Várhatóan januárban indul a TV2 új szappanoperája, a Jóban-rosszban. A sorozat egy kórházban játszódik, a szereplők között ismert színészek is feltűnnek majd. A Barátok közt producere nem tart a konkurenciától.
Dramaturgialig jól hangzik. De a látottak alapján nem valószínű. (Én nem néztem korábban, de a felrobbantott bomba pl hol volt? Mert ha Tünde hátizsákjában, akkor ő egy darabban túl nem élhette...)
Igaz. Azóta visszanéztem a mai részt. Tényleg ő volt. Pláne hogy az előzetesben utána a hullazsák alól bukkan elő. A többi viszont igen abszurd. Bár végülis egyszer nézhető.
Müller azt mondta, hogy "az nem mintha a Pongrácz lány lenne?" Nem merült fel soha, hogy az a lány tényleg Barbara lenne. Sőt, Müller - miután Eszes odaért - magázta a nőt, hogy kell-e segítség.
Érdekes, a mai rész végén Rolandról azt mondják, hogy meghalt mert fejbelőtték, Barbaráról pedig azt hihetjük, hogy túlélte a robbanást, mivel Eszes épp kitámogatja őt a romok közül - igaz az arcát nem látjuk csak a sötét haját (paróka?) és a leszegett fejét.
Ezek után a hét végére datált leírás szerint pont fordított lesz a helyzet.
Hogy én mennyire rühellem ezt a Tündét. Ő van beállítva a kis szentnek, hogy minden mocsokság, gyilkosság amit elkövet az jogos. Holott egykoron ő is megcsalta Milánt. Elegem van ebből a babaképű, babahangú pszicho-kiscsajból akit MINDENKI TISZTÁRA MOS! Csak egy hülye kis csitri, húzzon már el a sorozatból. Lefogadom hogy Milán ezredjére is összejön majd vele, aztán ezredjére is szakítanak, mert Tüncike nem kér a normális életből, ő drogdíler akar maradni. Eljátszották már ezt egyszer.
Hülyeség ez az "Aliz Olga nevében beszélt"... Honnét volt neki akkor ennyi embere, meg hogy tudott Rolandnak Olga eurómilliárdos cégeiből részesedést adni? Vagy egy az egybe átvette Aliz Olga helyét, vagy kezdetektől fogva ő az egyetlen Olga, máskülönben értelmetlen teljesen ez a sztori.
Már a TV2 is arról cikkezik, hogy visszatér. Ő lesz Olga :)))
https://tv2.hu/supertv2/musoraink/30658_reti-adrienn-vajon-elijeszti-az-.html Értem én, hogy színházi meló miatt kellett Rétinek egy kis levegő (hiába kamuzza a riportban, hogy hú de váratlanul lepte meg, hogy visszaírták), de ilyen béna visszatérésekre mi szükség?! Ennyire nem tudnak már új karakterekben gondolkodni az írók??? Jön vissza az ezerszer lerágott bűnügyi és szerelmi csont majszolása??? UNCSI! (Nem is nézem már mostanában...)