*HA* ugyvezeto es/vagy tulajdonreszed van a cegben ahol dolgozol AKKOR nem fogadjak el a munkaltatoi jovedelemigazolast. (mert sajat magadnak barmit kiallithatsz). Ebben az esetben kell a NAV-tol jovedelemigazolast kerned, illetve a NAV-tol egy ceges nullast.
Par hete volt, nehogy megmagyarazd milyen papirokat kertek be tolem... :)
Nem találtam sehol információt az inverter működésének ezen részére:
Egy inverterbe az AC csatlakozás egy kábelen (pl: 3x4mm2) keresztül valósul meg. Ha jól tudom, ez a kábel a lakáselosztóba van bekötve. Ezen "kapja" az áramot a működéshez (tudom, hogy nem fogyasztja, hanem arra gondolok, hogy csak ekkor működik) és ezen adja is vissza. Vagy nem így van?
Honnan tudja az inverter hogy van "bejövő" AC hálózati kapcsolata, ha a "kimenő" feszültség, frekvencia és fázis ugyanolyan
hát ez f@sz@ nekem összesen kellett kettő :D de már nem érdekel, fent van a cucc és termel. az otp meg monnnyonle..főleg, hogy nyilván a céges nav papper szükségessége valamikor a közepén derült ki és okozott egy újabb hét csúszást.
Egyebkent ketto kell, NAV jovedelemigazolas + NAV 0-s a cegrol. Ezen kivul kell meg a NAV 0-s mint maganszemely. OTP-ben megkerdeztem hogy a terdemrol egy 30 napnal regebbi rontgenleletet nem szeretnenek-e...
ügyvezető vagyok, emiatt kellett még egy. azt is megigényeltem oszt kalap, nem volt extra probléma. csak az átfutási idő. meg az ányk szépsége ami mindig megfog, amikor használni kell. de ez itt off.
Nekem 1 nap alatt megvolt, viszont NAV igazolasbol sokfele van, ha alkalmazott vagy akkor eleg a maganszemely 0-s igazolas a munkaltatoi keresetigazolas melle, ha viszont vallalkozo vagy ugyvezeto vagy akkor a fel vilagot igazoltatni kell a nav-al.