Keresés

Részletes keresés

kockasfulunyul Creative Commons License 2002.10.21 0 0 4411
Hú, mit fogsz te ezért kapni! :-))

Először is Robzon - erre azért figyelni kéne
2. nincs olyan, hogy eleve gyenge izomzat
3. van olyan, hogy rosszat örökölt, de nincs olyan, hogy ne lehetne rajta javítani
4. és tényleg ne nyavajogj... :-)), dolgozz és lesz eredménye.

Előzmény: Törölt nick (4409)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.21 0 0 4409
Kedves Robson!
Súlyproblémákkal küzdök mióta az eszemet tudom és kb 8 éves koromtól mindig diétáztattak, egyéb ok miatt a fizikai terhelést nem bírtam gyerekkoromban, ami nem 100%-os ma sem. Pár hónapja felbuzdulva ezen a topicon belekezdtem a főleg mozgás+enyhe ( szinte észrevétlen ) kalória megszorításos fogyiba. Előtte is már évek óta jártam kondiba, de max 20 perc biciklit bírtam ( a megfelelő pulzusszám mellett), akármilyen gyakran jártam is edzeni. Most minden erőmet összeszedve felmentem a másnaponta 30 percig és mellette természetesen alakformáló gyakorlatokat is csináltam mindig. Nem bírom, majd meghaltam egy hónapig és már undorodni kezdtem a kondiba járástól is. Többször próbáltam már, kb 5-6 éve nem jutok előbbre. Lehet, hogy nekem az izomrendszerem eleve gyenge lenne? Van olyan, hogy valaki nem képes fejlődni ezen a téren? Képtelen vagyok rendszeresen sanyargatni magam, akár fogyókúrával, akár mozgással. Mit javasolsz? Pár hónapig járok mindig rendszeresen, utána pár hó szünet, mostanában csak 2-3 hét, hogy elfelejtsem a monoton aerob edzéseket. A taposógéppel még ennyi eredményt sem tudtam soha felmutatni. Aki ezt örökölte annak is érdmes ellene küzdeni, vagy jobb ha elfogadja magát ducin, kicsit kövéren, moletten?

Neked milyen alkatú nő az ideálod, látom lejjebb írtad, hogy formás popója legyen, bővebben elmeséled?

Törölt nick Creative Commons License 2002.10.20 0 0 4407
Üdv mindenkinek!

Gyors helyzetjelentés... Így másfél hónap után kezdem megszokni az új körülményeket. Az egyetemi teremben végülis megvan minden ami kell, a kellemetlenség inkább abból adódik, hogy általában sokan vannak, de ezt ki lehet küszöbölni, csak megfelelő időpontban kell menni. A másik, aminek nem örülök, hogy kevés a súly. És rohadt idegesítő tud lenni, amikor azzal telnek a percek az edzésből, hogy keresgélem, miből tudnám összerakni a nekem szükséges súlyt egy istenverte rúdra... De majd belerázódok. Végülis, nem az a lényeg, hol edz az ember, hanem az, hogy hogyan.
Mindenesetre még fura kicsit, eléggé megszoktam a győri termet. Most itthon vagyok, és tegnapelőtt voltam a győri teremben, edzettem vállat meg bicepszet, és kurva jó volt. Bár a légkört nem szerettem, de a terem felszereltsége, berendezése, az hogy meg lehet mozdulni, van helyed, ez azért mindenképpen jobbá teszi a helyet az egyetemi teremnél. Amióta az egyetemen vagyok, még nem edzettem olyan jót, mint tegnapelőtt itthon...
Egyébként asszem az lesz, hogy heti 4-et fogok edzeni, kedd-szerda, péntek-szombat felosztásban. Így kéthetente, amikor hazajövök, a pénteki meg a szombati edzést az itthoni teremben tudom majd abszolválni. (Csütörtökön jövök haza.)

