Keresés

Részletes keresés

Zottjoghurt Creative Commons License 2005.12.21 0 0 6857

www.antipyrotax.com-on

 

Nem itt, hanem a Fogyóvédők honlapjára szögeznék ki. De tudtommal az MLM cégenek még ettől sem kell tartani, sőt nem kell tartani semmilyen vizsgálattól.

Előzmény: TaKy99 (6849)
k750i Creative Commons License 2005.12.21 0 0 6856
A kiskapu ott van, hogy a törvényt ’96. 08. 15.-én iktatták be. Az a mindenhájjalmegkentAmway már ’92.-ben elkezdte úgy a működését M.O.-n, hogy még a törvény nem is létezett. És már akkor is megfelelt ennek a törvényrendeletnek, pedig még nem is tudták, hogy lesz ilyen.

Előzmény: Zottjoghurt (6831)
Zottjoghurt Creative Commons License 2005.12.21 0 0 6855
Ha simán visznek be egy kamerát, akkor igazabb lenne a történet? Nem értem az összefüggést a kettő között.
Előzmény: TaKy99 (6846)
Zottjoghurt Creative Commons License 2005.12.21 0 0 6854
ha megfigyeled az NBC oldalát, többségben vannak a 'normál' bolti és egyéb  leleplezések, mint az mlm csalások. Kb. olyan lehet, mint nálunk a tv ügyvédje, vagy micsoda..
Előzmény: TaKy99 (6849)
k750i Creative Commons License 2005.12.21 0 0 6853
Nektek komolyan üldözési mániátok van!

Ha igaz, amit itt összehordtatok, akkor igazán nagy szarban vagytok! Amit itt leírtok, abból nekem az jön le, hogy az Amway kezében van egész Amerika és így befolyásolja az egész földet! Sőt itt akkora „disznóságokat” tárt fel a fogalmazvány, gyakorlatilag a marslakók is attól rettegnek, hogy még is felfedezzük a létezésüket! :)

Ez az Amway bennfentes milyen szinten volt? Már csak azért kérdezem, mert, ha nem volt legalább smaragd vagy gyémánt, akkor, hogyan tudott hozzáférni a „rejtett” infókhoz? Mint ahogy Taky mester is írta, kamerázni bárki kamerázhat. Még senkit nem „tüntettek” el, azért, mert hangot vagy képet rögzített. Pedig ahogy itt a cég be van állítva, egyből ki kellene végezniük az ilyen „árulókat” és nemhogy eladni nem lehetne a kazettákat, de még beszélni sem szabadna róla. Kicsit megint öngólt lőttetek!

Kár volt magatokat ennyire strapálni! :)

Előzmény: Zottjoghurt (6842)
Zottjoghurt Creative Commons License 2005.12.21 0 0 6852
igen, átnézem majd... én is most találtam rá.
Előzmény: TaKy99 (6850)
Zottjoghurt Creative Commons License 2005.12.21 0 0 6851

Tudod mit nem értek?

Az összes hasonló cikk, írás és weboldal az MLM őshazájából származik, ahol a vállalkozói szellemet már az anyatejjel szívják magukba az emberek, ahol mindenki mosolyog és pozitívan gondolkodik.

Tehát nem Kínából, Romániából, Magyarországról vagy Indiából írogatják ezeket. Nem furcsa ez egy kicsit? 

Hogy látjátok ezt arról az oldalról?

Előzmény: TaKy99 (6846)
TaKy99 Creative Commons License 2005.12.21 0 0 6850
Fordítasz nekem?

Én csak németül beszélek.
Előzmény: Zottjoghurt (6848)
TaKy99 Creative Commons License 2005.12.21 0 0 6849
Ezt az autókereskedő témát, már korábban is meg akartram kérdezni?
Gidófalvi Attila ma is ékszer és autókereskedő?
Utolsó információm szerint 1993-ban bezárta a boltot.


