Keresés

Részletes keresés

Chino-San Creative Commons License 2002.09.26 0 0 4261
bocs panke! teljesen igazad one!
keresek is minyá' egy szimpatikus fát. remélem valaki megszán útközben egy kötéllel... ((c:§

a spinninghez nem futógép kell, hanem egyfajta speciális "örökhajtós" szobabicaj. tééényleg naggyon coooool!!!

Előzmény: Törölt nick (4258)
goldnigga Creative Commons License 2002.09.26 0 0 4259
Kipróbálom.500Ft egy ilyen edzés de 3000-ért lehet bérletet váltani.
Köszi az infót!:)
Előzmény: mirminc (4257)
mirminc Creative Commons License 2002.09.26 0 0 4257
a spinning a legkirályabb! :)) de télleg: monoton tekerés helyett ritmusra tekersz, ezért sokkal többet tudsz kihozni magadból, nincs unalom és lazsálás. iszonyú jól leizzaszt, lefáraszt, szóval szerintem mindenképpen érdemes kipróbálni :)
Előzmény: goldnigga (4256)
goldnigga Creative Commons License 2002.09.26 0 0 4256
Robzon,

9 hét edzés után elutaztam egy hétre nyaralni ahol nem volt lehetőségem se edzeni se normálisan enni ezért féltem hogy összeesem, meghízom , legyengülök.
Hála Istennek nem így történt.
Egy hét pihi után szinte ki voltam éhezve a vasakra és az erőszintem egy nagyon kicsit esett vissza (lásd pl. 100kg helyett 95-el tudtam fekvenyomni) de szerintem hamarosan visszajön az erő és nem is estem össze, nem is híztam.
Úgy érzem még jót is tett hogy egy hétig nem csináltam semmit.

------------------------------

Egy haverom a teremben elhívott hogy menjek el vele jövő héten egy úgynevezett "Spining"(?) edzésre.
Azt mondja nagyon jó aerob gyakorlat, 45 perc kemény irányított biciklizés, nehezített-könnyített "szakaszokkal" stb...
Hallottál már erről?

mirminc Creative Commons License 2002.09.26 0 0 4255
inkább csak kifogás volt, mint valós indok. persze a jpbb bokámra figyelnem kell, mert már többször megsérült, meg hát nagyobb súllyal futáskor sokkal jobban terheltem az izületeket. most majdnem 20 kilóval könnyebb vagyok. de futni soha nem tudtam semennyit, most meg tudok. nincs légszomj, nincs fájdalom, nincs kifogás. és ez a lényeg.
Előzmény: Pucros Mackó (4254)
Pucros Mackó Creative Commons License 2002.09.26 0 0 4254
Az a ciki, hogy a másik végletbe se szabad esni. A légszomj az tényleg nem hivatkozási alap, ebben egyetértek - de ha ízület fáj, akkor a hősiesség komoly baj forrása is lehet.
Előzmény: mirminc (4253)
mirminc Creative Commons License 2002.09.26 0 0 4253
Robzon Mester!

Ismét leborulok lábaid előtt. Ma reggel 30 percet futottam folyamatosan. 30 percet!!! Tavaly nyáron kb. 2 percet bírtam futni, aztán a fájós bokámra, térdemre, meg a légszomjamra hivatkozva abbahagytam. Most meg beállítottam a futógépen Cross Countryt, és gond nélkül mentem hegynek fel hegynek le fél órán át. Nagyon jól érzem magam tőle :)))

