Keresés

Részletes keresés

Janulusz Creative Commons License 2017.07.12 -1 0 66877

A magyar Olsen-banda maffia üzemmódban való működésére, csak ez a válasz.

 

"Szerintem inkább az EU-ballib spekuláns banda migráns-támogató politikája az ami gyomorforgató, "

 

Mások tette nem mentesít. Ezt megtapasztalta börtönben az ukrán gázhercegnő Julia Timosenko,

Ivo Sanader horvát, Janez Jansa szlovén, Adrian Năstase román, stb kormányfők. Orbán is leverte a lécet, csak még nincs elítélve. :-))

 

És kikérem magamnak, hogy a hányós érzelmi kép igenis illik a csúti Olsen-banda tevékenységének ingerküszöb megjelenítéséhez. :-D

Előzmény: Carina_S (66848)
Toilet Duck Antilimescale Creative Commons License 2017.07.12 -1 0 66876

Nem mindegy mit értünk az ellenőrzés szó alatt.

Ellenőrizni úgy is lehet, hogy valamit figyelemmel kísérünk de nem avatkozunk be a folyamatba és lehet úgy is ellenőrizni, hogy valamit kontroll és a befolyásunk alatt tartunk.

Ez a kettőféle értelmezés merőben más minőséget képvisel.

Szerintem eléggé triviális, hogy egy fékek nélküli hatalom mely értelemben ellenőriz.

Előzmény: Carina_S (66875)
Carina_S Creative Commons License 2017.07.12 0 0 66875

"Én a gondolati és véleményszabadságot védem, különösen a civil és a az aktuális hatalomtól független véleményt és gondolatokat. "

 

Ebben az egészben az az aktuális hatalomtól független dolgokkal van a baj. Ezek ugyanis ellenőrizhetetlen tevékenységeket is végezhetnek. Nem feltétlenül végez mindegyikük ilyet, de a lehetősége mindegyiknek egyformán megvan rá, ha hiányzik az ellenőrzés!!! Ha pedig megtették a törvénytelen "dolgaikat", akkor az országot már baj érte miattuk. Amikor pedig az ország működése már károsodott, akkor az ellenőrzés -- mint védekezés -- már csak egy "eső után köpönyeg"!

 

Te csak akkor telepítesz vírusvédelmet a gépedre, ha már a petya zsarolóvírus zárolt és törölt tőled mindent??! ---> Nem hiszem!

Te élnél immunrendszer nélküli, védekezésre képtelen szervezettel??! ---> Nem hiszem!!!

Egy majdnem tízmillió fős lakosságú(!!!) ország élhet törvényi, titkosszolgálati, katonai, rendőrségi védelem nélkül??! ---> Nemcsak hogy nem hiszem, hanem egyenesen tudom, hogy nem!!!

Előzmény: Toilet Duck Antilimescale (66871)
Carina_S Creative Commons License 2017.07.12 0 0 66874

"Orbánnak nem feladata, hogy mindenkit és mindent ellenőrizzen."

 

Na ez az amiben nagyot tévedsz.

Orbán Viktor Magyarország miniszterelnökeként az egész országért felelős, annak minden kezelni való gondjával-bajával együtt. És mint felelős miniszterelnöknek, kötelessége is ellenőriznie, hogy rendben mennek-e a rábízott országban a dolgok.

 

Ajánlott olvasmányok:

Miniszterelnöki eskü:

"Én, ... [Miniszterelnök Neve] ... , fogadom, hogy Magyarországhoz, és annak alaptörvényéhez hű leszek. Jogszabályait megtartom, és másokkal is megtartatom. Miniszterelnöki tisztségemet a magyar nemzet javára gyakorlom. Isten engem úgy segéljen!"

 

Államfői eskü:

"Én, ... [Államfő Neve] ... , fogadom, hogy Magyarországhoz, és annak alaptörvényéhez hű leszek. Jogszabályait megtartom, és másokkal megtartatom. Köztársasági elnöki tisztségemet a magyar nemzet javára gyakorlom. Isten engem úgy segéljen!"

