Keresés

Részletes keresés

p68 Creative Commons License 2021.06.28 0 0 997

Az UI-ra.

Ahol ilyen "tulaj" félék a tulajok, ott szinte biztosan titkolják a hölgyek egymás előtt is az ilyesmit. Ahol lazább a környezet, ott lehet, hogy nem.

Azt viszont nem állítanám, hogy ahol "van", ott minden lánynál "van". Erre megfelelő példa egy jó pár VII kerületi szalon, ahol főleg az idősebb 35+ korosztálynál van plusz - érdekes, de talán ez amiatt is van, mert hiába dolgoznak "vetésforgó" rendszerben, ha online booking van, és ott az ügyfél már választ.

De lehet más oka is, én első sorban erre tippelek.

Előzmény: szabójános5678 (995)
p68 Creative Commons License 2021.06.28 0 0 996

Az első kérdésedre nem-mel, a másodikra igen-nel tudok válaszolni.

Előzmény: Braveheartt (993)
szabójános5678 Creative Commons License 2021.06.28 0 0 995

Szia! Köszi az infót! Nem tudom, hogy ebből magára a helyre, vagy csak erre az egy lányra lehet következtetést levonni. Meg kellen próbálnom. Van most ott egy (nekem) nagyon szép arcú lány. Azt hiszem Charm a neve. Persze már az is abszurd, hogy a kinézet alapján válogatunk, nem? A thai masszázsban a masszázsnak kellene az első helyen állnia...Őszintén, van olyan férfi társam, aki 50 éves hölgyet választ a 20 éves lány helyett masszőrnek? Biztosan van, de azért szerintem nem sok. Amúgy nekem a hellyel korábban pozitív tapasztalataim voltak. Minden téren! Viszont a pozitív tapasztalatot adó hölgyek (érdekes) eltűntek. Három lány is. Még mindhárom nevére emlékszem, biztosan nem véletlenül...

A Spiritben Sasánál nem voltam, bár sokan emlegetik a nevét még mostanság is. Egy lánynál voltam eddig. A masszázs nem volt túl erős, inkább csak simogatás jellegű, annak viszont kiváló! Ebből a simogatásból persze az első perctől kezdve lehetett tudni a folytatást. Ami a hasról hátra fordulás után be is következett. Mindenféle kérdezés, áregyeztetés nélkül. Többet itt nem írhatok. Csak az a fránya paraván lenne egy kicsit vastagabb. Engem nagyon zavar a mellettem fekvő a hangja, legyen az bármilyen... (így persze az én hangomat is mindenki hallja, legyen az bármilyen...) Köszi szépen még egyszer!

Ui.: ha már felmerült bennem, akkor megkérdezem (mindenkitől), hogy szerintetek egy helyre általánosságban jellemző a befejezés módja. Tehát vagy minden lány/hölgy vállal pluszt, vagy egyik sem? Megbeszélhetik ezt egymással a lányok, vagy ez tabu közöttük is? Azt nem tudom elképzelni, hogy nem tudják egymás szokásait. El lehet azt titkolni, hogy az egyiknél van handjob, a másiknál meg nincs? Sőt, ha valamelyiküknek több a vendége éppen a befejezés miatt, akkor a másik be is "köpheti" a főnöknél?

Kíváncsian várom a véleményeiteket!

Előzmény: Braveheartt (994)

Braveheartt Creative Commons License 2021.06.28 0 0 994

Szia, én egy Nid nevű lánynál voltam ott, de csak masszázs volt, semmi ráutaló továbbcsúszó kész meg ilyenek és nem is kérdeztem rá, mert nem tartottam különösebben izgatónak őt. A masszázsa korrekt volt azért. Viszont a Bécsi úton nagyon kellemes elnyújtott hand-job prosztata-masszázzsal van 10-ért. Többért többre is van lehetőség, de azt nem kérdeztem, ennyi pont jó volt.

Előzmény: szabójános5678 (992)
Braveheartt Creative Commons License 2021.06.27 0 0 993

Szia, azóta nem tudod hol dolgozik Sasa? Mert a Spiritből pár hónapja elment. És akkor teljesen le is vetkőzött meg orál is volt nála? 

Előzmény: p68 (818)
szabójános5678 Creative Commons License 2021.06.27 0 0 992

Sziasztok! Már kérdeztem, de senki nem reagált... Talán majd most.

