Keresés

Részletes keresés

( turpi ) Creative Commons License 2000.03.10 0 0 6
Mikor musoron volt a sorozot, abszolut kedvencem volt. Tom Selleck kituno sorozat-szinesz es Soros Sandor az egyik legjobb magyar szinkronhang. Higgins a legjobb arc :)
Tenyleg, ki valojaban Mr. Masters?
Oneill Creative Commons License 2000.03.10 0 0 5
A shiftem dilizik, természetesen MacGyvert akartam írni, nehogy azt higgyétek, hogy méga kedvencem nevét se tudom leírni.
Aprpó, valamikor volt a Storyban egy írás Tom Selleckről.
Oneill Creative Commons License 2000.03.10 0 0 4
Én szerettem, sőt hiányzik is, nem akarta valamikor műsorrra tűzni a TV2? de ezek minden értelmes sorozatot elsuttyantanak a normális műsoridőből, csakhogy helyük legyen további latin szappanoknak. Azért macGYver nálam az abszolut első, de a Mission Impossiblée-nél és pláne az A-Teamnél jobban szerettem, mert nálam az ilyen one-man-show-k az igaziak, pláne ha jó sztorikat és igazi emberi hátteret kerítenek köré. A fiúkat meg külön bírtam!
cornelius Creative Commons License 2000.03.10 0 0 3
Fúj, borzalmas, fúj, borzalmas, fúj, borzalmas, fúj, borzalmas, fúj, borzalmas, fúj, borzalmas, fúj, borzalmas, fúj, borzalmas, fúj.
ZedIzDead Creative Commons License 2000.03.10 0 0 2
Télleg a Higgi úr a Robin Masters igaziból?

[ZedIzDead]

Törölt nick Creative Commons License 2000.03.09 0 0 1
Hát Private Investigator = magánnyomozó!
Előzmény: dzsó (0)
dzsó Creative Commons License 2000.03.09 0 0 0
Hi!
Ha jól emlékszem, én is szerettem a sorozatot,
egyébként mi az a P.I.?
Törölt nick Creative Commons License 2000.03.09 0 0 topiknyitó
Magnum, P.i.

Ezen a topicon cseveghetnek majd reményeim szerint azok, akik ezt a kissé komolytalan, néhol filozófikus húrokat pengető, kitűnő sorozatot kedvelik.
Azt hiszem, stílszerű, hogy az index talán legelvetemültebb Magnum fan-je nyit ilyen topicot. Még gumicsirkém is van (avatottaknak ez talán jelent valamit).

Mivel mostanában rendkívül nagy nyomás nehezedett rám egy Magnum-topic megnyitása érdekében (ld. pl. getom 2000-03-08 13:41:01 (189) a columbo-topicon), így most ez ünnepélyes keretek között megtörtént.

Minden véleményt, így akár esetleg még corneliusét is várom szeretettel ide a sorozattal kapcsolatban. Kérdezhettek epizódokról (is) bármit, igyexem legjobb tudásom és felkészültségem szerint etc etc.

Ugyan a Columbo-topicon már leírtam (el is kergetett onnan emiatt cornelius), de itt helyénvalóbb: hiányzik néhány epizód (na nem kell azért a teljes sorozat, csak válogatást csinálok), aki vett még fel Magnumokat a tv-ből, írjon nekem emilt, plíz.

Sajnos jelenleg magyar adón nem játsszák sehol a sorozatot, így egyelőre mindenki az emlékeire alapozva írhat csak róla.

Elsőként annyit, hogy 1999. januárjában jelent meg Larry Manetti (Rick) Aloha Magnum c. könyve, amelyben a sorozattal kapcsolatos emlékeit osztja meg a közönséggel + még sok más egyebet. Pl. találunk infót a kutyákról és kiképzőjükről. Egyébként 8 különböző dobermant "használtak", mint Zeusz és Apolló.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!