Előzmény: Toilet Duck Antilimescale (66868)
Toilet Duck Antilimescale Creative Commons License 2017.07.12 0 0 66873
Előzmény: Toilet Duck Antilimescale (66871)
Janulusz Creative Commons License 2017.07.12 -1 0 66872

Betett linked ezt tartalmazza.  "Mádl kitüntette Soros Györgyöt "

 

Minő szerencse, hogy nem Plagi bácsi. :-)))

Előzmény: roar (66816)
Toilet Duck Antilimescale Creative Commons License 2017.07.12 0 0 66871

akik uszítóknak bélyegzik meg azokat, akik a törvényes rendet próbálják meg megvédeni!!! És te még őket védenéd.

 

Én a gondolati és véleményszabadságot védem, különösen a civil és a az aktuális hatalomtól független véleményt és gondolatokat. Értelemszerűen tehát a CÖF ebből kizárható.

Nem kell őket ellenőrizni, egyes szélsőséges eseteket leszámítva, (gondolok itt pl. a terrorizmusra, gyűlöletbeszédre és más veszélyes tanokra), teljesen mindegy az is, hogy ki pénzeli őket.

Soros nyugodtan pénzelje azon civil szervezetkeet akik egyetértenek vele és hajlandóak az ideológiáját terjeszteni.

Ugyanakkor visszásnak tartom, ha a CÖF közpénzen terjeszti az aktuális hatalom ideológiáját!

 

 

Egy kis olvasnivaló:

 

 

Óhatatlanul felmerül a kérdés, hogy mikor is kezdődött Magyarországon a rendszerváltozás. Talán elkezdődött már az 1956-os forradalommal és szabadságharccal. Nem véletlen, hogy a nyolcvanas évek végén a Magyarországon lezajló társadalmi és politikai átalakulásban 1956 jelentős szerepet játszott, hihetetlen módon felértékelődött...

...Az évtized közepére jól láthatóvá váltak a bomlás jelei. Az 1984-es választójogi törvénymódosítás következtében az 1985. évi képviselőválasztásokon első alkalommal nyílt lehetőség arra, hogy elviekben a Hazafias Népfront programját elfogadó, de sem a párt, sem a népfront által nem támogatott jelöltek is indulhassanak a választásokon. Két független képviselőnek – Király Zoltán szegedi újságírónak és Czoma Lászlónak, a keszthelyi Helikon-kastély igazgatójának – sikerült bejutnia a parlamentbe. Rajtuk kívül is akadt még néhány képviselő, akik a nem kimondottan politikai kérdésekben kezdtek önálló véleményt megfogalmazni, és olykor önállóan is szavaztak. Az 1985-ben „megválasztott” Parlament hozta meg később a rendszerváltó törvényeket. Ebben az évben tartották meg a XIII. pártkongresszust is, ahol lényegében nem történt semmi, szemben az első monori találkozóval (június 14–16.), ahol a félszáz résztvevő teljes körű gazdasági, társadalmi és politikai válságról beszélt. A rendszer egészét kérdőjelezték meg, kiutat kerestek, és eszmét cseréltek a politikai cselekvés lehetőségeiről.

 

A következő években egyre erőteljesebben jelentkeztek a civil szerveződések, az egyetemi klubok, a szakkollégiumi rendezvények, az olvasótáborok, az újrainduló népfőiskolai mozgalom és a Hazafias Népfront támogatásával működő vitafórumok – ez volt „a körök kora”. A köztudatban megjelent a bős-nagymarosi vízlépcső ügye. Az ötvenes évek eltúlzott iparosítását idéző beruházással kapcsolatban az MTA 1983-ban hatásvizsgálatokra hivatkozva javasolta az építkezések leállítását. A vízlépcső ellen szerveződött társadalmi mozgalom, a „Duna Kör” 1985-ben alternatív környezetvédelmi Nobel-díjat kapott. Nem lehetett többé elhallgatni a problémákat. A bős-nagymarosi beruházás leállítása melletti civil szervezkedés keretet adott a tiltakozó felvonulásoknak, élőlánc-szolidaritási demonstrációknak, lényegében a rendszerkritikának. A szamizdat Beszélő különszámaként 1987 júniusában megjelent Kis János Társadalmi szerződés című röpirata, mely nem csupán a bajokat diagnosztizálta, hanem a rendszert magát is elutasította. Szeptemberben irodalmárok, értelmiségiek Lakitelken életre hívták a Magyar Demokrata Fórumot (MDF), amely ekkor még a leginkább Pozsgay Imre nevével fémjelzett reformkommunisták fedezetében igyekezett politikai befolyásra szert tenni. 1988 tavaszától már nyilvános gyűléseket tartottak a Jurta Színházban. Egyértelművé vált eközben, hogy a fennálló rendszer vezetői megosztottak, bizonytalanok, kapkodnak...

