Keresés

Részletes keresés

Blasios Creative Commons License 1999.08.06 0 0 119
off
bakibebi over 100
on
:)
Lelle, uljunk egyel arreb
Lupo Creative Commons License 1999.08.06 0 0 118
A Szent István krt-on a török büfesi extra cool. Kérj két szendvicset, és válassz három süteményt ez kb. 600huf, és befulloztad magad!
burrito Creative Commons License 1999.08.05 0 0 117
Az én ajánlatom a Silver Stone a Bajcsy-Zsilinszky út - Lázár utca sarkán (Arany János utcai metrónál). Westernes berendezés, olyan söröző és étterem között, egy vacsi 2000 körül, és helyenként kifejezetten eredeti a konyhája (lepényhal kaprimártással, mazsolás-tokajis csirke tutik).
qsqa Creative Commons License 1999.08.05 0 0 116
a fészek klub (kertész utca?) is kiráj
bakibebi Creative Commons License 1999.08.05 0 0 115
Feleledt a Forum :) Csodalatos.
Kakas, Sport tényleg szuper... Csak jó tapasztalatom volt ezeken a helyeken.
Úgy látom kicsit kiszakadtunk Pestről, de ez nem baj, sőt végülis igen jó, hogy "országos" élmények is forognak igy közszájon.
Főképp jó élmények vannak itt az utolsó hozzászolásokban, igy egy negativval szinesitem a palettát. A paksi Halászcsárdában halászlét rendeltem. Ez a kérés számomra nem tünt meglepőnek. Ilyen rosszat még soha nem ettem, a hal nem volt friss, a leves valószinüleg melegitett volt. A turos csuszarol nem is meselek, mert nem erte el a halaszle szinvonalat. Hihetetlen.... Asszem sohatöbbet...
kovcsi Creative Commons License 1999.08.05 0 0 114
occsó oszt jó: ebéd a Karcsiban.
Karcsi ételbár a Jókai utcában a Nyugati és az Oktogon között kb félúton a SaS Hotel magasságában. csókakői kolbászleves 140-ért király. (törzsvendégeknek "csókász")
four Creative Commons License 1999.08.05 0 0 113
A pestlőrinci Kakast én is futtatom egy kicsit!
Valóban semmi extra!De!
Az ételek jók, a kiszolgálás példaértékű, az ár korrekt, a parkolót este őrzik stb.
Minden a helyén van! Ilyennek kell lenni egy étteremnek!

Siófokon /Hotel Ezüstparttól nem messze/ van a Kentaur nevű panzióban a panzió vendéglője. Szintén hasonló színvonalon és kiszolgálással!

theo Creative Commons License 1999.08.05 0 0 112
Görög étteremből a választék dinamikusan fejlődik.
A Taverna Dionysost a Bg. rkp.-on nem ajánlom (remélem nem bukom le... :)), egyrészt a valóban katasztrofális kiszolgálásért, másrészt a jobbára lélektelenül elkészített ételekért.
Akkor már jobb a Ressaikos a Fő utcában, vagy a Jorgosz a Csengery (?) utcában. Bár ők sem hibátlanok.
Törökbálinton, ha jól emlékszem, szintén van egy Taverna. Az szintén elmegy (műsor is van péntekenként).

(most ne történjen említés a bevásárlóközpontok görög éttermeiről - szintén a Lehoudis-é, azaz mind a Dionysos köpenye alól bújt ki)

Elég kellemes olasz konyhát találtam valahol a II. ker. Török u. környékén. Igaz, az étterem belseje nagyon hideg volt (fényes padlócsempe, meg ilyesmik...).

Az említett pizzeria a Szt. István krt.-on az Okay Itália, amely valóban egész tűrhető pizzákat készít, megfelelő áron. A berendezés azonban itt is ua. - csempe, fényözön, stb.

Mogolian Barbeque: melegen ajánlom! 2500 Ft + alkoholos italok, és ezért annyi frissen sült húst, zöldséget, miegymást eszel, amennyi beléd fér! Probléma viszont, hogy nagy a zaj, ezért feltétlenül az oldalsó asztalokhoz kell leülni.

theo

stika Creative Commons License 1999.08.05 0 0 111
A Sport Rákosszentmihályon van a Csömöri út és a János u. sarkon. (Van egy másik Csömöri út is Zuglóban). Anno az első gebines étterem volt, az aranycsapat egyik tagja (talán Bozsik?) kapott rá engedélyt. Olyan híres volt, hogy szinte lehetetlen volt asztalt kapni. Ha mégis, akkor álltak a hátad mögött, hogy mikor fejezed be. A színvonal semmit sem romlott, sőt inkább javult a konkurencia miatt. Óriási választék, hatalmas adagok, remek ízek. Igaz, semmi egzótikum. Kifejezetten mérsékelt árak, 1000-ből (ital nélkül)
jóllakhatsz.
Mumu Creative Commons License 1999.08.05 0 0 110
Valamelyik görög jelszavu Ttarsunk (nem voltal Te elfogult,kerdem)ajanlotta a Dyonisost.
A kajarol nem tudok nyilatkozni mert a kiszolgalis olyan KATASZTROFALIS es szemtelen volt hogy ott kellett hagynom a helyet,pedig en keleteuropai helyeken edzett vagyok.Kulonosen egy fiatal,farokban kenyszeritett haju pincer jelleskedett...
mICK Creative Commons License 1999.07.22 0 0 109
Ahhoz kicsit kicsi lenne a lakás, azt hiszem :) Sárkeszivel az a baj, hogy a jó kajához kell egy lakodalom, de a burkolt dícséretet továbbítom a szakácsnőköz :) (ld. Esküvő topic).