Na mindegy. A gondom még mindig a változatossággal van, nagyon könnyen beállok egy adott edzésre, és észre se veszem, hogy mindig ugyanazt csinálom... Azt hiszem, ezt csak úgy lehet kiküszöbölni, ha szépen minden edzés előtt eltervezem, hogy pontosan mit fogok csinálni. Na meg edzésnapló...

A másik dolog, amit most tényleg meg kell szerveznem, az a kaja. A menza tök jó itt az egyetemen, szerintem. Aztán van egy büfé, ahol sajtos meg tojásos zsemlés szendvicseket lehet kapni, meg banánturmixot. Ez is állat. A boltban meg lehet kapni olyan zsemlés szendvicset, amiben van egy bazinagy rántotthús, meg egy rakás zöldség; meg különféle óriáskiflis szendvicseket, sonkával, zöldségekkel megrakva, meg tojással. Van tej, gyümölcslé, gyümölcsök, ivójoghurt, ásványvíz. Hétvégére meg be lehet vásárolni a Tescóban. Nagy vonalakban kb. ez a helyzet ételügyileg. Szerintem ebből elég jól össze lehet rakni, ami nekem kell. Igaz? Hmm. Legalábbis amióta Miskolcon vagyok, egy dekát nem változott a testsúlyom. Nem mintha addig különösebben ingadozott volna. :)

Ki kéne tűzni valami reális, és nem nagyon hosszútávú célt is. A végső cél ugyebár a HK-beli Pitt fizikum. Mi legyen a közelebbi cél? Mondjuk 4 kg tiszta izomtömeg növekedés? Ehhez mit szólsz, Robzon? Ez tök reális, igaz?

Jut eszembe!! Hogy állsz a weblappal?? Nagyon jó lesz, ha kész lesz, kíváncsi vagyok rá.

Hmm. Most kb. ennyi. Ja, ahogy mondtad anno Robzon, beraktam egy 4. napot az edzésembe. Azt mondtad, ha úgyis így rá akarok menni a hasra, és nehezen tudom beépíteni a 3 napos edzéstervbe, rakjak be egy külön hasnapot. Ezen annyit módosítottam, hogy azon a napon hasat és alkart edzek... Figyelj, hasazásnál is van olyan alapgyakorlat, amit minden egyes hasedzésen csinálni kell, vagy hasnál mindegy, lehet akár minden edzésen más gyakorlatokkal? Tehát lábnál pl. kihagyhatatlan a guggolás, hátnál a felhúzás, stb, hasnál is van ilyen kötelező gyakorlat/gyakorlatok?
A másik kérdésem. Egy has-nap jó úgy, ha 4 gyakorlatból áll? 2 felső has, és 2 alsó has gyakorlatra gondoltam. És ha még benne vagyok az 50 percben, utána egy vagy két (inkább 1) alkargyakorlat.

Nah. Jó éjt!

robee Creative Commons License 2002.10.20 0 0 4406
Vettem belőle egyelőre 1 kilót ;)

Télleg tök jó arányban van benne minden ... 100grammban van 82,4g szénhidrát 7,3g fehérje 1,2g zsír .

Köszi a választ !

Üdv. Vic

Előzmény: blaki2 (4405)
blaki2 Creative Commons License 2002.10.20 0 0 4405
tudom ajánlani a Hahne márkát (persze lehetőleg ne a csokisat vedd abból se :) )
blaki2 Creative Commons License 2002.10.20 0 0 4404
pl cukormentes müzli 0.1% tejjel vagy joghurttal
Előzmény: robee (4403)
robee Creative Commons License 2002.10.19 0 0 4403
Hello

Egy kis táplálkozási tanácsot szeretnék kérni .. tudnátok-e olyan szénhidrát dús reggelit mondani amit könnyű elkészíteni és zsírből is keveset tartalmaz ?

Előre is köszi !

Üdv. Vic

Törölt nick Creative Commons License 2002.10.17 0 0 4401
OK, Robzon, szent a béke :-)
Gondoltam, hogy csak figyelmetlen voltál.
Puszi.
Előzmény: Robzon (4399)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.17 0 0 4400
"szal ijenkor legyen gyanus ha az illetonek plusszba 100as dudai is vannak (:"

Hát az szerintem nem gyanús, hanem egyértelmű.