 

 

 

....

 

 

Grósz Károly, az MSZMP főtitkára 1988. július 11-én nyilatkozatot adott a Newsweek című amerikai hetilapnak. Ebben azt állította, hogy az 1988. június 16-ai tüntetés fasiszta propagandára, sovinizmusra, irredentizmusra „uszított”, valamint hogy 1956-ban a polgárháború jelei mutatkoztak, és küszöbön állt a Nyugat katonai beavatkozása, melyet a Szovjetunió katonai akciója akadályozott meg. Kijelentette továbbá, hogy Nagy Imrét helyes volt bíróság elé állítani, mert egy miniszterelnök sem sértheti meg a törvényeket és az alkotmányt. Természetesen meddő kísérlet volt ez a hivatalos álláspont igazolására, a nyugati közvélemény befolyásolására.

 

 

 

http://mnl.gov.hu/mnl/ol/virtualis_kiallitas/a_rendszervaltas_evei_magyarorszagon

 

 

Előzmény: Carina_S (66861)
neszójjjábe! Creative Commons License 2017.07.12 -1 0 66870

azelőtt sorozás volt (katonáéknál)

most meg sorosozás van.

Toilet Duck Antilimescale Creative Commons License 2017.07.12 0 0 66869

Csakhogy amit leírtál az zavaros.

Ha besörözök akkor nekem is minden gondolatom tiszta marad.

Önmagam számára, ha másoknak kell elmondanom akkor értetlenkedni kezdenek néha.-.)

Előzmény: Carina_S (66867)
Toilet Duck Antilimescale Creative Commons License 2017.07.12 0 0 66868

Orbán az ellenőrizhetetlenségük miatt védekezik ellenük.

Orbánnak nem feladata, hogy mindenkit és mindent ellenőrizzen.

Ő nem egy diktátor, bár ez tudom vitatott.-.)

Előzmény: Carina_S (66866)
Carina_S Creative Commons License 2017.07.12 0 0 66867

OFF

Nem szokásom... ..

ON

 

Amit meg leírtam, azt továbbra is úgy látom, ahogyan leírtam!

Előzmény: Toilet Duck Antilimescale (66864)
Carina_S Creative Commons License 2017.07.12 0 0 66866

>>"Közben pedig működése során az átláthatatlanság és az ellenőrizhetetlenség negatív "védernyője" alatt"

 

nincs ilyen!<<

 

De bizony hogy van ilyen!!! Orbán az ellenőrizhetetlenségük miatt védekezik ellenük. Hallgassad meg Orbán saját szavait!

Előzmény: ZULLU (66863)
nagyanyo5:0 Creative Commons License 2017.07.12 0 0 66865

1re többször már Ausztria is, meg a németeknél is alakul valami:)))))))

Előzmény: Carina_S (66861)
Toilet Duck Antilimescale Creative Commons License 2017.07.12 0 0 66864

Jó, ma már ne igyál többet!

 

Szia!

