Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2014.03.11 0 0 11389

Nekem is keserű volt a Duomoxtól,de elég hatásos gyógyszer.Sokkal jobban lettem tőle. Érdemes vízben feloldani,akkor nem bántja annyira a gyomrod.

Előzmény: tőzike1 (11370)
Jump88 Creative Commons License 2014.03.10 0 0 11388

Nálam ugyanez, és utána jó idővel is.Még egy pohár vízbe is érzem a keserűséget, gyakorlatilag bármit iszom érzem .Szóval vele jár nekem még mellette van tinidazol és cefroxim is.

Kitartás:)

Előzmény: tőzike1 (11370)
hornet599 Creative Commons License 2014.03.10 0 0 11387

Szia Gödel!

Nos, telefonon nekem is azt mondták, hogy csak A doktornő láthatja az eredményeket. Első gondolatom: WTF??? En saját magam kértem a vizsgálatot a G1 intézettől, ki is fizettem, akkor ezt hogy képzelik, hogy nem kaphatom meg? És mi az, hogy az egyik "alkalmazottjuk" láthatja csak?  Mindegy... Túlsiklottam ezen, s írtam Balaicza Erikának e-mailt, hogy ha megkapja az eredményt, akkor legyen kedves, küldje át. Két perccel később a mailbox-omban landolt a lelet, úgyhogy gyorsan elintéződött végül :)

Szóval sztem írj neki te is: ha megvan az eredmény, biztos átküldi! (Mondjuk ezzel a protokollal ettől függetlenül messze nem értek egyet, de ez már más lapra tartozik.)

Ha megkapod az eredményt, megírnád? Kíváncsi vagyok!

Előzmény: Gödel (11375)
One of the millions Creative Commons License 2014.03.10 0 0 11386

Szia!

Tünet: Évek múltak el és nem sokat javultam és majdnem mindenki azt hitte, hogy "agybajom" van! Na az nincs!

23andme teszt meg bingó kihozta a hibákat!

Előzmény: Törölt nick (11382)
One of the millions Creative Commons License 2014.03.10 0 0 11385

Szia!

Folsav téma. Probáltam 2 fajtát:

Multiba ezt: http://www.seekinghealth.com/optimal-multivitamin-240-vegetarian-capsules.html ez volt ez első multivitamin, amit éreztem, hogy hat! A többi csak kidobott pénz volt az életemben!

B12-vel kombinálva: http://www.seekinghealth.com/active-b12-lozenge.html, ha felszívódási problémád van akkor nagyon jó!

One of the millions Creative Commons License 2014.03.10 0 0 11384

Szia!

Nem csak MTHFR!

Nekem is egy darabig eltartott mire kezdtem megérteni, hogy mi a pálya.(0 Genetikai és 0 Biokémia tudással)

Karácsony óta tanultam.

Most már tudom pl. mi az a PEMT gén és mi az a phosphatidylcholine és hol lehet beszerezni Nálunk!

Tanfolyam itt : http://seekinghealth.net/course-information/

Igaziból ez érdekel: Unit 21017 – Treatment Recommendations, mert kb. évente 4 alkalomért kb. 400.000 forintnak megfelelő $ kér a neten egy doki! Durva!

A Genetikus akinél voltam, totál nincs képben semmivel és csak az érdekelte, hogy honnan van az eredményem!

Magamat kell kezelnem, Lyme, Nehézfémek, Genetikai hibákra!

Kicsit necces, de megpróbálom, más nincs!

Apropó 180 nap. Jubilálok Cowden protokolban!

Még valami ami biztos jó volt azok az algák! Bélgyógyításra! Az első lépések között van: "Healing the gut!"

http://www.youtube.com/watch?v=-lCQp0KkSB4

"DDumbrille4 hónapja

Dr. Lynch -- re the CBS mutation -- you said instead of adding MB-12 and methylfolate, to increase phoscholine, plus coq10, creatine…but is SAM-e okay to add as well. It was a little confusing. Thanks.
Fordítás
Válasz ˇ
Benjamin Lynch4 hónapja