A fitnesst komolyan űző nőcik, akik minden zsírt elégetnek a testükről, értelemszerűen a mellükről is elégetik, különösen mert az elsősorban abból van, ugye.
Láttam én ilyesmit műtét előt és után - műtét előtt szörnyű, ahogy ki bír nézni a keblek helyén maradt üres bőrzacskó :-(
Utána meg olyan szintetikus az egész, assejó. Meg még kellemetlen is állítólag.
Egyik se teccik nekem :-(

Előzmény: Törölt nick (4398)
Robzon Creative Commons License 2002.10.17 0 0 4399
NormaJean!
Hu. Teljesen jogos a felhäborodäs, es bocs ezerrel. Tenyleg nagyon sajnälom, hogy ha megbäntottalak. Tök igazad van felületesen olvastam, nem jött ät az agyamig a smiley, (pedig ott van, most lättam), es a seggimplant dolog, pedig Joana barätnöjenek szol. Ezt most elhibäztam nagyon. Ne haragudj, lecci!
Ezt most Robzon tenyleg qrvära sajnälja... Es nem a csak azert mert a szep formäs nöi fenek a gyengeje...
Előzmény: Törölt nick (4397)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.17 0 0 4397
Nem, sőt. Valaki emlegetett ilyesmit, mint elrettentő példát (talán Joana, nem biztos, elnézést ha tévedek), de nem én, ez történetesen biztos.
Én zsírleszívást és mell-implantátumot emlegettem, elméleti szinten, valamint olyan szövegkörnyezetben, miszerint én ezt aligha vállalom be.

Nem számít, csak a pontosság kedvéért, meg azért, mert a seggem történetesen nem lapos, hanem izmos, már-már a klasszikus fokhagymagerezd formájú. Ezt ugyan nem tudhatta Robzon, hát most mondom. Na azért.
A bajom a hasammal szokott lenni.
Ennyit erről.

Előzmény: Törölt nick (4396)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.17 0 0 4395
Kedves Robzon,
személyes érintettség okán hadd szólaljak meg olyan módon, ami nem teljesen a topic témájába vág, de a te üzenetedből fakad.
1. Rosszindulatúnak és irigynek minősítettél engem, holott erre semmi okod nem volt, nekem viszont ez nem esik jól. Tetted ezt egy tréfásnak szánt megjegyzés miatt, amelynek az előzményével ezexerint nem törődtél, ergo a "viccet" megérteni nem állt módodban.
2. Én egy qrva szót nem szóltam fenék-ügyekről és ide elhelyezendő implantátumokról, sőt soha a büdös életben eszembe se jutott ilyesmi.
Nagyon jól írsz, kár, hogy nem olvasol.
Üdvözöllek.
Előzmény: Robzon (4385)
Robzon Creative Commons License 2002.10.17 0 0 4392
Jo, zsirban oldodo vitaminokbol nyelve is tul tudod magad adagolni (A, D, E, K), es ha valami irgalmatlan mennyiseget benyelsz akkor persze bärmi mäsbol is, csak nehez. Vagy nehezebb.
Robzon Creative Commons License 2002.10.17 0 0 4391
Pankeaux!
Persze, hogy ugyanoda kerül a beszedett, meg a beszurt cucc, csak eppen bebökve sokkal könnyebb valamit tuladagolni mint beszedve. Konkretan eleg nehez kalciumtablettäval tuladagolnod magad, mert nem birsz annyit benyelni, meg elöbb kitojod mint felszivodna. Mondjuk ugy, hogy valami esze meg a belednek is van, nehez rävenni, hogy epelmet sokezerszeresen meghalado mennyisegeket juttasson a veredbe valamiböl. Bökve viszont bärmi lehet nagyon veszelyes, mert ott mär egy vedelmi lepcsövel bejjebb vagy. De az persze nem kepezi vita tärgyät, hogy a kokszok bökve is nyelve is ugyanolyan veszelyesek, es ugyanugy a veredbe jutnak, es ugyanazokat a szerveket kärositjäk. En csupän annyit ällitottam, hogy vitaminokbol, nyomelemekböl, kalciumbol, magneziumbol nyelve nem igen tudod tuladagolni magad, mert ennek hatärt szab a felszivodäsod.

