Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Még tegnap este sikeresen újraindult, szóval siker:)
Vsz. attól van, hogy a win cylinderhatárra tette a partíció végét, a köv. meg nem ott kezdődik.
Thx az infót, az ilyen apróságokért(is) szeretek itt olvasgatni.
Hogy mér' mondgya mbr-nek, azt nemtom, látni kéne, mi van ott. Nem vót esetleg korábban logikai part. a D: helyén? Pl. még linuxból létrehozva? Annak a nyoma is lehetne.
Passz. Amikor a Linuxnak előre megcsináltam a partíciókat, esetleg pár másodpercre.
Sziasztok!Mi van hogy ha a firefox-nál az Előző munkamenet helyreállítása az alább ismertetett ok miatt már nem megoldás,ebben az esetben van még valamilyen lehetőségem arra hogy visszaállítsam a tegnap még nyitott lapokat?
Az történt hogy később egyszer véletlenül rákattintottam a firefox ikonra de ott akkor nem kértem az Előző munkamenet helyreállítását hanem bezártam a programot.És most amikor rámentem az Előző munkamenet helyreállításra hiába nyomtam meg nem történt semmi,maradt a kezdőlap.Az Előzmények Előző munkamenet helyreállítása valamint a Nemrég bezárt lapok ill. ablakok menüpontja pedig szürke.
Hol hibáztam?Gondolom ott hogy onnantól kezdve hogy tegnap nem mentem rá az Előző munkamenet helyreállítására,a firefox onnantól úgy vette hogy akkor most már a kezdőoldal az előző munkamenet,ugye? :-/
Szóval vissza lehetne még valahogy varázsolni azokat a lapokat?Köszönöm szépen a válaszokat.
Vsz. attól van, hogy a win cylinderhatárra tette a partíció végét, a köv. meg nem ott kezdődik. Hogy mér' mondgya mbr-nek, azt nemtom, látni kéne, mi van ott. Nem vót esetleg korábban logikai part. a D: helyén? Pl. még linuxból létrehozva? Annak a nyoma is lehetne.
Az MBR amúgy a diszk elején van, még a C: (meg az akármilyen partíció) előtt, de a te vinyód vsz. GPT-s, különben nem lehetett vóna rajta 5 elsődleges part.
A jelenség hogy egy régi(vszinűleg virusos?)pendrive rádugása után win7 folyamatosan javitani próbálta magát,semmire nem reagált...Usbről nem lehetett telepiteni mert ntfs eszközöket nem ismert fel a BIOS csak FAT32-est..Win7 boot pendrive NTFS-es....USB-s külső DVD-ről pedig ezt a hibakódot irja.....
Nekem a c: pld. 40 giga, 110 giga, 90 giga, 240 giga, 1.7 tera. Attól függ melyikben :-) Volt pár olyan is, ahol inkább sda a partíció. Ezek most kihaltak, de most újra kacérkodom egy miniPCvel, csak nem értek hozzá.
Igen, a legdurvább ebből az asztalra kirakott parancsikonok szoktak lenni és a Dokumentumok áthelyezése. Egyik sem megugorhatatlan. Ha meg ennél többről van szó, az elolvassa figyelmeztetést és beugrik neki.
Fater, próbálja meg frissíteni a víruskergetőt. Mindegy milyen eredmény, de utána keresse meg hol lehet beállítani a boot idejű víruskeresést és állítsa be, majd újraindítás és lássuk mi lesz a vége. Ezer éve volt Avast a kezembe, ezért nem tudok pontos irányítást adni.