Depends on the individual. SAMe may be effective and it may hinder. If CBS is already upregulated, homocysteine is low, hydrogen sulfide levels high, then SAMe can be an issue higher SAMe levels push CBS upregulations faster. If one has a CBS downregulation, which most people with CBS snps tend to have, then SAMe may be useful as it helps push CBS - but have to be careful with this as too much SAMe and CBS downregulation may increase SAH which inhibits 200+ methyltransferases. I also saw your comment earlier about how I am learning as I go and still call myself an expert. You think I should stop learning then and keep my knowledge level flat lined? I flat out disagree. An expert always is on the cutting edge of information and continues to learn. If you disagree with my information, that's fine. If doctor's know a lot more than me, my hat is off to them. Many doctors do know more than me in many areas - but not when it comes to MTHFR and methylation.
Kevesebb megjelenítése ˇ Fordítás
Válasz ˇ 1
DDumbrille4 hónapja

+Benjamin Lynch Thanks for your reply, I really appreciate it. I had second thoughts about that original comment, so that's why I removed it, and I apologize if it seemed offensive. In no way do I think you should stop learning -- I guess I was just (overly) worried that what is stated as a truth, then changes later, and it causes problems for patients, then it wouldn't be good, as some have found with Yasko's conclusions. But truly, I wish more doctors were as inquisitive as you are, instead of stuck in their ways.
A great example is here in your reply: I had never, ever heard that CBS can be 'downregulated', so I really appreciate your reply. My SAH was just a little high, but that was 3 years ago, and haven't really taken SAMe much since, except lately. I did horribly on methylation supps, but 3 years later, have learned from you that I should be supporting mitochondrial function and lowering oxidative stress first. I hope I have that right. Thanks again.
Kevesebb megjelenítése ˇ"

boxerkutya Creative Commons License 2014.03.10 0 0 11383

Ez a Balaicza Erika is hülyeséget beszél. Mi az ,hogy nem lehetnek a lyme-nak enyhe tünetei ? Minden lehet. 

Előzmény: Gödel (11376)
Törölt nick Creative Commons License 2014.03.10 0 0 11382

Szia One!

A metafolint vagy más metilált folsav formát próbáltál már?

A MTHFR mutáció engem is gondolkodóba ejtett, bár a lyme előtt nem éreztem semmilyen testi tünetet, egyszerűen csak képtelen vagyok kigyógyulni... Neked volt korábban bármi ami arra utalt volna?

Előzmény: One of the millions (11380)
Gödel Creative Commons License 2014.03.10 0 0 11381

Szia One, köszi!

Előzmény: One of the millions (11380)
One of the millions Creative Commons License 2014.03.10 0 0 11380
Előzmény: Gödel (11376)
Törölt nick Creative Commons License 2014.03.10 0 0 11379

Napi 8500mg antibogyóval a napi fél óra is bőven elég volt,de most már én is egy órát edzem.

Előzmény: Gödel (11377)
Törölt nick Creative Commons License 2014.03.10 0 0 11378

Azt olvastam,hogy ameddig vannak tünetek nem szabad mindennap.Hagyni kell egy napot a szervezetnek regenerálódni.Két naponta edzettem eddig.Mostanság előfordul,hogy nem hagyok ki pihenőnapot,mert már nem bírok magammal :)

Előzmény: Gödel (11377)
Gödel Creative Commons License 2014.03.10 0 0 11377

Én is a sportot szeretném egyik fő terápiás elemnek, kétnaponta egy óra kardio szerinted elég, vagy napi szintű legyen? Te milyen sűrűn sportoltál és mennyit?

köszi :)

Előzmény: Törölt nick (11374)
Gödel Creative Commons License 2014.03.10 0 0 11376

Voltam Balaicza Erikánál, aki első körben azt mondta, hogy szerinte nekem lehet, hogy nem borreliosisom van, mert enyhe tüneteim vannak, és azok jelentős részét sok minden okozhatja (ez utóbbival egyetértek), pl. faciális parézist több vírus, akár szezonális vírus is (ez hát, nem is tudom...). 

Mindenesetre abban maradtunk, hogy megcsináltatom holnap a CD57 és Az Ellispotot, aztán ha meglesz az eredmény, megnézzük, merre tovább. 

Én mondjuk továbbra is Bb gyanítom. Múlt héten voltam synlabban, szóval most várom a friss WB eredményt (Bózsiknak), illetve a CD57+Ellispot eredményeket. társfertőzéseket remélem, nem akar nézetni, arra most nem lesz pénzem ezek után.

