rosszúl hangzik, nálam hál isten jól bírták eddig a gumik, bár nem sokat teszek bele, de Bridgestone Potenza re720-amra 30ezer után azt mondta a gumis, hogy még 90%osnál is jobb.
Amúgy ezekre a gumikra, amikkel szerelik a cee'd-et azt írják nagyon sokat bírnak.
26 vagyok:) de az én időmben még voltak kazetták, mondjuk már egy darab sincs, azonban cd-m sincs egy szál sem, rádiót hallgatok, nem vagyok nagyon zene párti sosem voltam, így végülis nekem nem is szempont a zenei része, bár az asszony cd-zik, így max Őt érinti:)
nem akartalak megbántani a kazetta úristennel:))) mindenki azt hallgat amit akar és azon amin akarja persze, csak mostanság én 1 autóban sem láttam magnót, azért volt az úristen;) de nosztalgiázni én is szeretek, szal értem én, bár én nem zenében
Úristen??? Nem tudom, Te hány éves vagy, de nekem - és kortársaimnak - rengeteg felhalmozott kazetta van a fiókban. Akkoriban még nem volt menő a CD és bizony figyelmesség, ha a disc mellett ezt is elővehetem, nosztalgiázhatok utazás közben.
Jahh és pont ezért is mondtam, hogyha megrendeled és megjön klíma nélkül, akkor azt mondják változott azt kész? Ne neeee:)))
Amúgy persze vonják le az árából akkor, ahogy a példában is módosították a történetet, oké. vagy szerezzék be, vagy vágjanak hozzám egy gumiszőnyeg garnitúrát, vagy alapból kérjenek elnézést, szal elég rugalmas vagyok, de hogy ez van, azt annyi, ezt nem veszi be a gyomrom.
Persze olvastam azt, hogy a változtatás jogát fenntartják, és ha szólnak azt is mondanám, hogy ám legyen... de ha május elején legyártott kocsinál még június elején sincs javítva a felszereltség lista, ami elvileg azóta már így érkezik, de mégis így hirdetik és adják el 1 hónapra rá is, én azt a vásárlók félrevezetésének hívom.
-------------------------
A Peugeotos sztori meg durva, azt hiszem felgyújtottam volna Őket, lévén a tempomat jó, az alufelni meg azért nem sokat ér, max ha szereted rázatni az ülepedet drága pénzért:)
Figyelmedbe ajánlom a felszereltséglista utólsó mondatát. Ez a mondat sminden márkánál megtalálható.
Más. A szomszédom pár éve vett egy Peugeot 407-t. a felszereltséglista szerint volt benne tempomat. Amikor megjött a kocsi kiderült, hogy nincs benne, viszont 17"-os alufelni van a 16-os helyett. A Peugeot levont 60e forintot az árból tempomat hiánya miatt és rátett 80-at a nagyob felni miatt. Így 20ezerrel drágább volt a kocsi. Mindez egy 6,7 millios kocsinál.
Valóban. A 12V csatlakozó lennt van az usb mellett, és kicsit feljebb KÉNE lennie a hamutartónak, mellette egy szivargyújtós 12V-al. A kincs ami nincs:)
Csak azt tudom tanácsolni amit a legtöbben mondanának: ki kell próbálni! Én is ezt tettem, már 2x vezettem az 1.4-est. Elsőre elszúrtam, mert egymás után vezettem az 1.6 dízelt és az 1.4-est. Hatalmas csalódásnak éreztem... 2. alkalommal okosabban tettem és csak az 1.4-et vezettem. Így nem azt néztem mennyivel lomhább mint a dízel, hanem csak a saját érzéseim alapján figyeltem az autót, függetlenül mindentől. Így azért sokkal másabb, jobb volt. De bárhogy is döntesz próbáld ki, lehetőleg külön-külön. Így elkerülheted azt a hibát amit én elkövettem. :)
Nekem azért van cd-m:)) de ami jár az jár alapon, legyen dohányzó csomagom is:))) és ez dühít leginkább, hogy rendesen odaszólok mi van, erre elhajtanak, mint egy madarat. Azt a rohadt dohányzócsomagot is alig használnám, nem füstölöm össze az autót, de mi az, hogy ehhez nem jött, nem lehet mit tenni??? Se elnézést, se semmi. Korrektek. Sebaj, megyünk tovább.