Előzmény: Carina_S (66861)
ZULLU Creative Commons License 2017.07.12 0 0 66863

"A Civiltörvény is egy olyan dolog, ami azért nem tetszik az EU-vezetőknek, mert általa az Orbán-kabinet ki tudja iktatni azokat a csaló szervezeteket, melyek mögött olyanok állnak, akik hazánk rosszakaróinak, besározóinak számítanak. (Ilyen civil szervezet például a Helsinki Bizottság is, továbbá az Amnesty InternationaL, A Négy Mancs, meg még sok ehhez hasonló olyan szervezet, melyet azért nem lehet kellően ellenőrizni, mert kívül esik annak az országnak a törvényi hatósugarán, amelybe megpróbál betelepülni, és beépülni. Közben pedig működése során az átláthatatlanság és az ellenőrizhetetlenség negatív "védernyője" alatt megpróbálja aknamunkájával a befogadó állam legitim(!!) kormányának(!!) országépítő munkáját aláásni. Ilyen civil szervezet továbbá a CEU is. Soros György ezen kívül még sok más, ehhez hasonló működésű civil szervezetet pénzel.)"

 

Helyesen:

 

"A Civiltörvény is egy olyan dolog, ami azért nem tetszik az ép eszű embereknek, így az EU-vezetőknek sem , mert általa az (na, itt kell egy kis sorrendcsere) csaló, hazánk rosszakaróinak, besározóinak számító Orbán-kabinet ki tudja iktatni azokat a szervezeteket, akik rámutatnak a gazságaikra. (Ilyen civil szervezet például a Helsinki Bizottság is, továbbá az Amnesty InternationaL, A Négy Mancs, meg még sok ehhez hasonló olyan szervezet,"

 

Innentől nettó hazugság: 

 

"melyet azért nem lehet kellően ellenőrizni, mert kívül esik annak az országnak a törvényi hatósugarán, amelybe megpróbál betelepülni, és beépülni."

 

Ellenőrizhetők, átláthatók, csak éppen nem irányíthatóak, mint a "köz"habonyimédia...

 

"Közben pedig működése során az átláthatatlanság és az ellenőrizhetetlenség negatív "védernyője" alatt"

 

nincs ilyen!

 

"megpróbálja aknamunkájával a befogadó állam legitim(!!) kormányának(!!)"  bemutatni a valóságot és képviselni az elnyomottakat.

 

"országépítő munkáját aláásni."  =  Az ország szétrablását, a jövőnk felélését, a nettó hazaárulást (Paks2)

bemutatni az gorbánék szerint csak hülyítő "konzultációs" álkérdéseket érdemlő Embereknek...

 

 

"Ilyen civil szervezet továbbá a CEU is. Soros György ezen kívül még sok más, ehhez hasonló működésű civil szervezetet pénzel."

 

Hát: Nem az - de miért is pont ezt tudnád jól.

 

 

/Úgy vélem ember önmagától ingyen ennyire hülye nem lehet, fizetett gorbánügynökökkel meg milya francér állnék szóba ? Mécc az Xre./

 

 

Előzmény: Carina_S (66852)
Toilet Duck Antilimescale Creative Commons License 2017.07.12 0 0 66862

A tisztánlátás elősegítésért azt én helyemben hozzáteszem, hogy szerintem is antiszemitára sikerült a kampány.

A félkegyelműek jókat zsidózhatnak ennek ürügyén.

Oszt ha valaki odafirkálja a plakátra, hogy "büdös zsidó" annak biztosan nem sikerült magáévá tennie Lázár János érvrendszerét.

Félreértések elkerülése végett szerintem nem antiszemitának szánta a kormány a plakátokat de egy dolog, hogy mi a szándéka és másik, hogy mi sül ki belőle.

 

http://forum.index.hu/Article/showResultList?o=&aq_text=zsid%F3&aq_cre=0&user_id=&topic_id=9234707&forum_id=9210661&aq_ext=0&t=9234707

Előzmény: Carina_S (66857)
Carina_S Creative Commons License 2017.07.12 0 0 66861

"És ismét lehet mondani és uszítani a nemkívánatos elemek ellen."

 

Ez a tények szándékos kiforgatása!!

 

A valóságban pont azok uszítanak -- Magyarország ellen -- , akik uszítóknak bélyegzik meg azokat, akik a törvényes rendet próbálják meg megvédeni!!! És te még őket védenéd... .. :-O !!

 

Jó, akkor játsszuk el, hogy most mi jobbosok legyünk mi az uszítók.