Egyébként felírt egy csomó táplálék kiegészítőt (Q10, B komplex, L karnitin, Memory, Kurkumin, Thiogamma), amik egy részét ott meg is lehet, venni, de azok marha drágák. Szóval amit tudok ezek közül patikában szerzek meg normálisabb áron. :(

Kicsit úgy érzem, nem vette komolyan a tüneteket. :(

Gödel Creative Commons License 2014.03.10 0 0 11375

Szia Hornet!

A CD57 eredményét neked elküldték? Azért kérdem, mert holnap megyek G1be, és aszont Balaicza asszisztense, hogy az közvetlenül a dokinak küldik, én nem is fogom addig megkapni. Pedig szeretném, mert sokára kaptam kontroll időpontot dokihoz.

Előzmény: hornet599 (11373)
Törölt nick Creative Commons License 2014.03.10 0 0 11374

Én a harmadik kúrámat csinálom és végig edzettem. Az első kettőnél gyötrelmes volt,de most már semmi bajom. A doktornő szerint is a legjobb,amit tehetek az a sport.Jobbulást!

Előzmény: cimooy (11372)
hornet599 Creative Commons License 2014.03.10 0 0 11373

Bárdi,

CD57 tesztet a G1 intézetben csinálnak úgy, hogy kiküldik egy augsburgi laborba a mntát, s ott csinálják meg a tesztet - csak elég drága. Sajnos ez sem biztos: ahogy utánanéztem az interneten, voltak sokan, akiknél ez negatív lett, s mégis lyme-osak voltak. Nekem épp a héten jött meg ez az eredményem: normál érték, viszont az ELISPOT TTL pedig 2 borellia törzsre pozitív. Szóval kíváncsi leszek, mit mond majd a dokinéni erre.

Előzmény: bárdi56 (11369)
cimooy Creative Commons License 2014.03.09 0 0 11372

Szia, a metronidazolt nem ismerem. Igen, nyár elejétől egészen decemberig tünetmentes voltam, aztán néha visszajött a térdfájás, no meg a western blot is pozitív lett, de már mindegyik törzsre van ellenanyagom. Szóval szerintem abszolút van esély! :) Amióta szedem a bogyókat persze sokat romlott az állapotom, izomláz nehezebben múlik el, gyengének érzem magam stb. Protexint szedek még, ami sokat segít, hogy legalább a gyomrom valamivel jobb állapotban van.

Az a kérdésem, hogy az izmok regenerálódását késleltetheti a Lyme-kór? Vagy ugyanúgy lehet edzeni antibiotikum mellett is?

Előzmény: Törölt nick (11233)
tőzike1 Creative Commons License 2014.03.09 0 0 11371

Helyesbitek, Duomox.

tőzike1 Creative Commons License 2014.03.09 0 0 11370

Sziasztok!

Duomax és Klabax tablettát szedek, és borzasztóan keserű a szám amióta elkezdtem szedni. Volt valakinek ilyen tünete? 

bárdi56 Creative Commons License 2014.03.09 0 0 11369
Törölt nick Creative Commons License 2014.03.09 0 0 11368

Nyersétel diéta, semmi cukor, glutén, tejtermék. (paradicsomot, krumplit, répát sem szabad), jóga, tumeric forte (New gyártmány), Q10, tengeri só (3-5 g per nap), jó minőségű halolaj, allicin (1000 mg per nap), B komplex, magnezium malate, samento (Nutramedix).

Anno Dr Esztónál voltam, de nem tetszett az a 20 kiló antibiotikum, amit felírt. Két hétig szedtem, a reumatikus tünetek javultak, újra tudtam fogni a kezemmel és elmúlt a fájdalom. Ez csak annak volt a jele, hogy valóban Lyme kór, szedni viszont nem akartam hosszú távon gyógyszert. Vissza se mentem igazság szerint.  :)

Még futottam egy kört a reumával, Hévíz, Szent András. Kedvesek voltak, de nem akarták elolvasni az ILADS erről szóló előadását.

A legtöbb baj a térdemmel volt, bottal jártam. Az egyik úgy fájt, mintha szét akarták volna verni belülről, ez állítólag Lyme-ra jellemző szétmenő ciszta. A másik olyan, mintha egy kő lenne benne és nyomom, amikor rálépek. Ez most már minimális, de megvan. Zsibbadás inkább a lábam hátsó részére jellemző.

