Keresés

Részletes keresés

-merci- Creative Commons License 2010.10.17 0 0 155

Helloka,

kinek mi a velemenye az euro pro B2 angol szakmai nyelvvizsgarol? JOhet privibe is

szmkiss@freemail.hu 

Ivettnéni Creative Commons License 2010.10.12 0 0 154
Sziasztok!

Kaposváron tudok segíteni azoknak, akik angolból szeretnének nyelvvizsgát! Kapos.angol@gmail.com-on tudunk időpontot egyeztetni. Üdv: Ivett

Kishukk Creative Commons License 2010.09.01 0 0 152
Ingyenes próbavizsga
A Nyelvparádé kiállításon e héten péntek-szombat-vasárnap angolból és németből ingyen próbavizsgát lehet tenni. Kb egy óra, helyben javítják, lehet külön próbaszóbelit is tenni. A teljes vizsgán előforduló feladatok kb felét kell megírni, a feladatok korábbi Euroexam vizsgákból származnak, a szóbeliztetők is eurósok.

Szerintem ez jó lehetőség, aki ősszel bármikorra tervez vizsgát annak érdemes kipróbálnia magát, ráadásul az Euro az ECL és a TELC követelményei nem esnek nagyon messze egymástól úgyhogy általánosan is elég jó visszajelzést ad.
Arifas Creative Commons License 2010.08.31 0 0 151
Angol oktatás kötetlen időbeosztással, egyénre szabott órákkal!
ÁLTALÁNOS ÉS SZAKMAI ANGOLl nyelvoktatást, illetve KÖZÉP ÉS ÜZLETI NYELVVIZSGÁRA való felkészítést vállalok teljesen kezdőtől, a haladó szintig.
Az oktatás jól kidolgozott, és a követelményeknek megfelelő tananyagok és tételek segítségével történik, érthető és jól bevált magyarázási módszerrel.
Kis csoportok is jelentkezhetnek (2-3fő), ebben az esetben 2000Ft/tanóra helyett, 1500Ft/tanóra.
Az oktatás helyszíne: Budapest
Jelentkezését várom az alábbi telefonszámon: 06-20/669-8568
bluebow Creative Commons License 2010.08.24 0 0 150
TELC, nem hivatalos angol felkészítő anyagot ajánlok mindenki számára.

Tartalma:
- B2 szóbeli feladatok: 48 prezentációs téma (17 kidolgozva: többit személyre szabottan kell megírni), 12 discuss feladat (7 kidolgozva), 12 Task feladat (1 kidolgozva)
- szóbelire sablon mondatok, bevezetések, tippek a társalgáshoz
- szóbelire hasznos kifejezések
- vonzatos igék magyarral együtt (hasznos a szövegértéshez, nyelvtani részhez)
- mindhárom levéltípushoz sablon mondatok, mintalevelekkel (nagyon hasznos!!)

A szóbelin nagy meglepetés ezek után nem érhet! Biztos, hogy átmész, és könnyedén veszed az akadályokat. A levélírás sem okozhat nagy akadályt a dokumentum tanulmányozása után.

Ha érdekel, írj e-mailt!
CuteRiana Creative Commons License 2010.07.31 0 0 149
Légyszi segítsetek nekem )))

Eladnám összegyűjtött anyagaimat a következő nyelvekből:

kínai (alaptól felsőfokig)
japán (alaptól felsőfokig)
koreai(alaptól középfokig)
francia(alapfok)
német(alaptól középfokig)
angol(alaptól felsőfokig(kisgyerekek részére is van tananyag)
+pimsleur oktató(minden nyelv alaptól felsőfokig(van ami csak középfokig) könyv+hanganyag)

Ezek több száz könyv, szoftverek, szótárak, komplett oktató csomagok,hanganyag, nyelvvizsgára felkészítő dolgok, filmek, olvasmányok mindenféle

A könyvek digitális formátumban vannak

Légyszi kérdezzétek körbe ismerőseiteket kit érdekelne a dolog és akit igen írjon nekem egy emailt!

