Keresés

Részletes keresés

Rejjka Creative Commons License 2014.02.20 0 0 27673

Helló csajok! Már csak 5 óra és mehetek hazaaa :) Drága Noki! mit csináltak a fogacskáddal? Gyökérezelés ? Fehérje nap? az isteni :) Jobbulást kívánok,küldöm az energiát :)

Lufiiii,nem kell hozzá főiskola,van ilyen iskola,nálunk ügyebár továbbképzés,de van ilyen tanfolyam,nem túl könnyű...és van amelyikben benne van az intenzívszakápoló képzés is,2in 1 :) :) Nehéz,és sok idő,és azt hiszem nincs rá támogatás. Mi össze vagyok kötve a műtővel,és az aneszttel,onnan tudom :)

Zizmokám,állandóan rohanok,és dolgozom,de most végre lenyomom ezt a dupla éjszakát,lesz három szabadnapom,és hazautazom a családomhoz :) Őszinte leszek,nem próbáltam ki,a facebookon belül van a fittvideo oldal,és most van egy új program a "kerek popsi feszes combok nyárra",és ott minden alkalommal linkelnek be "házifitness" videókat ezeknek a területeknek :) Én mindet megcsináltam eddig,van,hogy többször is,25-55 percig,trengeteg van,és a hatás másnap nem marad el :) Plusz a lac megic,plussz a napi 4 liter folyadék,amit már megis haladtam :D

Előzmény: zizmóka (27672)
zizmóka Creative Commons License 2014.02.19 0 0 27672

Sziasztok.Böszőke a szilvalekváros derelye tésztáját csak úgy szemre csinálom .Kell hozzá kábé 50 deka liszt egy- két tojás víz pedig kb egy fél vagy egy deci,hogy jól össze áljon a tészta és kemény legyen, mert én tészta nyújtóval nyújtom nem kézzel,ja és a családnak pirítok rá búzadarát én anélkül eszem teszek rá egy kicsit a tepertő zsírjából és megsózom.nörszi mit csinálsz Londonba és mióta élsz ott ?Egyél olyan gyümölcsöt ami ott terem.Rejjkám látom elég melós ez a nővér élet neked is,hogy megy a torna?Kipróbáltad a rubint réka 20 perces combrészlet blokkot amit ajánlottam?

Lufii96 Creative Commons License 2014.02.19 0 0 27671

Sziasztok! 

Elsősorban Rejjkától szeretnék segítséget,tanácsot kérni,és azoktól,akik asszisztensként dolgoznak!Láttam többen dolgoztok az e.ü.-ben :)

Műtős szakasszisztens szeretnék lenni,és milyen képzést kell külön végezni?Vagy először külön el kell végezni egy főiskolát?

Előzmény: Rejjka (27669)
noki98 Creative Commons License 2014.02.19 0 0 27670

Szép estét! 

Haru11 nagy gratula, szeretnék én is ennyi kg lenni. Bőven megerdemled ilyen kitartás után. 

Rejjka! Az eteleid nagyon gusztak,még fogászat után is. Ma egy kis gyümölcsöt majszolgattam,holnap is kell még mennem kezelésre. És fehérje nap lesz. Egyenlőre nem kívánok semmit enni, majd meglátom, hogy alakul holnapra. Pénteken mérlegelés.  Sziasztok

Rejjka Creative Commons License 2014.02.19 0 0 27669

Szija! Ügyes vagy! Gratulálok! Nagyon szép eredmény!!!!!

Előzmény: Haru11 (27668)
Haru11 Creative Commons License 2014.02.19 0 0 27668

Sziasztok!

Mostanában rég jártam erre, de látom, milyen isteni finom kaja ötleteket osztotok meg. Ki fogom próbálni őket :)

Szeretném megosztani Veletek, hogy ma telt le a második 90 nap. Már teljesen szokásommá vált a délelőtti gyümölcs, úgyhogy ezt továbbra is tartani fogom.

A mérleg 12kg-val mutat kevesebbet, és a combom 4cm-rel lett karcsúbb. Ez számomra már teljesen elfogadható, mert a 160cm magasságomhoz 57kg vagyok.

Az utolsó 3 hónapban 1kg ment le ténylegesen súlyban, csak a délelőtti gyümölcsevést tartva, viszont a ruhákon nagyon látszik a változás. Aktívan mozgok, így valószínű az izomfejlődés miatt nem ment lejjebb, de végül is már nem is fontos.

Az erőnlétem nagyon jó. A diétával egy napon kezdtem el futni több éves kihagyás után. Jelenleg 8-11km-es távot futok heti kétszer, a többi napon jógázom.

Minden más lett. Eltűnt a narancsbőröm!!! Na ez volt a leghihetetlenebb! 

Ennyi idő alatt szokássá válik a magunkra való odafigyelés, és már nem hiányzik a degeszre tömött has..sőt, már nem is esik jól. Egyfajta életmód változást hoz, ami rengeteg erőt ad, és elismerést hoz a környezet által is.

