Belátható, hogy egy sorozat topikja akkor pörög a legjobban, ha az éppen megy valahol. Bár meg kell hagyni, itt nem pörögtünk annyira, mint vártam, amikor ment a viasaton. Ha majd ismétlik, lehetne egy kicsit jobban.
Állítólag az a színész, aki azt a milliomos fickót játszotta (aki Hornékon segített)...szóval állítólag ő is sok filmben szerepelt..a nevét nem tudom sajnos:(
Én leginkább Dale Cooper legújabb kalandjait várom. Lynch papa már javában forgatja az új sorozatot, ami Coop-ról szól. Aki olvasta a naplót, az tudtja, mik lesznek a sorozatban. A TP viszont szóba sem fog benne kerülni, hiszen ügynökünk előélete lesz a fő téma.
Biztos minden magyar oldal ugyanazt a leírást veszi át...elég hülyeség:)
MÁS:
Valaki esetleg nem tudja, mi volt az a szám, ami abban a részben volt, amikor Bob megölte Maddiet? Akkor Cooper + Harry és a Tuskó Lady a diszkóban zenét hallgattak...hogy lehetne megszerezni azt a számot? (Julee Cruise énekelt benne)
Jo, hat en inkabb megbizom auzz IMDB-ben, mint a magyar oldalakban... (AMig nem veszek benn hibat eszre, addig megvan a bizalmam) Mar nem tudom, melyik szineszre kerestem, port.hu szerint annyi filmben jatszott, hogy 50 even keresztul nem szabadott volna valtozni a koranak. IMDB ezzel szemben kidobta, hogy 4 kulonbozo emberrol van szo, egy szinesz, egy szinesz/rendezo, egy forgatokonyviro, meg a negyedik passz. Mondjuk, asszem az IMDB is kozossegi alapon szervezodik, mint a wiki, igy lehetnek benne pontatlansagok.
Az oke, hogy lehetett koze, de amikor a huszonhetedik magyar leirasban is azt olvasom, hogy a "TP reven jol ismert Knauf" , raadasul betuhiven mindenhol, akkor elkezd idegesiteni a dolog...
Szerintem semmi közük egymáshoz, kivéve Michael J. Andersont, a törpét, aki mindkét sorozatban szerepel.
Egyébként attól még, hogy az imdb nem írja, lehetett köze Daniel Knaufnak a TP-hez...imdb azért ír hülyeségeket is...pl. nemtudom, hogy a törpe mióta szerepel a Twin Peaks Pilotban, és azt se, hogy miért nincs a nevénél a Fire Walk With Me, amelyikben viszont tényleg szerepelt.
Elkezdtem nezni a Carnivale c. sorozatot. 6 reszen vagyok tul es ropant mod tetszik. Nem azt mondom, hogy felveszi a vesrsenyt a TP-vel, de ezerszer jobb, mint egy atlag sorozat. Nos, rakerestem a neten (google, magyar oldalak), es ahany leiras, ott mind szerepel ez:
"A Carnivale-sorozat kitalálója Daniel Knauf, akinek a neve összeforrt a tévétörténet első igazi formabontó sorozatával, a Twin Peaks-szel,"
Ugye, akkor nekialltam rakeresni Daniel nevere, de meg az IMDB sem irta, hogy barmi koze lenne a TP-hez.... Nem ertem. Vagy en nem latok valamit, vagy valakinek feltunt a torpe es ezert rogton osszefuggesbe hozta egymassal a ket sorozatot, majd az osszes tobbi site atvette ezt Magyarorszagon?
Megnéztem mégegyszer a Szabadság szerelem trailer-ét, és VALÓBAN Cooper áll a tömegben. Pont a főszereplő fickó mellett. {aki a Kútfejekben is játszott} Megdöbbentő. Ráadásul többször is mutatják, úgyhogy elég feltűnő is.