Keresés

Részletes keresés

morticia addams Creative Commons License 2000.10.06 0 0 437
amit persze nem is fog elvesziteni, de a tobbit se,soha...hiaba, na.
Előzmény: deadcrow (436)
deadcrow Creative Commons License 2000.10.06 0 0 436
néha úgy érzem, túl sokat is :) nem mindenki született ám fejére húzott félpár zoknival..
Előzmény: morticia addams (435)
morticia addams Creative Commons License 2000.10.05 0 0 435
hmmm...egy tettenert felparzokni...

deadcrow: Te mar lattad az Eletet.

Előzmény: deadcrow (432)
deadcrow Creative Commons License 2000.10.05 0 0 434
nem UFO!
azonositott: mert ugye zokni..
nem repült: szárnyas zoknik odébb..
nem tárgy: legalábbis, nem közönséges tárgyak ezek :)
Előzmény: freeze flash (433)
freeze flash Creative Commons License 2000.10.05 0 0 433
Ajjaj! UFO-jelenség!!!
:-))))))))
Előzmény: deadcrow (432)
deadcrow Creative Commons License 2000.10.05 0 0 432
ma megpillantottam egy zoknit dematerializálódás közben.. meghökkent, elmosolyodott, majd megvonta a vállát és visszahorgolta a rojtjait.. ezek után beállt a többi, rendes zokni közé..
freeze flash Creative Commons License 2000.10.04 0 0 431
Jelentem, az elmúlt három hétben nagyon zoknitakarékos életmódot folytattam, miután a bal lábam térdig gipszben van. :-))))))
Ezért naponta csak a jobb lábamra kell zokni.
Szegénykék félpárosával sorakoznak, de nem túl baj, mert mindegyik tökugyanolyan márkájú, és fekete... :-)))))
Üdv
ff
deadcrow Creative Commons License 2000.10.04 0 0 430
esküszöm, az elöbb még itt állt a zokniszortirozó droid! de sajna, egy óvatlan pillantásom visszavirtualizálta (na jó, rámeredtem, rábambultam, meglepetésemben visszaégettem a nemlétezésbe) (tudom, meg kellett volna várnom, amig eléri a planck-küszöböt)..

naszóval..
a világegyetem szövedéke megannyi elvarratlan szálból tevödik össze (igen, tulképpen modellezhetnénk, mint egy hatalmas félpár Zoknit).. virtuális létezések kapcsolódnak egybe és amint bizonyos szemek visszacsusszannak a nemlétbe, magukkal rántanak számos egyéb entitást is (nevezzük ezeket Lyukaknak).. nem gyözhetem elégszer hangoztatni, hogy fokozott óvatossággal kell felszámolni bizonyos kacatokat, mert helyenként akkora kvantumok robbannak szerteszét, hogy maholnap ott találhatjuk magunkat az idötlen semmi közepén - és igen kevés az esély arra, hogy kezünkben marad ariadne utolsó zoknifonala, amelyen keresztül újabb realitást horgolhatnánk magunknak..

való igaz, hogy semmi sem létezik, csakhogy a dolgok nemlétezését sereg egyéb dolog nemlétezésén keresztül nyerheted el.. addig semmi baj, amig ezt a dolgok nem tudják (reszketö kezekkel irom le ide ezeket a sorokat).. föleg a zoknikkal kell vigyázni, mert ezek sajátos oszlopai a teremtésnek, ezáltal, ha fellázadnak, akkor nyakunkon az armaggeddon (na igen, ami fent, az lent, mi más is rezonálhatna a Zokni-világegyetemre, mint a sok, apró, életünket kitöltö prezentáció)..
(két út van, hogy nemlétezésbe taszits valamit: az egyik, hogy felfejted a szövedéket odáig, vagy újabb Lyukat támasztasz, de ez utóbbi intenzivebb behatást igényel)
(unalmas zokni sok van.. de! ezek nagyobb cluster-t alkotnak és nemlétük ezáltal jobban fenyegeti a szövedéket, mint az egyedi darabok..)

emitt egy újabb válasz..
miért teremté a fennható a világot? hát azért, hogy legyen néki miben büzölögtetnie az lábát (mi keretet adunk lábainak!).. de az a sanda gyanúm, hogy a másik kapcáját sokkal jobban szereti! >:[
(a zoknik az ö szócsövei, suttogjátok beléjük vágyaitokat és tán meghallgatásra találtok!)

morticia addams Creative Commons License 2000.10.04 0 0 429
igen,...igen...
most tunodok ezen egy sort.

csak nehogy interferenciamintakat hozzanak letre az en mosodamban, mert ha bedugulnak a gepek, oda a szabadulas es megvilagosodas...

Előzmény: Jimmy Tudeski (428)
Jimmy Tudeski Creative Commons License 2000.10.04 0 0 428
Nemrég megismertem egy nagyon vonzó elméletet. Az elmélet kitér a zoknik sajátfrekvenciájára illetve hullámtulajdonságaira is, amit még a Scientific American is egyre kevesebb fenntartással kezel, míg más szaklapok példátlan bátorsággal publikálják.

