Keresés

Részletes keresés

Déridoire Creative Commons License 1999.07.18 0 0 61
Nagykorut - Csepreghy u. sarok: Becsi szelet.
Olcso az, amit adnak, viszont nagyon finom es hazaviszel belole, mert minden adagot dijbirkozokra szabtak.
Hangulatos.
Udvariasak.

D.

robicsek Creative Commons License 1999.07.18 0 0 60
ezeket nem ismerem, esetleg közelebbi koordináták?
Előzmény: Csokis2 (59)
Csokis2 Creative Commons License 1999.07.18 0 0 59
En a Fenyogyongyet szeretem, foleg ilyenkor nyaron. Semmi extra, de kellemes hely, jol foznek, udvariasak es megfizetheto. Vacsora utan meg jot lehet setalni a langyos esti erdoben. (Esetleg vigyetek pokrocot. :-))
Off Pest:
Orfu elott a ..... Tanya. Viszonylag uj fogado es etterem az abaligeti elagazas folott. Remekul foznek, gyonyoru kornyezet es kilatas es persze szallaslehetoseg is. Lehet uszni, lovagolni es kocsikazni, gyerekeknek van ponilovaglas, allatsimogato es jatszoter. Szoval nagyon klassz.
Csokis
Korcs Creative Commons License 1999.07.18 0 0 58
Kösz Béla
Előzmény: KunBela (57)
KunBela Creative Commons License 1999.07.18 0 0 57
Korcs, el sem hiszed, mennyi sok okosagot/igassagot irtal le ebben a par sorban..maximalisan egyetertek veled :)
Előzmény: Korcs (56)
Korcs Creative Commons License 1999.07.18 0 0 56
Sehova sem érdemes,
én mindig otthon eszem

A McDonald's gyors de drága
a menő éttermek drágák + lassúak is
Jó tom a kaja lehet hogy jó de jobb a szalonnáskenyér lilahagymával, véleményem szerint.

Előzmény: bakibebi (-)
KunBela Creative Commons License 1999.07.18 0 0 55
Ja, kulonben meg pusszantas azoknak, akik indiai ettermeket irkaltak be, mert vagy 5 eve keresek ilyet Pesten (no, azert nem tul nagy gozzel), amiota angliaban egy ilyenben volt szerencsem egy bazijot zabalni..:) Asszem, megyek is, benyomok egy adagot..:)
KunBela Creative Commons License 1999.07.18 0 0 54
Helo!
A Jupatot azertnem irta senki sem (szerintem), mert ahogy bemesz, fejbe kolint az eros olajszag. Meg valszinu azert sem irta senki, mert tulsagosan nagy valaszteknak tartjak azt a ket fele koretet : a rizsat es a (faradt) olajban sutott, csopogos hasabburgonyanak nevezett valamit. Ezenkivul a pincerek udvariassaga is annyira megkapo, hogy csak na!
Szoval, en legalabbis ezert nem irtam a Jupatrol...:(
Előzmény: realdoko (49)
Mumu Creative Commons License 1999.07.18 0 0 53
Robicseknek igaza van,tavaly egy ressze a szemelyzetnek az akkori vezetonovel,akit kitettek atment az Admiralba,de jott egy meg jobb es foleg tiszteseges es vendegszereto no a Forum Becsi kavehazanak a helyetes vezetoje(nala a vendegnek mindig igaza van) es most a szamlak is stimmelnek.A nagyressze a szemelyzetnek (tudom mert alaposan kikerdeztem oket)a Bagolyvarban maradt,csak egy ket kedvenc ment at az Admiralisba.De onnan is ki kellett mennie a vezetononek (nemreg voltam ott es nincs mar) a lanyok azt mondtak valami hasonlo esetert mint a Bagolyvarba.De erre nem veszek merget mert koztudott a nagy pletyka a konkurensek kozott.Eleg az hozza hogy a Bagolyvar nagyon jo es most buszkelkedtek valami fantasztikus kritikaval elfelejtettem melyik nagy ameikai lapbol.Azert a penzert erdemes oda menni sot most mar sok eskuvot is rendeznek(valoszinu mert jo a konyha becsuletes az elszamolas es nem draga)igy szombatonkent vasarnaponkent este erdemes elojegyezni vagy megkerdezni van-e hely.
robicsek Creative Commons License 1999.07.18 0 0 52
Bagolyvár rulez, ahogy többek irták.
De ugyanaz a személyzet (vagy átmentek?) az Admirálisban, szemben a Belgrád rakparti göröggel.
Az is jó.
És azt mondja már meg valaki, miért lett a polinézből mexikói a Zoltán utcában, az volt az egyik kedvencem.
Óbudán van mág a Garvics? Rég voltam, akkor nagyon profi volt.
mAlter Creative Commons License 1999.07.18 0 0 51
Bigiboj!
A Só utcától nem is kell messze menni, csak a csarnokig, és annak az alagsorában van egy nemzetközi bolt - szerintem ott minden belevalót megtalálsz. (Ez a Tom-Ka soup?)
(mA)
Előzmény: Bigiboj (31)
mAlter Creative Commons License 1999.07.18 0 0 50
Berku!
Bocs, elfelejtettem odaírni: A Szépvölgyi út elején, a Kolosy tértől úgy 200 m-re, balra.
(mA)
Előzmény: berku (40)
realdoko Creative Commons License 1999.07.17 0 0 49
Senki nem írta a Jupátot? Moszkva tértől 5 percre. Egy ezresért akkora adag kaját adnak, hogy egyszerűen fel sem bírasz állni.
(És milyen mennyei, te atyaisten...)
1.0 Creative Commons License 1999.07.16 0 0 48
Ha valaki a kínait kedveli... (Én igen)
Taiwan Restaurant Gyáli út 3. A nagyvárad tér felől elindulva a Fradi pálya háta megett.
Higyhetek nekem, jónéhány kínaiban megfordultam már széles e hazában és kicsit távolabb is, de a Taiwan verhetetlen. Árban kicsit elszaladtak mostanában, de szuper. Ajánlatom: Dupla adag erős-savanyú leves, tofu, tavaszi tekercs, 2 személyes kontinentális tál, rákos chips. Rulez. 93 óta járok oda a színvonal nem csökken. Ritka.
Ha pedig lurkóval mész nyugodtan elengdheted rohangáljon kedvére, imádják Őket. (A fiam múltkor egyszer a konyhából, egyszer a medencéből került elő)

