Az indexet a múltkor itélték el mert Tóta W gusztustalan fejű undorító kecskebékának nevezte, és a fején zacskóval megjelenésre buzdította az öltözködési kódexet (amelyik kolleganőnek rossz lába van csak térd alatt érő szoknyát hordjon) meghozó a budapesti polgármestert.
Szerintem nem tudják hova tenni hogy mit lehet, mit nem.
Fontos megállapítás a cikkhez, ami nincs megemlítve!
A bíróság kifejtette: az Alkotmánybíróság szerint tényállítás formájában közöltek is minősülhetnek véleménynek, a közszereplőknek pedig a sértő, igazságtalan véleményeket is tűrniük kell.
Azért mert valaki miniszterelnök, még veszíthet pert!
Ebben topikban amint látjuk, folyamatos Fidesz szapulás folyik
Jogodban áll a topicban leírt valamennyi állítást tényekkel cáfolni!
Nem érdemelménk már végre egy normális magyar miniszterelnököt mi magyarok, aki az ország és lakosainak érdekeit is képviselné, szolgálná. Természetesen Orbán Viktorra gondolok!
Megérdemelnénk, bizony!
Csakhogy, Orbán bizonyított magáról és pártjáról ezt-azt miniszterelnöksége idején...
Ha megengeded, számomra emiatt nem olyan természetes, hogy Orbán Viktorra gondoljak!
Ebben topikban amint látjuk, folyamatos Fidesz szapulás folyik, ezért megemlítem, miért nem esik szó arról, hogy volt már rendszerváltást elszabotáló miniszterelnökünk, pufajkás ÁVH-s miniszterelnökünk, majd KGB ügynök miniszterelnökünk, és lehet, hogy hamarosan bűncselekmények sorozatát elkövető miniszterelnökünk is lesz.
Nem érdemelménk már végre egy normális magyar miniszterelnököt mi magyarok, aki az ország és lakosainak érdekeit is képviselné, szolgálná. Természetesen Orbán Viktorra gondolok!
Kicsit olyan ez az orbáni retorika, mint ultiparti közben, amikor valaki nem tudja mit is tegyen a talonba. Letesz két lapot, egyet az ultizóknak, egyet a betlizőknek...
Itt is van egy elemzés. Nekem a szerző szintén az inkább hitelesek közé számít.
Egy gondolata:
,,Az SZDSZ talán már nem alakítható, de liberális pártot lehet csinálni az SZDSZ alapján. "
A cikk alapján (is) szerintem a következő 81 nap kérdése az, hogy mit kezd társadalmunk az erősödő kétpárti tendenciával?
Örül-e annak majd, hogy tulajdonképpen dolga nem lesz, hiszen a két párt mindent ,,levajaz" majd, vagy az elmúlt 15 évben bontakozó civil habitusa legyőzi a (kádári) kényelmességet?
TGM-re jellemző beszólás: a tévében mondta, a reggeli műsorban, hogy " fejlődés a barbarizmusból a primitivizmusba" a hazai politikai élet fejlődését jellemezve..
Ebben a kampányban már harmadszor hangzik el ennek a tevékenységnek a neve, negatív kontextusban. Pedig akár a fogyatkozó nemzet elé, példaképnek is állíthatnák őket! Mármint a nyulakat... :))
Ugyan már, kell a gumicsont az orbánfobiásoknak, a napi betevo adagjuk nélkül elvonási tünetek jelennének meg rajtuk, és a végén még elkezdenének gondolkozni, az meg kinek lenne jo?