A képek alapján a közönség sem túl nagyszámú..."

Bocs, ezen én is ott voltam kb 3000-3500-an voltunk.

Egyébként ebből látszik MEGINT, hogy csak kritizálsz, szirup, szeánsz..
Mástól hallott véleményed van. Ha legalább 1 ilyen rendezvényt láttál volna, legalább videóról, tudnád, hogyan van berendezve egy ilyen terem.




Ja, tudjátok, milyen putri pyrotax üzlete, drága, lejárt szavatosságú termékei vannak, és minden vásárlójának túlszámláz, Az üzletén elhelyezett reklámok 99.9% hazugság, ezt azt a BVHKNM is vizsgálta már, csak neki vannak kapcsolatai és lefizette őket.

Igaz, én nem láttam, de az amerikai www.antipyrotax.com-on állítják!, Meg a szomszédom is mondta!
be is másolok róla pár cikket, amit ugyanolyan ellenzők és pyrotaxüzletutálók írtak, mint amilyen én vagyok:


vááá

Kellemes ünnepeket!
Előzmény: Törölt nick (6843)
Zottjoghurt Creative Commons License 2005.12.21 0 0 6848
szerintem beszéld meg velük.
Előzmény: TaKy99 (6846)
Zottjoghurt Creative Commons License 2005.12.21 0 0 6847
Előzmény: TaKy99 (6846)
TaKy99 Creative Commons License 2005.12.21 0 0 6846
Az oknyomozás alatt a Dateline műsor rejtett kamerát vitt be egy toborzógyűlésre, azzal a céllal, hogy dokumentálja a cég hamis állításait és ígéreteit és hogy bemutassa ezt a többmillió dolláros "titkos" üzletet. (2004. május 7.!)

Ez tetszik!

Csak elárulom, hogy kb 30 órányi saját készítésű videóanyagom van (saját használatra és emlékbe!) ilyen és hasonló rendezvényekről, és nem kellett rejtegetnem a kamerámat, a rajtam kívűl kb 50-100 emberkével, aki videózott...

A hazugságot, mindíg a részletekben lehet megbuktatni!
Előzmény: Zottjoghurt (6842)
Zottjoghurt Creative Commons License 2005.12.21 0 0 6842

Bush + Republikánusok + Amway = Csalás

 

Evelyn Pringle
Independent Media TV, 2004. dec. 7.

(Ez a cikk az első az Amway botrányt feltáró sorozatból.)

 

Eric Scheibeler Amway bennfentes, a Csalás kereskedői könyv szerzője, az egykori Amway tag "besúgóvá" és FBI tanúvá vált. Könyvében feltár egy Enron-méretű csalást, az Amway által évente összeszedett dollármilliárdokkal, a milliárdos alapitó család legnagyobb készpénzes támogatói a GOP-nak, ami a történelem talán egyik legnagyobb vásárlói csalásából származik, amit a világ legnagyobb MLM cége követett el. GOP = Grand Old Party (Republikánus Párt, USA)

 

A www.merchantsofdeception.com címen feltárja az Amway és a Repuklikánusok közötti összefonódást. Mint régi konzervatívot, Scheibeler-tet akadályozták annak felderítésben és dokumentálásban, hogy a GOP kicsikart egy politikai megoldást (tartozást,kifizetést) egy iparágtól (MLM?), ami bővelkedett fogyasztói megtévesztésekben és hamis "üzleti lehetőség" eladásában....

 

"Kilenc évig benne voltam, a saját szememel láttam, vannak belső pénzügyi dokumentumaim, audió és videókazettáim bizonyitékként."

 

A Csalás kereskedői bemutatja a cég megtévesztő hamis marketing üzleti lehetőségeit és más titkos átveréseit, amit az Awmway csúcs-szervezői oktatási eszközként adnak el a gyanútlan beszervezetteknek szerte a világon.
Első kézből tartalmazza még a Kulcsszervezők tisztességtelen toborzási technikáit, amik végtelen bírósági perekhez vezettek.