és ők is kérdezzék meg az ismerőseiket :)

nagyon szépen köszönöm!
Riana
-merci- Creative Commons License 2010.07.31 0 0 148

hali,

koszi varom a leveliras konyv cimet.

Tudom, hogy jobb ugy menni, de mivel nem Bp-i vagyok igy erre nincs modom:((

Jartam itt helyben es nem igazan segitett, szinte csak a MOCK konyvet vette az.

Kicsit gaz, mert eloszor 32pont ( 36 kell), masodszor 34pont, erre fellebeztem, BGF es NYAK ( de ugy hogy kozbe elkuldtem sok vizsgaztato BP-i tanarnak is, mindegyik azt mondta h az nem 20/10 pont hanem min 12v 14 pont. De sajnos elutasitottak. Most pedig 3x nagyon 20/6 pontra lepontoztak a levelirast, most megyek 4x, majd aug 27-en.

Mentem volna Bp-re ha lett volna hetvegen, de sajna nincs, csak hetkoznapi tanfolyam.

Előzmény: Törölt nick (145)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.27 0 0 147
Szeretettel várom a pert, bár azt hiszem, a Te hiteleden már nem sokat lehetett rontani. :-)))
Előzmény: cheekylady (146)
cheekylady Creative Commons License 2010.07.20 0 0 146

Kedves Cuebic!

Sorry, h csak most jelentkezem, egyéb elkötelezettségeim voltak!

Mi is is a problémád? Hogy az ellen lépek fel, hogy  valaki nyelvvizsgát hamisítson/vegyen????

A törvény bünteti. Ennyi. Innentől kezdve úgy ragozod, h mennyire közönséges vagyok, ahogy akarod!

Csak megemlíteném, h ezekre a gerinctelen "tanulókra" még a kormány is lecsapott, megpróbáltak maguknak "bélelt " helyet szerezni, amihez nyelvvizsga kell.

A mosdatlan száj egy törvényszegésnek szólt . Kifogásod ellene???

Az "ittas állapotban" való hozzászólásra inkább nem reagálnék!

Honnan is szedted?

Ismersz????

Perre mehetek hitelrontásért???

Gondolkodj el ezen!

Előzmény: Törölt nick (137)
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.24 0 0 145
Ja igen, nagy titokmég, hogy a BGF vizsgát az egyetemi szervezésben kell csinálni, sokkal jószívűbben pontoznak a kari oktatók, mint a központ.
Előzmény: -merci- (141)
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.24 0 0 144
Szerintem érdemes bemenni reklamázni 2-3 pontért. Van egyébként egy könyvem valahol, ami csak levélírásról szólt pont erre a vizsgára, megkeresem majd a címét.
Előzmény: -merci- (141)
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.23 0 0 143
Sziasztok!
2004-ben csináltam egy angol alap A-t, de most szeretném, ha alap C-m lenne...
Mit kell tennem?
- elég megcsinálnom a B-t és alapból megkapom a C-t, vagy
- meg kell csinálnom magát a C-t egyből?

Köszi a segítségeket előre is!
-merci- Creative Commons License 2010.06.10 0 0 141

helloka,

mar 3x voltam irasbelin, szobelim meg van.

Irasbelin mindig a levelirasi reszt pontozzak le, eddig 32,34,33 pontos lettem, ugyebar 36 pont kellenne a 60%-hoz.

Esetlg konyv vagy barmilyen segitseg ahhez a reszhez????

Előzmény: Törölt nick (140)
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.09 0 0 140
BGF angol: ha betanulod rá a témákat és a szakszavakat, viszonylag alacsony szintű tudással is át lehet menni, persze ha lövésed nincs az üzleti dolgokról, akkor kicsit nehezebb. :)

Előzmény: -merci- (138)
Dorkuci Creative Commons License 2010.06.02 0 0 139

Szia!

Nekem angol alapfokú nyelvvizsgám van, de szeretnék egy középfokút.Véleményed szerint érdemes megvenni Bajnóczi B.Tematikus szótár angol nyelvből vmint Angol nyelvtan 222 pontban c.könyvet???

