A drágalátos 2627-es monori ingám kezd hasonlítani a 2517-es állandóan késő szolnoki ingára reggel.
Az ok prózai, a 649-es Corona állandó késése.
Kedden ezért +15-el érkeztünk Nyugatiba, pedig Monorról mind szokás szerint óramű pontosan indultunk. De aztán Vecsésen félretettek a Corona miatt, majd Köki bejáratnál is döcörgés, aztán az állatkerti elágnál pihizés, majd Nyugati bejáraton is kévészünet.
A mai nap Kökire +9-el érkezett, Üllőn kitérőbe a késő Corona miatt, majd Pestszentlőrinc-Köki között helytelenben (???), majd Kökire a 2.-ra érkeztünk.
De napok óta ez a sláger +10 körüli késés a Corona miatt, érdekes eddig ezzel nem volt probléma, mit nem csinálnak már jól a Coronával?j
Látod ez a válasz egészen más színben tüntet fel engem is meg Téged is, mint az előző, amiből az látszott, hogy a professzor úr (nem rossz értelemben) véleménye szerint marekp hülyeséget ír.
Az egy másik téma. arra is megvannak a komplett tervek.
Ha egyszer ráérek arról is beszélhetünk, már csak azért is mert részben engem is személyesen érint az a vonal.
De azt hallottam hogy újabb elővárosi kocsikat újitanak fel, sőt még új korszerű motorvonatokat is vesznek. Az elővárosi közlekdsée tehát fejlődik ezel a közeljövőben nem lesz gond. A gond a távolsági közlekedésben jelentkezik. Ezért megy ma mindenki autóval.
".Egyébként a műhelyben 4 óránként ellenőrzik a mozdonyok gázolajmennyiségét,és dokumentálják is az adatokat."
Hol?Szolgálatátadáskor is csak nagy nehezen.
Ha kiadja a TGK, hogy milyen módszerekkel vigyázzanak a készletre, akkor bizony -papíron- 4 óránként kell ellenőrizni. A cél a készletek megőrzése:)) Hogy ez hogyan történik, mellékes (lLehetőleg ne kerüljön többe, mint a megmentett készlet értéke:))).
...marakp...:...Komolyan elszomorodtam. Nem az lenne a baj, ha kijavítanál, hanem az, ahogy teszed. Tulajdonképpen semmilyen érv, vagy indok nem szerepel a hozzászólásodban. Legalább akkor most magyarázd el, hogy a műtárgy miért nem az alépítményhez tartozó fogalom a vasúépítésben. Én most az csináltam, hogy a Google-ben rákerestem a szóra.
traficc :
Pedig a választ Te adtad meg , még a 162.796-os hozászólásodban.
Ime :
162.796....:....Úgy hiszem, a műtárgy szó nem volt helyes. Traficc engem is biztosan mindjárt visszaküld a szakközépiskolába. A műtárgy ugyanis az alépítmény egyik lehetséges válfaja.
traficc :
Tehát a helyes mgfejtés a következő :
Műtárgy VASÚTI értelemben az amit Te írtál.
De eredeti hozzászólásod NEM vasúti, hanem általános műtárgyakról szólt ( lásd 162.796.) s abba bizony belefér a Libegő tartóoszlopai és a kikötők dokk építményei egyaránt, amik viszont NEM alépímények.
hogy Füreden hiány nélkül meglegyen a 8 perc várakozás az aznap nem közlekedő keresztre
Ettől a hozzáállástól szokott elpattani egy ér az agyamban:))
Kőbe van vésve valahol, hogy az aznap nem közlekedő vonat menetrendi fekvésében más vonat nem közlekedhet??? Sokszor egy-két percen múlnak órák, pláne a madzagvasutakon.
Kelenföldi Bobó már ki van akadva, de a fentiekhez hozzátartozik:
A másik agyérpattintó, amikor az fszt azért nem is kér engedélyt a vonatnak, mert kellene jönni a személynek. Igaz, hogy még nem kért engedélyt a személy és 30 percet késik, de most kellene jönnie.
Lehet, hogy ez a gép a segélygép, csak éppen nem tud róla? Bocsi...
fél órát nem kell várnia gépcsere 15 perc alatt még a lusta vasutasoknak is elvégezhető. annyi idő alatt meg az utasok is be tudnak szállni. kényelmesen.
Régi esemény, de mit szóltok hozzá, hogy a MÁV tavaly megszüntette a postavonatokat. A személyszállító részt nem lehetett volna meghagyni? Ezek voltak a MÁV egyetlen éjszakai eljutást biztosító járatai belföldi forgalomban a nagyobb városok között.
mondtam hogy a villamosításra semmit ne irj, errre tessék.
:-DDDDD
Maradjunk szerintem a deltánál, az olcsóbb is értelme is lenne.
Amúgy ha már itt tartunk tegnap nagy megrökönyödéssel vettem tudomásul az ország vasúti térképét böngészve hogy még mindig nincs villamosítva a Kisszénás - kondoros vonal. És nem szóltok??? Hallatlan. És elképesztő!! ilyen állapotokat. Tessék azonnal villamosítani!!
:-DDDDDDDD
:-DDDDDDDD
ez csak vicc volt nehogy ezt valaki is komolyan vegye:-)))))
Szerintem jo pl. a 5608/5609 Kelenfoldi es Keleti megallasa, igy Budat es Pestet is erinti 1-1-el. De az a tobb mint fel oras varakozas a keletiben kicsit sok...
>>de az előbb még azt írtad, hogy erre a vonalra sok lett volna az az Uzsgyi mennyiség ami érkezett az elvtársaktól, itt ellentmondást vélek felfedezni.
Azóta eltelt 2 és fél év. Ugye kezdetben gond volt a csatolás, mert nem volt elég Usgyi, az összes (40 darab?) meg sok lenne. Ennyi az egész.
>>A kivastagított mondatrészben is ellentmondást vélek felfedezni.
Mivel ugyanolyan mint az Uzsgyik megvételé < ezt vastagítottad ki. Ezt nem is minősítem.
Egyébként amire gondoltál abban sincs ellentmondás.
>>akartál írni.
Te önkényesen megváltoztattad amit írtam? Így a hülye is tud vitatkozni.
>>Hódmezővásárhelyig (é.: 19:00)
Ez túl későn ér a paraszt Londonba. Reggeli vonat nincs?
Na sztem meg pont ennek nem lenne értelme. akkor szerinted elindul egy vonat miskolcról és átmegy pesten és sehol nem áll meg, de a hangos bemondja, hogy a távolban látjuk azt a vonatot ami most megy le a Balatonra....