Keresés

Részletes keresés

Iván Gábor Creative Commons License 2000.11.01 0 0 90
A Magyar Hirlap

http://www.magyarhirlap.hu/cgi-bin/forum.pl?msg=415

fórumán is indítottam egy eszmecserét az Egely kerék leleplezéséről. Ha tudtok még javasolni fórumindító helyeket, azt megköszönném.

Előzmény: Iván Gábor (89)
Iván Gábor Creative Commons License 2000.10.31 0 0 89
Kedves Nagytestvér!
Igazán abbahagyhatnád ezt az 1984-es dumát és beszélhetnél a lényegről. Hogy mit gondolsz rólam, az engem nem érdekel és szerintem mást sem. Talán a témához kellene hozzászólnod.
Előzmény: Big Bother (88)
Big Bother Creative Commons License 2000.10.31 0 0 88
Elhiszem, hogy a TÜV sokmindennel foglalkozik (jé!), de azért te is észrevehetnéd, hogy nem vagy a TÜV kompetenciájának a letéteményese. Sőt ha végigolvasom a hozzászólásaidat, a tudományos elveknek sem feltétlenül.
Előzmény: Iván Gábor (80)
Kelemen Péter Creative Commons License 2000.10.31 0 0 87
Zotyo!

Én is kontakt hőmérőt használtam, digitális kéziműszerhez tartozék. Összehasonlító mérésre szerintem jó, de nem tud tizedfokokat mérni.
A 23-as eredményt kétszer is sikerült produkálni, egyszer 25 fok, máskor 24 fok volt a környezeti hőmérséklet. A kezem egyszer 34 fokos, máskor pedig 38 fokos volt. 1 foknál nagyobb különbség nem volt, lemértem. Érdekesség képpen, kis idővel ezután a mérés utána ugyanebben a helységben a kezem továbbra is 38 fokos maradt, de az a nyomorúlt kerék nem forgott. Ez is nagyon fontos, mert a kézzel végzett pörgetéseknél a forgás-idő függvény nagyon jellemző alakú, felfutások és visszaesések jellemzik.
Diákokkal is csináltam pár mérést, és annak érdekes tapasztalata az volt, hogy szűz kéz másképpen forgat, mint egy rutinus. Ha valaki régen forgatott, akkor annak először ellentétes irányba indul el a forgás (bal kézzel az óramutató járásának ellentétes irányba), aztán pár perc múlva a forgás iránya megfordul és ha megfeszül a gyerek, akkor sem tudja visszafelé pörgetni. Nyílvánvaló, hogy nem a kéz alakja változott meg, ha nanem valami más magyarázatot kell keresni. Van olyan ember is, aki stabilan fordított irányba pörget. Én egy ilyet találtam, nála nem következett be ez a változás.

Ezek a mérések nem teljesek, további korrekt mérésekre van szükség, ha valaki érdemben szeretne dönteni.

Péter

ui: Remélem, hogy nem további meddő vita lesz ennek a vége, hanem sikerül tető alá hozni egy komolyabb mérést.

Előzmény: Graff Zotyo (85)
Zyx Creative Commons License 2000.10.31 0 0 86
Szia Zotyo!

Igen, van ilyen tapasztalatom. Ha vegigolvasod ezt a topicot, megtalálod több helyen, már nem akarom mégegyszer leírni, bocsánat. A nylonra a 66-ban válaszoltam.

Feluletes mereseket vegeztem csak ez ugyben, a homerseklettel nem volt korreláció, de a bőrellenallassal igen, bár csak nagyon haloványan.

Először a huzatra gyanakodtam, amikor a kéz mint egyfajta szélterelő lapát forgatja meg a kereket.

Másodszor a hőmérsékletre gyanakodtam, pont úgy ahogy ti. Próbáltam kéményt építeni, ahol már forognia kellett volna, de nem tette. Soha semmivel se sikerült 10 fordulatnál nagyobb sebességet elérnem, csak ha tényleg extrém körülményeket okoztam. Tehát a vasalónál jobb megoldást is probáltam évekkel ezelőtt.

Ez a hőmérsékletkülönbség okozta légáramlat, mint magyarázat nagyon kézenfekvőnek tünik, de szerintem nem jó. Kevés, nem teljeskoru magyarazat.

Ezután fordultam az elektromágneses megoldások felé.