Kb.5 év nem nyitottam ki angol könyvet amióta megszereztem az alapfokút és igen sokat felejtettem is.Megvan az 1000 kérdés 1000 válasz, de én nem szerettem belőle tanulni.Egy párszor neki futottam a középfokúnak, de egy idő után feladtam.

Szép napot!

Előzmény: cheekylady (132)
-merci- Creative Commons License 2010.06.01 0 0 138

hi,

neked mi a tapasztalat a BGF uzleti angol kozepfok irasbelirol?

jo lenne ha irnal nekem.

Előzmény: torokg11 (129)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.05 0 0 137
Te, és a tanítványaiddal is ilyen mosdatlan szájjal beszélsz, mint aki most okádta ki az ebédet a retyóba? Add már meg, hol tartasz órákat, hadd beszéljünk le róla mindenkit. :-)

A komcsizásról pedig annyit, hogy éppen az MSZP-SZDSZ vezette be anno a kötelező egyetemi nyelvvizsgázást, ami azóta is virágzóan termel a nyelviskoláknak és tanáraiknak - úgyhogy kérlek, vagy kevesebbet igyál fórumozás előtt, vagy tanulj meg tisztességesen kommunikálni. Még ha felsőfokú vizsgát akart volna venni - ami szintén elítélendő - nyelvtanárként tudhatod, hogy alapfokon körülbelül az elnézést, hol van itt a wc? jellegű tudásért szedik be a tetemes vizsgadíjat...

Egyébként pedig a kevés olvasó nevében is kérlek, hogy az éjszakai (vagy ittas állapotban történő) hozzászólásokat a jövőben mellőzd, mert senki sem kíváncsi itt a kommunistázásodra és az egyéb mosdatlan szövegeidre, ami egy nyelvtanárhoz legalábbis méltatlan.

Előzmény: cheekylady (131)
Törölt nick Creative Commons License 2010.04.29 0 0 136
igen, ez nem változott.
Előzmény: sagigabcsikaLKL (135)
sagigabcsikaLKL Creative Commons License 2010.04.28 0 0 135
itt is megkérdezem:

most is A B C típúső és alap közép és felsőfok van?

én 2002-be nyomtam akkor így volt.

előre is köszi.
zsigmondka111 Creative Commons License 2010.04.27 0 0 134
szia, a 1000 Questions 1000 answers-t én is sok helyről hallottam, hogy nagyon jó.
Előzmény: urzi22 (133)
urzi22 Creative Commons License 2010.04.20 0 0 133

Szia Cheekylady!!

Köszönöm szépen az infót, meg nekem a tanárom a Twenty but one c. könyvet mondta, hogy abol fognak kérdezgetni..talán!!Én azt tanulom!Szerinted az nem lesz elég??

Előzmény: cheekylady (132)
cheekylady Creative Commons License 2010.04.10 0 0 132

Igen, én több tanítványomat küldtem, Pannonra.Vedd meg az "1000 Questions 1000 answers" c. könyvet , kb . ebből indulnak ki.

Némelyik topic nagyon szerencsétlenül van kidolgozva- naÍvan, szemellenzősen, vallásos szemszögből- lehet válogatni, de az alapvető szókincset biztosítja!

Más:Nagyon jó- Szilvás Izabella : Exam fright killer c. könyve /i/! ez nagyon választékos, inkább tanároknak való, szóval ,nem künnyű és szelektálni kell!

Előzmény: urzi22 (130)
cheekylady Creative Commons License 2010.04.10 0 0 131

A tisztánlátás végett!

Minden Tiszteletem a Tied!

De ilyen előzmények után, miért akarsz csalni????

NEM méltó!

Én a gyerekeimet kőkeményen  megdolgoztatom egy felsőfokú nyelvvizsgaelőkészítőn, Te pedig  megvennéd.

Érzed egyáltalán az erkölcsi differenciát????

Szerintem nem!

Gerinctelenül?

