Ja, még valami: köszi szépen MINDENKINEK, aki vásárolt tőlem, ill. azoknak is, akik csak úgy odajöttek lejattolni, Andrisnak és Joe-nak pedig hogy egy kicsit átvették a boltot, amíg elmentem elverni azt a sok pénzt, amit árultam!
Szép fogás, grat! A sárga Bogár nagyon vagány azzal a felnivel. A majorette duóból, akék Porsche Cayenne, az megvan? A minap láttam valamelyik müllerben....
Köszi. Az ezüstnek - krómszerű a fényezése - a testvére már megvolt ami sima metálszürke, a fehéret pedig a múltkori börzén szerváltam ugyanattól az eladótól:
Tulajdonképpen egyet értek, hisz elsősorban MB gyűjtő vagyok, de leginkább SF,SK. Ezek után HW-fan, mert szép darabok vannak azért, a mai MB-k meg elég gyatrák. Bár az utóbbi időben fel-fel jönnek jobb darabok is. Persze a Lesney Edition más tészta, csak hát ugye az ár picit máshol van. Az 1800 még kuriózumként, egy-egy darabért vállalható, de a 2500-3000 már kevésbé. 75-öt összeszedni 1800-on meg nem is próbálok ( nem mondom, hogy más ne tegye, hajrá!! ). De ennyiért inkább bővítgetem az SF készletet, meg félrerakok pár bulgárra, hátha jó befektetés :))).
Jó lenne,ha igen nagyon tetszene. De sajnos nem tudom. Lehet,hogy a következő években összejön.
Ja kedves Matchbox kolléga,mi is a helyzet azzal a száz/évvel. Jövőre,ha jól olvastam 120 jön ki az új világban. Kicsit üzlet szaga van a dolognak.Lehet,hogy a HW-nek nincs hagyománya,de a Matchboxnak van és kérem vissza az évi 1/75 sorokat!!! Lassan ebből is 200 lesz évente :(