Keresés

Részletes keresés

rubber68 Creative Commons License 2006.03.22 0 0 310

 

Sziasztok!

 

Azt hiszem nyitott ajtókat döngetünk!!!

Leírjuk, hogy nekem ez jön be és az nem. Nekem ez nem teszik méret nekem ez már túl durva. . DE. Végül is ha jól veszem ki mindannyian tudjuk, hogy mindenkinek egy kicsit más a lovabondage. Kinek több, kinek kevesebb. A lényeg az egészben az szerintem, hogy LOVE-ban gondolkodunk és nem kifejezett erőszakban. Oda figyelünk párunkra és nem önző szadista, egoisták vagyunk.

Én azt mondom, hagyjuk ezt a témát. Szerintem eléggé kiveséztük. Cseréljünk tapasztalatokat. Mint Duct gagballjáról. Meséljünk élményeinkről. Már ami publikus. Tegyünk fel írásokat. STB. A kölcsönös barátság és tolerancia jegyében!

Csak ne hagyjuk veszni a topickot! Van itt miről még cseverészni.

Mit gondoltok?

 

 

Előzmény: silkleslie (309)
silkleslie Creative Commons License 2006.03.22 0 0 309

Szia Azaiak!

 

Azt hiszem, most megfogalmaztad végre azt, amin rágódtunk egy ideje... De azért a gitt egylet ne oszoljon fel :))))

 

Ha rám gondoltál a Leslie- vel, akkor ki kell, hogy ábrándítsalak, mert én sem vagyok elvetemült bondage- fan, de ha előkerül, nem rohanok ki az utcára, és nem tépem meg a ruhámat. Amit meg előnybe részesítek, azt láthattad a selyem topicban. De ezt sem ilyen mértékben... Csak olyan light-osan, vagy love- osan ? :))))))

Előzmény: azaiak (308)
azaiak Creative Commons License 2006.03.21 0 0 308
Dehogy is vagyok tapasztaltabb. Többször megírtam már, hogy ez egészen periférikus érdeklődési területem, én Rubberhez, Leslihez vagy hozzád képest csak pálya szélén ácsorgó érdeklődő vagyok. Írói munkásságomhoz keresek anyagot, tanulok beszélni szexről. Saját szerelmi életemben persze szerepel a love-bondage is, erről írtam itt elég sokat. Én mindent annak tartok, amiben nem szerepel, vagy egészen elhanyagolható szerepet játszik a klasszikus BDSM elem, a megalázás. Tehát pl. az élvezettel harapó, feneked verő kedvesed ha egyszerűen a nagyon erős fizikai kontaktus kedvéért teszi, az love. ha fenyagat, aláz, hatalmaskodik vele, az unlove.
Előzmény: duct (307)


duct Creative Commons License 2006.03.20 0 0 307
Kedves azaiak!
Köszi ,hogy nem voltál ellenem :)
De mondd szerinted mi a love bondage? Maga a fogalom a meghatározás? Te sokkal okosabb tapasztaltabb vagy nálunk!!!!
Hogy lehetne definiálni a "love-bondage"-t????
köszi
Előzmény: azaiak (305)
duct Creative Commons License 2006.03.20 0 0 306
De biztos vág:)
De sok időm még nem volt és hirtelen csak ezt tudtam betenni:)
De nem húzom meg mert a labda így is kitölti és alig tudom betennei (bár szerintem még lehetne egy picit nagyobb) :)) és nem volt otthon szíjam meg semmi ilyesmi.És különben is k nehéz kifúrni a gumilabdát.Bár ez is olyan szívacsos labda de elég tömör s bazi nehezen vitte a fúró.A szíjhoz pedig nagyobb luk kellene és az elég macerás.És elég nehéz jó alapanyagot szerezni.Vaktában kelle a méretet eltalálni elvégre az fia nem viszi a partnerét az üzletbe és nem próbálgatja a labdát a szájába:)
de még akkor is mi vezetünk 2:1 :)))
Előzmény: rubber68 (304)
azaiak Creative Commons License 2006.03.20 0 0 305
Nem szólok bele a vitába. Mindenkinek megvan a maga mértéke. Egyiknél már a játékos fojtogatás sem megy át ( Belefojtlak a mellembe, te... megeszlek..... stb.), másiknál a vörös fenék is Ok. És semmi megalázás tartalma.
Előzmény: rubber68 (304)
rubber68 Creative Commons License 2006.03.20 0 0 304

 

Emberek, segítsen már valaki! S.O.S Le vagyok szavazva! Jöjjön már még valaki Álljon már mellém!:))))))))))))))))

 

Láttam a fotókat. Jók. Természetesen nekem is van. Hogyne lenne. Ez olyan mintha a horgászni akarnék zsinór nélkül:)))))

A fétis topickban van is róla kép. Az egyikről. De a tiéd jobb, mert használat közben látható:))) Alkalomadtán csinálok egy ilyet én is.