Tudomásom szerint senki se mérte még meg ezt a hőmérsékletfüggést közvetlenül precízen. Egely se. Ha pontot szeretnénk tenni a vita végére, ezt a mérést el kell végezni. En a magam reszerol elvegeztem, de ezt nem tekintem hitelesnek, mert nem voltam annyira alapos, mint egy ilyen szituban kellene. Hiteles attol lenne, ha ti is ott lennetek a mereseken es kozosen megbeszelnenk a meres technikajat. A 30-as hozzászólásomban irtam a mérésről. Ez egyertelmuen kepes kimutatni az osszefuggest a kerek forgasa es a homerseklet kozott. De persze alaposan ki kellene dolgozni a technikát előzetesen. Aztán elvégezve a méréseket egyértelmű lenne a helyzet. Gondolom sokat lendítene a dolgokon, ha segítenétek elvégezni ezt a mérést. A meresekben reszt venni nem tudok, de az eredmenyek statisztikai analiziset szivesen elvegzem.

Vegul egy kerdes: Ha sokat kiserleteztetek mar a kerekkel, tudhatjatok ti is, hogy a kerek egy magasabb fordulatszamon stabilizalodik, de aztan visszaesik es már nem éri el ujra azt a szintet, ha kesobb megis felporog. Ilyenkor mi tortenik? Kihult a kezunk?

Szoval, lehetne a parajfalokra szamitani a meresek elvegzeseben? Vagy meddő vita marad tovabbra is?

Előzmény: Graff Zotyo (85)
Graff Zotyo Creative Commons License 2000.10.31 0 0 85
Peter!

Korabban irtam, hogy a Parajfalok kiserleteirol
lehet olvasni a http://zotyo.hu/para/paraolv.htm laprol kiindulva.

Milyen homerovel merted a kezed kulonbozo reszein a homersekletet? Mi olyan kontakt homerot hasznaltunk, ami igen gyorsan reagal. Persze lehet, hogy neked tenyleg csak 1 fok az elteres a tenyered es ujjad vege kozt.

Egyebkent az is olvashato a cikkben, hogy zart szobaban felvettuk videora, hogy "mukez"-el meg tudtuk forgatni a levelegot, amit fusttel tettunk lathatova. Es persze a kereket is, igaz, nem 23-al.

Zyx!

Ugy tunik te nagyon nem hiszel a homerseklet kulonbseg miatti levego aramlasban. Van erre utalo tapasztalatod? Mert nekunk nagyon ugy tunt, hogy ho kell legyen a dologban. A nylon zacsko az elektromossagot miert arnyekolna le? Ezt mar irta mas is, de nem lattam, hogy mit reagaltal ra.

Előzmény: Kelemen Péter (83)
Iván Gábor Creative Commons License 2000.10.30 0 0 84
Alattalévő!
A filozófiámat félre tudom tenni, ha zavar téged és anélkül is tudok érvelni.

Az 1 és a 2 vasaló között pont az a különbség, amit Te nem láttál. A jég nem jó mert más viszonyokat teremt.

Nezetközileg elismert orvosok mértek hőkamera segítségével 8 celsius fok hőkülönbséget is az emberi kézen stresszes idegállapotban. A stressz úgy látszik növeli a hőkülönbséget a kézen. Ez jó a számodra, mert valószínüleg higgadt ember lehetsz ha csak egy fokot mértél. Persze ez nem ökörszabály, mert sok fontos befolyásoló tényező van még.

Te kérdezted, hogy hogyan mértem, most meg hogy megmondom ki sem próbálod, csak egyszerűen azt mondod, hogy "nem kell két vasaló, csak egy". Nem vagy egy kicsit pontatlan, és következetlen?

Előzmény: Kelemen Péter (83)
Kelemen Péter Creative Commons License 2000.10.30 0 0 83
Gábor!

Én egy kézzel szoktam pörgetni a kereket és a kezem két pontja között NINCS nagy hőmérséklet különbség, max. 1 fok, de az esetek döntő többségében még ennyi sem, lemértem. Ez nem befolyásolta a pörgetést. Ezért nem kell két vasaló, csak 1, de persze ennyi erővel jeget is tehetnék a meleg vasaló mellé, de ez nem jó megoldás. Az is lehet, hogy a levegő mozgatja valahogy, de nem így, ahogy te modellezni akarod.

Ami pedig a hallgatást illeti: csak sajnálni tudlak.
Ami pedig a hitet: Legalább abban hiszel, hogy igazad van.

