Azért erre a kérdésre választ nem könnyű adni. Nem tudni a ház méretét, a hőigényét, a családtagok hőigényét, számát az otthon tartózkodás idejét. Tehát ez most megválaszolatlan maradt.
Nagyon sajnálom hogy betegség akadályozott a munkádban. De azt tudni kell a fogyasztóknak, hogy ilyen esetben a szervizesek átadják a munkákat másik kollégának és az segít a fogyasztónak. No persze ez bizalom kérdése. Bizony én is jártam már úgy, hogy míg beteg voltam, a másra bízott munkáim sorra eltűntek.
Baranya, Tolna és Somogy egy részén akinek segítség kell, megtalál a weboldalon is elhelyezett telefonszámon:
+36-72/200-háromszáz 1
Ha nem sikerül élő szóban ezen elérnie (mert épp dolgozom), ne legyen rest, hagyjon üzenetet, visszahivom.
Ez a meghírdetett szám folyamatosan működött és működik. Visszajelzések szerint a nyáron a meghirdetett email cím sajnos sok levelet visszadobott. Ez a probléma már elhárult, akinek visszament a levél, kérem küldje el ismét.
Sok minden összejött. Az előző szezonban egészségügyi gondjaim miatt a szezon végén nem tudtam dolgozni, ezért pár emberhez nem jutottam el, és volt pár hét, hogy nem voltam elérhető közvetlenül. Sajnálatos módon az emberek idegenkednek az üzenetrögzítőktől, pedig működő lehetőség...
Az se segített, hogy azt terjesztik, nincs szervizes...
Nyár elején már dolgoztam, bár jelenleg szerződésem nincs a céggel (tudtommal jelenleg senkinek sincs, mert elmaradt ennek a hosszabitasa).
Vita van köztünk, a részletekbe nem kívánok jobban belemenni itt, de nem csak én vagyok elégedetlen a szervizesek közül a dolgok menetével... Sajnos rajtunk csapódik le minden szar, mert mi vagyunk az ügyfelek és a cég között. Elég sok dologban változás szükséges.
Most Szeptember 12-én személyes egyeztetés lesz minderről, kiderül, lesz e tovább.
Amennyiben nem, jelzem itt is.
A probléma a távoli szervizeléssel az, hogy senki nem szívesen fizeti ki. Márpedig pénzből élünk mi is, fizetni kell a számlákat, sokszor zsebből az alkatrészt is, mások helyett...
Szervizelhetőség nála nincs csak forgalmaz és azt mondta telefonban hogy nem tud segíteni sajnos,nem hiszem hogy itt csak nekem van pellet kandallom 50km-es körzetben!
Sziasztok!Szekszárd környékén még mindig keresek szervízest vagy olyat aki kitudja nullázni az Edilkamin Idropint kandallom köszönöm ha bárki tud segíteni!
A garanciafüzet szerint : 2009.aprilis Gaz es Mas Bt. - Háttámlán "Charme"
Bocs, nem megkérdöjelezni akartalak, csak mivel nem napi használatban lesz ezért próbáltam az egyszerübb megoldás felé hajlani -ami talán kisebb meghibásodással is járhatna - , de akkor maradok a hidros bekötésnél.
Nem titok, a készülék Nagylózsról került hozzám. K.Viktor (aki beépítette és most kibontotta a készüléket) is hidrováltót javasolt.
Kérhetnék a bekötéssel kapcsolatba szakmai segitséget?
- Nem lehetne esetleg a legegyszerübb módon, a beépített egyetlen szivattyúval a radiátorokat (termofej nélkül) és a padlófütést (külön szivattyú és hidrováltó nélkül) egy termosztatikus keveröszeleppel (VTA372 20-43 ?) simán összekötni? Mi lenne a hátránya? - Ha ez nem járható, akkor talán egy 80/50-es hidrováltó elég, ami elé kötném a radiátorkört (ezt a beépitett szivattyú rendezné), utána a padlórészt. A padlórésznek kell egy külön szivattyú (Alpha 25-40) és egy keveröszelep (VTA372 20-43 ?), esetleg még valami?
- Kandalló védöszelepet a Charme tartalmaz-e?
- Zárt tágulási tartály kell-e, ha igen mekkora?
"Hétvégi házba padlófűtést tenni, nem szerencsés, mivel ha pénteken kezded felfűteni éppen vége a hétvégének mire átmelegszik." - ez egy alkalmi vétel volt, majd meglátjuk ...