Egy kérdés. Nem vág a kötél két oldalt? Nekem az a tapasztalatom, mivel a gaggaball benyomódik a szájba ezért két oldalt erősen nyomhatja a száj széleit?

Szerintem széles bőr szíj vagy esetleg olyan zabla féle rudacskán lévő nem nyomna annyira.

 

 

Előzmény: duct (303)
duct Creative Commons License 2006.03.20 0 0 303
Helló!

Jólvannanemcsinálom:)
Lejött ,hogy mit akarsz mondani ,de nekem akkor is silkleslie a barátom mert ő rendes gyerek:)))

Más meg úgysincs a fórumonaki hozzászólna úgyhogy 2:1 arányban mi nyertünk:)
Hacsak nincs valakinek hozzáfűznivalója?
Van?
Nincs???? Akkor addig 2:1 ide:))
Inkább nézzd meg a "saját fotók bdsm-témában a képem a ballgagról és mond el neked van -e és milyen?!És miből és honnan.Nekem bizonyos ballgagos képek teccenek csak nem tudok jót beszerezni vagyonokat meg nem költenék rá:)
köszi


tiszteletben tartom a véleményed és ahatárok tágulását:)
Persze én jobban szeretem ha más tágul:) pl. ahova tenni a akarom a kedvenc barátom:)

Előzmény: rubber68 (301)
silkleslie Creative Commons License 2006.03.20 0 0 302

Szia Duct!

 

Én Veled értek egyet! De ha nem vagy jelen a Selyem topicban, akkor lehet, hogy Rubber68- cal fogok egyet érteni! ;)))))))))

Persze ez nem így megy... De a bondage-ban mindig a két szereplő fél dönti el, hogy mit tekint megalázásnak, és mit nem. Ha a párom azt kéri, hogy nyalogassam a harisnyás lábát, akkor az jó játék, ha már taposni akarna vele, akkor az már nem az én műfajom pl. Nekem az már majdnem megalázás, de mivel nem teszem meg, ezért nem az...

 

Ja, és szintén Veled értek egyet az uram, parancsolóm szöveg tekintetében. A love bondageban ilyen nálam sem megy el...

Előzmény: duct (300)
rubber68 Creative Commons License 2006.03.20 0 0 301

Jajj Duct!

Ne csináld már!

Sajnálom, hogy nem jött le elég tisztán! Csak a határok tágulására akarom felhívni a figyelmet. Nem akarok én senkit meggyőzni. Isten ments. Amiket írtam azok az én véleményem és távolról sem agitáció. Csupán csak azt akarom mondani, hogy tágul az universum:)

Itt meg eszméket cserélünk. Most, épp. Igaz, más a bdsm. De ezt is hagyjuk meg nekik. Elvégre nekik ez a love.....

És igen, kegyes vagyok és megengedem, hogy legyen saját véleményed. Csak először kérdezd meg, engem, hogy mi a véleményed:))))))))))))))))))))))))))))))

 

Előzmény: duct (300)
duct Creative Commons License 2006.03.20 0 0 300
Akkor sem értek veled 1-t ,beeeeeeeeeeeeee!
Nekem 1 vörösre vert fenék nem love bondage.
"És hidd el egy full bőrruhás partner is tud kedves és finom lenni. Elvégre már maga ezeknek az anyagoknak a viselése is tud vágyfokozó lenni." Ebben 1-t értek:)
Én nem vagyok full bondage mániás, a bdsm megszállotja.Aki máshogy el sem tudja képzelni a sex-et és az élete a bdsm körül forog.Csak feldobom a sexuális életem:)
De amikor az ilyen sub-os domináns szövegeket meghallom ,hogy pl. az uram, a parancsolóm azt mondta ,meg szolgálom az uram stb... no ekkr falra tudnék mászni:)
Ez nekem sok.Lehet ez a megalázás jól esik valakinek,vagy megalázni valakit de ez bdsm nem love-bondage.Különbség van a love-bondage és a bondage-love között.
De kedves rubber68 neked meg van a saját véleményed erről:) És másnak nincs?
Legyen már másnak is ,légyszíííííí!
Köszi
Előzmény: rubber68 (299)
rubber68 Creative Commons License 2006.03.20 0 0 299

 

Duct!