Péter

Előzmény: Iván Gábor (82)
Iván Gábor Creative Commons License 2000.10.30 0 0 82
Kedves dr.Lecter!
Köszönöm a figyelmeztetésedet, teljes mértékben igazad van. Kérem a moderátortól törölni az általam elkövetett névmegemlítési hibát. Tényleg nem szolgál mentségemre hogy én valódi nevemen írok, Zyx pedig álnév mögött.

Helyesen:Big Bother!
A TÜV foglalkozik méréstechnikával és hőátadási jelenségek vizsgálatával is. Ha nekem nem hiszel kérdezd meg tőlük. Ebben és sok másban is biztos vagyok.

Zyx!
Nem én tévesztettem össze az egyet a kettővel, hanem Te.Ez pedig már ovodás tananyag.

Alattalévő!
A pihenőidődben javaslom ismételd meg a kisérletet két különböző kézhőmérsékletre felmelegített és egymás mellé helyezett vasalóval. Nem haragszol ha a tényszerűség miatt kijavítalak. Engem innen aligha hallhaszt, ha csak nincsennek hallucinációid. Inkább olvasásra gondoltál nem de?

Bosszantó és pimasz stilusomat vállalom veletek szenben, mert megérdemlítek

Előzmény: Dr. Lecter (81)
Dr. Lecter Creative Commons License 2000.10.30 0 0 81
Kedves Iván Gábor!

Tisztelettel kérlek, hogy az Index szabályait betartani méltóztassál. Ezek ugyanis még a Semmiben Sem Hívô Prófétákra is vonatkoznak.

Köszönettel:
Dr. Hannibal Lecter

Ha nem egészen értenéd:

Modus moderandi
1.1. f.) Tilos bárki valós, bármely személyes adatának (pl. név, munkahely, lakhely, beosztás) engedély nélküli közzététele. Ez azonnali törlésre kerül. A nyilvánosságra hozó nicket a moderátorok automatikusan letiltják.

Előzmény: Iván Gábor (80)
Iván Gábor Creative Commons License 2000.10.30 0 0 80
Big Bother!
A TÜV foglalkozik méréstechnikával és hőátadási jelenségek vizsgálatával is. Ha nekem nem hiszel kérdezd meg tőlük. Ebben és sok másban is biztos vagyok.

Zyx, azaz Kása Zsolt!
Nem én tévesztettem össze az egyet a kettővel, hanem Te Kása Zsolt.Ez pedig már ovodás tananyag.

Alattalévő!
A pihenőidődben javaslom ismételd meg a kisérletet két különböző kézhőmérsékletre felmelegített és egymás mellé helyezett vasalóval. Nem haragszol ha a tényszerűség miatt kijavítalak. Engem innen aligha hallhaszt, ha csak nincsennek hallucinációid. Inkább olvasásra gondoltál nem de?

Bosszantó és pimasz stilusomat vállalom veletek szenben, mert megérdemlítek.

Kelemen Péter Creative Commons License 2000.10.30 0 0 79
Ja, bocs, most már meg vagyok győzve.
Hagyjuk ezt mert fáraszt, inkább tedd fel a netre, hogy mit mértél. Ha pedig nem akarod, akkor pihenjünk egy kicsit, mert van más dolgom is, mint ezt hallgatni.

Üdv.
Péter

Előzmény: Iván Gábor (75)
Zyx Creative Commons License 2000.10.30 0 1 78
Kedves Gabor!

Nem hiszem, hogy ezzel a nagykepu, ontelt, tehetetlen, lehetetlen stilussal itt az index Tudomany rovataba kellene irogatnod. Itt az emberek tobbnyire ervelni szoktak, foleg tudomanyos alapokon.

Teljesen vilagos, hogy magatartasod es pokhendi hozzaallasod inkabb a pletykalapok szintjere sullyeszt barmilyen veled kapcsolatos vitat. Erveid tartalmi melysege is ezen szinvonalhoz all inkabb kozelebb. Amennyiben nem vitatkozni, hanem csak megnyilatkozni ohajtasz, kerlek valaszd inkabb a bulvarlapok vilagat, ahogy eddig is tetted mas esetekben.

Szegyelld magad!

Előzmény: Iván Gábor (76)
Big Bother Creative Commons License 2000.10.30 0 1 77
Kedves Iván Gábor!

