A 2010-es ev bucsuztatasara alkottam ezt a kis epercsokrot, ezzel a vidam, bar nem jol sikerult keppel kivanok mindenkinek vidam hangulatu SZILVESZTERT !
Ebbol az anyagbol egy kicsi zsak keszul majd egy pici kis eperbaba reszere!
ÁÁÁ!!!! Karácsony után tegnap ismét karácsonyoztunk (nálunk), ma Panni születésnapja van, azaz újabb vendégség, holnap szilveszteri buli, ismét nálunk. És ezek a bulik min 15 személyesek, a mai 18, a holnapi 23 fős. Kísérletezni majd csak jövőre tudok. A malac nálunk mindig aktuális, hisz Bende kedvenc állata:)
Köszi az infót IO, elraktározom, jól jön még. Az is füves kicsit, amit én használok, de jól megrázogatom, oszt kész :) Mindenképp jobb az ára, mint Steinernél, a hobbiboltokról nem is beszélve, ott 500 Ft egy marék.
Ó, Katafolt, megtennéd?! Nem akartalak ezzel zavarni. Elég lenne most 1-2 kiló, aztán nyáron veszek megint egy jó nagy zsákkal. Meg is kérdem Anyut, hátha jön valaki. Köszi szépen.
Jó ez a malacka, lehetne varrni újévre. Most valahogy olyan jól megvagyok varrás nélkül. Karácsony táján hiányzott, de most akkorákat lustálkodom, hogy szégyeny :)))
Nem emlékszem már ki-mikor kért tőlem 3D-s malacot. Akkoriban eltűnt a szemem elől a minta, most megtaláltam. Gyorsan ideteszem, míg lába nem kel megint.
Adél, ha esetleg tudsz valaki rokont, aki kocsival megy felétek, szólj, küldök gyapjút, megvan még a karcfalvi bolt.
Aledi, Rikkeréknél 2500 ft volt kilója a legutóbbi rendelésemkor. Egy nagyon picit szemetes, de miközben szalaggá formázod, kihull belőle az a bigyó, ami nem tudom mi (vlami fűfélék stb..). Finom, puha, illatos. Ez, ha jól számolom, majdnem potn feleannyi, mint a Steiner-féle.
Mivel Rikkerék egy idős házaspár, akik Ercsu és aztán még jópár kötős blogger jóvoltából nagyon felfutottak, nem mindig tudják megbízhatóan szállítani az árut. (Volt, aki már panaszkodott a kommunikációra, postázásra, nem pont azt a minőséget kapta, amit rendelt stb..) Ezért én mindig Ercsut kérem meg, ha megy hozzájuk, hozzon nekem, ami kell. Ő utána nagyon kedvesen postázza, a fáradságaiért nem számol fel külön költséget, viszont tértivevényesen postáz. De szerintem még így is megéri. :D
Én is csak a Steinert tudom ajánlani. Nem olcsó, viszont ez a testanyag itthon csak néhány web boltban kapható, és postaköltséggel együtt náluk a legolcsóbb. Én nézelődtem külföldön is, de még nagy tételben is drágább. Más anyaggal én már nem fogok próbálkozni, nem éri meg. Volt, hogy a sok munkával elkészített baba bolyhosodott, volt, hogy akármennyire igyekeztem, ráncos maradt a nyaka, esetleg formátlanná nyúlott. Szóval, ha már dolgozik vele az ember, akkor ezen nem éri meg spórolni.
A gyapjúhoz nem tudok hozzászólni, én azt Erdélyből hoztam, bár sajnos már alig van : (
Tényleg IO, hol lehet jó áron beszerezni? Nekem a Steinernél nem éri meg, újabban kilószámra használom.
Stigi, én ennek a tutorilanak alapján álltam neki- aztán persze, sokat módosítottam, de egyelőre nem lett teljesen tökéletes a megoldás: a babaák megállnak, megülnek, de csak ha épp eltalálom a megfelelő súlypontot- ha egy pici támaszték már van mellette, nem nagy ügy, de teljesen egyedül állnia ritkán sikerül.. Ha még lesz rá lehetőségem, mutatok majd részleteket meg ruhás képeket. :D
Annyira tüneményesek!! Nóri is nagyon hasonlí az ikrekre, s a nagyok is talán ezen a képen a leghasonlóbbak. :D Remélem, a Ti ünnepetek is olyan volt, mint amit másoknak kívántál. :D
A raggedy babád nagyon szép lett, talán annyi hiányérzetem van vele kapcsolatban, hoyg a szemébe egy kicsi fehér fénypettyet jó lett volna belevarázsolni, úgy még élettelibb lett volna. :D De biztosan nagyon örült a megajándékozott. :D
(Bocsánat, ha sok mindenre nem reagálok mostanában, eléggé rapszodikus, mikor tudok géphez ülni és épp mikor van időm írni is. :D)
Szia! Egy babányi anyagot szerintem onnan legérdemesebb venni. Ha rákapsz, és többet varrnál, akkor gyapjút lehet olcsóbban is beszerezni. Én még ilyen minőségű pamutjerseyt másutt nem találtam idehaza, szóval a "bőrnek valót" onnan rendelem. :)
2011.januári Praktikában van a Steiner Melinda és a jó kis W-babaleírás. Hozzávalókat a Steiner boltból érdemes összeszedni vagy vannak jobb helyek (testnek,fejnek anyag+tömőanyag)? Szeretnék egy ilyen babát is varrni.
