A papirt nezve az utatjaro jelzoket en elmeletben forditva gondoltam. Vegpont felol jove szeplak felsonel a 184. sz. orhaztol hogy lenne meg a megfelelo belathatosag?
En is E1-et irtam. Minden stimmel eddig amit lattam nalad csak a vegpont feloli bejarati nem. Lehetseges a rajz keszitoje altalanositva megszokasbol jelolte B-vel?
Megoldás 2: [1]-[3] és [6] napokra betenni egy szimpla Samut. Ha már az 1801 ismét törzsvonatommá lépett elő (köszi harcos pécsiek!), legyen már a kedvenc motorvonatom! :-))) Többi napokra meg mehet az xx-67 piton.
-> máris jók lesznek a kihasználtsági adatok :-))).
"Én azt gondolom, hogy a felelősség elméleti, nem hiszem, hogy terhelné a mozdonyvezetőt. Egyszerűen végzi a dolgát, függetlenül attól, hogy üres szerelvényvonattal közlekedik, vagy tömött személyvonattal."
Nezd en egy idegbeteg alkoholista fazon mellett szereztem szemelygepkocsira jogositvanyt megboldogult kozepiskolas koromban Caposwareon. Azota en mindent kibirok:P
Hidd el, a MÁV-nál még évekig lesznek elb*szott vonatok az elb*szott menetrendben csak azért, mert a (B) és az [5]+[7] közé nem találtak még fel egy köztes közlekedési jelet... :-) illetve :-(
Javaslatom: (D) Csütörtökön, valamint pénteki és vasárnapi közlekedési rend szerint. Pontosabban: a hét utolsó előtti, utolsó munkanapjaink és a hét első munkanapját megelőző napon (ez a rendszer nekem jobban tetszett) :-)
Többek kérésének megfelelően a Libri Stúdium Könyvesvolt (Bp. V., Váci u. 22.) vasúti témájú könyveinek listája. A kínálat az érdeklődés függvényében változhat a jövőben.
Szóval nem? Folyamatosan mondaná a füledbe, hogy fékezzen már, ne fékezzen még, tolja már neki, mert késünk, pedig Te úgy érzed, hogy nélküle is jól csinálod (sőt jobban, csak ő a másik oldalról, a gázkar és a fékkar hiányában mésképp látja), de hát felügyelet alatt vagy.
Valoban, jogos, koszonom a korrigalast. Tehat a csutortok, penteki, vasarnap korlatozasra gondoltam. Mint a Zalaegerszeg-Szeged gyorsbuszjaratoknal, igaz, az csak iskolaidoben.
En a maganyhoz, egyedullethez hozzaszoktam. Aki meg nem tudna valos adatok alapjan epitek a 30-as vonalbol Vors es Balatvilagos kozotti reszt.
Ami azt jelenti, hogy amikor javitok falamit vagy jelzoket leraktam es beprogramoztam tesztelni kell. A vonalat mar vagy tobb szaszor bejartam a szimulatorban es, hogy ne legyen egyhangu mondogatom utkozben milyen objektumok jonnek.
marekp kedveert Siofok varos hatarat elerve:
Kovetkezo a 1169-es terkozjelzo ami elojelzi a B bejarati jelzot. B bejarati jelzo, Sr1, Sr3 ..... torpe tolikat nem szoktam emlegetni mert Siofokon tul sok van beloluk.
Nemreg utaztam 852-vel soroltam az objekteket, a kupeban utazo ket fiatal csaj nem ertette mi a bajom?:o :D
Szerintem van, aki meg kifejezetten örül, hogy nem egyedül van: én találkoztam ilyennel, azt mondta hogy egész nap unta volna magát, ha nincs ott valaki...