Argumentum ad populum ellőheted a TÜV Rheinland nevét, még Amerikát is belekeverheted, de felnőtt emberek között ezzel nem mész semmire. Jobban tetszett volna, ha egyből Amerikával kezded, mert akkor nem lehetnél tetten érhető: a TÜV-nek az égegyadta világon semmi köze sincs a te véleményedhez, és ez mindaddig érvényben is marad, amíg nem nyitnak új, minőségbiztosítási fejezetet a bioáramok okozta jelenségek kvantitatív vizsgálatára. Olyat, ami pontosan ezt a területet öleli fel. Ennek is meglesz az ideje, de addig lefolyik némi víz a Rajnán...

Nincsenek rendelkezésre álló bizonyítékok. Állításaid vannak, amelyeket bizonyítékokként kezelsz. Alapos gyanúd van dolgokra, de mindaddig, amíg megismételhetően és megérthetően nem magyarázod saját kísérleteiddel a vitatott állításokat, addig jobb lenne ha hallgatnál. Amíg nem mersz pert indítani, csak itt piszkálódsz, egyet árulsz el: bizonytalan vagy, de nagyon, és hozzá még tisztességtelen is.

Silány dolog itt bátorítani magad, miközben mást megpróbálsz nevetségessé tenni. A gúnyolódás sohasem tartozott a tudomány eszközei közé, ezért pont azt járatod le aminek a letéteményeseként megjelenni próbálsz.

Előzmény: Iván Gábor (66)
Iván Gábor Creative Commons License 2000.10.30 0 0 76
Kedves Olvasók!
Meglepő és egyenesen nevetséges az a "tény", hogy Egely vitalításmérője, a feltaláló leírásával ellentétesen, a beteg embereknél mér magasabb értéket. Tehát a műszerével a betegségekre ösztönözte az embereket az egészség helyett.

Iván Gábor Creative Commons License 2000.10.30 0 0 75
Kedves Zyx és Alattalévő!
Aki egy vasalót nem tud megkülönböztetni két vasalótól, annak miért magyaráznék bármit is a továbbiakban.
Iván Gábor Creative Commons License 2000.10.30 0 0 74
Kedves Vitaolvasók!
Egy kis segítséget kérnék. Nincs tul sok időm ezért nagyon megköszönném, ha valaki tudná, hogy Egely kereke milyen címszóval lett szabadalmaztatva?
Életenergiamérő?
Bioenergiamérő?
Vitalitásmérő?
"EM" mérő?
Levegőmozgás érzékelő?
Pszichés játékszer?
stb.? ??????????????????????????????????????????
Előzmény: Iván Gábor (73)
Iván Gábor Creative Commons License 2000.10.30 0 0 73
Egely életenergia, vitalítás, bioenergiamérő leleplezéséről szóló közérthető stilúsban iródott írásom olvasható a

www. zotyo.hu/para/egely2.htm helyen.

Már sokakat meggyőzött, hogy az Egely kerék nem az aminek a "feltaláló" hirdette.

Előzmény: Zyx (72)
Zyx Creative Commons License 2000.10.30 0 0 72
Addig is, mig tovabbi informaciok nem derulnek ki a titokzatos kerekrol és a még titokzatosabb mérési eredményekről, tudom javasolni a feltalalo eredeti vizsgalati jelenteseit a topic erdeklodobb olvasoi szamara.

Experimental investigation of biologically induced energy transport anomalies (8.5 MB)

http://www.ambro.hu/borze/egely/invest01.exe

Iván Gábor Creative Commons License 2000.10.30 0 0 71
Ha eddig kibirtad, hogy nem tudtad, akkor kibirod továbbra is.
Előzmény: Kelemen Péter (69)
Zyx Creative Commons License 2000.10.29 0 1 70
Egyszeruen csak nem erted. Sajnalom.
Előzmény: Iván Gábor (68)
Kelemen Péter Creative Commons License 2000.10.29 0 1 69
Kedves Gábor!

Ez nagyon tetszik!!!
Válaszoljak a kérdésedre és akkor talán majd méltoztatsz bemutatni a bizonyítékaidat, amit állítólag nyilvánosságra szeretnél hozni!!!!
Ez aztán a tudományos bizonyítás!!!
Egyetlen kérdésre sem válaszoltál,így nincs miről beszélni!
Nincs értelme belépő kérdésről beszélni, amikor te szeretnél valamit bizonyítani.
Ha vannak bizonyítékaid akkor lássuk a medvét, de szerintem nincsenek és még erre a levélre is valami hasonló kitérő választ fogsz adni, mint eddig.