Járt mostanság valaki a zuglói Saeng Tianban? Három új lány is érkezett (és persze három távozott). Van valakinek esetleg információja Róluk? Milyen a masszázs? Vannak-e plusz lehetőségek, stb.? Előre is köszönöm!

akkornemcsakúgy Creative Commons License 2021.06.25 0 4 991

Egy voidéki kisvárosban élek és a megyeszékhelyen dolgozom. A lakóhelyemen is van több thai masszőr, általában egyedül dolgoznak. Akihez járok thai származású, már letelepedett, férjnél van. Olajos masszázsra szoktam menni, így természetes, hogy fehérnemű nélkül történik. Általában előtte le szoktam zuhanyozni, szóval nem esik  kétségbe, ha meztelenül lát. Viszont a masszázs során betartja a szabályokat, csak a kezelt terület van szabadon, mást törülköző takar, ha fordulna kell, elém tartja. Intim terület érintését szigorúan kerüli. Mivel magyarul kevésbé tud (nem tud), a férje intézi a helyfogalalást, kezeli a közösségi oldalát. A tavasszal kis ideig nem tudott dolgozni, de megoldotta a helyettesítését. Aki nagyon jól masszírozott, viszont a türülközővel nem nagyon bajlódott. Azt bizony hamar félredobta. A masszázs közben akár intim területhez is hozzáért, de haladt is azonnal tovább. Az oldalukon később megdícsértem, hogy jó helyettesítőt találtak. Megírták, hogy a munkahelyem városában van a szalonja, nyugodtam menjek hozzá, hivatkozzam rájuk. Így is volt. Hasonlóan jó masszázs kaptam, Ő is thai származású, szuper volt. A végén viszont konkrétan rákérdezett, hogy kérek-e folytatást. Talán zavarba is jötte, úgyhogy nem kértem. A következő alkalommal már számítotam erre, és nem alaptalanul. Szinte kérés nélkül folytatta és fejezte be a masszázst. A felár, ahogy többen is írták, itt is 10 e ft. Aztán Ő bezárt, és helyette egy szalont ajánlottak, egy nagyon konszolidált helyen, többségében egészségügyi szolgáltatók által használt centrumban. Ott több masszóz is dolgozik, javasolták, név szerint kit keressek. Na, vele esélyem sem volt. Mármint elkerülni a befejezést. A masszázs során olyan helyzetet teremtett, hogy kérdés, kérés nélkül fejezte be számomra örömteli módon. :) A napokban teljesen véletlenül arra vezetett az utam, volt időm, így időpont nélkül bementem megkérdezni, lenne-e lehetőség. Egyik masszőz szabad volt, fél órás masszázst kértem. A kánikula miatt izzadtan értem oda, kértem, hogy lezuhanyozhassak. A maszázs természetesen itt is ruha nélkül történt, törölközővel takarva. A masszázs szenzációs volt, az idő miatt csak hason fekve. Nem is mondhatom, hogy különösebben elkalandozott volna a keze. Mikor végeztünk és keltem fel, látta, hogy azért nem volt hatástalan a masszázs. (Nem, nem azt látta, hogy könnyebben mozgok. :) ) Kommunikálni nem tudtunk, de egyértelmú kézjellel kérdezte, hogy folytassuk-e? Nem volt időm, meg igazából masszázs miatt mentem. Ja, állítólag szemben lakik az anyósa. Szóval férjnél van. Lehet, hogy Ők ehhez máshogy viszonyulnak, ez belefér, mert igény van rá? Szóval, nekem ilyen tapasztalataim vannak. Amire viszont kíváncsi lennék. Bár nem hiszem, hogy ebben a topicban sok hölgy lenne. Ha hölgyet masszíroznak, akkor is előfordul, hogy intimebb masszázst is csinálnak, orgazmushoz juttatják a vendéget?

rimjob2 Creative Commons License 2021.06.23 0 0 990

Dunakeszi Auchan tabu? Már kérdeztem néhányszor, de senki nem reagált. 

Más: Spiritben járt valaki a vérfrissítés óta?

puncizo1231 Creative Commons License 2021.06.23 0 1 989

Örülök, ha tudok segíteni :)

Előzmény: neptun78 (987)
krobi9 Creative Commons License 2021.06.22 0 0 988

Szia! A Nono masszázsról szeretnék kérdezni, tudnál írni privátban? Publikus a mailcímem. Köszönöm!

