Szia Drinky!
Ők egy kocsival jönnek vagy én nem tudom. Judittal váltottunk 2 emailt.
De minél több az autó, annál jobb. Nem vagyunk eddig valami sokan :-(
ITT VAGYOK!
Bocsi csak melózok és nem szoktam hazajönni!
SKALA55 nagyon sajnálom hogy nem tudtok jönni és jobbulást kívánok a feleségednek én is!
Empyrean! Akik Zírcről jönnek azok is külön-külön kocsival jönnek? Vagy veleled?
Úgy néz ki a párom is lejön egy másik zastival :o) de ez még nem tuti.
Szia! Köszönjük! Már lett szólva az állatorvosnak, de csak az eset után 14 nappal lehet elaltatni! (gondolom azért, hogy ha eetleg felmerül valami még meg lehessen vizsgálni a kutyát)
Szerintem bőven meglesz :-)
Jah jelentkezési lista, akikről tudom, hogy jönnek:
Áron21
tobias01
drinky
Nesa - 1 nap
Laci és Judit Zircről
én
Eddig ennyi a lista... Ja meg akik jönnek persze velük :-)
Aki akar jönni, tessenek jelentkezni!
Empy
Sikerult rajonni egy cimboramnak, mi volt az olajfolyas oka. Nos, hogy egesz pontos legyek, a bal elso feltengely kerek feloli oldalan a gumiharang kirepedt, tehat jo volt a tipp:) Utolag is koszonom szepen a segitseget.
Andi! Szerinted meglesz az 5000. hozzászólás még ebben a hónapban? :-)
Hajrá mindenki! :-)
kicsit OFF:
Olvastátok Totalcaron, hogy a Zastava Fiat Puntót fog gyártani? Nem semmi!
Szia! Csak egy ötlet tök véletlenül a Zsigulié nem jó hozzá, vagy a Niváé, a főfékhenger nekem Niváéhoz való és tökéletesen passzolt a kocsiba!Ahogy elnéztem a kocsit marha sok alkatrész megegyezik a régi keleti kocsik valamelyikével: utastérvilágítás, zárszerkezet 1200 Zsiguli, fényszórók kispolák stb... Ha nem használod a kocsit szedd ki a szervót és vidd be egy keleti autósboltba hátha lesz egy megegyező fajta!!
Sziasztok! Köszönjük az együttérzéseket! A kutya egy Szibériai farkasölő, most 6 éves, soha nem volt vele semmi gond, esténként bent aludt a lakásban, kézből evett, a szomszédban nemrég születet egy kisgyerek öt is imádta! A "harapás" az udvarunkban történt, konkrétan nem tudom mi történt bent voltam a lakásban, én már csak a morgásra és feleségem sikítozására mentem ki a kertbe, miután rászóltam a kutyára hagyta hogy megkössem és azóta is teljesen normálisan viselkedik! Feleségem szegény viszont elég pocsékul néz ki, még nem lehet tudni mikor engedik haza a kórházból! hogy egy kicsit a fórumhoz illő hírekkel is szolgáljak ha minden jól megy hétvégén el lehet hozni a kocsit a lakatostól kb. 30000 Ft lesz, ki kellet cserélni a két küszöböt a bal taposólemezt és a bal hátsó dobot foltozni kellett, jó lenne ha kész lenne mire feleségem kijön a kórházból nagyon szeretné már vezetni a mi kis kocsinkat!!
általában a vezeték sz.r megvan törve a szönyeg alatt kb ennyi de ha egyszerüen akarod acseréni a régii vezetékre rászigetelőszallagozod az uj vezetéket és a régi kihuzásával behúzod az újat . kb ennyi nem egy nagy történet
Szivargyújtó elösszőr is a biztositék táblánál lévő müanyag burkolat alatt van egy lengő bizti azt kell megnézzni hogy milyen állapotu mert ez a szivargyújtóé .az elemet 2 csavar fogja a bizti tábla két oldalán
Sziasztok! Tegnap beszereltem hátra két kicsi hangszórót. Eddig csak elöl volt, de takarításkor a hátsó ülés alatt találtam vezetékeket :-) Gondoltam, a kiselejtezett hangszóróimat belerakom átmenetileg. Az egyiket betettem, szólt is frankón, de a másik vezetékkel van valami. Most úgy oldottam meg, hogy mindkét hangszóró egy vezetékre van rákötve. Nem tudjátok, mi lehet a gond? Én arra gondoltam, hogy a vezeték van megtörve, csak gondoltam, ne kelljen az egész kárpitot felszedni a kocsiból. Mondjuk így is szól szépen, de úgy jobb lenne.
Köszi,
Empyrean
Szia ANDi! Köszönöm az Ő nevében is, nemrég jöttem el tőle, szegény még nagyon fáradt és a legnagyobb baj, hogy még nem tudni mikor jön haza! Remélem a következő találkozóra már mindenki épségben és egészségben el tud menni!
elöl melyik kerék is az? fékolajra akkor tippelek ha lyukas lenne a rendszer valamelyik csöve a keréknél de az ugye olajfogyással is jár meg szar fékhatással . Légy szives pontosits vagy esetleg egy kép róla és megpróbálunk segiteni .. üdv Steve
Koszi a segitseget, de valoszinuleg felreertettel.
Az olaj nem a kerek belsejen van, csak kivul, a gumi kulso reszen, illetve a kerekdobban, korbe frocskolve, meg a kuszobnel egy pici, amit odaporget a kerek. Azota mar nezte autoszerelo is, levette a kereket, leszedte a fekszerelevenyt is... sehol semmi.
Olaj viszont van. Maszkaltam vele eleg sokat hetvegen, direkt ugy, hogy letakaritottam a gumit, illetve a dobot, hogy lassam, ujra jon-e valahonnan, jott. Az a furcsa, hogy nem kiszamithato, neha olyan lesz neha nem, de az, hogy valamibe belemegyek az kizart, nagyon nagy olajtocsa kene, hogy a gumi oldalan cseppekben alljon az olaj. Elvagyok kenodve, nemtudom mit tegyek, de igy egyszeruen nem merek nagyon mozogni a csaladdal, nehogy baj tortenjen. Lehet, hogy en viszem tulzasba, nemtudom, de ismerve magamat, nem kisertem a sorsot, mert altalaban ha ra kell faragni valamiben, az nekem sikerul:(
Azert koszi az otletet, kedves vagy hogy segiteni szerettel volna.