Üdv Neked, és a Babának :o)
mirminc

Robzon Creative Commons License 2002.09.25 0 0 4252
Ugyanmär Panke! :)
Szerintem nälad a szük keresztmetszet az a merthetetlen es peldätlan negativizmus amivel a vilägot szemleled. Tudod, ezek a "felig üres a pohär" dolgaid, meg hogy ha valami gondod van akkor az elsö dolgod, hogy keress egy olyan körülmenyt kifogäsnak amin nem tudsz vältoztatni, hogy nyavalyoghass, es igazolhasd magadnak, hogy miert nem jönnek neked össze a dolgok, es sajnälkozhass azon, hogy milyen igazsägtalan a viläg, hogy mäsoknak meg összejön. A "mäsok" persze meltatlanok, csalnak, kokszolnak ilyesmi. Te meg a "többre erdemes" igaztalanul szenvedsz. :) A tiednel fejlödes ellen hatobb eletfilozofia alig van. Majd ha agyilag letisztulsz fogsz fejlödni. Addig csak ujabb kudarcelmenyeket gyüjthetsz a konditeremben. Azert meg kär ennyit färadoznod, nem? Szerintem.
Előzmény: Törölt nick (4251)
Robzon Creative Commons License 2002.09.24 0 0 4250
Robee!
Az edzestervet megneztem, velemenyem hogy ez az program kimondottan a "nem sportos kezdöknek" irodott (benäknak). Nekik jo. De nem azert mert elerik vele a lehetseges maximälis fejlödest, hanem mert szep fokozatosan megismerkednek a gyakorlatokkal, es megbarätkoznak az edzessel.
Az etkezessel kapcsolatos dolgok, käbe szäzszor vannak leirva a topicban, keress rä. A lenyeg, hogy szerintem ebben is hülyeseg amit a BodyBuilder.hu-n irnak, a legtöbb ember igenis az alacsony zsirtartalmu (50-60g/nap többsegeben többszörösen telitettlen zsiradek), relativ magas feherje tartalmu (1-2g/tkg/nap), es az aktivitäsnak megfelelö mennyisegü szenhidrätbol (fökent összetettszenhidrätok) ällo etkezes mellett tudja a testkompoziciojät javitani. Lenyeges a feherje bevitel egesz nap alatt egyenletes elosztäsa, es a szenhidrät bevitel sulypontjänak reggelre helyezese. Valoban lenyeges az edzes utäni täpanyagbevitel(turmix) de az faszsäg, hogy ilyenkor bärmennyit zabälhatsz (bb.hu). Szinten nagyon fontos, hogy a täplälkozäsi sokkot elkerülendö fokozatosan alakitsd ät az eddigi etkezesi szokäsaidat az optimälisra. De minek irom ezeket le neked 101edx? keress szepen vissza rä, ha erdekel!
Az szinten csak te tudod eldönteni, hogy erdemes-e valamilyen proteinkeszitmenyt enned. Ha megtervezted a täplälkozäsodat, es mäshogy nem jutsz eleg feherjehez, akkor erdemes. Sok ocska protein por van, azokkal nem vagy elöbbre. Ältaläban kezdöknel nem az elegtelen proteinbevitel szokott a szük keresztmetszet lenni.
Előzmény: robee (4248)
robee Creative Commons License 2002.09.23 0 0 4248
Hello

Köszi a válaszokat ...

Mik azok a kérdések amikre válaszolonom kéne ,hogy tudj rólam vmit ? :)

21 éves vagyok ,183 cm ,70 kg .

Sose kondiztam hosszabb távon, csak néha-néha belekezdtem . De elegem van már ezekből és az elhatározásom sziklaszilárd . És sokakkal ellentétben tudom ,hogy nem lehet 2 hét alatt belőlem Arnold S. .

Menza kaja alatt meg azt értem ,hogy úgy melózok ,hogy nincs lehetőségem máshol kajázni délben ,csak azt ehetem amit ott kapok . Főleg az érdekelne amelyik étkezések számomra nem kötöttek . Reggeli ,előreggeli ,vacsora ,uzsonnára mit ajánlanál ? Mik azok amiket kerüljek ?

http://body.builder.hu/ex_bill.htm4 /ezt az edzéstervet nézegettem ,erről tudnál nekem véleményt mondani ,persze csak ha ráérsz .

Ajánlották nekem a tömegnövelőket és tejsavófehérjét ,ezeket szerinted érdemes szednem ?