Bikram jógát tudom még ajánlani, de az oktatóval az elején tisztázni kell az egészségi állapotot. Egy másik sokízületissel jártam, az elején inkább csak heverésztünk. :) Négy hónap kellett, amíg végig tudtam csinálni. Ő is gyógyult azóta, unokázik.

Megvettem az új Lyme-os könyvet, szerintem nincs benne semmi olyan, amit itt a fórumon már nem beszéltünk. A Lyme alternatív gyógymódjait hasznosabbnak találtam, de talán ez csak én vagyok.

Te szedsz gyógyszert?

Előzmény: tom1971 (11367)
tom1971 Creative Commons License 2014.03.09 0 0 11367

Szia!

Nekem a lábaim fájnak térdtől lefelé és zsibbadnak is. Milyen gyógynövényeket szedtél ízületi gyulladásra?

Előzmény: Törölt nick (11366)
Törölt nick Creative Commons License 2014.03.09 0 0 11366

Nekem is azt mondták, hogy sokízületi gyulladás, a reuma faktor az egekben volt (fejből nem emlékszem, mennyi, de a doki kiakadt). A neten találtam ezt az oldalt: http://www.livingrheum.com/2012/04/28/misdiagnosed-with-rheumatoid-arthritis-my-lyme-disease-journey-continues/

Mivel a WB pozitív volt, maradtam a Lyme vonalon (semmi szteroid, hiába erőszakoskodtak) és igazam lett, mára csak fájdogálnak az ujjaim, de az is csak ritkán. Több évbe telt. Gyógynövény protokollok, nem szedtem antibiotikumot. A reumatológusnak fogalma nincs a Lyme kórról, sem a laboreredményekről, sem a tünetekről, csak tolná bele a betegbe a szteroidot.

Végső soron persze a Te döntésed.

Jobbulást kívánok!

Előzmény: ovics (11365)
ovics Creative Commons License 2014.03.09 0 0 11365

Belobbantak az izületeim, merev a nyakam................sajnos sokizületi gyulladásom van és ennek a tünetei hasonlítanak a Lyme-ra.

Leleteim:

Normal 0 21 false false false HU X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}

2013.10.07.

1.  Borrelia burgdorferi ( IgG ( ELSA )                       Nagyon erősen pozitiv, 46,3 BBU/ml

2.  Borrelia IgM ELISA                                        Negatív

3.  Borrelia burgdorferi IgG ( Mikrogen )            

Pozitiv gyengén

4.  Borrelia burgdorferi IgM ( Mikrogen )              Határérték

2013.10.29.   

1.    Nagyon erősen pozitiv 70,8 BBU/ml

2.   Negativ

3.   Pozitiv

4.   Negativ        
Doxyciklin 12 hétig

2014.01.27.

1. Nagyon erősen pozitiv    65,2 BBU/ml

2. Negatív  8,4 BBU/ml

PONTSZÁM: 8800,00

A legutolsó lelet milyen, nem kapok semmit. Normális ez?

One of the millions Creative Commons License 2014.03.08 0 0 11364
Jump88 Creative Commons License 2014.03.07 0 0 11363

Nem viccből kérdeztem.Éppen azért, mert sok gyógyszer 1000 féle tünetet okozhat. És kiváncsi voltam, hogy mit értettél a toxikus sokk alatt.

Előzmény: One of the millions (11362)
One of the millions Creative Commons License 2014.03.07 0 0 11362

Szia!

Ez nem olyan vicces Jump88!

"Vagy gondolom itt  a toxikus sokkal arra utaltál, hogy hirtelen túl sok baktérium pusztult el és ez annyira leterhelte a szervezetedet, hogy elájultál?" Igen!

Bruce Lee is csak fajdalom csillapitot(ha jol tudom) vett be!

Előzmény: Jump88 (11360)
Törölt nick Creative Commons License 2014.03.07 0 0 11361

Nekem most írt azitromicint a mynocyclin mellé.Jól tudom,hogy azt csak hetente 3 nap szabad szedni?Neked is így volt?Már az elején rosszul lettél tőle?

Előzmény: One of the millions (11359)
Jump88 Creative Commons License 2014.03.07 0 0 11360

Toxikus sokk? Az nem egy nőgyógyászati probléma? Vagy gondolom itt  a toxikus sokkal arra utaltál, hogy hirtelen túl sok baktérium pusztult el és ez annyira leterhelte a szervezetedet, hogy elájultál?

Előzmény: One of the millions (11359)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!