A hullámjelenség kísérletileg is bizonyítható, merészebb tudákosok kisméretű résekkel szöszölve felfedezték, hogy a résen egymás után átbocsájtott zoknik elhajlanak. Sőt, ha két résen át engedik őket, interferenciaminták is létrejöhetnek. A minták szorgalmas feljegyzéséből tudósok megállapították, hogy valami oknál fogva az azonos induló paraméterű zoknik mindig ugyanarra hajlanak el, jellegzetes interferenciamintát létrehozva.

A kvantummechanika alapvető összeszűréseinek megfelelően egyes radikális elmék eljátszottak a gondolattal: mi van, ha a notórius elhajlási minták mögött más univerzumokból érkező zoknik interferenciája mutakozik meg? Ez kísérőjelenségként jól alátámasztaná a zokni-teleportációt mint igen régen ismert téridő anomáliát.

morticia addams Creative Commons License 2000.10.04 0 0 427
lyo ejt
Előzmény: deadcrow (426)
deadcrow Creative Commons License 2000.10.04 0 0 426
akkor én most elenyészek, mint azok a bizonyos magányos fuszeklik.. ja, és megálmodom azt a nyavalyás droidot, talán reggelre már materializál.. jó éjt! :)
Előzmény: morticia addams (425)
morticia addams Creative Commons License 2000.10.04 0 0 425
jovanna, igazad van. szerezz droidot
Előzmény: deadcrow (424)
deadcrow Creative Commons License 2000.10.04 0 0 424
nekem _büdös_ az a szortirozós meló.. inkább jövö hónap is szellemitöke-fektetek, lyó?
azt mégsem kivánhatod, hogy fél város zokniját én szelektáljam! majd szerzünk oda egy droidot..
Előzmény: morticia addams (423)
morticia addams Creative Commons License 2000.10.04 0 0 423
naaaaaaaaaa!!!! nem ramkenni...!

10 szazalek a szellemi tokebektetesert jar, mar meg van dolgozva erte...ja, erre a honapra, ugy ertem...tobbiert tessek szortirozni jonni....
;)

Előzmény: deadcrow (422)
deadcrow Creative Commons License 2000.10.04 0 0 422
baromira meg fogunk mi itt ebböl gazdagszagni >:) mintha az én fejemböl pottyant volna ki.. mondd, nem Te vagy véletlenül az én tudathasadásos énem másik térfele?? sebaj.. annyira nincs rend ebben a fejben, hogy végül is tökmindegy.. (mind-egy, na ezt nem szabad kimondani, mert ha egyesitem a dolgokat, akkor ez egy újabb kapocs)

gondolom a 10 százalékomat elég hó végén felvennem.. vagy dolgoznom is kellene? na mert én borzasztóan lusta vagyok, de a könnyen szerzett nyereséget azt szivesen bezsebelem :))

amúgy pedig _végre_ megszületett a VÁLASZ.. természetesen "morticia's socks laundry" tünteti el a zoknikat.. jogdijak, logók, copyright-ok..

Előzmény: morticia addams (421)
morticia addams Creative Commons License 2000.10.04 0 0 421
lyo.
akkor itten all:

morticia's socks laundry!!!
elso a varosban! kituno minosegben!jutanyos aron!

csak tessek, csak tessek...!

deadcrow : kapsz tiz szazalekot.
;)

Előzmény: deadcrow (420)
deadcrow Creative Commons License 2000.10.04 0 0 420
:DDD

jajj, hát ennek sose lesz igy vége.. hát persze, hogy minden egyezés csak egy újabb átjárhatóság.. minél több egyezöséget (szinek, számok, izek, szagok..) állitasz elö ezzel a hadonászással, annál több szállal kapaszkodnak vissza ebbe a világba..

(tudod, minden közelség egy-egy újabb topológiát definiál.. a zoknitérben a hasonlók vannak közel..)

és ekkor megszületett bennem a megoldás!! ha átfested/átillatositod/átakármized a zoknijaidat, akkor akár egyesével is kényelmesen megszabadulhatsz tölük!

Előzmény: morticia addams (419)
morticia addams Creative Commons License 2000.10.04 0 0 419
ja, akkor most mar megoldodott a masfel parok rejtelye...azonnal lecsapom azt a kettesszamut...

epp birkozom a nemletbe kergetettekkel...fujj, folyton vissza akar maszni ez is...netan egy profi legycsapo...?

hihetetlen. ha igy folyatatom, akkor a szamok elobb-utobb egyezni fognak itt is, ott is. Gondolod, hogy ez az egyezes egyuttal atjarhatosagot is biztosit majd?