Néhány kaja-hely: Bécsiszelet vendéglők (Üllői u., Ferenc körút), Szent Jupát (Széna tér), Made Inn (Andrássy u.), Marcello (Bartók B. u.), Fatál étterem (Váci utca)

Unk Creative Commons License 1999.07.22 0 0 108
Azt hiszem, épp jókor szóltam hozzá :)))
bakibebi Creative Commons License 1999.07.22 0 0 107
Mick : szavadon foglak... Szerintem mehet igy nyilvanosan.. Mindenki johet egy jo kis vacsira aki eddig hozzaszolt ! Mit szolsz hozza ? Szerintem allati jo buli lenne, Marta is orulne !
Itt szeretnem javasolni, bar nem Pest..., Sarkeszit vacsorazas celjabol ! Remek hely, isteni a kaja , aki teheti probalja ki !

bakibebi

Unk Creative Commons License 1999.07.22 0 0 106
Bacchus-Bauerhof Panzió, Szigetmonostor. Parasztház: szekér és kocsikerék nincs, a polgári berendezés van. Télen az előételes asztalon tepsik állnak egymás mellett (pl. libamáj zsírjában), házilag pácolt sonka, elvitelre is. Az igazi étlap a főnök fejében van, és mindenkinek elmondja (hogy nem unja meg?). Vegyes konyha (magyar, francia, sváb), de nagyon finom. Nyári hétvégén foglalás nélkül ne próbálkozz! (26) 393-545. Egyetlen dolog ami nem tetszik (de lesz, aki pont ennek örül): a főnök kutyája bejáratos az étterembe, így aztán más kutyákkal szemben is elnézőbbek.

KisBé: a Toto (Alkotás – Márvány sarok) IGAZI olaszként kezdte, azóta kicsit kopott, de most is ott ülnek a Keresztapák.

mICK Creative Commons License 1999.07.22 0 0 105
Bakibébi, te szerintem nálunk van Pesten a legjobb kaja :) Te ki is próbálhatod, ingyé' :)

[mICK]

berku Creative Commons License 1999.07.22 0 0 104
Lou-Lou...
Egyszer a párommal voltunk ott. Rajtunk kívül csupa férfi páros és egy női társaság. Furcsán méregettek bennünket. Lehet, hogy alaptalanul, de kissé hülyén éreztük magunkat....
Tegnap végül is a Shalimarban kötöttünk ki. A helyszínen jöttem rá, hogy egyszer már voltamott. Nem volt rossz, de a Bombay Palace nekem jobban tetszett (utánanéztem, így hívják az Andrássy útit) mind hangulatra, mind az ételekre nézve. Viszont a fűszeres padlizsán isteni volt tegnap!
McAtti Creative Commons License 1999.07.22 0 0 103
Lou-Lou, a Tud. Akadémia sarkánál, a spenótház mögötti kis utcában. (Az Akadémiától fél perc). Nem olcsó, de remek a kaja, és a hely is hangulatos. Este tanácsos telefonon helyet foglaltatni.

Attila

bakibebi Creative Commons License 1999.07.22 0 0 102
Soxor jott elo a 2-3-4 ezer Ft /fo egy-egy vacsoranal. Ezek szerint ez az altalanos. Hanyszor mentek vacsorazni egy honapban ?
En kb. kethetente jutok el altalaban hetvegeken, de elofordul, hogy hetkoznap talalomra esek be valahova, ha jol esik.

Jol esik.

Bakibebi
moonchild : hol van a Chez Daniel ?

Privat Elek : a 2000-es viz az ugye csak vicc ? .)

moonchild Creative Commons License 1999.07.21 0 0 101
A Chez Danielben voltam, a Daniel a francia tulaj, o szolgalt ki minket. Kaja nagyon-nagyon finom, bar az adagok nem gigantikusak. Mi boroztunk, ami elegge felnyomta az arat, anelkul szerintem olyan 2000/fo mindennel egyutt. Erdemes asztalt foglalni.
bakibebi Creative Commons License 1999.07.21 0 0 100
Hmmm, kicsit regen szolaltam meg, de ugy latom sebaj :)
A Szlovakot irta valaki, tenyleg jo hely, mondjuk erosen szocreal, de evegbol olcso is.
Elgondolkodtam rajta, hogy meglepo-e hogy senki sem irt pizza-zokrol. Talan. Mondjuk sokak szerint nem tartozik a igazi vacsorak koze pizza, de azt mondom neha jol esik. Van egy Siesta nevu pizzazo a Nyugatitol nem messze a jobb oldalon a Duna fele menet, es ugyanazon a sarkon egy "teljesen" olasz pizzazo is, sajnos a neve nem ugrik be. Az viszont igen , hogy ott nem adtak "kecsapot" mondvan az nem eredeti olasz dolog.... De en szeretem, mondtam, nos erre sem kaptam .. :) Azert finom volt a pizza, nagy a valasztek...

