Valaki megtudja mondani , hogy lökhárítot tudnak-e javítani (utána fényezni),, de nem eltört hanem végighorzsoltam eléggés sajnos. Illetve kb milyen áron szokott lenni ha készen kellene venni egyet(mert bontóba szerintem pont bordó nem lesz nagyon, és azt nem tudom,hogy egyféle van-e vagy a 3.0 más-e mert a kupufogója másképpen végződik).
Vki meg tudná mondani, hogy milyen kerékcsavar kell egy 2000-es 2.0i 406-oshoz, ha alufelnire cserélném a lemezfelnit? Úgy tudom M12, no de a hosszúsága? A fékbe nem fog beleérni (most lehet baromságot kérdeztem), mert egy ismerősöm olasz autóján csak a hátsó csavarokat kellett hosszabbra cserélni...
Nem akarlak elkeseríteni, de nem tudod házilag tisztítani.
Turbo felújítás jöhet szóba, ha tényleg problémás, de nem olcsó.
Ha rákeresel a neten találsz sok céget, aki ezzel foglalkozik, szétszedik, bevizsgálják, kicserélik problémás alkatrészeket majd kiegyensúlyozzák, bemérik.
Akár a 100-ezret is elérheti a számla az állapottól függően, de annyiért meg már bőven kapsz bevizsgált használtat.
Már tegnap is akartam írrni de mikor rányomtam a "Mehet"-re kidobott a fórumból!
Az én gépem 1999.03. havi! Meg kell nézni a műszeregység hátulja milyen mert több fajta is van!Lehet hogy a műszerek egyformák és ki lehet csak azt az egyet cserélni!Én is úgy akartam csak amit szereztem egységet nem ugyanolyan volt mint az enyém! Most vettem egy komplett jót és van így egy tartalékom is!! Tudsz képet küldeni az elejéről és hátuljáról? Megmondanám jó lenne-e!Egyébként 6-ért adnám Nagykanizsán!
nekem egy regi off autom produkalt hasonlot, addig, amig teljesen ki nem olvadt a gyujtaskapcsolo. ha ez a baj, akor ezt nem kellene megvarni, komoly zarlat lehet mar