Bela1!
Felejtsd el a köcsög szepsegkirälynöket. Be lehet szarni ezeken a välasztäsokon. A legpoenabb ha megnezel egy ilyen vernyogo, mükörmös, "kirälynö-bagäzst" smink, fenyek, meg cuccok nelkül, keszülödes közben. Käbe olyanok mint egy gimnäziumi osztäly, semmi extra. Ätlagos jellegtelen arcok, ätlagos nem elhizott semmi extra testek. Aztän jön a smink, a ruha, a bevilägitäs, es mär jol is mutatnak a kepernyön. Hät ne roluk vegyel peldät. "Genetikus zsirpärna a terde fölött", meg "tul kemeny izomzat". Vazze. Mit nem adnek erte, ha egy ilyennel össze lennek zärva egy tulelötäborban... Mondjuk pärba lehetne tenni az egyik läny ismerösömmel A.-val (A. kb. 10 eve kemenyen kickboxol, kimondottan nagyon szep läny, bär van akit zavarnänak a tetkoi, a bull terierje, meg mondjuk az is hogy hmmm... "kicsit" brutälis). Asszem a t. kirnö felfedezne az elet nagy, eddig szämära relytett problemäit, meg hogy milyen a "tulkemeny" izomzat. :)))

mirminc Creative Commons License 2002.10.17 0 0 4389
én is olvastam már hasonlóról. rövid távon hatékony tud lenni, azaz lehet tőle hamar fogyni néhány kilót. hosszú távon nincs értelme, mert pillanatok alatt visszaszeded, amit leadtál. tabletta is létezik. persze. meg csodaszerek is. karcsú leszel tőle. és beteg. de attól még lehet próbálkozni.
Előzmény: béla1 (4387)
béla1 Creative Commons License 2002.10.17 0 0 4387
Tegnap volt egy riport a (2) –őn egy magyar szépségkirálynővel.

Kap NewYork-i modellszerződést, ha lefogy 5 kg-t.

Azt mondja, „fehérje diéta”. Nem evett mást csak fehérjéket: tofu, kefír, csirkehús, stb.
meg szedett valami tablettát, amit evés előtt kellet bevennie és ez 1500 kcal égetett el.

Végül 7 kg fogyott, de a térdeinél még mindig maradt egy kis genetikai zsírpárna, amit plasztikai sebész távolított el, mert azzal úgysem tud semmit kezdeni (ezt az orvos mondta).

Ja, és abba kellet hagynia a sportot, amit csinált mert előnytelen izomzatot épített (túl kemény).

Mi a véleményetek erről a diétáról?
Tudtok ilyen tablettáról?
Mi a helyezet ezzel a genetikai zsírpárnával?? (lehet, hogy nekem is ilyen van a hasamon körbe?? :)))) genetikai úszógumi :)))

Robzon Creative Commons License 2002.10.16 0 0 4385
Rezgälic!
A "dieta" szo sem az igazi, persze. Arra akarok utalni vele, hogy a päciens lassu megfontolt lepesekben fokoztosan közeliti az etkezeset az optimälishoz. Szoval a dieta - az en ertelmezesemben - nem egy idöszakos vältoztatäs, kura, hanem a tudotas täpläkozäst jelenti. Hogy milyen szerintem a tudatos täplälkozäs azt mär nagyonsokszor leirtam, ne kelljen megegyszer. Mär cimszavakban is nagyon sokszor leirtam, azt se kelljen, jo? Na lyo! Folyadekbevitel, zsir (mennyiseg <60g/nap,összetetel:telitett-telitetlen-többszörösen telitettlen), szenhidrät (mennyiseg,összetetel:egyszerü helyett összetett), feherje (mennyiseg:1-2g/tkg/nap,összetetel:esszenciälis aminok), idöbeni elosztäs, stb., stb., stb.

