" A V63 024 azért volt különleges mert talán Ő volt az egyedüli olyan Gigant ameylnek az egyik oldalán kerek a másik oldalán szögletes volt az ütköző! "
Te a mozdonyokon csak az ütközőkre és a tükörre tudsz koncentrálni? :-))))
Igen, de 10 evvel ezelott volt igazan meg meg a feelingje. Vagy akkor mar legyen 15! Zamardi-felsoig volt csak villany kesz, lehet Sv-n nem is volt gepcsere. Na meg akkor meg voltak uttorok, meg NDK-s es Csehszlovak pajtasok.
"Ime Szombaton Balatonfoldvaron a Ruszki kocsival. Egyebkent 7 helyett 11 kocsi jott. Tegnap 12 es tomve volt! Szombaton 010-es Gigant hoztam, tegnap egy 11xx szili. Ahogy a gepek rendelkezesre allnak ugy viszik, tehat nem lesz mindig Gigant. :-/"
Tehát a képen a Moskva-Zagreb (zöld) kocsi szerepel. Mert van, mikor ehelyett a kocsi helyett egy kék-sárga Kiev-Zagreb viszonylatú kocsi van. A menetrend szerint a 6-os és 7-es napokon.
OFF
Egyébként annak örülnék, ha ismét arra járna a Venezia (maradhat EN-nek), a KvarnerIC, a DrávaIC és az Adriacata. Természetesen meghagynám a jelenlegi nemzetközi vonatokat is. (Ja, és ki ne hagyjam a Kálmán Imrét és a Saxoniát).
Ime Szombaton Balatonfoldvaron a Ruszki kocsival. Egyebkent 7 helyett 11 kocsi jott. Tegnap 12 es tomve volt! Szombaton 010-es Gigant hoztam, tegnap egy 11xx szili. Ahogy a gepek rendelkezesre allnak ugy viszik, tehat nem lesz mindig Gigant. :-/
A többi Maestralt (szombaton 855, vasárnap 855-856) Szili vitte? Mert én úgy tudom, hogy nyáron szinte mindig Gigant viszi, Szilivel még nem is láttam. Rajta vannak még a Zagreb-Kiev/-Moskva kocsik?
Akkor bárhová mehet. Bezzeg, mikor még a Debrecen-címer ott figyelt az oldalán. Vagy amikor pár hónapig kölcsön volt adva Ni-ből Ud-ra. Amikor még a mai 024-es csapata járt rajta és írták km-re pontosan, hogy milyen események-javítások voltak rajta.
Próbadarab, hogy lássam, hogy néz majd ki, miután elkészül. Nem ugrok neki csak úgy modellt építeni. A méretarányok eltalálása nehéz ügy, és nem a gyári rajz pontos betartása a megoldás legtöbbször. A papírt meg többször újra lehet hajtogatni (ez már a harmadik papírkasztnija...) Mivel rosszul, ezért V180 alvázat fogok használni, nem Ludmillát. Abban persze teljesen át kell faragni a hajtást, hisz négy tengelyes (tudom, van hatos is, de az 40000, annyit meg nem ér egy átépítés).
Csak az újságban végül is az embereknek nem az a fontos, hogy milyen gép ütközött, hanem hogy milyen kár lett meg hogy izé. Tehát őket nem a vonat érdekli, de azért lehetett volna jobb fotót is csinálni.
Nem lett azért olyan sok baja sztem.. Láttam már ilyen baleset után sokkal jobban összetört gépet is. Szerintem hamarabb megcsinálják(talán). Amúgy ha a főkeretnek is baja lett akkor az már régen rossz...
Én csak Cegléden tapasztalatam a mai baleset következményeit. Nekem ott sikerült lekapnom, amint vontatta az M47 1223. képeket a 100-120 fórumba tettem fel. üdv.
És igazuk is van a nyugatiaknak. Kár, hogy erre itthon csak most kezdenek rájönni...
A képen, amit még a múltkor tettem fel ide a két általam átdolgozott gépen, csak részlet kérdés lett volna megcsinálni rá felülre a szellőzőket. Nem akartam vele sokat vacakolni, csak látni akartam nagyjából, hogy mire számítsak(sunk).
A V63-018 felkerült az Északi Jj-ba FVCS-re. De a közeljövőben nem fognak nekiállni, csak tárolásra vitték fel. Majd ha fizetőképes lesz a MÁV az Északinak, nekiállnak, addig csak tárolják a V43-1159 és 1062 társaságában. Előreláthatólag a három mozdonyból fél éven belül nem lesz semmi...
