És igen. A kér yaxley egymástól független működésű. Ha nem így lenne, akkor - a műszaki ábrázolás szabályai szerint - egy szaggatott vonallal összekötve és nagy valószínűséggel azonos pozícióbanvábrázolnák őket. Jelen esetben arról van szó, hogy egyszerűen egy 24 állású kapcsolót váltottak ki két 12-sel.
Interneten a frekvencia pontos ismeretében meg lehet találni, hogy milyen üzemmód van ott. De hiába írja, hogy FSK 50 baud, a "sima" géptávíró demodulátor nem veszi kiértékelhetően. Érdekelne még a GW FSK üzemmód is.
Tudom, hogy a MixWben mindent lehet egyénileg beállítani, ez tetszik is benne.
Ezt a kapcsolást találtam hozzá, de nekem valahogy nem stimmel az alsó Yaxley központi érintkezőjének a bekötése, illetve összekötése a felsővel. Annak ugyanis csak a 12-es állásban van/lenne szerepe, minden más kapcsolóállásban semmi funkciója nincs.
Ráadásul elég sok ponton bele van gyógyulva a rádióba. Az eredeti FTT-4 csak 4 v. 5 deróton csatlakozik, kis sorcsatival. Kihúzható és minden megy tovább.
Ezek a szelektívek sok ponton jól be vannak mókolva.
Ezekszerint ez valami extrás mert adásban egy hosszú jelkombinációt tud adni, vételnél pedig blokkolja a vételt némelyik csatornán de kiolvasva a rádiót (FTH2010) nem látok nyomát.
Van valakinek itt tapasztalata az ún. Miracle Whip Antenna-val kapcsolatban?
Egyáltalán érdemes foglalkozni a talpában egy változtatható ipmedancia-transzformátort tartalmazó, ezáltal széles frekvenciatartományban használható QRP-antennával, annak beszerzésével foglalkozni?
Van 4,5 voltos telepnek helye és kettő pár telepcsatlakozó is.De ezek között sazakadást mérek Bonyolítja a dolgot, hogy a jobb alsó sarokban még egy kapcsoló is van 1;2;3 felirattal