Igen, írtam hogy van CE kategóriám is ami egyértelmű hogy így van BE is, akár kamiont is vezethetek. Ezzel nincs gond. ;) Sokkal többel úgysem szándékozok vele száguldani, nincs is értelme.
Nekem ilyen van rajta WS 3000 vonófej, ehhez kerestem zárat de kicsit sokallom érte a 30.000 + ft-ot. Vagy esetleg tudtuk olcsóbban hozzá valami zárat. Ezért gondoltam volna a kerék bilincsre.
Üdv Mindenkinek! Kinéztem egy Beyerland Quartz 450/2 D lakókocsit megvásárlásra. Külső gázfűtés is van benne, körfűtéssel (a csomagtartóban) de áram is szükséges a működtetéséhez. A kérdésem az lenne, hogy 12 V is elég vajon hozzá, vagy kell a 220 V. Illetve, hogy hol kell bekötni az akkumulátort. A tulaj nem tudja megmondani.
Lenne még egy kérdés. Kerékzárat vennék a lakóra mert valamikor állna olyan helyen is ahol nem árt. Viszont mover van rajta és nem tudom hogy attól elférne e a kerékbilincs? Valaki esetleg használ ilyet?
BiharyG kollegának teljesen igaza van, a vontatással kapcsolatos magyar jogszabályokat felülirják az Uniós szabályozások ill. a gyártói engedélyek. Az előző kisautóm egy daewoo kalos 1.4 85 LE volt, három lakót húzgáltam vele évekig hegyen völgyön át . A három bódé közül kettő 990 kg- os volt.Jelenleg egy megane 1.6 - osom van, ami 107 lovas, és lementem a térképről hogy egy 900 kg össztömegű lakót találjak, mert Renaulték ennyit engednek vele vontatni. Az már csak hab a tortán, hogy azért vettem levehető fejű 1.5 tonnás horgot az autóra, hogy nagyobb lakót is vontathassak a B-s jogsival. A régi felállás szerint a vonó jármű össztömegének 75 % - át vontathatnám.
Akkora összsúlyu lakót vontathatsz, mint a vonójármű önsúlya........én igy emlékszem!
Ez már igen régen megváltozott. Manapság annyit, amennyit a gyártó megenged (a legtöbbször a jobb oldali ajtó élében egy típustáblán is fel van tüntetve, annak az utolsó sora az össz gördülő tömeg).
A személyautóra kell csak matrica, de ez elég durván hangzik, hogy 1900kg össztömegű autóval 1750 kg-os lakókocsit akarsz vontatni, vagy csak elírtad és 1900 kg az autó üres tömege, akkor rendben van.
Üdv. Sikerült végre vennem egy lakókocsit. Egy kérdés merült fel amit nem tudtunk kitalálni. Amivel vontatom autó össztömege 1900kg a lakókocsi 1750kg tehát több mint 3.5t milyen pálya matricát kell vásárolnom? Az autó rendszámára vagy a lakókocsi rendszámára kell venni?
A falpuposodáshoz: már volt hozzá nekem is szerencsém, nálam ugy lett megoldva,hogy a szekrényoldal hátsó részén végigengedtem függőlegesen 1_1 db 2x2 cm_es fenyőlécet, majd ragasztoval felcsavaroztam a lako oldalához, a benne lévő vízszintes fenyőbordákhoz.Azt hogy hol futnak a bordák ki lehet kopogtatni és a hang alapján meg lehet találni.Így gyakorlatilak a szekrény fogja tartani az oldalfalat,és nem forditva. Ha a külső aluminiumboritással van a baj, akkor egy megoldás kinálkozik.A szekrényben ki kell vágni egy hosszanti ablakot a rétegelt lemez boritásbol kivenni a szigetelest ragasztot alá, rétegelt lemezre is ragasztó,vissza a helyére, letapétázni és kész.
Honnan tudnák beszerezi, ilyen a képeken látható ablakzárat! ( konyha, és fürdő ablak) A jobb és bal oldalon látható csavaros egységre lenne szükségem!
Ha a melegtől engedett el, akkor falban lévő styrofoam (Hungarocell) és a lemez közötti ragasztással van probléma. Az átmenő csavar lehet megoldás, de szerintem a lakókocsi (szendvics szerkezet) falán minden fúrás egy potenciális beázási lehetőség is. Belülről kéne inkább hozzáférni (megbontani?) a borításhoz és a szekrényben csinálni egy olyan fa erősítést amihez hozzá lehetne húzatni és ragasztani a falat. Ha a csavarok kiszakadtak akkor ott mindenképp kell kezdeni valamit az alappal (pl. nagyobb csavar vagy csavar beragasztás vagy fogadó fa felület csere stb. stb.)
Kellene nekem pár fénykép a Truma Ultraheat kályha előlapját rögzítő akasztó-fülekről. Sajnos az enyémben négyből három nyom nélkül letörött, és a negyedik is erősen nem úgy néz ki, mint ahogyan a gyárból kijött... Valami centit kellene mellétenni, úgy fényképezni, hogy méretet is tudjak venni, meg hogy lássam, mennyire áll ki, mi a pontos pozíciója.