bakibebi

HBB Creative Commons License 1999.07.21 0 0 99
A Mérleg jó kis hely, bár kicsit egyszerű a látvány, de este nagyon jó hangulata van. A La Fontaine szerintem egyszerűen csak sznob.
Valaki említette a Szent Jupátot - szvsz hihetetlen nagyot zuhant a színvonal az elmúlt 1-2 évben. Borzasztó olajszag, a kaják már nem jól ízesítettek, az adagban meg csak a köret a sok, de az sem jó.

Ellenben: (bár a topic Pestrről szól) Szentendrén az Aranysárkány kimagaslóan jó ételválasztékban, borválasztékban, ízekben, hangulatban és kiszolgálásban is. Árak felső-középkategóriában, asztalfoglalás szinte kötelező.

Privát Elek Creative Commons License 1999.07.21 0 0 98
Shiraz perzsa étterem, Ráday utca, Párizs, Texasszal nagyjából szemben.
Iszonyú jó kaja, 2000-ért desszerttel, kávéval, itallal megvan.
Ajánlom a törökül ayran-nak, perzsául nem'tom hogy hívott ivójoghurutot,
irtózatos jégdarabokkal és fűszerekkel meghintve (~ 300 pénz).

Stop étterem a Váci utca végén (Fővám tér) mióta átalakították kb. két éve nem az igazi, de azért elmegy a teraszán egy közepes intenzitású ebéd.

Dohány utcában a Port Said mellett koreai étterem, este 2000 alatt még egy pohár vizet sem tüsszentenek, de délben (3-ig) van napi menü, leves, előétel, főétel és POHÁR VÍZ (nem az italon akarják behozni a pénzt), 350 pengő magyar forintért, hihetetlen.

berku Creative Commons License 1999.07.21 0 0 97
Köszi!
És a kaja? Azt írják, franciás ételeik is vannak. Tényleg, vagy csak mutatóba?
csepp Creative Commons License 1999.07.21 0 0 96
A Mérleg egy nagyon hangulatos, és olcsó hely!
Kb. egy éve kétezer körül fizettünk ketten.
Nagyon jó fejek a pincérek.
berku Creative Commons License 1999.07.21 0 0 95
Jó ez az eszemiszom honlap.
Van valakinek tapasztalata az alábbi helyek valamelyikéről?
Mérleg étterem
La Fontaine étterem
Restaurant Chez Daniel
La Tasca - spanyol étterem
peearl Creative Commons License 1999.07.21 0 0 94
Eszembe jutott még egy hely, ahol két-három éve voltam , de akkor nagyon klassz volt. Mesterek pincéje asszem a Wesselényi utcában.
Csokis2 Creative Commons License 1999.07.21 0 0 93
A Fenyogyongye a Fenyogyongyenel van. :-)
Ez a 65-os busz felso vegallomasa a Harmashatar-hegy alatt. Az also a Kolosy teren, Obuda-Ujlakon. Onnan kb. 15 perc alatt van fent a busz az erdoben. Meg lehet kozeliteni egy kellemes kis kirandulassal is a Huvosvolgybol a vitorlazo-repuloteren keresztul, ugy sokkal jobban esik az ebed. (Azert egy turistaterkepet nezz meg elotte.) Alternativ lehetoseg meg a Palvolgyi-cseppkobarlang, elvadultabbaknak egy kis sziklamaszas a Francia-banyaban.
A ...-tanyat leirtam. (Orfu, Abaliget a Mecsekben van, Pecs mellett.) :-)

MrPete
A szlovakkal az a bajom, hogy vagni lehet a fustot, neha mneg allati bunkok a pincerek. Szerintem ezt egyetlen vendeglo nem engedheti meg maganak.
Csokis

Mumu Creative Commons License 1999.07.20 0 0 92
Tegnapelott a sunday brunchba erosen meghuztak a Gellertbe..
mICK Creative Commons License 1999.07.22 0 0 91
Ahhoz kicsit kicsi lenne a lakás, azt hiszem :) Sárkeszivel az a baj, hogy a jó kajához kell egy lakodalom, de a burkolt dícséretet továbbítom a szakácsnőköz :) (ld. Esküvő topic).

Néhány kaja-hely: Bécsiszelet vendéglők (Üllői u., Ferenc körút), Szent Jupát (Széna tér), Made Inn (Andrássy u.), Marcello (Bartók B. u.), Fatál étterem (Váci utca)

Unk Creative Commons License 1999.07.22 0 0 90
Azt hiszem, épp jókor szóltam hozzá :)))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!