Ekkor azonban az uszítók listája így alakul:

Donald Trump

Bill Gates

Magyarország

Szlovákia

Csehország

Lengyelország

Litvánia

Lettország

Észtország

Olaszország

 

Menj és pereld csak be őket, de mindet, és egyszerre ám... .. !!! --->Te ekkor jogilag benne ragadsz a "t."-lepényben (búúúúúú), és mindenki azt fogja mondani: "Na, ez is magának csinálta... Minek kezdett olyanokkal, akik csak törvényesen védekeznek, és igazuk van, és még sokan is vannak!! :)))))))

Előzmény: Toilet Duck Antilimescale (66855)
Glavingojn Creative Commons License 2017.07.12 -7 0 66860

Nem tudod kezelni a Facebookot?

Előzmény: Ollie a Réhm (66850)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2017.07.12 0 0 66859

jaja, olyan ravaszul eltávolította, hogy most is ott van a faszbuk oldalán... DDDDDDDDDDDDDDDD

Előzmény: Ollie a Réhm (66850)
Glavingojn Creative Commons License 2017.07.12 -7 0 66858

Te egy igen fura alak vagy.

Előzmény: Ollie a Réhm (66850)
Carina_S Creative Commons License 2017.07.12 0 0 66857

Én a tisztánlátás elősegítéséért a te helyedben még elétettem volna azt, hogy:

 

"Soros György úgy véli, hogy[...]"http://index.hu/belfold/2017/07/11/soros_antiszemita_a_felrevezeto_kampany/

 

Csakhogy értsük és lássuk, hogy ez valójában kinek is a véleménye!!!

Előzmény: Toilet Duck Antilimescale (66854)
bloody rain Creative Commons License 2017.07.12 0 0 66856

http://index.hu/belfold/2017/07/12/orban_viktor_valamit_bejelent_fel_kettokor/

 

 

Szerintem azt, hogy hiába várja Altusz Kristófot. De majd meglátjuk ...

 

 

 

 

Toilet Duck Antilimescale Creative Commons License 2017.07.12 0 0 66855

Sokáig lehetett megmondani egy ország nevében, hogy mely elemek nemkívánatosak számára.

Azután az történt, hogy rendszert váltottunk.

Majd újra.

És ismét lehet mondani és uszítani a nemkívánatos elemek ellen.

Előzmény: Carina_S (66853)
Toilet Duck Antilimescale Creative Commons License 2017.07.12 0 0 66854
Carina_S Creative Commons License 2017.07.12 0 0 66853

Jav. link-hiba miatt:

 

Ezek azok az ország számára nemkívánatos elemek, melyekkel szemben így kell védekezni!>> (66562)!!!!

Előzmény: Carina_S (66852)
Carina_S Creative Commons License 2017.07.12 0 0 66852

A Civiltörvény is egy olyan dolog, ami azért nem tetszik az EU-vezetőknek, mert általa az Orbán-kabinet ki tudja iktatni azokat a csaló szervezeteket, melyek mögött olyanok állnak, akik hazánk rosszakaróinak, besározóinak számítanak. (Ilyen civil szervezet például a Helsinki Bizottság is, továbbá az Amnesty InternationaL, A Négy Mancs, meg még sok ehhez hasonló olyan szervezet, melyet azért nem lehet kellően ellenőrizni, mert kívül esik annak az országnak a törvényi hatósugarán, amelybe megpróbál betelepülni, és beépülni. Közben pedig működése során az átláthatatlanság és az ellenőrizhetetlenség negatív "védernyője" alatt megpróbálja aknamunkájával a befogadó állam legitim(!!) kormányának(!!) országépítő munkáját aláásni. Ilyen civil szervezet továbbá a CEU is. Soros György ezen kívül még sok más, ehhez hasonló működésű civil szervezetet pénzel.)

