Bocs, én már láttam autószerelő mühelyt, amely fehér csempével és padlólappal volt kirakva és nap végén a takarítás után az fehér is volt. Nem feltétlen kell egy műhelynek koszbányának is lennie.
A Greenlight gyárt teljes 1/64-es szettet lehet, hogy fogsz vele találkozni a vasárnapi börzén, én múltkor láttam, valamint egyes autókhoz is csomagol egy-egy darabot, így néhány autó megvásárlásával az egész szethet hozzájutsz és még a gyűjtemény is szaporodik. Az autókhoz csomagolt cuccok között asztal is van ha jól emlékszem.
Kedves Bernadett!
Az autó ügyében nem tudok sajnos mit mondani, de az viszont tetszett, hogy "teljesen szűz vagy a témában"! ;) És annak kifejezetten örülök, hogy egy újabb hölgyet köszönthetünk fórumunkon a köreinkben!
Légy üdvözölve! Sok sikert!
Zsolt
Szeretnék egy kis segítséget kérni... Nem vagyok túl jártas modell-témában, de nagyon szeretnék egy 8. generációs Mitsubishi Galant kombit, olyan '98-99 körülit.
Van-e ilyen? Ha igen, hova lehet fordulni? Csak gyűjtőktől lehet venni, vagy van olyan hely, ahol árulnak ilyet?
Ahogy nézegettem neten, inkább régebbi típusú Galantokat találtam, és főleg élénk színekben (bár a szín a legkesevebb, a lényeg a "konstrukció" lenne). Elnézést, ha nagyon alap dolgokat kérdezek, de tényleg teljesen szűz vagyok a témában.
Ekkorában még nekem is kellene kétoszlopos emelőt vadásznom, de még az is lehet, hogy csinálok egyet az 1:18-asom alapján. Egyébként nekem is a Greenlight 1:64 szettből készült. Mellesleg azzal kezdtem, hogy kibontásnál eltörtem a krokiemelőt. Az oszlopos fúró is igazításra szorul: le kell kicsinyíteni, mert azon nagyon látszik, hogy nem stimmel a méretarány.
Szert tettem egy öregecske R5 TL-re, de dobozna az sajnos nincs.
Arra gondoltam, ha esetleg valakinek van, vagy tudja honnan lehetne mondjuk letölteni a "robbantot" változatát -jobb szót hirtelen nem találok rá- azt kinyomtatva, összehajtogatva, kiraknám mellé. Nem olyan "jó" mint az eredeti, de legalább nem állna olyan esetlenül a sarokban.
A másik kérdésem a garázsokhoz fűződne, mégpedig, hogy honnan lehet beszerezni ilyen kiegészítőket ? Némileg egyszerű minimál designos garázst csinálnék, egy emelőpadra, pár szerszámra egy asztalra lenne csupán szükségem.
Előre is köszönöm!
Eddig nem nagyon ástam bele magam a témába, de így a huszas éveimre előjött ez (is) a "hülyeségem". :)
Valami garázsfélém nekem is van az igaz, hogy a nyomdai része egy igen kedves Barátom. kezét dícséri. A többi cucc (emelő, fúró, szerszámos szekrény, stb.) Greenlight. Az előzőekben hiányolt nőcis poszterek saját gyártmány.
Matchbox VOLVO C30as autója van valakinek eladó?Nem nekem kéne csak érdeklődött nálam egy emberke hogy szülinapi ajándéknak szánná.Amennyiben valakinek akad elado szóljon és megadom az elérhetőségét az illetőnek hogy megbeszéljék a többit.
Nem feltétlenül azért nem cserélték le, hogy spóroljanak. Egyszerűen nyilván akarják tartani, melyik évből származik az öntőminta (terv), így az évet nem cserélik le.
Az a helyzet, hogy az újragyártott "recolor" darabok öntőmintáin sokszor (mindig?) az eredeti, első évszám szerepel. Így lehet, hogy az alvázon pl. '74 szerepel, de a pl. magyar "recolor" verzió '87-ben készült ('74-es felirattal).