 

A szegecsekkel kivert, bőrmaszkos ember is a lovebondage-ba tartozik. Az én véleményem szerint nagyon is. Pontosabban, vannak akiknek ez jön be lovabondage-ként. Neked light-os szerelés, neki kemény gúzs, lánc és bíbor vörös fenék. Tapasztalatom szerint akik ezt  a „keményebb” stílust szeretik, a subnők és subférfiak, azok sem arra vágynak, hogy egész álló nap verjék és becsméreljék őket. A fájdalom mellett ők is egy, egyfajta odafigyelésre és biztonságra vágynak. A biztonságot nekik azt jelenti, gúzsba kötve is tudják, hogy teljes biztonságban vannak. A verés meg csak ráadás. Játék, élvezet. Egyeseknek a selyem simogatása, másoknak az ostor fájdalma. DE attól még lovebondage! És hidd el egy full bőrruhás partner is tud kedves és finom lenni. Elvégre már maga ezeknek az anyagoknak a viselése is tud vágyfokozó lenni.

 

Hurr, hurr, hurr! Most jól lehurrogtalak:)))))

 

Előzmény: duct (298)
duct Creative Commons License 2006.03.18 0 0 298

OK!

Nincs vita:))))))

Mindenki  a maga izlése szerint,ki  mit kedvel:)

Csak mindkét fél kölcsönös beleegyezésével történjen a dolog és ne a megaláztatottságról,megalázásról ,szenvedésről szóljon !Attól még kicsit kényelmetlen lehet:)

Mert ha nem akkor ez már szerintem nem love bondage.Volt is nemrégiben egy nézetkülönbségem "az igényes BDSM-KÉPEK" TOPIKBAN HOGY SZERINTEM MI AZ IGÉNYES KÉP:)

Nem mindenki értett ezzel egyet:)  és ez talán jól is van így egy demokráciában:)

Ezt a topikot viszont ÉN nyitottam és tessék velem 1-t érteni!!!!:))))))))))))))))))))

 

 

de legalább kicsit meglódult a fórum:)

 

 

Csekély mértékben helyeslem a bilincsek -bőr használatát ,de csak módjával .

A leki szemeim előtt megjelenő högy selyembe-tetretapadó lycra ruhában,harisnyában,pár kötéllel-sállal jelenik meg esetleg helyes kiss bőr ruciban-latex cucban nem pedig szegecsekkel kivert bőrszerkóban -láncokkal-bilincsekkel,bőrmaszkban-korbáccsal.Ez az én nézőpontom szerint már nem love bondage mégha a pár love is egymással:)

És mindketten akarják is.Akkor sem.

Bondage ,de nem love.

No most megint belepíszkítottam valaki véleményébe:)

Tessék lehurrogni!

 

rubber68 Creative Commons License 2006.03.17 0 0 297

 

Találtam egy újabb ,,hálóinget".

 

Természetesen nem véletlen, hogy ezt az anyagú háló ruhát mutatom!:)

 

Levvy Creative Commons License 2006.03.17 0 0 296

SZervusztok!

 

Egyet értek Rubber69-el! Itt mindenki a saját élményét, tapasztalatit  írja meg és ami engem illet élvezem az olvasásokat és mivel még nagyon fiatal vagyok így aztán a tapasztalatom ugyan kevés de azért olvasom a topicot hogy tanuljak TŐLETEK!! Ezt már most megköszönöm!

Azt mondjuk még nem igen próbáltam hogy milyen lenne egy egész éjszakát gúzsba kötve tölteni de az biztos hogy nagyon élvezném :D

És abban is egyet értek a hozzászólokkal hogy mindenki mást szeret, valakinek nem fér bele a maszk meg a nyakörv csak az egyszerű kötél amit a bokájára köt a kedvese miközben ő maga teljesen meztelen! De valakinek meg egy kis fájdalom is belefér egy András kereszten kifeszítve pl.!