 

Scheibeler és a Dateline Team akcióban.

A könyvön és a weboldalon kívűl Scheibeler kulcsdokumentumokat mutatott be 2004. május 7.-én az NBC Dateline c. tv-műsorában, amiben bemutatták a titkolódzó és zárkózott Amway & Quixtar kulcsszervezőit, akik az illegális piramis üzletet működtetik.

 

Az oknyomozás alatt a Dateline műsor rejtett kamerát vitt be egy toborzógyűlésre, azzal a céllal, hogy dokumentálja a cég hamis állításait és ígéreteit és hogy bemutassa ezt a többmillió dolláros "titkos" üzletet. (2004. május 7.!)

 

A felvételek igazolták azt az egyszerű vallomást, ami sok fogyasztói perben mondtak: a cég csupán elfedője egy rejtett piramisjátéknak, ami az újoncoknak eladott könyveken, kazettákon, szemináriumi jegyeken és rallikon alapul, ahol a közel az összes tag pénzt veszít. [A ralli kb. sportcsarnokbeli őrjöngést takarhat.]
A Dateline műsor alapján, az FBI és az IRS nyomozást kezdtek a sémában (cégben?)

 

A Republikánusok bármit megtesznek egy dollárért.

Az Amway milliárdos alapítói Rich DeVos és Jay VanAndel, az elmúlt 20 évben a legnagyobb készpénz adományozói voltak a GOP-nak. DeVos és VanAndel 4 millió dollárt adott 527... (kinek?minek? hiány...)  (gave $4,000,000 to a 527)  45 nappal az utolsó választások előtt. Fogadhatunk arra, hogy ők igényeltek és el is fogadtak minden huncut centet.

 

Scheibeler könyvében leirja, hogyan kapott az MLM ipar politikai védelmet és adócsökkentést a GOP-nak történt adományokért és a cég támogatásáért cserébe. A weboldalon megtalálhatók a dokumentumok és a hanganyagok.
[Szó szerint: a pártadományokat és az Amway támogatását kicserélték politikai védelemre és az MLM ipar adócsökkentésére.]

 

A hanganyagokon hallhatjuk Newt Gingrich-et egy nagy Amway eseményen beszélni, vagy hallhatunk egy kis klipet, amin Texas kormányzója George W Bush beszél. Van még egy klip, amelyet a csúcs-disztributorok küldtek egy privát találkozóról a Fehér Házból.

 

Scheibeler elmondja, hogy lett kifizetve néhány párttag 100,000 dollárral egy egyszerű Amway szemináriumon való részvételért.
Többek közt:
Régi elnökök: id. George Bush, Ronald Reagan, Gerald Ford.
Volt alelnökök: Bob Dole és Dan Quayle.
Szenátorok: Gingrich, Oliver North, Rick Santorum
Ralph Reed (SE Regional Chairman for the Bush-Cheney '04 campaign)

 

Scheibeler feltárja, hogy a sok republikánus törvényhozó hogyan adta vissza viszonzásul az Amwaynak a hatalmas fellépti díjakat és szerepléseket:
- adócsökkentés (szüneteltetés?)
- a cég nyomozás alóli mentesítése az illegális üzleti praktikák miatt.

Ez több, mint nyilvánvaló, hogy pénzzel megvették az állami védelmet az Amwaynak.

 

A könyv bemutat egy jó példát, hogy hogyan működik a pénzügyi panama (svindli, szélhámosság) Newt Gingrich esetében. Az ő díja 50,000 dollár körül volt. A könyv elmagyarázza, hogy a díj felvétele után, hogyan rendezett el egy last-minute beszámoló módosítást egy átfogó  adótörvényhez, amelyben állítólag 283 millió dollár adóelengedésről intézkedett egyetlen cégnek --- az Amwaynak.

