Euekbe a régi rádiókba mindíg utólag lehetett megvenni a panelkát és az előre kiképzett foglalatba bedugni. Az USA piacára készültekben általában benne volt gyárilag. Európában ezek nélkül árulták.
Azt, hogy ki vette meg utólag(drágán!) őket, az más kérdés.
Üdv a aszakiknak.Lenne egy kérdésem Adva van egy Kenwood TM-221E rádió.Nem egyértelmű,hogy gyárilag be van-e építve a eladó nem tudja vagy nam akarja tudni.Köszönöm az esetleges hozzászólásokat.
Nem tudom, hogy kislányos zavaromban, hova is írjak! (Ide? Adok-Veszek? Elektroncső?....) No: Keresnék néhány OKTÁL csőcsatlakozót. (6 db.) Azaz, a pölö ROSSZ(!) PL 36-os csőnek (vagy más tipusú, de iljen foglalatú csőnek) a bakelit aljzat részét, a benne lévő csőlábakkal. Sokpólusú amatőr csatlakozót csinálok belőle. Köszönöm a segítséget!
Nem semmien mozdonyszög, :) Csak szimplán egy kizárolagos fekvenciához helyesebben az engedélyügyintézéséhez szükségünkn lenne egy rádiótechnikai tervre és sugárzási térképre! Már kérem róla infó! kaptam is nagy cég neveket, akikkel beszélve megmondták hoyg persze segítenek stb stb de mindi kiderült hogy nem ők csinálják hanem ők csak közvetítenek! Igy gondoltam felkeresem (megkeresem) közvetlenben azokt az illetőket akiknek van jogosultságok az NHH felé ilyet készíteni és igy talán emberibb áron sikerül elérnem a célom!
AZ EDR-nél pedig nema hackelés a cél hanem a vásárlás meglévő EDR "parkunkat" szeretnénk bővíteni Be is léptetik csak valahogy mást szeretnánk mint ami most van SEPURA mert ezek egy kicsit **** Az EDR-ek feltörése egy megfelelő eszközzel és dekódoló progival "gyerekjáték" és kb 15 perc ha tudod mit és hol kell csinálni. Ha nagyon érdekel szerintem 1 perc alatt 150 leirást találsz a neten ami ezzel foglalkozik, hisz az se másabb mint egy adás kodolva.
Tudom már kérdeztem de mégis bizom benne hogy valaki tud segíteni Rádió technikai ter elkészítésében, illetve olyan illető személyében aki látott már olyat aki hallott valakiről aki tudja hoyg hoyg is kell csinálni! :)
Igen tudom nagy cégeg DND stb... stb... de ők se maguk csinálják csak közvetítenek és rádobjáka hasznukat!
A másik aki otthon van egy kicsit az EDR-ben az irjon rám légyszíves a mail publikus!
31 mm-nyi 0,8 mm-es huzalból 4 mm-es csévetestre 3 mm hosszon 2 menet légmagos egysoros.
■ http://hg9ieg.uw.hu/szamolo/_sz/Ncoil_dlL.html μr = levegő (1,00000037) dh = 0,8 mm d = 4 mm l = 3 mm L = 22 nH,cm ► 4 számjegy ► N3 = 2,005 dh3 = 1,596 mm da3 = 4,8 mm db3 = 4 mm la3 = 3 mm lk3 = 4,797 mm lh3 = 30,38 mm ■
Keresek egy orosz műszerhez bármilyen szintű dokumentációt.
Repülős teszter. A típusa: KACO-V Ez így leírva van az előlapján. Szóban Kaszó-5 a szakmai beceneve.
Évek óta kergetem a neten, de még nyomát sem találtam.
Pár példány biztosan van idehaza is belőle, egy nálam. Ahol repgépet ápoltak, ellenőriztek, javítottak ott előfordult. Transzponder teszter a hivatalos funkciója. A 90-es évek elejéről származhat.
Szerencsém lesz, mert az antenna amit rendelni szeretnék a Caranttól szintén fme csatlakozós. Vagy a MG671S vagy a MG684S lesz rendelve. Ez még képlékeny. (A 684 az esélyesebb)
A másik végre kell egy bnc-t aplikálnom, és boldog lehetek;-)
(A kábelen is rajta van a Carant felirat, HFX-50-es koax. Ahogy néztem, nekem tökéletesen meg fog felelni, bár lehet kell bele majd valami toldás. 3-4 méterrel kevesebb lett a kábel amit küldtek.)