Mindenképp tedd fel őket! Kíváncsi vagyok. Nemrég kattantam rá erre a vonalra, kölökkorból volt pár, meg párat összeszedtem mostanában (pár hete ide is felraktam 6-7 pakkot).A postás még hozzám is be kell, hogy nézzen, úgy néz ki abban is lesz egy TP, igaz, bontva :(. Meg még pár érdekesebb darab. Pl. a Ford Mustang GT 350. Most már tényleg vitrint kérek Karácsonyra :).
Pont ugyanígy érzek én is. Amikor jött a lehetőség, filóztam is, mert ugyan tetszeni nem tetszenek túlzottan, sőt, igaziból az alap színekben jobban mutatnak, de tetszett, hogy kuriózum. Majd ha már 470 az EUR, lehet, hogy eladom az ebay-en.. :P
Most komolyan: grat, igazán szép, kuriózumszámba menő ritkaságra sikerült szert tenned! Az igazat megvallva, a ritka mivolta a csábító(bb), mert maguk a konkrét járgányok nem a szívem csücskei. Ettől függetlenül komoly, gyűjteményi darabok.
Urak! Az előzményben látható jobb oldali 5-pack-ból vettem 2 dobozzal. Az egyik Miláné, a másikat csak azért vettem, mert ha jól emlékszem mondták itt páran, hogy érdekelné őket.
Szerintem a Müllerben biztos lesz.Érdekes modon ott korábban is láttam azt a 3 darabos (emeletesbusz, Scania kukás, meg még valami volt benne) pakkot amit pl Gulliverben nem.Ugyhogy szerintem Müllerben biztos kapható lesz.