 

Egy cikk (adó)jutalomnak hívja az Amway adókedvezményét:
"Az Amway adókedvezménye eredetileg nem volt benne a Ház vagy a Szenátus adótörvény tervezetében. Newt Gingrich az utolsó percben járt közben, hogy illesszenek be egy adócsökkentő kiegészitést a törvénybe." (San Antonio Express- újság. Aug 12,1997).

 

Ki keveredett az Amway botrányba? 

1997-ben egy sajtóügynökségi újságíró, Molly Ivins írt az Amway Lobbiról a Kongresszusban: "Az Amwaynak politikai csoportja van a Kongresszusban. Igen, Amway politikai klikk. Öt Republikánus háztag Amway disztributor is:
Reps. Sue Myrick of North Carolina,
Jon Christensen of Nebraska,
Dick Chrysler of Michigan,
Richard Rombo of California and
John Ensign of Nevada.

Ez a klikk egy évben többször is találkozott az Amway főnökeivel politikai ügyeket megvitatni, köztük a kínai kereskedelmi státuszt" - írta Ivins.

Ivins megjegyezte azt is: "Tom DeLay (House Majority Whip),  egykori Amway ügynök, szintén közel maradt a céghez."
...mindenki tudja, ahol egy dollárt lehet csinálni csalásból, DeLay biztos valahol körülötte settenkedik az árnyékban.

 

Az alaptőke növekedés a piramisban nem korlátozódott a cég csúcsvezetőire. Az alsó vonalbeli ügynököket gyakran kényszerítették arra, hogy nagy tömegektől kis adományokat (adókat) gyűjtsenek. Ezt a pénzt gyorsan "felküldték(?)". Az Amway-nek 2000-ben 700,000 ügynöke volt az usa-ban.

1997-ben, Sue Myrick képviselőnő arra kérte Dexter Yager Amway csúcsvezetőt,hogy segitsen neki a kampányában. A disztributoroktól 20,000 dollárt kalapoztak össze neki. A következő évben $35,000 jött igy össze.

 

Bush és az Amway összesimulva(?)

Példának okáért a 2000-es kampány alatt Bush használta a cég hangposta hálózatát, hogy személyreszabott üzenetével elérjen többezer Dexter Yager disztributort.

Az elmúlt nyáron, amikor Rich DeVos vacsorapartit rendezett  Grand Rapids-i otthonában ...
DeVos bátran beszélt Bush támogatásáról.
- Az emberek gyakran megkérdik, miért támogatom Busht. - mondta DeVos.
- Csak annyit mondok nekik, amikor bementem a szobába, azt mondta nekem: - Hello, Rich. A család régi pártfogója voltam sokáig.
- A maximumot nyújtottam. - mondta DeVos kevélyen. - Az emberek Bush megközelithetőségének megvásárlásáról beszéltek, de csak azt mondhatom, a politikusok ismerik azokat, akik támogatják őket.

 

És DeVos nem hazudott, nagyon bőkezű volt Bush-hoz több éven át. A 2000 dolláros kampánylimitet közvetlenül Bushnak adta át, de ez csak a töredéke volt a valójában átadott támogatásnak. A felesége, a gyerekei, és az ő házastársaik szintén nagy adományokat adtak Bushnak és más párttagoknak.

A 2000-es választási ciklusban, DeVos, a felesége, és fia összesen 760,000 dollárral támogatta a Republikánus jelölteket, az Amway pedig egymaga 1.3 millió dollárt adott a Republikánusoknak.
A pártfogolt politikusok szintén tudtak róla, hogy az Amway borravalók nem feltétlenül szünnek meg, ha egyszer elhagyják a hivatalukat. Például DeVos jó barátságban maradt Ford elnökkel éveken keresztül, Ford gyakran használta DeVos privát repülőjét.

 

Mennyit segített Bush az Amwaynak - Számoljuk össze a lehetőségeket.