Én személy szerint a gúzsba kötést szeretem, és lehet hogy valakinek furcsa lesz, de nem vettem még soha életemben kötelet sehol magam csináltam őket mindíg! De ez egy másik történet:D

 

 

lafun Creative Commons License 2006.03.17 0 0 295
A lovebondagebe minden belefér amit  mindkét fél akar, és kíván. Lényeg, hogy ne a kényszerről szóljon, és az alárendelt fél ne megaláztatásnak, hanem játéknak, élvezetnek fogja fel.  Nyakörvet mi is használunk, semmivel sem kellemetlenebb, mint gúzsbakötve lenni. Kedvelem a láncokat is, és ezt nyakörvhöz, kéz és lábbőrbilincshez szoktuk rögzíteni, és nagyon kellemes is tud lenni. Találtam egy kellemes viseletet, ami jó lehet az alváshoz, sajnos nem rendelkezünk ilyennel 
rubber68 Creative Commons License 2006.03.17 0 0 294

 

Természetesen igazatok van!

Én is csak a magamét szajkozom. Ami nekem, nekünk bejön. Kinek a pap, kinek a papné:)

A bilincseket és a  maszkot meg 99%-ban én viselem. Nekem így megy az egész éjszaka, hogy ha nem lett vóna egyértelmű az imént, hogy rólam van szó.

A bőr nyakörv meg nem feltélen az alérendeltséget jelentheti hanem a viselése lehet esetleg élvezetes. De ez megent az én érzésem és végűl is itt eszméket, élményeket és tapasztalatokat cserélünk. Felfoghatjuk szakmai konferenciának is:)

 

 

silkleslie Creative Commons License 2006.03.17 0 0 293

Szia Duct!

 

Igazad van, a love bondageba nekem sem fér bele a nyakörv, a bőr maszk, a gúzs meg főleg nem. A selyembugyi maszk/vagy a harisnya maszk (a kedvesemé) viszont igen! :))))))))) De mindenkinek más a határ ebben is, és jó, hogy ennyire különbözőek vagyunk, mert így van legalább miről beszélgetni...

Jó hétvégét Mindenkinek!

 

Előzmény: duct (292)
duct Creative Commons License 2006.03.17 0 0 292
Sziasztok!
Sok mindenkinek sok mindenben igaza van:)

Szerintem sem lehet egy éjszakát kibírni gúzsban.Illetve kilehet ,de az én személyes véleményem szerint már nem love-bondage. Nekem lehet kicsit más a véleményem a love-bondage-ről:) Én nem általánosítom a BDSM-el.Ezért nekem a nyakörv sem fér fele.Lehet hasznos,praktikus de nekem nem jön be:(
Ettől még más szeretheti:)
silkleslie Creative Commons License 2006.03.17 0 0 291

Szia Rubber68!

 

Ha netán a párod pollen/por allergiás, akkor egy ilyen maszkkal simán átsegítheted a Bdsm örök vadászmezőjére, mivel az orra reggelre úgy tele lesz, hogy csak a száján át lenne képes lélegezni, ha nem akadályoztad volna meg...

 

De az ötlet maga izgalmas, én csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy ha már szeretjük a párunkat, akkor vigyázzunk is rá!

 

Pár óra megkötözve szundizás a párunk mellett, aki vigyáz ránk... Az más tészta.

Előzmény: rubber68 (290)
rubber68 Creative Commons License 2006.03.17 0 0 290

 

Hello Levvy!

 

Ha csak lábad volt összekötözve és úgy sem bírtad ki egész éjjel akkor, miből gondolod, hogy gúzsba kibírnád? A gondolat sokkal izgatóbb mint igazán hosszú ideig benn lenni és elviselni.

 

A száj bekötéséhez egy gondolat.

Aki próbálta már az tudja, hogy teljesen elnémítani valakit az szinte lehetetlen. Egy kis ,,Hmf" mindig ki tud jönni. És ha már ennyi ki jött akkor azt a mellete fekvő meg is hallja.

 

Tapasztalat.