Én, mivel nem vagyok arrafelé ismerős, ezért csak úgy próbálok segíteni, hogy az Interneten fellelhető képekből linkelek egyet-kettőt. Azonban nem biztos, hogy a linkelt képeken szereplő Gigantok rendszeresen viszik azt a fordát.
100-ason: V63 023 - Rétköz IC (IC 623) - Nyíregyháza V63 027 - Délibáb IC (IC 607) - Nyíregyháza V63 031 - 6207 sz. gyorsvonat - Nyíreg - yháza
Hali! Pont a vasárnapi nap gyűjtöttem össze! Leírom neked! A tiszát is beleírom! 629,6127=645,6134=642,604,628,6128=648 én ezeken láttam de lehet még van!
Engem jelenleg az foglalkoztat, hogy a 100-as és/vagy a 120-as vonalon melyik vonatot továbbítja Gigant a Tisza-expresszen kívül? Minden számbavehető vonat érdekel! Válaszaitokat köszönettel: M41 2152
Van ott az elgag kozeleben, vagy jobban az elso tipp Tarnok es Erd-also kozott a 40-es hidja utan van ilyen szakasz, hogy magaspart es semmi haz egy darabig.
Pont jól van csinálva hogy a 006-nak előre Afp-je van és szögletes ütközője a 007-nek is előre Afp-je van de kerek ütlözője és 004-nek Aop-je van és kerek ütközője és a 009-nek Aop-je van de szögletes ütközője!
Ha átalakítanák, akkor zárt szellőzése lenne a tetőről (bár akkor meg beázna...), így nem kellene az oldalára a rács. De a lenti két kép gusztustalan, a Gigant az oldalrács nélkül nem Gigant.
A 138 mrg v5ön van Északiban, 2 hete már pakolták bele a cuccokat.
Elgondolásaimat fotókba foglaltam. Tegnap egy kicsit átalakítgattam ezeket a gépeket, igaz ha nem is lett olyan szép, megpróbáltam utánozni, hogy is fog majd kinézni a V63-238 a feljáróajtók kivételével. Azokat néhány mozdonyvezető kérésére tettem hátrébb, mert szerintük a vezetőasztal felöl nyíló feljáróajtó géptérbe helyezésekor valamelyest csökkenne a vezetőállásokon a huzathatás.
Tényleg, Cegléd nem jutott volna eszembe. Viszont Hatvan nem rémlik. Ilyen is van Giganton? Cell, Dombóvár, Püspökladány, Fradi az megvan, ill. a névtáblák. De Hatvan nem rémlik.
Sziasztok Szakik! Lenne egy kérésem, ha valakinek lenne egy jóminoségu képe egy Gigant forgóvázról és sziveskedne vele megdobni akár emilben is nagyon megkoszonném . Ami fontos, a leheto legtobb részlet látható legyen. Elárulom hogy modellépítéshezt kell, és nemártana egy olyan kép sem amelyen pl. a 006 alatt levo van.
"A nagytopikon olvastam, hogy néhány métert tud haladni a Szili álló helyzetből indulva, leengedett áramszedőkkel, méghozzá a VFK saját erejének segítségével. Állítólag ezt egy korábbi angyalföldi parádén a nagyközönség is láthatta."
Az általad említett akció 1993-ból.A Szili éppen keresztül oson Angyalföldön:
A mozdony transzformátorának van több tekercse. Alap helyzetben a 25Kv-ot transzformálja le a vontatási , segédüzemi, fűtési feszültséggé. Ez viszont fordítva is működik, tehát az 1500 v-os feszültséget feltranszformája, tehát a mozdony igy is működik. ( egy két kapcsoló átkapcsolása után) Ez hasonlít arra amikor a segédüzemi csatlást felteszik a mozdonyra a mühelyben, és üzemi körülmények között lehet próbálni.
Én kérek elnézést, amiért megvádoltalak, hogy megvádoltál... :-) Spongyát rá!
VFK volt a kapcsolt kocsi
A nagytopikon olvastam, hogy néhány métert tud haladni a Szili álló helyzetből indulva, leengedett áramszedőkkel, méghozzá a VFK saját erejének segítségével. Állítólag ezt egy korábbi angyalföldi parádén a nagyközönség is láthatta. Netalántán pont a 1150-es Szili volt az illetékes?
