Az az anya ami rajta van az pont szinel a csavar tetejével. Majd rá nézek akkor ezek szerint azon a csavaron lehet kintebb tekerni, és akkor valamit javulni fog a teljesítmény.
ahogy mondod de ere mondj okosat ujkorába 8km vite a 4vasu ekét miután belövetük a jazda 82köbére viszi 9,1km vel de a haver gyári jazdása 10,2vel ugyan ojan ekék egymás után amugy az enyém szeben jár de a jazda a fiusab hangra
az enyémet belövetük a jazda paramétereire mert ujkorába két méteres emelkedön szántás közbe képes volt megfuladni de még most is gyengéb töle az ha kel 5méteres füstel de megy mint a régi 50esek ugy az igazi
nem kiabálok ugy maradt a gomb amugy három fajta adagoloval jönek az1221 esek a duplakör(nem ér semit)a motorpál(én nem vagyok elájulva töle)meg a rzda orosz az igen eszik de aba garant van 150 loerö
Jó-jó azért nem kell kiabálni! Tudod nagy betű... :-)
Szerintem a max. nyomást állította be. Biztonsági szelepnek ebbe is kell legyen, ugyanúgy mint a többi hidraulikus rendszerben. Akkor "kápizs" a dolog.
FOGALMAM NINCS ELVITEM A HIDROMESTERHEZ MONDTAM MIJEN GÉPRE KEL FIZETEM 15EUROT ÉS JO LET ANYIT MONDOT HOGY KICSIT LEJEB VETE HOGY TELJES KICSAVARÁSKOR A BIZTONSÁGI SZELEP VAGY A NNYOMÁS VALAMI LAPÁTOKAT NE NYOMJO ANYIRA DE HOGY MIT VET LEJEB A NYOMÁST V A BIZTI SZELEP NYOMÁSÁT NEM TOM
és csak a kupakba belevolt téve a 160ast rátehitek én is most cseréltem 1másik gépen a 100 asát orosz 160asra mert az harmad pénz volt nem fog gyorsan kormányozni csak könyeben ha a szivatyu jo meg beálitatam az orbit nyomását mert az ujak a mesterem szerint mind öszevisza vanak beálitva
Ennek most ez a tetű olajszivárgás a baja. (Mtz gyermekbetegség. :-))
Bár tegnapelőtt a fiam ment vele, azt mondta néha-néha megnehezedik a kormány. Elmegy a rásegítés.
Megmérgesít egyszer, lekötöm róla a dolgokat és lehúzom a helyéről a másikkal... :D
Orbit lesz ennek a vége egyszer.... de az is már úgy megdrágult.
Azt meg nem tudom, hogy az 50-es munkahengerhez (mezítlábasokra azt írja az való) jó lenne a 160-as orbit. Mert egyáras a 100-assal. Csak azt nem tudom, nem-e nagyon "gyorsan fordítana-e" a 160-as és az már bizonytalanná tenné a kormányzást.
Hát a kormány az engem is szivat rendesen, megkapta az új vez.kockát, 2 nap ig jó után mint a veszett még 6dikba is szitált a kerék, most vissza került a régi szívattyú, kerék össze tartás 1 mm, meg a mit ajó multkorába kérdeztem, http://forum.index.hu/Article/jumpTree?a=118854906&t=9162612
Ezt is beállítottuk, nomeg a job oldalt középről mérve 1 centivel kisebb volt a nyomtáv, azt is orvsoltuk, így most könnyű a kormány és a szitamitát is elhagyta.
Ha megint rendetlenkedni fog akkor lehet orbit lesz a megoldás.
A lényeg az meg bezzeg le maradt mindjárt 6e órás :)
A crystalt nem ismerem, egyről tudok gégényben, de az elég tré állapotba van, melegen is meg eszik egy doboz fadejót mire beindul... nem nagyon figyel a gazdája rá csak hajtja.
Nehéz eset az biztos :) a maximával is megbirkózik minden zokszó nélkül pedig az már nem könnyű, főleg ha műkaki is van benne.