Előzmény: puncizo1231 (984)
neptun78 Creative Commons License 2021.06.22 0 0 987

"jellemzően ahol az ár 10ezer/óra fölött van, ott utána ha rákérdeztem az erotikára, szinte kivétel nélkül mindig van. "

Ez jó támpont, ha ilyen jellegű szolgáltatást is keres az ember. :-)

Előzmény: puncizo1231 (986)
puncizo1231 Creative Commons License 2021.06.22 0 0 986

Ez így van, de nyilván nem zárhatja ki a masszőr azokat az ügyfeleket sem, akik nem akarnak happy finisht, csak normál masszázst :) És ha van eki megfizeti normál masszázsért az extra árat... 

Mondjuk sok helyen (klaszikusan thai szalonokban inkább a vírushelyzet előtt) az alapmasszázsért is elkérnek 10-12ezret óránként (+ ugye az extra). Itt meg 10-12 ezerbe benne van akár az extra.

Kellemesmasszázsról több hölgyet is hívtam már, jellemzően ahol az ár 10ezer/óra fölött van, ott utána ha rákérdeztem az erotikára, szinte kivétel nélkül mindig van. 

Előzmény: neptun78 (985)
neptun78 Creative Commons License 2021.06.22 0 0 985

Ha extra nélkül is ennyi, akkor azért nem a sima "alap masszázs 6000-ért" jellegű szolgáltatóról van szó...

Így voltaképpen "alap" árban van az extra szolgáltatás is, csak ha nem tudsz róla, vagy nem mersz rákérdezni, akkor azt nem kapod meg.

Előzmény: puncizo1231 (984)
puncizo1231 Creative Commons License 2021.06.22 0 0 984

Nincs extra sehol, egy ár van (de ők egyébként nem is szalonban dolgoznak, hanem magánszemélyek)

Carmennél 12-15ezerre emlékszem

Nellike egy 10-es

Alexa is 12-13 volt azt hiszem

Nono 15 volt

Kényeztető masszázs 20

Azóta persze mozoghatott az ár ide oda, volt akinél régebben voltam, meg hát itt a vírushelyzet is, de ez a nagyságrend. 

Előzmény: neptun78 (982)
Törölt nick Creative Commons License 2021.06.21 0 0 983

Sziasztok!

Esztergomban a Lőrinc utcába a Bottyán híd felé vezető úton az egyik panelház alsó szintjén volt egy igazi THAI-masszázs thai lányokkal. Az megvan még és üzemel? Tudja valaki? Ritkán járok fórumra légyszi írj privátba ha tudsz valamit. regekesspamek@freemail.hu

neptun78 Creative Commons License 2021.06.21 0 0 982

Árakat lehetne tudni, mennyi volt az alap, és az extra?

Előzmény: puncizo1231 (980)
gnagy941/ Creative Commons License 2021.06.21 0 0 981

Köszönöm a részletes leírást :) vannak elég jól kinéző hölgyek az említett oldalakon :)

Előzmény: puncizo1231 (980)
puncizo1231 Creative Commons License 2021.06.21 0 2 980

Na, akkor linkek nélkül egy kis összefoglaló :)

Hozzátartozik az, hogy itt konkrétan minden hölgy a telefonban rákérdezett lingam masszázsnál egyértelmáen igenneel felelt. Így bár kihangsúlyozva a hirdetésben nincs, de egyébként rejtegetve sem.

Akikkel eddig tapasztalatom volt:

Kellemesmasszázs weboldalról:

Carmen: kedves nagy mellű, kézi levezetés van. Ruhában végzi a masszázst, de kérésre előveszi a ciciket, amiket lehet simogatni is persze

Nellike: bár a képeken nem látszik annyira, de neki elég nagy mellei vannak. A masszázs rész közben már benyúlások, végén kérdi hogy intim masszázst szeretnél-e. Ruhában masszíroz, simogatni lehet a végén, és csak kézi levezetés van. Egyébként bírom, jó a dumája, és kedves.

Alexa (szigetszentmiklósi): Róla írtam már korábban is. Ahogy a képeken is látszik, mellben erős, csinos nőről van szó. Fehérneműben masszíroz, de ha szóban kéred, topless. Masszázs közben a melleivel is hozzádér, közben lehet simogatni az olajos ciciket, fenekét (benyúlni nem, meg hát bugyi amúgyis marad). Nagyon kedves és szexi. Kézzel, mellel fejezi be.

Facebook:

Nono masszázs: professzionális lingam masszázs, aki volt ilyenen az tudja, hogy miről beszélek: egy órán keresztül fokozza a vágyat, többször visszahoz ahonnan már azt hiszed hogy nem lehet. A masszázs szóbeli kérésre meztelenül zajlik, simogatni lehet, benyúlni nem. Lingam masszázsról lévén szó kézi levezetés van.

