KTM LIFE COUNTRY női trekking 28"-os,18 sebességes Shimano Altus első-hátsó váltó,Shimano agyak,hajtómű,fékek,zselés nyereg,CrMo váz,jó állapotban eladó.
Eladó egy median vázas bicikli.Kék szinű.A hátsó váltó jó,az első nem müködik.Fékek jók.Fél éve lett újitva a hátsó váltó vmint a a fékek.Kissé lepusztult állapotban.6000Ft. Ajkáról vihető el. E-mail:111balint111@citromail.hu Tel.:209829418
Nem maradi vagyok, csak a szomszédom, (aki mellesleg az osztálytársam) volt Ausztriából hord be bringákat. Ezért nekem ezek az árak kicsit magasak. Egy Simplon magura fékekkel 65e, egy ktm ultra line 35e. mit mondjak még?
RADIANT DE LUXE /Made in Germany/ Shimano 3 sebességes agyváltóval, 26"-os, világítással,gyári felszereltséggel,nagyon szép állapotban eladó. Postai szállítás megoldható!
SPARTA SPARTAMET Multi Power System 30ccm-es SACHS motorral gyári,kifogástalan állapotban,oldaltáskával,elől-hátul dobfék,gyári kerékzárral,eladó. Renkívül könnyen indul,0,6-1 liter/100km fogyasztással,nem szükséges jogosítvány,és bukósisak.
Eladó egy csepel cruiser kerékpár. öt sebességes agyváltóval szerelve. Főleg olyanoknak ajánlom, akik idegenkednek, a bonyolult biciklitechnikától. A járgány szép állapotban van. Elvégeztem rajta a tavaszi nagykarbantartást. Csak menni kell vele. A lányom használta eddíg.
Írtad, hogy szép állapotú, de szeretnék egy-két pontosítást kérni:
Kell-e rá költeni valamit, nem lötyög-e a kerék, gumik jók-e, fékek rendben vannak-e, be van-e állítva azonnali használatra, szóval ráengedhetem-e a gyereket, stb?
Szállítás bp-re postán kívül megoldható máshogy? Szoktál erre járni? Mennyi lenne a száll. ktg?