Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Vinyón lévő cuccal semmit nem kellett volna csinálni, felismerte és kész. Sőt, én még gyorsan formázom is, főleg ha FAT32vel adják, no meg egyszerűbb, mint törölgetni. Toltalcommanderben általános beállítás/másolás-törlés, ott a kompatibilis módhoz be kell írni a betűjelét, aztán kiderül.
Egy viszonylag jó gépem van, win 8 -al, bár még 2-es USB-vel.
Hozzá kapcsoltam egy USB 3 -as, WD My Passport Ultra 1Tb -os külső vinyót.
Nos a feltöltési sebesség 64 Kbyte/sec de maximum 400 - 800 Kbyte/sec Total commanderrel, mikor hogy. Még Pendrivre-ra is sokszor ennyivel másol ugyan ezen az USB csatlakozón... A vinyón lévő drivert természetesen installáltam...
Szerintem itt valami nagy gáz van, nem hinném hogy ezt ennyire tervezték volna. Így el fog tartani pár hónapig...
Mostanában volt sok gépproblémám, gyakorlatilag minden gépem újra lett telepítve, van jó pár HDD-m, amelyekről ide-oda lettek mentegetve tartalmak. Most készen vannak a telepítések, elő szeretném csalogatni a régi adatokat. Ám vannak olyan mentett mappák, ahol csak a mappa van meg, tulajdonságnál pl. 2,9 Giga adat, ha meg megnyitom, a mappa üres. Mit lehetne tenni szerintetek? Köszi!
Nagyon jól használható lenne, de sajnos sokmindent nem talál meg! De legalább ezt ingyen teszi. Jelenleg az Unthreat antivirus free változatát szoktam telepíteni. Nekem bevált...
Feltettem a Win 8-at. Használom egy darabig s majd ki derül marad e vagy megy e vissza a 64 bittes Win 7 Ultimet.
Win 8-on az everest ezeket az értékeket mutatja nekm. Még nem tudom hogy továbbra is ki írja e hogy CPU fan error. De régebben mint ha segített volna rajta a Win 8 de ez most lehet hogy hülyén hangzik. De mikor egyszer felraktam akkor simán indult. Csak közbe meghalt a vinyóm szektor hibás lett s folyton biztonsági mentést kért. De most van benne egy új SATA 3-as 500 GB-os vinyó de majd teszek bele egy 1 TB-ost másodlagosnak mert ez a Win 8 kicsit sokat foglal nem mintha nem lenne így is helyem. De szerintem kicsit jobb a Win 8 javúlt tőle a gépem teljesítménye s gyorsabban reagál mindenre.
Úgy látszik, vannak ilyen örökzöld problémák, már 10-15 évvel ezelőtt is volt ilyen, hogy rejtélyes helyfoglalások, aminek a vége érdekes módon az, hogy Norton.
Kedvencem a bolondbiztos Norton védett lomtár, ami még a kukából kiürített szemetet is elteszi, hátha valamikor szükség lesz rá. (Ehhez képest én lomtárat sem használok, egyáltalán.)
Mi lehet a probléma akkor, ha a rendszert nemrég tettem újra, szinte alig használtam a gépet (Vista lett rátéve) s ma kapcsolom be a gépet, s majdnem 54 GB foglat a C partíción az addigi (ha jól emlékszem) kb 15 GB helyett. 1,5% szabad hely van csak rajta. Most futtatok rajta egy lemez ellenőrzést. Előtte végignéztem a vinyót, nem találtam akkora mappát, vagy fájlt, ami több tíz GB nagyságú. A merevlemez a géppel együtt kb 6-7 éves. Vírus, vagy esetleg merevlemez szokta az ilyeneket okozni? Esetleg ötlet? Köszi!
Van nekem egy ASUS M4N68T LE V2 () tipusú alaplapom és érdekelne ez a tipus mannyire támogatja a Windows 8-at mert felszeretném rá tenni. Csak nem tudom találok e hozzá megfelelő drivert vagy hogy van e egyáltalán hozzá ha igen akkor hol találok. Kerestem az oldalán de csak Win7-ig van. (megjegyzem most az vant fent) Ha tudnátok ebben segíteni azt megköszönöm nektek. Ja meg lenne még valami a gép első induláskor mindíg ki írja, hogy ,,CPU fan error'' (de ha újra kell inditani simán indul semmi hibaüzenet) tudom hogy a proci hűtővel van kapcsolatba de nem tudom hogy cserére szorul e. Feltettem egy EVEREST Ultimate Edition-t s folyamatosan figyelem az értékeket s tartós üzemelés során ezt mutatja nekem.Amúgy mellékesen még +2 ventíllátor van benne az eggyik közvetlen a táprol a másik meg egy adapterröl üzemel. De mindég megnézem induláskor mind hármat és forog. A proci hűtőm meg olyan csendes mint egy macska nem csörög nem zörög. Szerintetek mi lehet a gond? Valami tanács. Előre is köszönöm sziasztok.
Üdv. Mit kéne ahhoz csinálnom, hogy az IE 8 (vagy 10?), elfogadja a csatolmányt az elküldendő levélbe. Csatolmány nélküli levelet elküld, csatolmánnyal nem küldi el.
Én mondjuk frissíteném a legújabb Explorerre, még akkor is, ha nem használom. Aztán programok alapértelmezéseinél beállítani a böngészőt, ami amúgy rá is szokott kérdezni, hogy melyik legyen.
Hiába van beállítva hogy nem az alapértelmezett, hiába van a Mozillában beállitva hogy alapértelmezett, hiába távolitottam el a Windows összetevők közül az IE-t, ha linkre kattintok, csak az IE8 indul
Mit lehetne tenni hogy IE6. legyen újbol , vagy ne pofázzon ha nem szólok hozzá? :)
Azért töltenéd le, mert a gyári CD-t ezer éve nyomták és ha hiba volt benne, akkor a letölthetősben már javították. HPnál sokszor megy az előbb telepít, aztán bedug, majd hibajavítások felrakása.
No jó! Elkezdem megszórni a véleményemmel a HP fórumot
Ez már vicc
Most oda setupolom ahova akarom
Legyne c:/ ha úgy akarja
Nem teszi fel a vezérlő cuccokat, iconokat, természetesen nem lehet dzkenelni, csak a Win-en keresztül. Ott meg nincsenek oylan beállitások amik a saját szkenelő "managarjében " vannak
Hogy a francba lehet olyan programot irni amihez több kell mint egy "szőke nő"
Berakom a CD-t és örülök/örülnék!/
Ahányszor telepitem annyiféle hiba jön ki
Ráeresztem a HP Doctort, hogy majd ő javítja. Tele hibával a telepités és adja a jótanácsot hogy telepitse újbol, forduljon a supporthoz, töltse le a legújabbat stb. stb.