Kényeztető masszázs (ez az oldal neve): ez gyakorlatilag a rosszlányokon szigetszentmiklóson Fatima hirdetése. Ott a beszámolókból nem derül ki minden, azért írom itt az én tapasztalataimat. Prosztatamasszázs a fő profil, és alapból ruhában masszíroz, de kis extráért (asszem kb 2-3ezer) teljesen meztelenül masszíroz, és lehet simogatni a hatalmas kőkemény melleit is. A végén krémmel is bekeni őket, és kézzel, mellel végez ki.

Egyelőre ennyi, ha eszembe jut  még (és ilyen formában nem törlik) akkor írom. 

Előzmény: gnagy941/ (975)
Braveheartt Creative Commons License 2021.06.20 0 0 979

Váci utcai McDonald's-al sréhen szemben, kicsit a Duna felé a Régi posta utcában is van egy Thai masszázs, ami White Orchid néven fut és két vietnámi masszőr dolgozik ott. Egy huszas és egy ötvenes korosztály, de az utóbbi a dögösebb. Velük volt valakinek tapasztalata? 

warburton12 Creative Commons License 2021.06.20 0 0 978

Sziasztok! Tudja valaki, hogy a Thai 5 szalonban hogy hívják a fiatalabb masszőröket?

Nick231 Creative Commons License 2021.06.20 0 0 977

Khanitta:)

Előzmény: rimjob2 (976)
rimjob2 Creative Commons License 2021.06.18 0 0 976

Ez hol, ki, mi? :)

Előzmény: Nick231 (972)
gnagy941/ Creative Commons License 2021.06.18 0 0 975

Szia, esetleg nekem is meg tudod adni az említetteket? Előre is köszi.

Előzmény: puncizo1231 (974)
puncizo1231 Creative Commons License 2021.06.18 0 0 974

írtam neked

Előzmény: Nick231 (971)
puncizo1231 Creative Commons License 2021.06.18 0 0 973

Nálam inkább az egzotikum, illetve a "szerencsejáték" izgalma, hogy vajon lesz-e valami vagy sem. Ahol már úgy hirdet (rosszlányok, beszamolok) ez a része elvész.

Előzmény: Braveheartt (969)
Nick231 Creative Commons License 2021.06.18 0 0 972

Hogy érdemi módon is reagáljak a fórumban.

Kitűnő profi masszázs, ha ezt keresed menjél :) 

Ám van olcsó de nagyon béna extra.kedvesseg is...

Előzmény: rimjob2 (952)
Nick231 Creative Commons License 2021.06.18 0 0 971

Tudok írni neked mailt? Az enyém publikus 

Előzmény: puncizo1231 (967)
W2B2 Creative Commons License 2021.06.18 0 2 970

Jó kérdés.😀

A thai masszázsnál reménykedni lehet, hogy a végén egy plusz 5ösért kiveri, miközben van rengeteg csinos, fiatal magyar lány, akinél pontosan tudod hogy mik a lehetőségek és mennyiért.😉

Vagy a szakszerű masszázst szeretik a fórumtársak, vagy az exotikus lány, vagy kevésbé tartják megcsalásnak/fizetős szexnek hogy igazából ők masszázsra mentek, csak volt egy kis extra befejezés.🙂

Barbaránál volt már valaki innen?

Előzmény: Braveheartt (969)
Braveheartt Creative Commons License 2021.06.17 0 1 969

Furcsa ennek a "thai lányok meddig mennek el" jelenségnek a működése. Mert ugyebár vannak oldalak, mint a bszmolok, ahol nyíltan kínálnak mindenfélét magyar lányok 15-20 ezer forintért, sokan közülük nagyon jól néznek ki és valószínűleg nem is "bunkók". Úgyhogy nagyságrendileg hasonló költségért "reménykedni", hogy hátha rá lehet venni többre egy thai masszőzt, mint egy handjob, ez miért olyan vonzó? Kinek mi a véleménye? A többnyire profi masszázson túl nyilván benne van a személyiségük, hogy sokan baromi kedvesek, szolgálatkészek, és még valami könnyed-humoros dolog is van a velük való kommunikációban. Vagy leginkább az egzotikum izgalma működik?  

stingelumina Creative Commons License 2021.06.17 0 0 968

Facebookon kellenegy ilyen csoportot létrehozni, ahol lehetne nyugodtan erről beszélni. :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!