Lehet már írtam. Van kéz és láb bilincsem is. Azokat felcsatt. Persze a kezet előre. Karikás nyakörvhöz egy kb 40cm-es láncal hozzá lakatólni. Evvel marad elég mozgás ahhoz, hogy ne zsibbadjunk el. Fejre egy olyan latex maszk ami csak az orrnál van nyitva. Ez szoros cipzáros és majdnem olyan mintha belenne kötve a száj is és levegőt is lehet venni közben. Én így már aludtam. Ja! A láb bilincsnek a lánca is össze volt lakatólva. Nehogy már az laza maradjon:) Ez, így, azért már elég jó volt. Az is igaz, maradt nyoma de kit érdekel egy olyan este után aminek azért volt folytatása is reggel!!!

 

Itt kűldök 1-2 fotót ötletnek!

 

 

Előzmény: Levvy (289)
Levvy Creative Commons License 2006.03.17 0 0 289

SZervusztok!

 

Ez az éjszaka alvás érdekes dolog!

Ugyan én és a párom még nem próbálkoztunk ilyennel és még nem is igen merült fel bennünk de valamikor egyszer ez az idő is eljön!

És hogy leírjam a saját tapasztalataimat is, mikor még igen igen kezdő voltam a dologba már csak kiváncsiságból is ki próbltam!

Persz mivel a szüleimmel élek MÉG így a kedvenc pózomban még nem tudtam aludni (gúzsba kötés)!

Csak ilyen kis megkötözés volt mint pl .: boka, térd( de ez a ritkább)

Mivel hogy én ezeket egyedül csináltam így nem igen volt ki felügyeljen rám :D !

Demind ezektől függetlenül én nagyon éveztem mikor meg voltam kötözve igaz nem bírtam ki egész éjjel de nagyon jól éreztem magam!

Akár egész éjszakára akár csak úgy gúzsban de én minden féle kötöésben benne vagyok :D

 

Remélem hogy tovább tudjuk boncolgatni ezt a témát mert nagyon jóóó:)

noemy30 Creative Commons License 2006.03.16 0 0 288

sziasztok

 

most akadtam rá erre a topikra, és nagyon tetszik. kicsit furcsa, hogy csak most találtam ide, viszont jobb későn, mint soha. visszaolvastam vagy 6-8 oldalt, de asszem a legértelmesebb, ha a legutolsó témához szólok hozzá.

 

szóval ez a megkötözve-alvás. asszem valahol mindenkinek igaza van. nagyon izgató, ha például egy másik szobában vagy, miközben a párod alszik. de ugyanakkor már átéltem azt is, hogy sikerült kiügyeskednem a számból a kendőt, és a nyakamon már kifejezetten szorítónak éreztem. szóval ez nagyon veszélyes. szóval a másik szobában alvásra az ébren szerzett tapasztalatok miatt sosem került sor. a párom mellett pedig sosem sikerült megkötözve aludnom. mindig erősebb volt az iránta érzett vágy, és "fölkeltettem":))

 

egyelőre ennyit írok, további kellemes olvasgatást. de ne menjen a munka rovására:)

Előzmény: duct (287)
duct Creative Commons License 2006.03.16 0 0 287
Sziasztok!
Természetesen love -bondage-ről lévén szó a párom is belement!
Amennyiben zavarta volna nem csináltuk volna.Gondolom valamely szinten élvezi is az ilyen helyzeteket mert nem tiltakozik.Igazad van silkleslie! Oda kell figyelni az apró részletekre!!!! Bár nekem nem jutott eszembe ,hogy a sál a szeméről a nyakára szorul bár szélsőséges esetekben ez is elő fordulhat!
A lényeg ,hogy ha nagyon -nagyon akarna ki tudná szabadítani magát illetve nem alszom olyan mélyen hogy a mocorgására fel ne ébredjek , de mivel nem vagyok benne 100% biztos ezért csak 1-2 órás fekvések szundilálások szoktak lenni:) Fő a biztonság!!!!!!!!
lafun Creative Commons License 2006.03.16 0 0 286

Sziasztok!

 

Felpörgött a topik, ennek nagyon örülök. Mi próbáltuk a megkötözve alvást, de éjszakára sohasem jutott eszünkbe, hogy szájat bekössünk. Ez fontos, mert még ha elalszom a párom mellett, ő akkor is tud szólni, ha bajban van. A vérkeringésről már irtam, hogy akár hogy is próbáltuk, kötéllel, vagy mással, ami bevág az ember bőrébe, sohasem működött a dolog. A zsibbadást a hátra kötött kéz okozott legelőször, mert akarva-akaratlanul ráfeküdt az ember. Sokadik probálkozás után a vastag ragasztószalagnál maradtunk, és a kezeket a teshez oldalt rőgzítettük. A ragasztószalag nem vág, nem zsibbad a kar, és még akár hason, vagy háton is viszonylagos kényelemben lehet aludni.