Ha nem a legjobb _kínaiban_ akarsz enni, akkor megközelíti még a Duna? étterem, amely a Mátyás pince közelében keresendő és a szentendrei kínai étterem.
Döme

Mumu Creative Commons License 1999.07.16 0 0 47
Kedves bakibebi,tacsa helyett en valaszolok(bar elotte 1-2 hozzaszolasal megirtam mar)A Bagolyvar a Gundel oldalaban van,fantasztikus es kb.2ooo-3ooo ig kijosz belole.Ha van allatkert erdeklodo a tarsasagodba egyszeruen kilepsz az allatkertbe nincs kerites es nem tiltott.Ajanlom a leveseket,a napi menut altalaban(18oo es 22oo kozott )valamint a vargabelest A vendeglo valodi tulajdonosa Lauder mellett egy Lang nevu amerikai hegedumuvesz es gasztronom,egy megszallotja az iparnak aki csak noket tur meg a Gundel ennek a feleben egy jo nagymama koszt erdekeben.Kulonben az ove a Caff

e des Artes New Yorkban az egyik legismertebb es VIP frekventaltabb hely az Aplleben.A Bagolyvar az alahuzottan magyaros,hazias bugyra az o elkepzelesenek.Es hogy ne felejtsem az eloterben lattam az 1998-as elso helyezeset valamilyen osszmagyarorszagi micsodaban.

pronto Creative Commons License 1999.07.16 0 0 46
Páty, Fenyves Csárda. Ott ettem először csigát. Nagyon barátságos hely, a tulaj meg a pincérlányok...
Balatonszemes, ha már világjárók vagyunk. Kistücsök, terasz, halk hermónika, tavaly Wesely Ernő nyomta, idén egy donkihóta külsejű bácsi. Az adagok hatalmasak, fejenként kétezerötszáz, kaja, pia, dezert. Ajándék barackpálinka.
Kinaiban meg a Nagy Fal, csak néha felrobban a vécé.
alexandrosz Creative Commons License 1999.07.16 0 0 45
Gofry!
A Patak tényleg frenetikus! Többször voltam már ott, sosem csalódtam. És még a kiszolgálás is normális.
Előzmény: Gofry (43)
Bruckner Szigfrid Creative Commons License 1999.07.16 0 0 44
berku -> Casa Mediterranea a Szépvölgyi úton található, elindulsz a Kolosy tértől, és a cukrászda után kb. 200-300 méterre a bal oldalon. Jó a konyha. Meg hogy én se maradjak ki az ajánlóból, itt van még egy: Zöld Kapu (lehet, hogy egybe írják) étterem, Óbuda, Szőlő utca. A Kálomista Menyország névre hallgató túrós csusza pl. egész egyszerűen zseniális. Kerthelység meg minden, egyetlen baja a helynek, hogy akkora adagokat hoznak ki, hogy nyomasztó nekiülni. Minden lelóg a tányérról, még a leves is. És olcsó. meg van málnaszörp is.
Előzmény: berku (40)
Gofry Creative Commons License 1999.07.16 0 0 43
Hétvégi ajánlatunk:

Kismaros, Patak vendéglő
(A Bp-ről Szob-ra menő vonal mentén, a vasútállomás mellett)

Külsőleg gyanúsan szocreál, de belül óriási választék, rengeteg vadétel és mindez nagyon barátságos áron.
Kirándulóknak ideális, bár budapesti kocaturisták is kikocsikázhatnak oda, közel van.