Kattka!
A zsir persze hogy eltünik a futästol idövel. A hasizmod viszont nem fog ettöl különösebben megerösödni. Ezert mondtam, hogy döntsd el mi a bajod, es asszerint alakitsd az edzesmunkädat.

Pankaeux!
En meg ismerek egy csävot aki mär lätott egy embert, akinek a huga szerint lehet hogy... Tök mindegy mit tanul, ha a csäko szerint szivrohamot lehet kapni a Mg+Ca tuladagolästol (nem bebökve, hanem benyelve) az hülye. Igy simän. Tanuljon meg 5 evet, mielött megy gyakorolni.

Joana!
Ertelme persze hogy van, de nem lesz a derekad karcsubb töle. Megint a ket dolgot kellene elvälasztani: izomepites=sulyzozäs, zsireltüntetes=pulzuskontrollos aerobedzes + dieta. Ha izmot epitesz valahovä, akkor az vastagabb lesz. Ha rosszul csinälod, nem teljesited az izomepitö edzes felteteleit (progresszivitäs, rendszeresseg, vältozatossäg), mondjuk mert mindig ugyanazzal a terhelessel ugyanazt csinälod, akkor egy idö utän simän nem törtenik semmi. Nem ärt, csak eppen nem hasznäl. Ugyanennyi idövel färadtsäggal lehetne talän valami 6äsosabbat is. AZ mindegy melyik resz golgozik, a zsiregetes egy a testre nezve globälis dolog, ott ürülnek a zsirsejtek ahol a veredben levö zsirsejtnyitogato hormon betalälja a zsirsejt receptorät. Minel regebbe ota van egy zsirsejt zsirral feltöltödve annäl lassabban kapcsol a receptora, ezert fogysz ältaläban onnan ahovä utoljära hiztäl. Az hogy melyik izmodban fog a verbe került zsirko elegni alig valamilyen összefüggesben van azzal, hogy melyik zsirsejtböl ürült ki. Tehät a lenyeg az, hogy minel nagyobb izomzatot mozgass meg, es alapossan öblitse ät a vered (gyors mozgäs kis terhelessel), es legyen elegendö oxigen a zsiregeteshez (pulzuskontroll). Ennyi. A honnan sajnos nem szabälyozhato az edzes megvälasztäsäval. Ha olyan a genetikäd akkor bizony lehet, hogy elöbb fogy le a cicid, mint a hasad. Es hasazhatsz bärmennyit, legfeljebb tonust tudsz adni a hasizmodnak a zsir alatt, ami esztetikailag annyi pluszt jelent, hogy nem nyomjäk ki a hasfaladat a belsösegek, emiatt jobban nez ki.

NormaJean!
Alig vagy rosszindulatu es irigy ahogy sajnälkozol, hogy sajnos vannak joalakuak. Szerintem sajnos nincs mindenkinek olyan jo alakja mint amit szeretne, de ugy se erdemli meg mindenki, hogy legyen. Persze a legtöbb akinek van, az se erdemli meg. Söt sok olyan akinek nincs nagyon megerdemelne. De azert aki nagyon akarja annak lehet, szerencsere. Mäsreszt - tudomäsom szerint - nem nagyon lehet joseggüve operälni valakit, a zsirlesziväs totäl tönkre cseszi a bört. Javaslom mindenkinek, hogy tekintsen meg egy frissen zsirleszivott embert. (Märmint kifäslizott ällapotban.) Amit lätsz ahhoz kepest a narancsbör, playboy cimlapfoto. Mäsreszt a szilikonimplantok nehezen viselik ha valaki hosszasan ül rajtuk, mär pedig a legtöbb ember szokott ilyet csinälni a seggevel. SZoval nem igazän lätom, hogy mi modon lehet egy ocska segget szeppe plasztikäzni. Edzessel viszont sokat lehet rajta javitani, pläne a nök vannak könnyen. Egy hapsinäl az a problema, hogy növeli a feneket a guggoläs, guggolni pedig muszäly. Ha nem tartja valaki szälkäsan a jolfejlett farizomzatät, akkor irto ocsmäny tud lenni: 1 nagy kanvalag. Nem tüzhetsz magyaräzo täblät rä: Ez äm mind izom! :)

