Sziasztok! Egy nem túl érdekfeszítő kérdéssel fordulnék hozzátok. Van egy 318tds kombim, klímás. Szeretném kicserélni a pollenszűrőt, de nem tudom hol keressem. A szélvédő alatti rész már volt bontva, a szellőző ventilátort már vettem ki belőle, de pollenszűrővel nem találkoztam. Hol van egyáltalán, honnan lehet hozzáférni és mit kell szétbombázni hozzá?
Nekem akkor volt ilyen mikor kevesebb volt a hutovizem. Mikor feltoltottek elotte a rendszert nem kapcsoltak be a futest es ahogy az elso huvosebb idonel befutottem akkor jelentkezett.
Nekem a gyári termosztát 15 évet bírt, és azért kellett cserélni, mert már nem zárt vissza tökéletesen kb 0,4 rés maradt, ezt persze csak télen lehetett észrevenni, hogy lasabban melegedett be, de más jele nem volt. Na mindegy vettem bele wahler-t. Na az 1500Km-et bírt:( aranyba kellene foglalni a Németországi török vendégmunkások kezét.
Ebben igazad van, de lehet még rossz jeladó is. 98-asban elvileg már elektromos venti van, rossz jelre túlhűthet, illetve maga a műszerre is mehet rossz jel, valós hőmérséklet ellenére.
Régen írtam már ide, főleg mert nem/nincs (nagy) probléma a kocsimmal :), viszont folyamatosan olvaslak benneteket... :) Igen szórakoztatóak tudtok lenni ... :)
Viszont a napokban mentem a szüleimhez Pestről Tapolcára aztán vissza és azt vettem észre hogy a vízhőmérsékletem visszaesett egy osztást miután lejöttem a pályáról ... aztán ott ingadozott ahogy haladtam dinamikusan. A középállásnál nem ment tovább sosem .. de eddig mindig ott allt mint a cövek sosem mozdult ..
Nem olvastad az első szavam, a biztonságui öv ALAP! De sajnos sem az sem a légzsákok nem védenek meg frontális ütközésnél, pontosabban a test egyben marad, de ennyi, a belső szervek leszakadnak bizony. Kérdezz meg egy balesetist, sajnos ez így van :(
Én is mindig becsatolom. Anélkül olyan, mintha pucér lennék.
Sok évvel ezelőtt faterom fejreállt a Rönójával. Ez volt a család első nyugati kocsija, így a hatalmas teljesítmény magával ragadta (70 lóerő a százas Skodához képest hihetetlen volt). Volt egy kanyar, amit kiegyenesített, és felborult. Az A, B és C oszlopok teljesen összenyomódtak, a tető az övvonallal egy szintbe került. Ha be lett volna kötve az öve, akkor most félárva lennék. De nem volt, így az autó átfordulása közben valahogyan az első és hátsó ülések közé került, a háttámlák megvédték. Úgy szállt ki a kocsiból, hogy a haja szála sem görbült.
De ez is csak egy ritka eset, amikor az öv nembecsatolása előny volt. Én továbbra is a becsatolás mellett állok.
Az acél felni az én eredeti gyárim,amit venni szeretnék ,annak az osztóköre ugyanolyan de más márkájú. A régi b' vektrámnál jártam úgy,hogy az osztókör megegyezett de az alufelni csavarjai nem voltak megfelelőek a gyári opel acélfelnihez, ezért kérdeztem ,hogy ez a BMW -nél hogy működik?
Sziasztok! Ez a képen a karter gáz szűrő lenne? Lehetséges az hogy elég hangosan sziszeg és éles visító hangot ad? (A fordulat szám sem esik vissza üresben) cserével megoldódhat a probléma?
én is söt egészen rosszul érzem magam Öv nélkül. de talán ez az az eset a 12000. ből az 1 ahol az övnélkül jobban járhattak volna.nyilván egy szakétrő jobban tudja.érdekes hogy a hiradóban,és az e34-es fórumon is ez a téma....
Marhasag, hogy a belso szerv leszakad. Zuzodik es serul, de attol meg eletben marad az ember.
Van esely ra, hogy korhazban helyre tudjak hozni. Viszont a kepeket nezve latni, hogy a szelvedo a kek BMW-ben fejjel tortek ossze.
A 80 evekben volt egy ilyen utkozesunk ahol a lanyom a fejevel torte be a szelvedot mert nem volt bekotve, szerencsere mi csak 20-25-el mentunk es nem serult meg nagyon.
Azota en akkor is bekapcsolom ha a garazsbol allok ki.
Szinten a 80as evekben bele mentem egy autoba hatulrol kb 110-el mentem es elottem beallt a forgalom nagyot fekeztem, de nem tudom mennyivel mentem neki. .
Be voltam kotve semmi bajom nem lett az autom total karos lett.
Velemenyem szerint ha be van kotve valaki jobb eselye van a tul elesre mint ha nincs. ( de ez nem csak az en velemenyem)