Scheibeler beszámolói egy jól dokumentált leleplezést adnak a Bush adminisztráció közvetlen összefonódásáról az Amway érdekvédelmében nyújtott tevékenységéről és igazolta, hogy DeVos meg is kapta ezeket a pénzéért.

 

Mint mindannyian tudjuk, vannak jellemző protekciós/befolyásos esetei Bush Fehér Házának. Hirtelen az energia és gyógyszercégek jutnak eszembe. De az Amway különbözik ezektől, az elsődleges cél nem csupán  "levenni?" az adófizetőket, hanem a szó szoros értelmében megvédeni a létezését. Az MLM teljes mértékben támaszkodik arra a politikai védelemre, amely megvédi a teljes megszüntetéstől, amit a szabályozók és a törvény ereje okozhat.

 

Bush bemutatja, hogy több volt, mint szolgálatkész segítő ebben a védelmi panamában.

A website-on Scheibeler keményen bírálja az FTC-t és a jelenlegi elnökét, a Bush által kinevezett Timothy Muris-t, főleg azért, mert a hivatal véglegesen elutasított egy alaposabb nyomozást és/vagy vádemelést a piramiscégek ellen, annak ellenére, hogy nagyszámú panasz/reklamálás érkezett az FTC-hez ez ügyben. Kételkedés nélkül állíthatjuk, hogy az Amway üzleti praktikái botrányosan megsértik az FTC szabályait.


Három különböző szövetségi bíróság rendelkezett/döntött úgy, hogy az ilyen piramis-típusú eladások illegális sémák és számos weboldal az interneten bizonyitja, hogy pénzügyileg millióknak okoz kárt az Amway megtévesztő toborzási rendszere.
Mégis a Bush adminisztráció következetesen figyelmen kívűl hagyja a cég jogsértéseit.

 

A website bemutat több Amway áldozatot az egész világból. Panaszok érkeztek Ausztráliából, Új-Zélandról, Angliából, Németországból, Franciaországból, Kanadából és Szlovákiából. Közben az egész világ figyeli, amint az FTC behunyja a szemét ennek a nyilvánvaló "amerikai" csalásnak a terjesztése/exportálása láttán.

Helyesebben azt mondhatjuk, hogy Bush a bűnrészese és felbújtója az Amway bűnös viselkedésének.
 
Attól kezdve, hogy Tim Muris-t kinevezték az FTC elnökéve, kb. "lazává vált a csínytevésekkel szemben?".
Mielőtt kinevezték, Muris képviselője volt a Howrey, Simon, Arnold and White, LLP. jogi cég antitröszt részlegének. És találjuk ki, ki volt a cég antitröszt részlegének egyik legnagyobb ügyfele?.... az Amway.

 

Amíg Muris a Howrey-nél dolgozott és amíg az FTC-nél volt tisztviselő, addig a volt jogi partnerei képviselték az Amwayt azokban a perekben, amiket volt Amway ügynökök inditottak azzal a váddal, hogy az MLM toborzás illegális piramisjáték.

Van más is. Az MLM befolyásolása az FTC-vel nem ért véget Muris-szel, hanem túlterjedt rajta. Clinton idején az Equinox-ot (mlm cég, mint az Amway) beperelték piramisjáték vádjával. Az Equinox egyik szakértő tanúja David Scheffman volt, aki tanúskodott az FTC ellen és megvédte/igazolta a (piramis)sémát.

Scheffman kijelentette, hogy a cég üzleti modellje legális és nem piramisjáték, azon alapul, ahogy az Amway is működik.
Végülis a cég elvesztette a pert és leállították, de találjuk ki Scheffman hol végezte?
Muris kinevezte gazdasági vezetővé az FTC-ben.
...

