Üdvözlök mindenkit!
Ezt a topikocot azért nyitottam, hogy a Szabadkikötő szimpatizánsok, illetve azok, akik figyelemmel kísérik a BLSZ-t, azok tudjanak beszélgetni. A topic témája, mint ahogy azt látni lehet a KIKÖTŐ lesz. A Kötő drukkerek megpróbálnak minden meccset, eredményt, tabellát, stb. közzétenni.
Blues, jazz szinten csak Charlieban vagyok érdekelt, azt szeretem. Azt sokszor szoktam hallgatni. És akkor Falcot ne is említsük. Pár évvel ezelőtt (amielőtt meg nem ismertem a Moby Dicket, Tankot stb...) a legeslegeslegnagyobb kedvencem volt Falco. Der Kommisar, Jeanny, Mutter der man mit kokst ist da... Még mindig megvannak a gépen, videóklippestül, de már nem nagyon hallgatom őket.
Én is szeretem az AC/DC-t, főleg a Honey, what do you do for the money című számot szoktam sokszor hallgatni, Black Sabbathot nem annyira, de az is jó. Én még a Deep Purplet szeretem.
De nekem a kedvenceim a Moby Dick, Tankcsapda, Prosectura, RHCP, Republic. A Moby Dick már elég régi, azt ismered? És szeretted/szereted?
Most nem tudom, hogy mi van a fiúkkal. Szerintem pihennek, készülnek a jövő hét végi Budapest-kupa meccsre. Nagyon fontos lesz az a derbi, hiszen ez már egyenes kieséses rendszer. Még nem lehet tudni, hogy ki lesz az áldozat, a Budakeszi (Hogy ronhadjanak meg helyben), és a Kőbányai Egyetértés csatájából jön majd az ellenfél. Még nem tudják a szövetségben (BLSZ) sem, hogy ki jutott tovább, pedig azt a meccset elvileg (!) már szeptemberben lejátszották. Egyszerűen hihetetlen az egész BLSZ. A Budakeszi BLSZ III.-ban játszik, a Kőbánya pedig a BLSZ I./B egyik éllovasa, ha jól tudom. A meccs ehétvégén lett volna, de hát olvad minden, remélem, hogy jövő héten minden nap sütni fog a nap, hiszen csak akkor lesz meccs...
A címeket ne kérdezd, de jók voltak. Kicsit más zenét szeretek, mint Te, de majd Te is szeretni fogod az ilyet (remélem). Anno nekem is a kedvencem volt - ma már csak ritkán hallgatom meg- az AC/DC, a Black Sabbath...
Ami a rokonokat és a szomszédokat illeti, csak vicc volt( a '60-as években volt így, amikor egy utcában egy TV volt). Nem zavarsz és nem bántasz meg, ha Neked nem tetszik a műsor. A Nálatok alatt természetesen az egy és örök Kikötőt értettem!!
Ja, nálatok ilyen program a Megasztár? Akkor bocs, nem zavarlak! És bocs, ha megsértettelek azzal, hogy azt mondta, hogy nekem nem tetszik a Megasztár!
Hogyne jönnék arany barátom, de mozs' megyen a Megasztár és az nálunk családi prpogram. Itt ülnek a rokonok, a szomszédok kis sámlin, amit hoztak maguknak...
Én is elég régóta vagyok Schalkés, 8 éve, bár én még 1987-ben halvány gondolat sem voltam. :)
Azt a mindenit! Ennyi cuccot! Bár 18 év alatt érthető. Voltál már kint Bayern meccsen? Én még hozzád képes kispályás vagyok, mert nekem még csak egy télikabátom, kabátom, 5 mezem, táskám, 2 pulóverem, tolltartóm, sálam, sapkám, hajráfom, ami Schalkés.
Mennyi emberrel találkozol Te. Bár igazán megvallva nem nézem/néztem túl sokat a Megasztárt, mert tőlem távol áll a popzene, inkább a rockot szeretem, mint például, Moby Dick, Tankcsapda, Prosectura, stb... Nem tudom, hogy ismered-e ezeket az együtteseket?
1987 óta. A Liverpoolnak pedig 1980 óta( de a bayern közelebbi csapat, ezért is közelebb áll hozzám :o)) )
A drága feleségem csináltatta nekem. Egyébként van ágyneműm, nyakkendőm, mellényem, sporttáskám, pólóm, mezem,tollam, bögrém, poháralátétem stb, ami Bayernes...
Igen, ő aAz az Evelyn.
Úgy kerültem, hogy 1984-ben "Menotti"(Józsi bá) valamilyen kerületi iskolák közti bajnokságban felfezte benenm a zseniális bekket és két fagyiért ( na meg egy füves cigiért, ami szakállasan nyújtott át nekem- bocs, de a szerencsétlen Semjén butaságát nem tudom kihagyni, annyira elképesztő) leigazolt a KÖTŐBE. Aztán itt ragadtam, pedig hívtak a Csepelbe is- de itt akkor jobb volt a CSAPAT.
Ekkora Bayernes vagy? Mióta drukkolsz a Bayernnek?
Evelyn az a Megasztáros Evelyn?
Tényleg, Te hogyan kerültél a KÖTŐbe? Mert gondolom akkor sem volt híresebb csapat a mainál. És miért nem Csepel SC-be mentél? Akkoriban a Csepel SC még úgy virágzott, hogy az nem igaz.
Igen, az ifiben játszottam ( remélem,ez nem von le érdemeimből...) :o)
velük nyertük meg a bajnokságot.
Jó erős középcsapat voltak, a mezük talán olyan, mint a miénk.
Igen, ők játszhattak a "füvön"-remélem, nem érti senki félre ( még szakállas bácsikák se voltak a környékünkön):o))
Később ( talán már 1987-88-ban) mi is tarthattunk edzést is a füvesen.
Nem kerültem fel, mert 1988-ban, érettségi után elvittek katonának , majd 1990-ben megkezdtem tanulmányaimat az ELTE Állam-és Jogtudományi Karának Esti tagozatán.
De most, mint a főnix feltámadtam és kábítalak Benneteket ( nem vagyok szakállas és nincs füves cigim sem...) :o) Bocs, de ezt nem tudtam kihagyni!!
Azért szépen pörög a topic, hála neked, kizsgé! Mielőtt nem voltál, Csülök, GEdevil10, és én 81 hozzászólást tudtunk létrehozni majdnem egy félév alatt, de amióta idejársz, két nap alatt eddig 62 hozzászólás volt. Ez szép azért!
Ja, szóval Te az ifi csapatban játszottál? :-O Én azt ihttem, hogy a felnőttben játszottál.Hoppácska. Azért a honlap történelmi részlegében az ifi csapatról szóló történelmi rész nagyon menő lesz. Én már látom szemeimmel.
Akkor viszont újabb kérdések:
1. A felnőtt csapatról tudsz valamit? Hogyan szerepeltek? Milyen volt a mezük? Ugyanolyan, mint a tiétek? Ők a füves pályán játsoztak?
2. Késöbb felkerültél a felnőttbe vagy már nem?
Micsoda véletlenek egybeesése. Utólag is boldog szülinapot!
Hajrá KÖTŐ! És éljen az összes KIKÖTŐS ezen a földön!
Ezt tőled azért nem kérdeztem, mert a foci.hu-s Schalkés topikba is a látogatók többsége, 16 éves, ehát korombeli. Például, ezstikahn, ProtUs, pánki, és jómagam, tehát abból következtettem, hogy nem zavar, mivel velük is jól el tudsz beszélgetni. De azért megkérdezem: Nem zavar, hogy ilyen fiatal vagyok? ;-)