Előre is köszi a válaszokat :)

Üdv. Vic

Előzmény: Robzon (4245)
Chino-San Creative Commons License 2002.09.23 0 0 4247
ha már linkeskedünk. soxeretettel mindannyiótoknak:((c:§

[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]

Robzon Creative Commons License 2002.09.23 0 0 4245
Robee!
Aki beteg az ne menjen edzeni. A sulyzos edzesnek csak ugy van ertelme ha a maximumot kiadod magadbol, erre betegen keptelen vagy. Arrol nem is beszelve, hogy a beteg ember regeneräcios kepessege tök alacsony, tehät nem tudsz fejlödni (ill. csak visszafele). Pihenj amennyit csak birsz, igyäl sok folyadekot, egyel minel több c vitamin dus gyümölcsöt (kiwi, narancs, stb.).
Mi alapjän lehetne neked speciälis edzestervet összeällitani? Azonkivül, hogy taknyos vagy semmit nem tudunk rolad. De egy kezdönek nem is kell semmi speci, olvass kicsit vissza, vagy a topic elejet, van itt eleg kezdö 3 napos edzesterv (pl. 4181). De az edzesterv magäban keves, az intenziv edzes filozofiäjät kellene felfognod.
Menzäs kaja: mivel semmit nem tudunk rolad, sok okosat nem lehet mondani. Az biztos, hogy szarbol nem lehet värat epiteni, a legtöbb embernek ha fejlödni akar akkor minösegi kosztot kell ennie, amiben van elegendö teljesertekü feherje, összetett szenhidrät, többszörösen telitetlen zsirsav, vitaminok, stb. Meg persze fontos az elgseges napi folyadekbevitel is (4-5 liter).
robee Creative Commons License 2002.09.22 0 0 4244
Jah és az étkezéshez szeretnék még tanácsot kérni . Menzán kajázok szóval 11körül egy nagytányér leves és rá 2 órával pedig a második ami általában tészta vagy rizs ,krumpli .

Ezt mivel és hogyan egészítsem ki ?

Előre is köszi , Vic

robee Creative Commons License 2002.09.22 0 0 4243
Hello

A topicra most találtam rá és elég igéretes ,de sajnos időm nincs végigolvasni :(

Amiben segítségeteket kérném az egy 3napos program lenne kezdők számára . Aki már jártasabb mint én talán venné a fáradságot és összeállítana nekem egyet :) nagyon megköszönném .

A másik kérdésem ... ha beteg az ember akkor is járjon le konditeremebe ? Mert most picit betaknyosodtam és nem nagyon akarom kihagyni ,hisz csak most kezdtem 1 hete .

Üdv. Vic

Robzon Creative Commons License 2002.09.20 0 0 4242
{JoanaTavares!
Ä nem tudod ugyse rävenni a negativ hozzäälläsra! Pankeuxnak vegytiszta optimizmusbol ällnak a sejtmagjai... Szämomra Ö a peldakep, a "született gyöztes" lelki alkat. :) Jo hogy itt van közöttünk, es segit ätveszelnünk a mindennapok megprobältatäsait biztato szavaival, a kedvencem pl.: "Csalodni mindenkeppen fogok! (2002-09-18 16:54:57)". Erdemes ezen a megnyilvänuläson kicsit gondolatban elidözni! Läm, mily keves szoval sikerült összefoglalnia lelki önmagät. :)}
Előzmény: JoanaTavares (4240)
Törölt nick Creative Commons License 2002.09.19 0 0 4241
en is szeretnek gratulalni a csudaszep babahoz! :)

gyerek szulo cucc: sajat tapasztalat szerint en egyes dolgokban szulok totalis ellentetet igyekszem kovetni es masokban meg egyazegyben ugyanazt csinalom...
tehat vagy fittneszbajnok lesz vagy megnyeri az osszes matek- kemia- es egyeb tanulmanyi versenyt :)))) de a ketto kombinacioja sem kizart, elvegre ilyen szulokkel sose lehet tudni... :D