Tartsatok ki, nagyon-nagyon megéri! Ügyesek vagytok, meglátjátok, sikerülni fog!

Rejjka Creative Commons License 2014.02.19 0 0 27667

az fini lehet Pammut! sajnos az én fagyasztóm dugig van,nem tudok lefagyasztani semmit már. :S

Nekünk mára,egy kis mosoly :) :

Pammut Creative Commons License 2014.02.19 0 0 27666

Hm. Fini. De nekem most a fagyóban van vagy 4 adag rakott zöldbab. 

Rejjka Creative Commons License 2014.02.19 0 0 27665

Jajj a tetejére az összeaprított torzsáját szórtam :) Abban a könyvben találtam a receptet,ami belett ide linkelve :)

Előzmény: Rejjka (27664)
Rejjka Creative Commons License 2014.02.19 0 0 27664

Pammut,amit leírtál nálunk az a rakott kel. ezt úgy csináltam,hogy leszedtem a kelnek a leveleit,sós vízben megfőztem,tettem fel krumplit sós-petrezselymes vízben főni,közben aprítottam fel hagymát répát,fűszereztem,és kis olajban puhára,illetve üvegesre pirítottam.Közben a megfőtt kelleveleket lecsepegtettem,a megfőtt krumplit összetörtem,összekevertem a hagymás répás puhazöldségekkel,beletettem a kellevelekbe,felcsavartam,majd így a többit is,olajozott,tálba tettem és megsütöttem :) Holnap keményítőnap,arra lesz majd :)

Előzmény: Pammut (27663)
Pammut Creative Commons License 2014.02.19 0 0 27663

Rejjka mit töltöttél a kelbe? (Anyósom darálthússal-rizzsel, tejföllel nyakon öntve szokta. De az most nem játszik.) És az egész megy a sütőbe? Vagy miképp?

Pumi:) Creative Commons License 2014.02.19 0 0 27662

Huh, istenien néznek ki... Gyüminapon tényleg nem a legjobb itt nézelődni..:D :D :D

Előzmény: Rejjka (27661)
Rejjka Creative Commons License 2014.02.19 0 0 27661

a mai ebéd :

a holnapi ebéd illetve majd a vacsi is :

Rejjka Creative Commons License 2014.02.19 0 0 27660

Köszönöm a válaszokat! Ez a gyümölcslé ez istenien néz ki,majd kipróbálom én is :) Na megfőztem mára is és holnapra is,ma csirkemell lesz,salátával,holnapra töltött ( nem rakott!!) töltöttkel :)Majd jönnek a képek is hamarosan :)

Előzmény: Pumi:) (27659)
Pumi:) Creative Commons License 2014.02.19 0 0 27659

Bocsánat, még látszódik, hogy új vagyok! Első körben nem tudom csatolni a képet szöveghez, utána viszont duplázok...

Pumi:) Creative Commons License 2014.02.19 0 0 27658

Pumi:) Creative Commons License 2014.02.19 0 0 27657

Szia Pammut!

De jóóóóó!!! :) :) :)

Egy kis tipp, ha esetleg valakinek nehezebben megy a gyümölcsnap... :)

2 alma, 1 banán, 2 narancs, fél citrom bele a turmixgépbe, felöntve egy kevés 100%-os narancslével... Isteni finom...:) Nekem másfél liter lett a turmix, ezt elosztom egész napra! Nagyon szeretem! Igaz, így a rágás "élménye" elmarad, de az pótolható néhány szem olajos maggal! :)

Előzmény: Pammut (27656)
Pammut Creative Commons License 2014.02.19 0 0 27656

Szia Pumi! Ma én is gyümölcsnapnál tartok :). 

A főzeléket én is keményítővel sűrítettem, de pl. a kelkáposzta nem lett valami guszta tőle. A lencse meg a zöldbab még csak elment vele. Lehet reszelt krumplit belefőzni vagy főtt krumpli+egy keveset a zöldségből összeturmixolni. Én nagyon szeretem a tepsiben sült fűszeres krumplit meg a tócsit főleg vacsira. A chilis bab is bejövős. Zöldség pörköltek. Lecsós. Rakott zöldségek. Ááááá gyümölcsnapon nem szeretek erre járni, extra éhes leszek.

Pumi:) Creative Commons License 2014.02.19 0 0 27655

Sziasztok!

