Ha egyszer tényleg lenne egy lista (táblázat) - és nemcsak a Börzsönyről -, az nagyon hasznos lenne. Jelzés szine, formája, táv, szint (fel), szint (le).
Ó, én meg azt hittem, hogy a Börzsönyhöz kapcsolódik, végig is jártam a guglin az Ipoly mentét, de nem találtam semmi hasonlót. Akkor azért, mert ez a Hernád. :-)
megpróbáltam kisakkozni, "mire gondolhatott a szerző" :-)
Tehát fogtad a Börzsöny turista atlaszát, és összegyűjtötted a Börzsönyben vezető összes jelzést
Eddig 66 db a "regisztrált" út de növekszik.. (attól regisztrált hogy az atlaszban van? vagy az esetleg tuhun meglévő de atlaszban nem szereplő is regisztrált?)
Hogy mi a nagy fa, azt sem tudom.
Bejárni ezt az 525 km-t és rögzíteni az elágazásokat, meg hogy köves vagy földút?
Vagy csak maga a nyilvántartás volt a cél?
Bármi is, ez a nyilvántartás most ott csücsül a gépeden egy excel táblában
Mit tudnánk vele foglalkozni?
Bejárni?
Felrögzíteni a TTR-be?
Felvinni a tuhura a "sok változást"? (mihez képest változás, már be is jártad mind az 525 km-t?)
Mi 07.25.-én jártunk arra, akkor még nem volt kész, de azóta szinte biztos, hogy befejezték, mert már akkor is nagyon a vége felé jártak. Az ottani plakátok szerint májusban kellett volna átadniuk.....
A csúcsra és egyben az OKT végéhez elérve... az eufória természetesen megvolt. Itt jöttem rá arra, hogy nem a kéktúrás pecsétes könyv a fontos, nem a megannyi szép fotó amit készítettem, hanem azok az élmények amiket átéltem az út során.
Gratulálok, és így igaz, de kár lenne abbahagyni van még kéktúra!
Ha teheted személyesen add le a könyvet, én inkább utaztam oda vissza 400 km-t csak el ne vesszen.