Mondok jobbat! :) Érkezett Carens a szalonba, a dízel, 7 személyes EX (tehát full) és nincs benne a magnó. :) Az ügyfél örült, mert a tesztautóban ott volt és előveheti a régi kazettáit :)
Én is láttam azt a szalonautót a neten! Gondolom a KIA Lurdy ajánlatára gondolsz. Szerintem annyiért nem adnak neked dieselt, még ha szalonautó is. Gondolj bele, hogy az mekkora kedvezmény lenne!
Én ezt a hirdetést, inkább valami vevőcsalogató dolognak gondolom.
Jó tanács: Mielőtt megvennéd az autót, menj el több kereskedőhöz, és nyugodtan mondd el az elképzeléseidet a kedvezményekről, a legtöbb esetben hajlandóak engedni (ki többet, ki kevesebbet), csak rámenősnek kell lenni.
Tervezek egy cee'd vásárlást, tanácsot kérnék ill. véleményt tőletek.
Jó lenne a dízel, csak árban sokkal húzósabb.
Az 1.4 -es moci mennyire dinamikus, ill, érzetre mennyiben más? A műszaki adatoknál úgy látom, hogy 100km-ig csak egy tized másodperc a különbség a gyorsulásban, és utána?
Mennyire hangos 130-140km/h -nál a benzines, és van-e még kellő ereje gyorsulni?
Láttam szalonautóként hirdetve 3milláért dízelt, szerintetek azt érdemes?
Na rákérdeztem a kereskedőnél, hogyhogy nem érkezett a most átvett EX limited-embe dohányzócsomag. Aki lekérdezte az importörtől.
Hallgassátok a tanulságos válaszukat: ezek így érkeztek, nem tudnak mit tenni. Majd új felszereltség bontás lesz, és a drágább felszereltséghez fog járni!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hozzáteszem reggel megnéztem az oldalukon a felszereltség listát, és még mindig szíriaként jelöli mindegyik modellhez. Erre varjatok gombot.
Vigyázzatok mit hogy rendeltek, mert lehet mire megérkezik már változtattak, persze nem közlik veled és lehet már klíma se lesz benne. Ezek szerint tök mind1 mit írnak felszereltséghez, max azt mondják, ez így érkezett. Elhiszem, hogy európába akar betörni rendesen a KIA, de így....
Azért nem szándékozom annyiban hagyni, de ha mindent így kezelnek, akkor még időben eladom a kocsit:))))))))))
kéne valaki, aki lefordítaná az esetet koreaira és elküldeném a gyárba, hogy lám európai partnerek így kezelik a dolgokat:) Megnyugtatóan:)
25 ezrenként cserélsz gumit? Én az előző autómon 125 ezernél csréltem a Continentalt. A másikon ondjuk 90ezernél cserélni kellett a Pirelleit. Amúgy ha nem valami spéci pirelledit használtok vigyázzatok mert nagyon szarok. Én koccantam már miatta.
A gumisnál is elégedett leszek, ha majd kevesebbet kell fizetni az első cserénél.
Köztudott az is, hogy a 16-os anyaga puhább, mint a 15-ösé.
Nekem a 16-os annak idején 25 ezrenként csontra elfogyott, akárhogy vezettem, és bármilyen gumi is volt az. Olcsó Hankook, vagy drága Pirelli, vagy Michelin Pilot Primecy. Ugyanúgy elkopott. A 15-ös majdnem 2* annyi km-t kibír majd.
A stabilitásból érezhetően semmit nem vesztett, de sokkal konfortosabb lett így.
Nem zörög be olyan habar egy kis bordán, csand van a vasúti síneken átszáguldva is.
ha ezt a román KIA meg tudja igy tenni, akkor a magyar nem tudom miért nem. Igaz, hogy kicsit macerásabb lenne nekik, de valószínűleg tartom, hogy még többen vennének Cee'd-et ha legalább ezekkel az extrákkal lehetne itthon is variálni.. Pláne ilyen felárakkal hogy ESP 100e Ft, nekem csak emiatt kellene az EX semmi másért.