Már egy ideje olvaslak benneteket, irigylésre méltó a kitartásotok, amely erőt ad az elhatározáshoz, és természetesen úgy gondolom, a kitartáshoz is! Gratula Mindenkinek!!! Nagyon ügyesek vagytok! :)

Szeretnék csatlakozni hozzátok, ha lehet! :) Remélem néhány hét elteltével én is hasonló sikerekről számolhatok be! Ma lecentizem magam, mert ahogy olvastam, nem mindenkinek kg-ban mutatkozik meg a fogyás első körben..:)

160 cm magas vagyok, és 81 kg. Ez már egészségügyi problémákat is okoz, ezáltal mielőbb meg szeretnék szabadulni néhány kg-tól! Ma kezdem a diétát, de a fehérjenap helyett, inkább egy gyümölcsnappal nyitok. Régebben tartottam gyümölcsnapokat, mindig energiával töltött fel! Remélem ez ma sem lesz másként! :)

Szép napot mindenkinek! :)

Evick Creative Commons License 2014.02.19 0 0 27654

Hello, en krumplival vagy pici étkezési keményítővel sűrítettem a főzelékeket.

Előzmény: Rejjka (27653)
Rejjka Creative Commons License 2014.02.19 0 0 27653

Csajok,ti a főzeléket a diéta alatt,hogy sűrűsítitek be ?

Rejjka Creative Commons License 2014.02.19 0 0 27652

Fehérje napos jó reeeeggeeeelt :) Hogy vagytok csajok ? Lecentiztem magam..és csodák csodájára lement 1-1-1-1.5 centi minden honnan :) Jót tett volna a tegnapi gyüminap ? :)Ma sütőzacskóban mindenféle zsiradék nélkül sült csirkemell lesz, zöldséges salátával :) És holnapra is főznöm kéne,mivel reggel haza jövök,és megyek vissza éjszakára. Valami jó keményítőnapos kajcsi ? :)

Pammut Creative Commons License 2014.02.19 0 0 27651

Úgy látszik "fogas" időszak van. Én holnap megyek. Ma gyüminap. Én diót és bokor mogyorót szoktam mellé. Ma azt se hoztam, tegnap nem volt kedvem törögetni. 

nörszi44 Creative Commons License 2014.02.18 0 0 27650

Üdv zizmóka.

Én is MO-i vagyok, csak jelenleg kint élek Londonban. Ezért is kicsit nehezebb nekem mert itt azért teljesen másak a kaják. Mondjuk a zöldség kinálat illetve a saláták azok nagyon jók, de a gyümölcs meg sem közelíti az otthonit. Ha az almát csak a számba tennék és előtte nem látnám, komolyan ízről fel sem ismerném. Ezért a gyümölcsnappal lesznek gondjaim.

Na de remélem majd innen is kapok jó ötleteket és sikerül vagy 15 kilótól megszabadulnom.

Előzmény: zizmóka (27642)
nörszi44 Creative Commons License 2014.02.18 0 0 27649

Köszi a tippet. Már regisztráltam is magam.

Mondjuk kicsit nehézkes nekem a kalóriaszámolás, ugyanis nincsen mérlegem. De be fogok újítani egyet.

Előzmény: Böszőke (27623)
noki98 Creative Commons License 2014.02.18 0 0 27648

Böszöke jól néz ki és jól is hangzik a mai ebéded.én is kipróbálom a köv.alkalommal.

Előzmény: Böszőke (27644)
noki98 Creative Commons License 2014.02.18 0 0 27647

Köszi,aranyos vagy. Nekem nem a bölcs fogam vacakol,hanem az egyik bál felső. Ha szerencsém van,akkor délben mehetek. Jó lenne rajta túl lenni mert csütörtökön és pénteken több vendégem is van masszázsra, és savanyú képpel,  meg vacakul érezve magam nekik sem lenne jó.  Majd jelzem délután,hogy milyen volt. 

Előzmény: Rejjka (27646)
Rejjka Creative Commons License 2014.02.18 0 0 27646

Nokiiii te is fogdoki? Én is ott voltam tegnap! :( Kitartást neked!!!!! nekem fehérje nap volt ma.

Előzmény: noki98 (27645)
noki98 Creative Commons License 2014.02.18 0 0 27645

Sziasztok! 

Holnap gynap,és lehet hogy fogászat, két cataflam és egy flektorpor után még mindig szenvedek megpróbálom a kamillás öblögetést. Kitartást 

Böszőke Creative Commons License 2014.02.18 0 0 27644

Szia Zizmoka,

már majdnem a diéta kezdete óta fontolgatom a szilvalekváros derelyét,még sem mertem eddig nekiállni.Kérlek mondd el a tésztareceptet,ha ez egy kipróbált és bevált recept nálatok!

Már túl vagyok a vacsorán,ez lett a könnyített babos vacsi:

egy harmad a déli babpüréből,kapros cukkinivel és Rejjka után szabadon kapatos krumplival megfejelve:)a déli sült paprika olaján kapattam meg,igen ízletes lett az eredmény.

Hésziodosz annyiszor eszembe jut,hogy azt mondta a kezdeteknél:egészen máshogyan fogjuk érezni az ízeket,sokszor magam sem hiszem miféle összeállításokat készítek és finomnak érzem.....

Jó éjt!

Holnap szénhidrát nap,jöhet a kedvenc tésztám:)

Előzmény: zizmóka (27642)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!