Evelyn Pringle

 

A cikk: http://www.independent-media.tv/item.cfm?fmedia_id=10044&fcategory_desc=The%20Bush%20Crime%20Family

Enron botrány: http://www.jogiforum.hu/hirek/3443

A könyv: http://www.merchantsofdeception.com/files/MerchantsOfDeception.pdf

 

Zottjoghurt Creative Commons License 2005.12.21 0 0 6839

Demeter János Gondolkodj!

 

Erre én is kiváncsi lennék, miről szól! Min gondolkodik egy Amway ügynök? Összefoglalnád tömörén? Cecília is megmondta, hogy nem szabad gondolkodni, mert az árt az üzletnek.

 

Előzmény: k750i (6818)
győri Creative Commons License 2005.12.21 0 0 6837

Ha valakit érdekel:

(hátha beleköttök valamibe)

 

Gidófalvi koronás

 

 

kép1

 

kép2

 

kép3

TZiky Creative Commons License 2005.12.20 0 0 6836
k750yk750i!

"-Ez alatt mit értesz?"
Azt, hogy szándékosan nem írtam semmit a két idézet közé a soremelésen kívül.

Üdv:
TZiky:-))
Előzmény: k750i (6824)
Vesalius Creative Commons License 2005.12.20 0 0 6835
Ez állat jó!!!
Előzmény: Törölt nick (6834)
Törölt nick Creative Commons License 2005.12.20 0 0 6834

"-Nancy Dornan A körülmények nem számítanak"

 

Oké, máris indíts el az üzletben egy hótt csóringer munkanélküli hajléktalant...

 

"-Jim Dornan Üzleti alapelvek (6 CD)"

 

gondolom egy vagyonba kerülhetett...

 

"-Peter Kox Légy széles gyorsan"

 

Kox?? Jó hogy már nem brikett...Legalább tanuld meg a nevüket leírni az istenkéidnek...

 

"-Simon Thompson Indító kulcs"

 

(Hutyutyu...Hutyutyu...Hutyutyu...tutitutitutitutitutitutitutituti.........)

Előzmény: k750i (6818)
rci Creative Commons License 2005.12.20 0 0 6833
Kiskapuk mindig,voltak,vannak ,lesznek.Piramisjáték esetén könnyű dönteni,itt az ETALON az hogy folyik e valós gazdasági tevékenység vagy nem.Amennyiben igen,a piramisjáték nem valósítható meg,valódi gyár,valódi termékek esetén biztosan nem.Fiktív ,nem kézzelfogható termék esetén nehéz helyzetben van az ügyész,de ilyen esetben nem termékforgalmazásról van szó hanem valami egész másról,alapítvány,banki tevékenység,biztosítás,stb ,a lényeg hogy a dolog fiktív,nem kézzelfogható.A nagy piramisjátékok,Kulcsár ügy ,ingatlanszövetkezet,nem az Mlm-hez ,hanem a banki szférához kötődnek.Az Mlm-ről sok mindent lehet mondani,kritizálni,az biztos hogy valódi termék esetén a piramisjátékot nem lehet megállapítani,az biztos,egyértelmű a helyzet.Ezt azért illene elismerni,még akkor is ha valakinek rossz a véleménye az MlM-ről.
Előzmény: Zottjoghurt (6831)
Zottjoghurt Creative Commons License 2005.12.20 0 0 6831

Hány olyan esetről hallottál már, ahol egy új törvény életbelépése után, ügyes fiúk rögtön kiskapukat találnak, és a törvényhozók valahogy nem törik össze magukat a betömésén...................................

............................................................................

..................................... szerinted az mlm és a piramis-törvény között hol a kiskapu?

Mondjuk menjünk vissza 1975-be........................................................................

.....................................................

.................................................................