 

Közös tulajdonságuk, hogy a befogadó államhatalom törvényi eszközeivel nem lehet kellően ellenőrizni, mert kívül esnek annak az országnak a törvényi hatósugarán, amelybe megpróbálnak betelepülni, és beépülni, közben pedig működésük során az átláthatatlanság és az ellenőrizhetetlenség negatív "védernyője" alatt megpróbálják aknamunkájukkal a befogadó állam legitim kormányának országépítő munkáját aláásni, ellehetetleníteni, hogy aztán az ország feletti irányítást a külföldi manipulátor-spekuláns alakok(!!!) vehessék át. Olyanok, mint a számítógépet megfertőző trójai falovak (= az ún. "trojan horses"-ek), melyek futtatásuk közben más programfelületnek adják ki magukat, mint amit valójában művelnek (fertőzés, adatlopás, fájltörlés, adat-zárolások, zsarolás, csalás, zombihálózat, ál-weboldalak felépítése, stb. ...), mert teljesen mást(!!!) tesznek a befogadó országgal, mint amilyennek mutatkozni akarnának!

 

Ellenük hozta létre az Orbán-kabinet a civil törvényt.

1. Ennek meghozatalának az a legfőbb(!) oka, hogy a befogadó államhatalom törvényi eszközeivel nem lehet kellően ellenőrizni, mert kívül esnek annak az országnak a törvényi hatósugarán, amelybe megpróbálnak betelepülni, és beépülni, és emiatt csak az egységes és teljes kitiltásuk jöhet szóba.

2. Fórumos hasonlattal élve: itt, az Index Fórumon van egy olyan szabály, hogy nem szabad betenni olyan linket, amely olyan weboldalra mutat, ami kívül esik a magyar törvények hatósugarán, mert azzal szemben a magyar törvény tehetetlen. Így a fórum irányítói az ilyen típusú betett linket kiszedik, a betevőjét pedig eltiltják a fórum használatától, a fórum védelme érdekében.

Mindkét eset azzal függ össze, hogy a magyar törvény nem tudja elérni és szankcionálni az elkövetőket, itt, kicsiben a fórumon is, és ott, nagyban a civil szervezeteknél is.

 

3. Az "1."-es és a "2."-es pontoknak ugyanaz a jogszabályi magyarázatuk!!! Törvény nem éri el??? -----> Kitiltandóak!!!

 

Magyarán mondva: a civil szervezetek szigorú ellenőrzésének és kitiltásának jogszabályi és törvény-hatósugár-korlátozottsági(!!) okai vannak. Ezért akárki akármit is érvelne mellettük: egyszerűen nincs helyük a magyar politikában, és a magyar közéletben.

 

Ezek azok az ország számára nemkívánatos elemek, melyekkel szemben így kell védekezni!>> (66562)!!!!

Előzmény: Cookie Darlington (66849)
Ollie a Réhm Creative Commons License 2017.07.12 0 0 66851

Az öreg nazi sunyi gyáva módon bebújik a zsidózás mögé , ezzel sértve a sok millió ártatlan zsidó ember emlékét. Bezzeg amikor maffiázott akkor nem hivatkozott a származására.

Alja söpredék ember az ilyen .........zsidók kirablásában segédkező.

Ollie a Réhm Creative Commons License 2017.07.12 0 0 66850

Nem távolította el. Felfogtad?

 

Eltávolította. Ez a kis német agymosott Roth nevű képviselő julius 8.-án csak a saját szivárványszínű bugyiját lobogtatja az országház előtt. Lehet ezzel akar üzenni a bugyi, óvszer és lábbeli nagykeres kamu CEU egyetemnek.

:-))

Előzmény: Vevegyő (66819)
Cookie Darlington Creative Commons License 2017.07.12 0 1 66849

.

A CIVILTÖRVÉNY MIATT IS UNIÓS ELJÁRÁS JÖNÚjabb négy szervezet bojkottálja a civiltörvényt, a határidő ma jár le

Nem regisztrálják magukat mint külföldről támogatott civil szervezet.

 

 

 

 

 

Muhhhahhha, mutyisták.

Carina_S Creative Commons License 2017.07.12 0 0 66848

Ez a kép aztán egy nívós véleménynyilvánítási színvonalat takar.

 

Szerintem inkább az EU-ballib spekuláns banda migráns-támogató politikája az ami gyomorforgató, csak én nem illusztrálom itt ilyen szennyképpel. (Másik hasonló szennykép -- mástól! -- itt a topikban, amelyen Orbánt WC-papírra nyomtatva "retusálták! rá!)

Előzmény: Janulusz (66687)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!