JoanaTavares Creative Commons License 2002.09.19 0 0 4240
OFF Legyél egy kicsit negativ, naaa, csak 1 piciiit! :P ON
Előzmény: Törölt nick (4237)
Robzon Creative Commons License 2002.09.19 0 0 4239
Pankeaux!
A gyereknek sajät sulyäval kell az összes eröemelö gyakorlatot (felhuzäs-guggoläs-fekvenyomas) csinälnia egy honapon belül különben vacsorära nem szophat. Senki se akar csodagyereket, en tuti hogy nem fogom eröszakolni, hogy sportoljon. Persze jo esely van, hogy rä fog kapni magätol is, ha otthon a szüleitöl is ezt lätja. De ha nem az se baj, csak egeszseges legyen es erezze jol magät a böreben. (Amit mondjuk en sport nelkül nehezen tudok elkepzelni.)
Nehäny kiegeszitest:
- nem voltam biztonsägi ör (jo hogy nem Bakter), kidobo ember voltam. Ronda kigyurt kopasz, kedves, udvarias es hatärozott. :)
- Az asszony a közgazdäsz.
- 11 eves korom ota buzulok szämitogepeket, 18 evesen adtam el az elsö programomat (dBaseIII-ban irtam XT-re:)), 23 eves korom ota van egy szäm. techn. kft.-m, 31 eves korom ota csak programozok.
Mostmätuccmindent.
Előzmény: Törölt nick (4237)
szomi_szomi Creative Commons License 2002.09.19 0 0 4238
Méghogy semmi extra! Gyönyörű gyerek! :-)
Előzmény: Robzon (4223)
JoanaTavares Creative Commons License 2002.09.19 0 0 4236
Miröl maradtam le, gratula utólag is az anyukának, apukának! /aki már biztos állitja össze az edzéstervet a bébinek :)/
lacafaca Creative Commons License 2002.09.19 0 0 4234
Én is. :-)
kaktusz7 Creative Commons License 2002.09.19 0 0 4233
Robzon
Gratulálok!
szomi_szomi Creative Commons License 2002.09.18 0 0 4230
Aha, szóval természetes megtermékenyítéssel foglalkozol. :-) Az rendben, csak tanácsokat ne osztogass.

Attól függ mit értesz "diétázáson". Koplalni természetesen nem szabad, de erről Robzon mindigis lebeszélt mindenkit.

No elég az offolásból. Ha folytatni akarod menjünk át a szülés-terhességbe.

Előzmény: Törölt nick (4228)
Robzon Creative Commons License 2002.09.18 0 0 4229
Pankeaux! :)
Betojok rajtad. Nyilvän nem 45kg-al szült, es a hasizom-bordäi alol huztäk ki a gyereket. :) Olyan 57-58 körül volt, ebböl jött le a gyerek, a "placenta", meg egy csomo viz. A mellen kivül nem szedett igazän fel, jo formäban van, es egeszseges. Pillanatnyilag a szoptatässal van elfoglalva, aztän lassacskän elkezd majd edzegetni is. Köszi az aggodäst a neveben is. :)
Betegseg utän ugy menj vissza, hogy az elsö nehäny edzesen vegyel lehetöleg mindenböl alaposan vissza, felesleges kapäsbol a regi sulyokkal nyüglödni, es tök csalodottan rosszat edzeni.
szomi_szomi Creative Commons License 2002.09.18 0 0 4227
pankeaux,

Ne menj nőgyógyásznak légyszíves! :-)

Előzmény: Törölt nick (4222)
Robzon Creative Commons License 2002.09.18 0 0 4225
Greg5!
Ja es nagyon remelem, hogy a szteriod duma csak egy vicc volt. Hidd el, te se lennel a koxal elöbbre.
szomi_szomi Creative Commons License 2002.09.18 0 0 4224
Hát egyrészt nem biztos, hogy 40. hetes súlyt írta be Robzon, másrészt a boldog anyuka magasságát se tudjuk.

A gyerek súlya és hossza rendben van. Az anyuka meg gyorsan tud regenerálódni, ha jó a fizikuma.

Előzmény: Törölt nick (4221)
Robzon Creative Commons License 2002.09.18 0 0 4223
{Köszi a gratuläciokat, es bocs az off-oläsert! Itt megtekinthetö a szaporulat. Semmi extra, egy helyes, nyugodt egeszseges kisgyerek.}

2i online!
A gepek älltal kiirt kaloria ertek termeszetesen hülyeseg, nem sok köze van ahhoz, hogy valoban neked mennyi kaloriäba került az edzes. Volt mär rola bövebben szo, visszakeresheted, de a lenyeg, hogy nem erdemes vele foglalkozni.

facsega!
Ezeket a dolgokat en is nagyon birom.