Előzmény: rci (6830)
rci Creative Commons License 2005.12.20 0 0 6830
Piramisjáték szervezése

299/C. § Aki mások pénzének előre meghatározott formában történő és kockázati tényezőt is tartalmazó módon való összegyűjtésén és szétosztásán alapuló olyan játékot szervez, amelyben a láncszerűen bekapcsolódó résztvevők a láncban előttük álló résztvevők számára közvetlenül vagy a szervező útján pénzfizetést vagy más szolgáltatást teljesítenek, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

A bűncselekményt az 1996. évi LII. törvény 18. §-a iktatta a Btk. 299/C. §-ba 1996. augusztus hó 15. napjával.

A törvényhez fűzött miniszteri indokolás szerint a közvélemény előtt piramis vagy pilótajátékként ismert, de gyakran önsegélyező körnek, alapítványi célok támogatásának, illetve támogató, segítő, ajándékozó programnak feltüntetett tevékenység közös jellemzője, hogy valós gazdasági tevékenység nem, vagy csak minimális mértékben történik. A játék során a résztvevők meghatározott pénzösszeg befizetése és újabb játékosoknak a játékba történő bevonása után a befektetett pénz többszörösét elérő, viszonylag nagyösszegű bevételt remélnek.

 

Ebből logikusan következik hogy ez a bűncselekmény valós gazdasági tevékenység esetén nem valósítható meg.A törvény így szól .Egyértelműen fogalmaz.Lehet mondani hogy nem így van,de ez tény.

Előzmény: Törölt nick (6826)
végé Creative Commons License 2005.12.20 0 0 6829

Kedves Pyro!

 

A te szemszögedből biztosan igazad van és csupa hülyegyerek ül az mlm előadásokon és tapsikolnak egymás sikereinek, hogy a Te szavaiddal éljek.

 

Röviden leírnám neked én mit gondolok a hülyegyerekekről:

Adva van X.Y aki semmit nem tud az AMWAY üzletről, ennek tanúbizonyságát is adja szakértőnek tűnő hozzászólásaiban.

Az mlm rendszerekkel annyi kapcsolata van, hogy hetente több tíz házalósügynök keresi fel kéretlenül az üzletében, lakásán "visszutasíthatalan" ajánlatával, de az ő számára mindegyik AMWAY ügynök volt.

Nos, aki ennyi tárgyi tudással veszi a bátorságot fikázni az AMWAY-t, na számomra ő a hülyegyerek!

 

üdv.

 

Csatlakozom Taky-hoz és mindenkinek - függetlenül attól melyik oldalon van -

 

Kellemes ünnepeket kívánok!

 

 

Előzmény: Törölt nick (6826)
k750i Creative Commons License 2005.12.20 0 0 6825
Bocs! A nagybetű nem szándékos volt!

Előzmény: k750i (6824)
k750i Creative Commons License 2005.12.20 0 0 6824
Smks! (6812) Ezt fejtsd ki lécci bővebben!

 

TZiki! (6813) Szándékosan így. -Ez alatt mit értesz?

 

Maxi! (6814) Jó üzlet lenne! 2 okból nem teszem, amit kérsz. 1, ha a másolatokat tovább adom, az jogsértés. 2, ezek az anyagok több mint 50.000Ft-ba kerülnek, nyílván megérted, ha nem kapod meg egy szendvicsért. :)

 

Taky! (6815) Egyet értünk! Viszont én nagymértékben kolerikus vagyok. Ha engem valaki kóstolgat, az ne várjon tőlem „rózsaszínű” hozzászólásokat!

 

Maxi! (6816) A mormonokat én speciel rühellem, ahányszor jönnek mindig diplomatikusan lerázom őket. Ha Te látsz hasonlóságot, az a Te bajod. Én nem ismerem a Mormon egyházat. Még 1 prosijukat sem láttam. De ha Te mondod, biztos úgy van!  

TaKy99 Creative Commons License 2005.12.19 0 0 6822
Hihetetlenek vagytok. :-)))

Ezt most mindkét oldalra értem.

Miért jó az nektek, ha egymást szapuljátok?