Különben a válasz: Nem tudom, de mint már mondtam nem tudom mi forgatja a kereket. Ha tudnám hidd el már rég leírtam volna, nem úgy mint te.
Viszont az én kísérleteim ellentmondanak neked, ezért most utoljára nyomatékosan kérlek, hogy válaszold meg a kérdéseimet!!!

Udv.
Péter

Előzmény: Iván Gábor (65)
Iván Gábor Creative Commons License 2000.10.29 0 0 68
Nem jó a válasz, ellentmondásos.
Előzmény: Zyx (67)
Zyx Creative Commons License 2000.10.29 0 1 67
Az a valami, ami az Egely kerekét mozgatja bármin áttud hatolni, mivel az egy elektromágneses tér. Fémben levő zárt üregbe nem tud behatolni egyedül. A kerék a problémás, nem a kéz. Ez nem tudja hasznosítani a tér amúgy igen gyenge energiáját, ha a körülötte levő térben töltésmegosztás alakul ki, ez befagyasztja az elektromos viszonyokat és egy statikus elektromos tér alakul ki.

Az az állítólag a Paulinyi tulajdonában levő készülék pont azért készült, hogy vizsgálni lehessen az egyes anyagok "bioenergia" szállító képességét. Esetleg megnézhetnéd miről van ott szó, gondolom ezért hívta fel rá a figyelmed az Egely, (még én se láttam).

A hőmérséklet hatására egy nagyobb lezárt térrészben pld. akvárium, vagy pld. egy magasabb kéményszerű doboz, már ki kellene alakulni a megfelelő áramlatnak, ami forgatja a kereket. Ez azonban az Egely keréknél nem történik meg. Zárt térben szabályos keringés alakulhat ki, ami szépen forgatná a kereket, ha erről lenne szó.

Tényleg nem értem, miért nem jó módszer a kérdés eldöntésére, az a mérés, ahol mérjük a tenyér hőmérsékletét és keressük a korrelációt a forgatás sebességével. Miért kell félmegoldásokkal kispályázni, amikor létezik módszer, amivel egyértelmüen el lehet dönteni a vitatott kérdést. Ezek lennének azok a tények amikkel szemben objektíven lehet nyilatkozni a kerékről.

Nyugodtan beperelheted az Egelyt, mert a szerkezete nem mér vitalitást, tehát nem igaz a legfőbb állítása és hamis reményeket ébresztve csal ki pénzt a vásárlóktól. Ha nem akarod, hogy esetleg te is veszithess, akkor hivd ki ot egy nyilvános vitára, de lehetőleg egy olyan forumon tedd ezt, ahol válaszolhat neked.

Mi itt ketten pusztán arról vitatkozunk, hogy ha a bioenergia nem, akkor mi az, ami valójában forgatja a kereket. Szerintem az elektromágneses tér, szerinted a hőmérséklet. Én csak szerettelek volna figyelmeztetni, hogy a leleplezésed nem fog sikerülni, amig nem ismered a valódi magyarázatot.

Előzmény: Iván Gábor (66)
Iván Gábor Creative Commons License 2000.10.29 0 0 66
Kedves Zyx!
A továbbiakban veled sem áll szándékomban vitatkozni, addig mig választ nem tudsz adni arra, hogy milyen anyagon tud áthatolni az a valami ami az Egely kereket mozgatja.

Egyébként értek a mérésekhez. Vezető beosztásban is voltam ilyen területen, de rendelkezem minőségbíztosítási végzettséggel is. (TÜV Reiland) Az egyik barátom vezetője egy ilyen minőségbiztosítási intézménynek, amerikában szerzett jelenleg legelfogadottabb vizsgákkal. Úgy hogy értünk ahhoz amit teszünk.

Többen javasoltak olyan lehetőséget is, hogy egyszerüen pereljem be Egelyt, vagy jelentsem fel csalásárt. Ez utóbbi elgondolkoztatott, hiszen ha ezt ha megteszem, akkor a saját nevemmel aláírva tenném és ha tévednék esetleg, akkor ugyebár hamis vádat követnék el. Tehát egy ilyen dolognak már kétoldalúan tétje lenne. Kizárólag etikai dolgok miatt nem teszem ezt, egyébként nyugodtan megtehetném a rendelkezésemre álló bizonyítékok alapján.