Joana Creative Commons License 2002.10.16 0 0 4384
A sebészkést nem tartom jó megoldásnak, egyrészt annyira azért nem durva a helyzet, de szerintem, ha durva lenne se akarnám. Bár OFF, de azért leirom, hogy a barátnöim közül a legszebb arcú és legjobb alakú tervezgeti a sebészkést, mert a feneke görbülete eltér a szuperideálistól. Szerintem a legtöbb esetben nem külsö gondok miatt fekszik valaki kés alá.
(ezek a leirtak nem rád vonatkoznak, csak úgy eszembe jutott most )
Előzmény: Joana (4383)
Joana Creative Commons License 2002.10.16 0 0 4383
Nekem a derekamon volt a puding, tehát oldalt. Oda nem nagyon lehet hasizmozni, annyira a szélére.:)
Tekergetem tovább azért, mert az állaga azért változik, keményedik, bár az eltünéséröl már lemondtam.
Előzmény: Törölt nick (4382)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.16 0 0 4382
Senki nem tökéletes? Sajnos vannak akik igen, vagy majdnem... mármint ami az alakjukat illeti
:-)
Én bezzeg nem tartozom ezek közé, de törexem rá.

A kissé pudingos hassal tényleg együtt lehet élni, különösen, amikor felismeri az ember, hogy a fitness egy bizonyos ponton túl nem igazán segít rajta, vagy csak aránytalan áldozatok árán. Ilyenkor jön a felismerés, hogy na, legfeljebb így maradok.
Hacsak nem megyek a plasztikai sebészetre. Vagy zsírt leszívatni, vagy ha az összes maradék zsírt további futással elégetem a testemről, a hasammal együtt persze a melltartóba valót is, akkor meg új melleket csináltatni.

Mivel azonban orvoshoz tényleg csak kifejezett életveszély esetén megyek önként, ami engem illet, vagy még akkor se, hát marad a "védőburok".

Előzmény: mirminc (4380)
pitonix Creative Commons License 2002.10.16 0 0 4381
Koszi ismet Robzon.
Előzmény: Robzon (4367)
mirminc Creative Commons License 2002.10.16 0 0 4380
most nem kötözködésből mondom (de télleg nem :)), de én úgy vagyok vele, hogy ha az ember teljesen súlyánál van, egészséges, normális (nem felfújt) mértékben kidolgozott izomzata van, és jól érzi magát a bőrében, akkor igazán felesleges a plasztikai sebészhez (meg a különféle jóval olcsóbb, de annál hatástalanabb csodadoktorokhoz) futni a pudinghas eltűntetése végett (a párom erre azt szokta mondani, hogy neki is kockahasa van, csak védőburokba helyezte, nehogy megsérüljön :))))
éppen az a jó, hogy senki nem tökéletes, mert ha mindenkinek egyformán tökéletes alakja lenne, akkor nagyon uncsi lenne az élet, és dögunalom a párválasztás. képzeld egy csomó Barbie-babából kéne menyasszonyt választani, amíg most dönthetsz a barna, kerekmellű, pudinghasú vagy a vörös, kockahasú, nagyfenekű jelölt közül :)))))
Előzmény: Törölt nick (4378)
mirminc Creative Commons License 2002.10.16 0 0 4379
ezért biztos megköveznek, de én úgy veszem észre, valamennyi alakformáló hatása mégiscsak van a helyi gyakorlatoknak. jó dolog a zsírégetés, nekem is teljes mértékben bejött, csak éppen bizonyos területeken csak kevéssé fejtette ki hatását. viszont, ha egyes területekre kezdek dolgozni, hamarosan észrevehető a változás. feltehetőleg ilyenkor nem a zsír tűnik el onnan, hanem az izomzat változik, fejlődik, ezért alakul át a formája.
tapasztalataim szerint a zsírégetés, meg a helyi gyakorlatok együtt tudnak igazán hatékonyak lenni. magában a napi 500 felülés nem ér semmit, de ha szobabiciklizel is egy csomót hozzá, akkor tuti lesz az eredmény.