Mindenki azt talál, amit keres!
Ha azt keresed, hogy mi az ami rossz, azt fogod megtalálni,
ha azt keresed ami jó, azt fogod megtalálni.
Melyiktől érzed jól magad?


Azon gondolkodtam, ha zoti, mskms, pyrotax, k750 és a többiek azt az energiát amit itt egymás lealázására fordítottok, arra fordítanátok, hogy megtaláljátok a jót az életetekben, hová juthatnátok.

Sok sikert abban amiben jók akartok lenni. Kivéve ha azt más ellen teszitek!

Mivel én ebben (amit itt csináltok) egy darabig nem kívánok részt venni, hacsak nem írtok valami nagy hazugságot, ami már az én csőrömet is... úgyhogy:

Kellemes ünnepeket mindenkinek!
TZiky Creative Commons License 2005.12.19 0 0 6820
"Ezek csak néhány olyan kazi és CD, amin rajta van az igazság!"
"Minden az attitűdön múlik"

Szándékosan így.

Üdv:
TZiky:-))
Előzmény: k750i (6818)
msmks Creative Commons License 2005.12.19 0 0 6819
egy vicc vagy :)
Előzmény: k750i (6818)
k750i Creative Commons License 2005.12.19 0 0 6818
Ebben teljesen egyet értünk. Nem is azt mondtam, hogy elhiszed a hazugságot!

Néhány kazetta címe, amit Én ajánlok meghallgatásra.:

-Alois Suhar Lépésről lépésre

-Bob Anrews Te vagy a probléma és a megoldás

-Demeter János Amatőr vagy profi

-Demeter János Gondolkodj!

-Demeter János Több, mint a szülei

-Demeter János Kérdezni tudni kell

-Demeter János Ennyire egyszerű

-Demeter János Én így indítom el őket

-Demeter János Minden az attitűdön múlik

-Glenda Leonard Nem vagy egyedűl

-Hans Nusshold Megtartott ígéret

-Nancy Dornan A körülmények nem számítanak

-Jim Dornan Üzleti alapelvek (6 CD)

-Jim Dornan Amit fontos tudnia

-Jim Dornan 3 kérdés

-Mike és Carla Wilson Nem mindenki, de bárki

-Némethné Nagy Irénke Harc a méltó álmokért

-Peter Kox Légy széles gyorsan

-Pilinszky András Kínzó kérdések

-Pilinszky András Tanár úr kérem

-Simon Thompson Indító kulcs

-Suha Evrim Egyel többször felállni

-Vérets András Nyugdíj vagy jogdíj?

-Mesterek bölcsessége válogatás (6 CD)

 

Ezek csak néhány olyan kazi és CD, amin rajta van az igazság!

Előzmény: TZiky (6814)
k750i Creative Commons License 2005.12.19 0 0 6817

http://www.neways.starts-now.info/?v=97361967

Itt van nektek egy „most induló” szuper vállalkozás.

Ha igaz a „hullám” elméletetek, akkor jövőre, a csapból is ez fog folyni és kénytelenek lesztek másik fórumot választani, mert mindenki átigazol a „vadiúj” üzletbe. És nem lesz MLM „fáraó”, aki ne ezzel foglalkozna.

Ha esetleg mégsem így történne, azt is biztos meg tudjátok magyarázni azzal, hogy a „hullám” nem cégekhez kötődik, hanem országokhoz… Minden esetre, jó nagy „hullám” az, amelyik már rég Mongóliánál tart és még itt mindig havi szinten egy csomó új eredményt hoz az üzletünkbe. Az Amagramban meg lehet számolni, mielőtt még valaki habzó szájjal a tényeket követelné! :)

k750i Creative Commons License 2005.12.19 0 0 6816
Piro ügynök tett tanúbizonyságot kiemelkedő intelligencia szintjéről! :)

Az a baj, hogy Tőle nem is lehet többet elvárni! Szerencsére nem a mi táborunkat gyengíti! :)

Előzmény: Törölt nick (6815)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!