sdarkany! Én azt képzelem, hogy te 2003 március végén a szolnoki topikban illedelmesen megkérdezted, mikor adom vissza a kölcsönadott bográcsodat, mire én illedelmesen azt válaszoltam, kérlek, bármikor, hiszen akkor is csak azért nem adtam vissza, mert éppen külföldre távoztál.
Nos, ezek után 2 és fél évig nem esik szó a bográcsodról, amiről minden normális egyén arra következtethet, hogy a a bográcsodat rendben visszakaptad.
Majd eltelik 2 és fél év,ezen idő alatt te valamiért mérhetetléen gyűlöletet kezdesz irántam felhalmozni (ez köztudott), majd amikor valakivel vitába keveredem, előállsz a bogrács-elméleteddel. Tudod ki veszi ezt be.
Ma délután nem leszek rest, veszem a fáradságot és kigyűjtöm bográcsügyben bográcsbitorló barátunk eddig elhintett ellentmondásait, hogy ő is tudjon valamire csomót kötni. :)))
Egyre inkább belegabalyodik az ügybe, de habosítja, újabb és újabb ötletei vannak, ahogy ezt tőle megszokhattuk már...
Az még véletlenül sem jutna az eszébe, ha valaki valamit kölcsönkér valamit, azt illik visszaadni, hogy ne a kölcsönadónak kelljen loholni a holmija után...
A nem emlékszem hova is tettem, kinél is hagytam, egyébként is visszadtam már, meg tulajdonképpen mit is kerestem volna ott tipusú megnyilvánulásai őt minősítik... :((((
Valóban nem tudom, hol van most ennek a kreténnek a garázsa, de 2 éve, mikor visszavittem neki a bográcsot (ha úgy volt), a Vosztokon volt, valahol a 18 emeletes mögött. Egyébként meg mit kerestem volna garázsánál? NA ERRE KÖSSÖN CSOMÓT.
Ps. való igaz, egy 5 literes, néhányszáz forintos rozsdás bogrács (melyet lehet, hogy a gulyásfesztiválos másnaposság homálya fed) kevésbé marad meg az emlékezetemben, (mentségemre szóljon, hogy a tulajdonosa emlékezetében is)mint egy 150 milliós jégcsarnok telek vagy 80 milliós műfüves focipálya vagy a 10 milliós MÁV-strandtámogatás.
Jó (megélhetési) politikus válik majd ebből a főemlősből, ha lesz annyi marha, aki rá adja a voksát! :))
Feledékeny, trehány, elhagy mindent, nem emlékszik semmire, amire emlékszik arra is rosszul, de azt is letagadja és rögtön elkezdi sározni a másikat! :))
Ilyen kimagasló erényekkel és kvalitásokkal rendelkező képviselőre van a városnak és a hazának szüksége, nyugodtan rá lehet bízni a közvagyont! :))))
Szerintem, azt sem tudja pontosan hol van a garázsom!
Márpedig, ha visszadta, akkor tudnia kellene, ugyanis a garázson kívül, évek óta nincs egyéb tárolóhelyem.
A telket, ahonnan elvitte a cuccot, nem sokkal a bográcskölcsönzés után, eladtam.
Szerintem, azzal fog most érvelni, hogy visszaadott mindent és a holmit a lakásomban rejtegetem. :))
Vazze Tiborcsik ha nincs meg, nem tudod, nem vagy biztos benne, akkor vegyél már 2000 forintér egy 10 lityós bográcsot és add vissza Sárkánynak! De tényleg! Szabad a hang, de azért egy kicsit túlzás, szerintem.
Ha a Szpem gulyást akar főzni, szívesen odadajuk a szalonos bográcsot, háromszor akkora mint a sarkanyé volt. Sőt, Sarkany is elviheti, nem sürgős visszahoznia De.
Minden bizonnyal meglesz valakinél az a tetves bográcsod Sarkany.
Például: sógornőm lelakatolt biciklijét szépen kiemelte valaki még az ősszel a lezárt Kodály udvarából.
Egy szombaton történt mindez. Reggel a busz elindul osztálykirándulni.
Visszajövet ohne bici.
Történt szeptemberben, hogy a Zagyvaparti sétányon sétáltunk. S egyszer csak egy olyan biciklire lettünk figyelmesek mint az övé volt. Persze más színű volt a sárhányó.
S ez a bicikli bement egy olyan udvarba, ahol még 2 kotyvasztott bicikli állt.
Na ez is legfeljebb alapos gyanu. És nem tudom, hogy ezt az esetet, hogy lehetne kideríteni.
A bogrács ennél tisztább ügy szerintem.
Ha Sárkány nem találja, akkor nyilván ahhoz fordul, aki elkérte tőle.
Ám pontos választ nem tudunk adni, mert bár a net segít, de ezt éppen nem tudjuk visszakeresni.
Nem gondolom, hogy esetünk haszonszerzéssel járt volna, mert ezzel a kis értékkel
még a gulyásfőzés business vertikumát sem lehet szélesíteni mondjuk a bográcskölcsönzéssel.
Én itt legfeljebb a hanyagság, lazaság fogalmát használnám. Ha valóban máshol kötött ki a gulyás. Akkor is, ha nem - mert vétkes hanyagság volt nem megemlékezni erről a fontos visszadási-momentumról, ha már a bográcsra ilyen szép találati mennyiség született a 5 éve működő topicban.
Valaki magyarázza már el ennek akreténnek, mit jelent lopni.
És télleg, kinél van az a szerenmcsétlen bogrács? Rozsdás, 5 literes, kell a somnak. Egyébként kutatok utána, de mindenki csak azt mondja, már rég visszaadtam, csak szívat, "á, mondom, annyira mégsem lehet aljas", legfeljebb elfelejtette, hogy rég visszavittem neki a garázsához. Merthogy nekem valami ilyesmi rémlik, de méérget nem vennék rá.