jöhetnek a kövek :)))

Előzmény: Joana (4377)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.16 0 0 4378
Helló Sorstársam, Joana,
kitartás és fel a fejjel, megoldás nincs.
Illetve, gyanítom, a plasztikai sebészeten keresendő.
Üdvözöl:
NormaJean
(beesett arcú pudinghasú pálcikaember)
Előzmény: Joana (4377)
Joana Creative Commons License 2002.10.15 0 0 4377
Igazad van, de én ezt már próbáltam, úgy néztem ki, mint egy tbc-s, agárképpel, 'A' kosárral, a derekamon meg ott ültek a pudingok továbbra is. Tudom, ezeket már más csajok is irták lejjebb, nem vagyok egyedi eset.
Előzmény: Törölt nick (4376)
Joana Creative Commons License 2002.10.15 0 0 4375
De olyankor az a rész dolgozik. Ha csak tekergetném súlyzó nélkül, az jobb lenne? :))
Előzmény: Törölt nick (4374)
Joana Creative Commons License 2002.10.15 0 0 4373
Robzon,
mi az az erös törzsforditó izomzat? Én is a derkemat szeretném faragni, hasizom mellett csinálom a Biró Ica féle hajolgatást meg törzsforditást súylzókkal. Van az ilyesminek értelme egyáltalán?
Előzmény: Robzon (4369)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.14 0 0 4371
Robzon,
köszi, így pontokba szedve még ha akarnád, sem tudnék dicsekedni .-)
Nekiállok. Csak aszittem, a futástól ottan is eltűnik idôvel, de csendben maradok inkább...
Előzmény: Robzon (4369)
rézgálic Creative Commons License 2002.10.14 0 0 4370
Robzon!

Lehet hogy elkerülte a figyelmemet, de leírtad már, hogy az említett diéta mit is jelentsen?

Előzmény: Robzon (4369)
Robzon Creative Commons License 2002.10.14 0 0 4369
Kattka!
Dicsekedhecc nyugodtan miattam. Szoval elöször ugye stätusz felmeres. Mert most itt te härom különbözö dologrol beszelsz.
1. Fejlettlen hasizom: Tonustalan, nem bordäs, nem kockäs. Gyenge, haspres-felüles-läbemeles nem nagyon megy, ha megfeszited is alig erezni. Feszitetlen ällapotban tonustalan, a belsö szervek kinyomjäk, tipikus nöi kidudorodäs a has aljän. Megoldäs: hasizom edzes.
2. Zsir a hason. Megfogod a bört összecsiped, kihuzod, azaz börredöt mersz. Ha 1 centinel vastagabb joggal lehetsz elegedetlen magaddal. Megoldäs: zsiregetö edzes + dieta.
3. Nem eleg karcsu derek. Zsir a derekon (nöknel viszonylag ritka), vagy erös törzsfordito izomzat (versenyszerü sportolästol, vagy öröklött). A zsir a jobbik eset, le lehet fogyni. Ha a törzsizomzat relativ tulfejlett, akkor az az egyetlen megoldäs, hogy felhozod hozzä a hätad. Szerintem nagyon szep tud lenni, egy szep izmos nöi hät, väll. Jobban nez ki mint egy csapott vällu, derektalan läny, az tuti.
Szoval döntsd el, hogy te nälad milyen esetek ällnak fenn a härom közül, es aszerint tervezd meg az edzesmunkädat.
Előzmény: Törölt nick (4368)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!