A feklampa kapcsolo kinyiffanasa viszonylag gyakori, en kb. ket eve csereltem, termeszetesen muszaki vizsga elotti este. A gyari kapcsolo olyan 7k ft ha jol emlekszem. Ha bebujsz a pedalterbe latni fogod. Jo szar kicserelni, vagy van valami trukk, amit nem ismerek :)
A tetokarpittal kapcsolatban millio probalkozas kering, vegeredmenyben ha szepet akarsz, elkerulhetetlen lesz az ujrakarpitozas autokarpitos altal. Ara kb. 20 ... 25k ft attol fuggoen, az oszlopokat is megcsinaltatod (ajanlott).
A fűtés-téma nálam is hasonló, pedig tavalyelőtt volt süni-csere. Ezidáig jó volt, de kábé egy hete nem úgy érzem már.
Féklámpában nem tudok segíteni.
Tetőkárpit nekem is lógott, sokáig vártam vele, végül már rálógott a fejemre, és a középső tükörben sem láttam semmit. Kárpitossal csináltattam újat. Egy napra hagytam nála a kocsit, és 20 ezer forintot fizettem neki. Most fasza. Itt láthatod az eredményt: http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=131238462&t=9091079
Az első, amit megnéznék, hogy nem levegős-e a hűtőrendszer. Ez nálam például úgy jelentkezett, hogy alacsony fordulaton gyenge volt a fűtés, de 3000 f/perc körül meg nyomta rendesen a meleget. A másik gyanúm a termosztát lenne.
Ha németül megvan a biztosítékok kiosztása, akkor bremslicht feliratot keress. Esetleg lehet rossz a féklámpa kapcsolója is a pedálnál.
A tetőkárpitot újra lehet kárpitozni, gyíkhuszárnak egész jól sikerült, talán korábban linkelt is róla képet. Lehet venni bontottat, de jó eséllyel pár év múlva az is lógni fog.
E36 compactnál (1,6) mit jelent, ha a fűtés megkezdésének ideje kitolódik illetve a fűtés is gyenge. Drága móka lesz? Most így tél előtt ennek utánajárnék.
A féklámpák nem égnek. Izzókat már ellenőrizem , azok jók. Német származású a kocsi így nem tudom leolvasni a biztosítéktábláról, hogy melyik a féklámpabiztosíték. Meg tudná valaki mondani?
A tetőkárpit lógására mi a legjobb ár/érték arányú megoldás?
A termosztát-ügy nálam is áll. Nézegetem a neten őket, és kicsit össze vagyok zavarodva. Általában kétfélét találok: az egyik UFO-formájú, a másik meg L-alakú. Ezeken belül is van többféle. Ár 3000-től 13000-ig.... Fogalmam sincs, melyiket szeressem.
Kedves budapestiek! Van javaslatotok arra, hogy hol parkoljak ingyen és biztonságban kedd este a Budapest Sportaréna környékén? Koncertre megyek, de félek az Aréna Plázában hagyni az autót éjszakára.
Vojnó, tudsz ehhez hasonlóan szájbarágós képsort arra is, hogy a kesztyűtartóajtó lógását megszüntessem? Érzésem szerint a 10. képig ugyanaz a munkamenet, de utána mit kell csinálni?