Nos, a nickemhez van rendelve egy mail cím, ha akarod elmondom én Neked telefonba' ugyanezt!!!A címemet is megadom, ha úgy gondolod, h "nnna, most a pucájába' mondom" ! Bevállalom!

Más: a pillanatnyi oktatási rendszer olyan, amilyen....

Én sem érzem korrektnek, de ennek kell megfelelni momentán.  

Ez van....

Előzmény: Törölt nick (124)
urzi22 Creative Commons License 2010.03.22 0 0 130

Hello!

Én majd május elején (máj. 8) megyek Pannon nyelvvizsgára, komplexen( szóbeli és írásbeli is egyszerre). Esetleg van valaki, aki ismeri ezt a típusut??Vagy esetleg volt már valaki ezen a fajtán??És érdeklődnék nem- e lenne valakinek a szóbeli témakörökhöz egy kis kidolgozott segítsége. Tudom, hogy az egyénenként változó, ki mit ír bele, csak mintának jó lenne megnézni előtte. A szóbelitől nagyon parázok!!!:-((  Előre is köszönöm!!

urzi22 

torokg11 Creative Commons License 2010.03.17 0 0 129
Én próbáltam a "klasszikus" Rigó utcait, és a BGF üzletit. Utóbbiban volt olyan feladat, mikor szótárt nem használhat az ember. Én azt vallom, hogy oktatásban legyen kétnyelvű, tehát magyarázzák el az embernek, mi miért úgy van és tudja az adott dolgot átültetni a saját nyelvére, és fordítva.
Vizsgában meg mindenki válasszon aszerint, mi az erőssége. Ha jól fordít, akkor kétnyelvűt, ha nem, akkor egynyelvűt.
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.14 0 0 128
szerintem is a bibi főleg a kétnyelvű oktatásban van, de a tanárok keveset beszéltetik a gyereket (persze mert az nem csak a diáknak fárasztó, így aztán mindketten "jól járnak"). Hiányoz(hat)nak továbbá modern módszerek is.

Probléma az is hogy a nyelvtanárok egy jelentősebb hányada nem is alkalmas a egynyelvű oktatásra. Igaz én nem tegnap voltam diák.
Előzmény: Törölt nick (127)
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.14 0 0 127
de igen, sajnos rosszak, a hazánkban korábban elterjedt kétnyelvű nyelvoktatásban nem hiszek. lesz mit behozniuk az új nyelvtanároknak.
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.13 0 0 126
ez így van, de én azt szoktam mondani hogy egy idegen nyelvet még egy kisgyerek is meg tud tanulni.

Akkor egy 14-18 évesnek vajon miért nem bírják megtanítani? Csak nem rosszak a módszerek?
Előzmény: Törölt nick (125)
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.13 0 0 125
a nyelvérzék független a kortól.
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.13 0 0 124
Már miért lennék én korrupt vagy sz@r alak??????!??
én azt írtam le hogy ez van!
A tisztánlátás végett: középisk. után évekig egy bécsi anyanyelvi nyelvtanár tanított németül + 3 évig tanultam egy USA beli egyetemen. Gondolhatod hogy nem kamu nyelvvizsgáim vannak!

És tényleg "miről is szól a nyelvvizsga"?????

Ismerek olyant akinek a doktori végzettségéhez szüksége volt két középfokúra, célirányosan felkészítették és csont nélkül le is vizsgázott, ellenben sem németül sem angolul nem tud érdemben megszólalni.

És vajon miért jár az emberek esze a csaláson és miért nem természetes hogy a középiskolai érettségi egyben a középfokú nyelvvizsga. Miért van az hogy az egyetemre jelentkezők elenyésző hányada rendelkezik csak nyelvvizsgával? Egy egy diáknál még meg lehet magyarázni hogy nincs nyelvérzéke de 80-90% ennyire nem buta!!!!

És azon is gondolkozz el vajon miért van igényed arra, hogy egy nicknév mögül gerinctelenül gyalázz olyan embereket akik nem is bántottak.
Előzmény: cheekylady (118)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!