Egy kérdés (na, ez már végképp nem Pesten van): nem tudja valaki, mi a neve annak a helynek valahol a Bakony környéki erdőben, ahol minden nagyon szép, minden nagyon finom és olcsó, s ráadásul nem hajlandóak borravalót elfogadni?

kheiron Creative Commons License 1999.07.16 0 0 42
Ja, ha már Visegrád: a Silvanus hotel étterme sem rossz...

Üdv
Kheirón

robicsek Creative Commons License 1999.07.16 0 0 41
hamár korhű éttermeknél tartunk:
Barokk étterem. mozsár utca

cári orosz időket idéző étterem - név, cim, benne van az orosz topicban, tessék előszedni az orosztudást :)

berku Creative Commons License 1999.07.16 0 0 40
Hol van ez a Casa Mediterranea?
Előzmény: mAlter (13)
HBB Creative Commons License 1999.07.16 0 0 39
Szintén nem pest - Visegrád - Reneszánsz étterem. Nyáron elég felkapott, de azért lehet asztalt foglalni is. Koncepció, mint a Lancelotban, csak kicsit más kor. Eleség nagyon rendben van - Mátyás király sültestálja + trófeás lovagok kelyhe.
HBB Creative Commons License 1999.07.16 0 0 38
Simon pinyó - Újpest drukkereknek nem ajánlott. Egyébként az átlagnál kicsit jobb.
Előzmény: kheiron (36)
kheiron Creative Commons License 1999.07.16 0 0 37
Szóval a bal oldalon...

Üdv
Kheirón

Előzmény: kheiron (36)
kheiron Creative Commons License 1999.07.16 0 0 36
Épp tegnap jutottam el a Simon Pincébe, a Hegedűs Gyula utcában van, a körúttól kifelé ba oldalom 50 méterre. Kellemes, hangulatos, középkategóriás hely, sajnos hasonlóan középkategóriás konyhával. Inkább sörözni jó, de erre későn jöttem rá.

Üdv
Kheirón

bakibebi Creative Commons License 1999.07.16 0 0 35
Megpróbálom bejárni az ajánlatokat :) Ha végzek akkor 2000-ben visszajövök.
Még egy hely eszembe jutott. Van egy Sport Vendéglő nevezetü hely, ha jól emlékszem Zuglóban, de mindenesetre a Csömöri út van a fejemben. Az a biztos , hogy az Örs Vezér tértől kell kifele menni valahogy a Polus Center felé. Egyszer voltam már, és egyszer nem találtam meg :)
Eddig akárhányszor voltam, egyszer ,) eddig mindig szép számu közönség volt, de mivel nagy épületröl van szó, igy sokféle helyre be lehet ülni. Ugy értem : elszeparált box, nagyobb helyiség, izlés és partner szerint. A kiszolgálás és a minöség kifogástalan volt. A talán egyetlen hibájának azt tartottam , hogy este 10-kor bezár... Hmmm, azért érdemes.

tacsa : a Bagolyvárról kérdezem, hogy nem csillagászati árakkal megy ? Ha nem csal az emlékezetem akkor a Gundel mellett van, talán egy épületben is vele...?...

hontalan Creative Commons License 1999.07.15 0 0 34
Kék Rózsában: roston sült libamájszeletek rántott hagymakarikákkal és krokettel alulról közelíti a 800-at. Előtte orjaleves 160-ért. Ráadásul ezután egy hétig koplalhatsz. És remek saláták is vannak. Nem is beszélve az úri klözönségről.
Rulez
Előzmény: oops (28)
Thor Creative Commons License 1999.07.15 0 0 33
Naugyeugye, én megmondtam. Bár aszongyák az Arthur King messze nem olyan jó, mint a Lancelot, bár ugyanaz a cég.
Előzmény: Husky (30)
Bonobo Creative Commons License 1999.07.15 0 0 32
>>Dob u. 50. Elfelejtettem a nevet. Indiai etterem.

Asszem Shalimar a neve.

B

Előzmény: Hodbacsi (24)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!