Bazzeg, elképesző, ahogy elbuktuk a rájátszást :(((((( Szarházi Rockies (már elnézést a colorado-fanoktól)... Amit az utolsó 15 meccsen csináltak... Áhhhhhhh :((((((
Sebaj, a másik csapatom, a Red Sox ott van még... De akkor is nagyon fáj!
Egyetértek veled. Scioscia szerintem is nagyon jó edző a csapata pedig szintén. Remélem azért legyűrítek majd őket. Nekem is sokkal jobban tetszene egy Yanks-Red Sox ALCS. :))
A ma esti mérkőzés viszont jó mókásra sikeredett. :) Az O's 6-1-re vezetett már a 4.-ben. Erre gyorsan csináltunk 10 pontot ugyanabban az inningben. Ilyesmiket szeretnék majd látni a PO-ban is!! ;)))
Mike Scioscia-t mindig is az egyik legjobb - ha nem a legjobb- edzonek tartottam. Igen, nehez lesz ellenuk. Amihez nagyon ertenek, az az ellenfel dobojanak allnado nyomas alatt tartasa, fokent ha bazison van valamelyikuk. Felelmetes, hogy mennyire agresszivek a jatekosaik a bazisokon. Jok a utoik is, a doboikrol mar nem is beszelve. Mindegy, ha meg akarjuk nyerni a WS-t, akkor oda az ut egyebkent is a legjobbak testen keresztul vezet. Ami talan biztato, hogy a Halos ellen a Sox hagyomanyosan jol szerepel a PO-ban. Nektek viszont - valami azt sugja - tobb eselyt adok a Tribe ellen. Valahogy az o AL Central bajnoki cimuket tulertekeltnek tartom. Egyedul a Tigers volt komoly rivalisuk, de ok is a szezon masodik feleben egy .500-as csapat szintjere degradalodtak. Tehat viva Sox-Yankees ALCS showdown!!!
vs indians. a lehető legjobb, az angelstől paráztam volna a best of 5 miatt.
a mai meccset jól elcseszte Mo. 9-6 ide,bot of 9th, 2 out - én meg elmentem aludni.erre kikaptunk 10-9re.igazából nem volt jelentősége.
a mets meg nagyon elqurta. az utolsó 15 meccsből 11et elbukott a phily meg beelőzte a wild cardra meg nincs esélye.a végén még lemaradnak. tavaly egyébként volt itt egy csomó mets fan.hol vannak most????????
Köszi a gratulációt. :) Az Angels kemény dió lesz nektek az tuti. Mondjuk az Indians sem lesz egyszerű nekünk, de azért tőlük kevésbé félek, mint az Angyaloktól. Szóval kössétek fel rendesen a gatyátokat. :))) Bízom benne én is, hogy az ALCS-ben találkozunk. ;))
Tegnap láttam a hírekben, hogy a Bosox már mindenképp a playoff-ban van. Ez azt jelenti, hogy oda biztos bejutott már, de az még nem biztos, hogy nyeri az AL East-et is? Még akár a Wild Card első helyre is visszacsúszhat adott esetben??