Előzmény: deadcrow (418)
deadcrow Creative Commons License 2000.10.04 0 0 418
nahát azokat fokozott óvatossággal kell elpusztitani.. mint közismert, az azonos (najó, megkülönböztethetetlen) cuccok között rejtélyes kozmikus rezonancia van, azaz hiába tünteted el az egyiket, mert a mágikus kapocs révén társai visszaidézik ebbe a realitásba (olyan, mint a 9fejü hydra).. csak egyidejüleg, egyetlen kis pontra koncentrálva (mondjuk, két tenyér között már elég kicsi a hely) lehet egycsapásra végleg megszabadulni tölük.. (persze, hogy igy van, hiszen a tudatod nem lenne képes megbirkózni az egyszerre jelen lévö és nemlétbe kergetett dolgok tudomásával)
Előzmény: morticia addams (417)
morticia addams Creative Commons License 2000.10.03 0 0 417
;)))

hat nem a felparakrol beszeltem?azokrol.
De mi lesz az esetleges egyszinu, egyszovesu darabokkal?

Előzmény: deadcrow (416)
deadcrow Creative Commons License 2000.10.03 0 0 416
na most _én_ tehetek arról, hogy annyi a kacat?? mindenesetre sértettséged megtisztelö számomra :)azonban, ha élhetek tanáccsal, szerintem _csak_ a félpárakat tartsd meg! (és semmi csalás, hogy összebiggyesztett párocskákat 2 azaz kettö individuumként számolsz el!)
Előzmény: morticia addams (415)
morticia addams Creative Commons License 2000.10.03 0 0 415
kidobok mindent. (meg ha sertegecc ish...)

esetleg megtagadjam? talan meg megmarad igy egynehany felpar. (homerseklet fuggvenye csak a megalkuvas, hja.)

Előzmény: deadcrow (414)
deadcrow Creative Commons License 2000.10.03 0 0 414
a rendszerezö elme egy olyan, ami segit kinyesni a kategóriátlan dógokat.. egy idö után már az álmaidba se dorbézolnak bele.. dehamár a fuszeklik sem férnek bele a realitásba, akkor igencsak mélyre tenyereltél bele.. tán csak nem egy bübájoskodót köszönthetünk sorainkban? azért csak tarts meg néhány rekeszt, mert ha túl nagy rés hasad, akkor azokra való visszahivatkozással még mindig megúszhatod, hogy tüz által kipurgáljanak az ostobaság pribékjei!
(a közmegegyezéses tudás olcsó biztonsága légyen veled!)
Előzmény: morticia addams (413)
morticia addams Creative Commons License 2000.10.03 0 0 413
ez fajt...teljesen elveszettnek erzem magam a dobozhegyek kozott, melyekbe kacataim nagyreszet vegre sikerult bezsufolni...hat mar a rendszerezo elme sem segit?

Akkor talan ne alkalmazzuk azt a (kor)hurkolassal, textilszalakbol eloallitott labfejre huzhato dolgot sem mint jelt. Hianya sem keletkezik/marad igy.

Előzmény: deadcrow (411)
deadcrow Creative Commons License 2000.10.03 0 0 412
ha egészen beforditom a szemem golyóbisát az üregbe, akkor hatalmas, füstölgö zoknikupacok sejlenek fel..
Előzmény: deadcrow (411)
deadcrow Creative Commons License 2000.10.02 0 0 411
lehet, hogy nem is tünnek el??
általánosan igaz, hogy pontosan annyit vagy képes látni a világ valóságából, amennyit konzisztensen be tudsz illeszteni az önképed mellé.. szerintem a zokni _ott_ van, csak mivel ellentmond a te saját, kényszeres képzeteidnek, ezért a tudatod kioltja annak látványát..
(tagadd meg a geometriát és elökerül egy csomó kacat !)
deadcrow Creative Commons License 2000.09.30 0 0 410
nem bizonyitott a zoknik térugrása.. szerintem csak megbújnak egy csöppnyi ráncban..
(vagy idöutaznak és valójában amit két félként tartunk számon, az ugyanaz az egyed)
morticia addams Creative Commons License 2000.09.29 0 0 409
akkor itt valami megint nem stimmel. miert pont a zoknik vannak a legprivilegizaltabb helyzetben? en is akarok "terugrani"!..:)

de meg egy vacak teleportot sem tudtam beszerezni

Előzmény: endru (408)
endru Creative Commons License 2000.09.29 0 0 408
Ha kiváncsiak vagytok, hogy hova tünnek el a zokniaitok, olvassátok el a doktori disszertációmat, melynek cime: A zártrendszerü mosóautomatákban eltünt félpárzoknik magfizikai magyarázata.
Más.
Létezik ugynevezett " térugrás". Egy bármilye tárgy kedvező viszonyok esetén ( ha energiát tud felvenni) átkerül egy másik dimenzióba. Amikor az energiáját ott leadta, visszajön a mi téridö rendszerünkbe, és az eredeti hely közelében megjelenik. Sajnos ez idő alatt az ittmaradt félpárat kidobjuk, mert azt hisszük, hogy az egyik elveszett. Gyüjtsük a félpárokat! Nekem már egy fál szekrény tele van.
üdv.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!