 

Szuperek a képek, csak így tovább!  

rubber68 Creative Commons License 2006.03.16 0 0 285

 

Teljesen igazad van!

Kellenek ezek a kiigazítások, segítségek.

Csak mi a lovebondage azon részét kedveljük ami egy kicsit fájhat. Arról nem is szólva, hogy minél hoszabban benne lenni az milyen izgató tud lenni. Többünknek a kiszolgáltatott helyzet azt is jelenti hogy épp benne alszunk.

Nem kell, hogy feltétlen tele legyen a száj valamivel. Lehet ragsztó szalag is. pl. 

A kötözés meg úgy is megelőző tapasztalatokon kell alapúlnia.

De hidd el! Mindegyikönk úgy van mint te. Azért odafigyelünk a másikra és féltőn tudjuk óvni!

De mégegyszer mondom, kellenek az ilyen írások is mint a tiéd. A tanulóknak is és azoknak is akik csak bekukkantanak néha.

 

Előzmény: silkleslie (284)
silkleslie Creative Commons License 2006.03.16 0 0 284

Szia Duct, és sziasztok Többi hozzászóló!

 

A megkötözve aludni, az én véleményem szerint egy igen veszélyes játék!

Miért? Alvás közben félrenyelhet az ember, ha a szájában idegen anyag van, vagy fulladozhat, ha emiatt a fokozott nyáltermelődés miatt nyel félre. A megkötözött karokban, lábakban pang a vér, keringési elégtelenség, zsibbadás, durva esetben akár trombózis is felléphet. Aminek akár halál is lehet a vége...

 

Márpedig a love bondage nem erről szól, véleményem szerint. A love bondageban az ember nem fájdalmat akar okozni a párjának, hanem az érzéseit, érzékeit akarja fokozni azáltal, hogy kis időre korlátozza őt a mozgásban, beszédben. a testen elhelyezett kisebb csomók masszírozzák a társunkat, olyan helyeken is, ahova a két kezünkkel egyszerre nem érhetünk. Ha kikötözöd lágyan a párodat, bekötöd a szemét, száját, akkor csak addig tarts ebben a pózban, ameddig az számára kényelmes. Ha Te is elalszol mellette, kicsi az esély, hogy észrevedd, mikor lesz számára már kellemetlen, vagy mikor kerül életveszélybe. Még a szembekötősdi is veszélyes lehet, ha pl. a szem bekötésére használt kendő alvás közben lecsúszik a szeméről, és pl a nyakra tekeredik.

 

Ha mégis ki akarjátok próbálni, akkor valaki mindig legyen éber, és figyelje a másikat, ha probléma van, rögtön be tudjon avatkozni!

 

Szerintem az a legjobb, ha ezt a játékot éberen űzitek, akkor lehet egy kellemes kis játék!

Előzmény: duct (282)
rubber68 Creative Commons License 2006.03.16 0 0 283

 

Bele is ment és te nem hagytad úgy reggelig????????:)

Ha az orrán keresztűl jól tud levegtőt venni akkor semmi gond nem lehet. Főleg ha élvezi is az egészet!

 

 

Előzmény: duct (282)
duct Creative Commons License 2006.03.16 0 0 282
Szia!
Én már 1-2X próbálkoztam a barátnőmmel de nem nagy sikerrel:(
Nem mintha kifogásolta volna, de én féltettem éjszaka nehogy megfulladjon mert ugye betömött szájjal aludt:)

Pár óra fekvés , szundikálás volt de full alvás hajnalig nem .Persze egy bizonyos idő után biztos kényelmetlen lett volna összeközve de odáig nem jutottunk el:(
Persze a gondolat foglalkoztat:)


Előzmény: rubber68 (281)
rubber68 Creative Commons License 2006.03.16 0 0 281

 

Hőlgyeim és Uraim!

 

Nincs semmi hozzászólás vagy vélemény a bondage in alváshoz?

Semmi eszme csere vagy esetleg némi élmány beszámló? :)

 

 

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!