Elnézést kérek nem mondtam azt, hogy hazudtál. Egyébként én már mentem egy V43 mozdonnyal olyan helyen ahol nem volt felsővezeték. Nem kamu, a mozdony vontatott. Egy kocsi volt hozzákapcsolva a mozdonyhoz. Szerintetek ez hogy lehetett. (Segítség: VFK volt a kapcsolt kocsi)
A pályaszámot elírtad, de ezt oldmumus már javította. És nem szoktam valótlant állítani! Ha én egyszer 2005. május 7-én 13:20 körül Zalaszentivánon fotóztam a 018-as Gigantot a 203-as Púpossal, akkor az úgy is volt! Pechemre 2 képkocka volt a filmemen, és csak az M40-es felől tudtam - kétszer - lekapni, a Gigantos vége felé meg hiába nyomkodtam az exponáló gombot, mert akkor döbbentem rá, hogy elfogyott a film...
Előhívás-szkennelés után fel fogom rakni a képet, hogy lásd, nem hazudok! Mellesleg van egy olyan fotóm is, amelyen egy Szili látszik a zalaegerszegi állomáson. Ezt ha akarod, bemutatom.
Szerencsere pentek kosarlabda edzesig elmult, de vacakul jatszottam a kimerules miatt:-/ Tervezem a menetet, mar pucolom a foto aparatot, toltom az akksikat hozza, stb.
Jelenkezzél mozdonyvezető gyakornoknak( telefon számot gondolom tudod), majd kb két év után már le is vizsgázhatnál, ha nem lenne felvételi STOP. Majd utána a MICI vezényelne, (ha nem szűnik meg a munkahelye - sokat segítesz ebben). Ezután az M43 tipusvizsga, illetve az ÁVU vizsga után( amit SZG-nél kell le tenned) nagykanizsai tartalékon lehetől mozdonyvezető. Kb. 2 év után már látol V43-s mozdonyt. V63 mozdonyra majd egyszer, valamikor és még ebben az évezredben fel is kerülhetsz. De azt kétlem azt, hogy mozdonyvezetőként látlak a giganton.
A 17 vonalon hova vitted a milyen számu gigantot mikor és kivel!!!!Mivel semmi felhatalmatásod nem volt és nem is lesz ilyen ténykedésre.kérdésem a következő: Kedves bogaram azzal, hogy egy,két nagykanizsai kollégát megtévesztesz a baromságaidal(mici, szg) attól te még nem viszel semmiféle mozdony semmiféle helyre, semmiféle célból.
Egyébként onnan löttem a képeket ahol elágazik 2 fele a pálya Hegyes illetve Fehérvár fele,egy kicsit susnyás rész de amint látható megéri elmenni oda.
Jó sok bogarat elcsapott! Én is amikor láttam a V43 1145-öt tele volt az eleje kis bogarakkal! De ez ezzel járt mert ha nagy sebességgel megy akkor sok kis rovar felkenődik meg este amikor világít a reflektor akkor a fény felé mennek és azért!
"A Déli összekötő és Kelenföld között, közel van az egyetemhez :)"
Na ja, le lehet ugrani óra elQtt :)) Már az elQzQnél is mondani akartam, hogy szerintem ugyanezeket a vonatokat fotóztam kb. 2 héttel elQtted, csak kicsit visszább.
Szerintem is oda néz de minek ha már az öszes ajtót becsukták és nincs öngyilkos jelölt az ajtó mögött. Napcsemüvegel mit lát? Elég ha a szemafort elnézzi.
A BY önmagában szerintem sem rossz, de a nagy részük iszonyú állapotban van, és ezekkel nem utaznak szívesen még a vasútat szeretők sem. Amiket például Tapolca felé járatnak, az hihetetlen undorító sorozat. Persze erről nem a "típus" tehet.
Nem tudom mit jelent. Én By-ont imádom lirály kocsi. Biztos azt jlenti hogy oda van érte valamiért amivel kapcsolatos. Szép a 033-as. Szépen összegyűjtöm már őket sajna eddig még a gigantok 30%-át látam előben.
A fotó készítése után, de ez nem teljesen mindegy?
Amúgy pedig rg7-nek teljesen igaza van: akinek ez a munkája, nem biztos, hogy szereti a vasutat. Beszéltem anno Rákoson egy forgalmista hölggyel, aki azt mondta, hogy szereti a vonatokat, de ami kötelesség, az egy idő után már nem lehet szórakozás, sőt...