Előzmény: Zyx (63)
Iván Gábor Creative Commons License 2000.10.29 0 0 65
Kedves Alattalévő!

Ha válaszolsz egy kérdésemre, akkor talán mutatok neked mérési jegyzőkönyveket.

A kérdésem; Milyen agyagon képes áthetolni az a valami, ami Egely kerekét forgatja.

Fogd fell úgy, hogy ez a belépő kérdés a velem való vitához.

Előzmény: Kelemen Péter (64)
Kelemen Péter Creative Commons License 2000.10.29 0 0 64
Kedves Gábor!

Ez a válasz igen kimerítő volt.
Akkor mégegyszer:
Láthatnám a mérési jegyzőkönyveket?
Van otthon kereked, amivel a méréseket el lehet végezni?
Hány mérést végeztél?
Fordulatszám idő diagrammokat készítettél vasalós és kézi méréseknél?
Összevetted őket?
Sok-sok kérdésem lenne még, de szerintem ezt sem csináltad még meg, ezért majd ha ezeket láttam, akkor felteszem őket.

Üdv.
Az alattalévő
Ui: Legalább nagybetűvel írtad volna, ha már ekkora bunkó vagy haver!

Előzmény: Iván Gábor (62)
Zyx Creative Commons License 2000.10.29 0 1 63
Sajnos nem tartozom az Egely féle érdekcsoportba. Szomorú, hogy eddig ez nem derült ki a számodra, egyszerüen csak nem sikerült tények nélkül meggyőznöd. Tudod én nem nagyon hiszek másban, csak a tényekben és a mérésekben. Pont ezért nem tartok az Egelyvel.

Azt sem tudom milyen kisérletről beszélsz, amit eddig irtál az a mezei próbálkozás szintjét sem üti meg, nem egy tudományos alapossággal elvégzett mérés sorozat kategóriáját. Számomra úgy tünik egyetlen komolyan vehető mérést sem végeztél, csak ökörködtél egy vasalóval, ennyi az egész. Szerintem a méréstechnika és analízis ismeretlen fogalom előtted.

A logikai levezetésed többszempontból téves és nem ad magyarázatot számos megfigyelésre, létezik nála egyszerübb magyarázat, igy a tied sajnos kisérleti megerősités nélkül egyelőre elvetendő.

Örülnék, ha erről a szerkezetről kiderülne az igazság, ennyi az egész.

Azonban ha nem vagy hajlandó munkát fektetni a dologba, akor hiába is beszélsz, csakis a laikus közönség esetében érhetsz el könnyű, gyors sikert.

Furcsa, hogy pacifistának tartod magad, miközben lejárató kampányba kezdtél bizonyíték hiányában az Egely ellen (amiért azért nem sajnáljuk olyan nagyon őt) és szélmalom harcot vivsz a Vassy ellen egy olyan téma miatt, ami csak rátok tartozik és nem a nagyközönségre (ez többeket kifejezetten undorít, de te vagy az aki nem lő senkire, ugye?).

Kik azok a "parakutatási szakemberek", akiket meggyőztél? Tartok tőle, nekik más a véleményük erről.

Jól figyelj, nem az számít hány ember szajkózza azt, amit hallani szeretnél, hanem az, amit a mérések mutatnak. Azok pedig ellentmondanak neked, erre próbáltalak finoman rávezetni, csak nem sikerült. Ha végre elvégeznéd a méréseket, te is rájöhetnél erre magadtól és nem kellene felesleges vitákat folytatnod senkivel.

Előzmény: Iván Gábor (62)
Iván Gábor Creative Commons License 2000.10.28 0 0 62
Kedves Zyx és alattalévő!

Ti az Egely érdekcsoportjához tartoztok így és a vak is látja mit csináltok. A kisérleteim és a logikai levezetéseim, nagyon sok parakutatásban jártas szakembert meggyőztek. Ha titeket nem sikerül nem is bánom rendben. Tehát Ti nem vagytok meggyőzve és egy darabig szerintem így is maradtok.

A puffogtatásra meg csak annyit, hogy mondtam már pacifista vagyok és nincs mivel puffogtatnom, mert nem szeretem a fegyvereket. Igy sem élessel sem vaktölténnyel nem lövök senkire.

Előzmény: Zyx (61)
Zyx Creative Commons License 2000.10.28 0 0 61
Szerintem nincs semmi a tarsolyodban, és csak vaktölténnyel puffogtatsz.
Előzmény: Iván Gábor (59)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!