Te aztán jóhírünk kelted.

Előzmény: Törölt nick (909)
Don Palesz Creative Commons License 2005.03.23 0 0 912
Mért, Csicsolina nem zsidó?:))
Előzmény: Törölt nick (909)
Matt Creative Commons License 2005.03.23 0 0 910
én egy olyan hölgyet választanék, aki egy képes szépfiúkat a világra hozni.
akik a világ minden táján jóhírét keltik az országnak.

Barbadoson, az USA-ban, Izraelben, Indiában, Angliában, Franciaországban, mindenhol.
Előzmény: Törölt nick (909)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.23 0 0 909

Te kit valasztanal,melymagyar ? Csicsolinat ?

 

Tony Curtis igen jo nevu szinesz , Polgar Judit a vilag egyik, ha nem a legjopbb noi sakkozoja . Ami Sorost illeti : a "gonosz zsido" dollarmilliardokat koltott jotekonykodasra . A rom.kat milliardosok valahogy kevesebbet ...

Előzmény: Törölt nick (905)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.23 0 0 907
Pardon, Imre Kertesz (vagy Gaertner?)
Előzmény: Törölt nick (906)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.23 0 0 906

Válaszom: igen.

 

És jövőre Kertész Imre lesz.

Előzmény: Törölt nick (905)
Pat_Healy Creative Commons License 2005.03.21 0 0 904
ehh. Ez mennyire kemény. Ritka nagy bunkó ez a "tanárúr"..
Előzmény: Törölt nick (901)
Pac Creative Commons License 2005.03.21 0 0 903

Na igen a "Tanár Úr" ismét villantott.

 

Egy neveletlen tapló, nem több...

Előzmény: Törölt nick (901)
Pac Creative Commons License 2005.03.21 0 0 902

Ahogy én elnézem, egyik oldalt sem szereti igazán.

 

A Madárpártot pedig kifejezetten rühelli.

Előzmény: Törölt nick (899)
szol Creative Commons License 2005.03.21 0 0 900
szélkakas
Előzmény: Törölt nick (899)
Lorinc_d Creative Commons License 2005.03.21 0 0 898

DJ Urcsány, mint tudjuk, nemrég Debrecenben járt. A Hatalmas Ember látogatása alkalmából a Köztársasági õrezred ostromlott várossá nyilvánította Debrecent, de különösen az egyetemet, ahol DJ Urcsány a jövõrõl makogott. Hogy mi minden történt ott - például hogy elvették a veszedelmes egyetemistáktól az uzsonnájukat, mert biztos azért hozták, hogy miniszterelnököt dobáljanak vele - már tudjuk a híradóból. De nem mindent írtak meg az újságok. Azt például egyik sem, amit egy névtelen olvasóm mesélt el nekem, illetve most már mindannyiunknak...

most olvasom az indexen, hogy gyurcsány itt volt debrecenben, - nagy biztonsági intézkedésekkel, mer a jobboldal radikalizálódick - cikk végén leirják: nem történt rendbontás! a rend az megvolt lehet, de 1 vicces jelenetet kifelejtettek a hírből. miközben tartotta a beszédét a kossuth egyetem aulájában, vmi srác bekiabált neki elég hangosan, nem tudom mit. na most normális politikus erre nem reagál szerintem, de hősünk úgy érezte, ezt nem szabad annyiban hagynia, meg kell védenie kormányfői méltóságát az ismeretlennel szemben- ha már ugy sincs más dógga. szóval rákérdezett, hogy na ki volt az a bátor fiatalámber? de a fiatalember büszkén felvállalta tettét, magasra emelve a karját. erre gyurcsány: na hát ha olyan bátor, miért nem jön fel a színpadra ide? a f.ember eleget tett a szíves invitálásnak, a biztonsági szolgálat 10-edének, azaz vagy 20 embernek a kíséretével.Gyurcsány: ossza meg velünk hogy mi a problémája! a srác odaállt a mikrofon elé és elmondta hogy csúnya dolog sok mindent ígérgetni és keveset betartani. mondanom sem kell hogy mindenki el volt hűlve , az elnök úr is igencsak zavarban volt. valami olyasmit válaszolt, hogy hagyjunk időt a többi kérdésnek is. hát ennyi , remélem jó helyre írtam be. aláírás és minden nélkül, mert egy gerinctelen féreg vagyok, köszi.

 

Forrás: Tomcat blogja

Pat_Healy Creative Commons License 2005.03.15 0 0 897

üdv,

 

 

én csak most láttam a Gyurcsány kabarét (kislány, meg csövesek), gyönyörű volt komolyan mondom. Azok a gorillák kb friss levegőt nem engednek a feri köré nem hogy csöveseket. Egyszerűen sírtam a röhögéstől. Múzeum kertbe meg sajnálom, hogy nem jutottam el...

 

 

 

Más: volt egy műsor a HírTv-n négy újságíró elemezte a ma történteket köztük Tóta W Árpád is, de ő valahogy lusta volt kokárdát rakni magára, komolyan nem értem miért..

 

 

Hajrá Fradi,

 

Hajrá Magyarok!

DINO Creative Commons License 2005.03.15 0 0 896
szol Creative Commons License 2005.03.15 0 0 895
pályát tévesztett... színésznek kellett volna mennie.
Előzmény: Lorinc_d (894)
Lorinc_d Creative Commons License 2005.03.15 0 0 894

Gyurcsanyt kifutyultek a Muzeum kertben.

Tegnap meg Dunaszerdahelyen, ahol a nagykovetsegrol valaki fel akarta olvasni a beszedet.

Helyes. Erezze csak ez a fereg, hogy takarodnia kell innen.

ecobika Creative Commons License 2005.03.13 0 0 893

nem akarok vészgibic lenni, de nem volt ez bunda?

Túl nagy pénzt lehetett nyerni az online fogadóirodáknál...a tippmix nem engedi meg a magyar meccseket, csak ötös kötésben...

De online 5-szerest lehetett kaszálni. Óriási bónuszok...

 

www.angelfire.com/journal2/ecobika

nyereséges foci és NBA tippek ingyen

Előzmény: Pac (892)
Pac Creative Commons License 2005.03.13 0 0 892
Irán messze nem Irak.
És Irakban sem értek el sokat.

Jó, Sz.H-t eltakarították.... és???
Csúnya vége lesz ha elkezdenek kötekedni a perzsákkal.
Előzmény: szol (890)
Pac Creative Commons License 2005.03.13 0 0 891
" Irán - saját állítása szerint - kizárólag békés célú nukleáris programot folytat, izraeli és amerikai hírszerzési illetékeseknek azonban, akik az elmúlt hetekben megosztották egymással értesüléseiket, meggyőződésük, hogy Teherán atomfegyver előállítására készül - áll a The Sunday Timesban. "

Izrael mit mesél a saját atomprogramjáról?

Ja, hogy ahhoz senkinek semmi köze?
Előzmény: Don Palesz (889)
szol Creative Commons License 2005.03.13 0 0 890
van egy iráni cimborám, aki mesélt szép dolgokat a népük mentalitásáról... kemémy fába készülnek vágni a fejszét az izraeliek, illetve az amcsik...
Előzmény: Don Palesz (889)
Don Palesz Creative Commons License 2005.03.13 0 0 889
MOST talán jó a link.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!