Nekem is beige van, és mindíg keresgélnem kell hosszabb állás után, mert már mások a fényviszonyok, ergó a színe is más... No jó, viccelek, naná, hogy megismerem, de a színe tényleg mindíg más és más... :) Nekem bejött eddig minden variáció, legjobb tán a borult idős, pedig nem szeretem a lilát, de ez a beütés ilyenkor jól áll neki... :)
Megnéztem a raktárkészletet. oda van irva, hogy " Csak rendelésre! " Sebaj! ha kell, hoznak. Ha rájönnek a népek, hogy milyen jópofa dolog és vesznek sokat, akkor lesz raktárkészlet.
Jó lenne HA benzinesről beszélnél te is :)))) a Rió ugyanis benzines. De mindegy, a lényeg, hogy szerintetek is halk. Na. :) Én tényleg meglepődtem, hogy milyen halk egy autó. Se futómű, se motorhang. A mostani kókusz halkságával vetekszik.
Nyíregyházán ilyen a tesztautó, és tényleg ahogy jössz-mész körülötte, minden irányból más színe van. Igazi bankrabló autó. Jól összezavarja a tanúkat :)
Erről a színről már volt szó párszor. A totalcar-on is ilyet nézegettek még tavaly. http://totalcar.hu/tesztek/ceedbem06/ A képek is ebből a totalcaros tesztből vannak. Két képen ugyanaz a kocsi van, de szerintem a harmadik is ugyanaz, csak nem látszik a rendszám.
Ha jól rémlik, neked már megvolt egy része, csak a rápattintható rész kellett... nos nekem semmim nincs, csak a csupasz PDA, tehát nekem komplett cuccos kell... remélem segítesz, mert a memóriám lukas, visszaolvasni meg lusta disznó vagyok... :)
Atyoka a 4982 hozzászólásodat és az elötte levőket olvastam, utána sokáig nem volt időm a Fórumot olvasgatni. Mikor rá pár nappal megérkezett a kereskedőhöz a kocsi, akkor néztem át a felszereltségét a tapasztalataid alapján.
Pewter Beige a színe, bár a forgalmiba szürkét írtak. Ha éppen úgy esik rá a fény akkor látok benne egy kis lilát is, máskor meg barnát. Szürkületkor meg minta ezüstös színű lenne... :)
Mondjuk valamennyire még az is rátesz a lapáttal hogy a Bravón (Az Active felszereltséget kivéve,de azt ki fog venni) alapból 205/55 R16-os gumik vannak,ez plusz öröm az 1.4-es alapmotornak...