Greg5!
Itt a topicban volt valahol több otthoni kemeny hasprogram, esetleg keresd vissza ha erdekel.

Pankeaux!
A 45 kg a versenysulya volt a nejnek. Nyilvän nem ennyivel szült. De nem hizott meg nagyon. A nögyogyäsz doki pedig azt mondta, hogy nem kell kövernek lenni, nem kell zabälni, a gyerek ugyis elveszi majd töle ami neki kell. Eletveszely az 3% teszsir alatt van, mondjuk. De ez sem igaz igy direktben, inkäbb arrol van szo, hogy annak akinek ilyen lacsony a teszsirja (pläne, ha nö) annak ältaläban valami mäs baja is van.

szomi_szomi Creative Commons License 2002.09.18 0 0 4220
Azért ebből a két adatból én még nem vonnék le ilyen drámai következtetést.
Előzmény: Törölt nick (4219)
greg5 Creative Commons License 2002.09.18 0 0 4218

Na hi!

Először is gratula a kisRobzonhoz. :) Másodszor köszi az edzéstervet. Csak most tudatosul bennem milyen többszörösen idiótán edzettem eddig, azelőtt pedig még annál is hülyébben csináltam, szóval elkövettem énmár szinte minden előfordulható hibát :P Épp ezért talán nem is márciust, hanem most szeptembert fogom tekinteni az “időszámitás”, gyarapodásom kezdetének :P Normál embernek évi 3-4kg tiszta izomfelvételt jósolsz ha mindent jót csinál, nekem a kevés de már átgondolt – napi 7Xi – kajálás mellett ez lesz talán kettő jövő nyárig. Ez elosztva testrészekre nem valami sok :(( Mind1, Bob javasolt egy új, igaz eredetileg versenylovaknak való szteroidot, majd benyomok belőle napi fél kilót :P

Ami gyakorlat-elnevezést nem értettem azt megcsekkoltam a két súlyzónak is beillő Swarci illetve Weider könyvben, de örülnék ha elmondanád, mit értesz te pontosan húzózkodás alatt. A zárójelbe tett gyikságom esetére javasolt tarkóhoz húzás az világos, tenyerem kifele szélesen megfogom a rudat, és lassan felhúzom mind a hatvan kilómat a tarkóhoz, majd vissza. De a huzi az nem bicepsz és alkargyakorlat, befele fodritott kézzel??
Ilyen merevlábas felhúzás meg felhúzáshoz hasonló gyakorlatot az életben nem csináltam még, de majd csak belejövök.
Az ötven-hatvan percbe bele fog férni mindegyik nap, talán csak a kar+hasas a húzósabb, esetleg csináljam pihenő nélkül, párositve a bicepsz-tricepsz gyakorlatokat? Itthoni haskinzáshoz pedig elég vajon egy nagyon kemény, intenziv 4*30as hasprés, vagy valami komolyabb/változatosabb kéne, mert hamar hozzászokik a hasizmom, és nem lesz hajlandó gyarapodni?

Ápropó

"Az összehasonlitosdival kapcsolatban csak annyit, hogy arra gondoltam, ha mär itt vagyunk ilyen sokan, akkor segithenenk egymäsnak egy kis plusz motiväcioval: el lehetne inditani egy alakformäläs, „ilyen volt-ilyen lett“ mozgalmat. Meghatäroznänk egy idöpontot, mondjuk mäjus veget, amire csinälnek egy website-ot, ahova felrak6nänk, hogy melyikunk milyen volt, es milyen lett ennyi idö alatt (nem csak te + en, hanem mindenki), aläir6nänk az edzesfilozofiäjät az illetönek, a jellemzö kajäjät, edzeset. Szerintem nagyon erdekes lehetne." Ez a kezdeményezés teljesen abbamaradt? Tényleg nagyon jópofa lenne egy ilyesmi, kellenének jelentkezők :PP

Na minden jót!
Greg

Előzmény: Robzon (4201)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!