Nagyon köszönöm a dícsérő szavakat! Tőletek tanulok mindent amit "belerakok" egy-egy babába. Még a színeket is (mert még mindig nagyon bátortalan vagyok).
Szeretném itt is megmutatni az első háromszög orrú babát. Most végeztem(?) vele,még meleg. Csúnyácskábbra akartam az arcát de azért jó volt varrogatni. Az a baja,hogy ajándék lesz,nem maradhat velem. :o/ :o)
Nagyon szép kis babócák. Szerintem nincs túl sok hajuk. Én még nem találkoztam olyan kislánnyal, aki azt mondta volna egy hajasbabára, hogy túl sok, vagy túl hosszú a haja :) Nagyon kíváncsi vagyok a rucikra, az már tiszta élvezet :)))
Nekem sem jobbak a tapasztalataim sem a buklé jellegű, sem a mohair fonallal. Szép, látványos, dekorbabának tökéletes, de játékbabának legjobb a sima kevertszálas fonal. Nekem a kb. fele gyapjú, fele akril vált be. Én is mindent összeszöszöltem, míg elkészült a karácsonyi manóm haja.
PaJulcsi,
Nem sprőd Mária haja, tökéletes. Nagyon tetszik, megkívántam a betlehemet, de most már nem fogok hozzá.
Egyébként meg nem vagyok normális :) Direkt úgy vállaltam munkát, hogy karácsony előtt pár nappal már ne kelljen varrnom. Hatalmas megkönnyebbüléssel elpakoltam a varrógépet két napja, de most már úúúgy varrnék valami szépet :)))
Szerintem jobban illik hozzá ez a sprőd, mintha valami selymes tündehaj lenne.. Nagyon szép, finom figura lett. (Nekem az eredetinek nem tetszik az arca, ennek viszont igen. :D)
Mutatok egy WIP képet. (A blogomon is van fent néhány) Tegnap a hajakkal küzdöttem, mára "csak" a ruha maradt. A Steiner féle mohair fonalat használtam, de sem az Aledi, sem a Fröken Skicklig által használt módszer nem tetszett ekkora méretben. Szóval hagyományos módon felvágtam és varrtam a szálakat, ami nagyon nagy hiba volt, mert ez a fonal rettenetesen szöszöl- a szőke különösen, s azt hiszem, a vágások mentén még inkább- ezért kellett összefonni. S emiatt a barna göndör hajat már nem is vágtam fel alul. A hajak volumene elég nagy, a szálak viszont vékonyak, így elég sok kellett belőle, hogy a fejet betakarják, így viszont a hajfonatok lettek túl vastagok.
Szóval szerintem vagy nagyobb babához érdemes ezt a fonalat használni, vagy ahhoz sem. :D Max. tényleg úgy, hogy sapit horgol belőle az ember, és a beleszőtt mohair szálakból fésül frizurát. A göndör pl. kisfiú hajnak nagyon jó! :)
Hátha valaki tudja hasznosítani ezeket az infokat. Másnak tapasztalata?
Aledi! A haja kissé sprőd (hiába, már annak idején is szenvedtek ettől a nők:D), mert a sima krátolt gyapjút festettem vöröshagymával és kissé összeállt.
Űrmacsek????????? Nahát, most űrmacsek nélkül kell leélni az életemet. :D Legalább a fotóját láthatjuk? Este, már kontárkodtam a blogodon, de nem volt sehol semmi infó. :)
neked megvarrni is könnyű lenne. :) Egyébként is egy nagyon egyszerű szabásminta alapján készült.
Az űrmacseket más nyerte, de pedig olyan jó kedve lesz az embernek, ha csak ránéz.
No de azért gratulálok a ismeretlennek.
Stigi,
én is szeretnék ilyen "tökéletlen" w. babát varrni. Arról nem is beszéve, hogy egyelőre kötési-horgolási próbálkozásaim is szünetelnek, ergo meleg ruhát se nagyon kapnak a teremtményeim, pedig olyan sárgán irigy vagyok a kötött-horgolt cipőcskékre, fejfedőkre, no meg pulcsikra, amikor ilyeneket látok nálad és Aledinél is, hogy csuda!
És a lovak is imádnivalóak, ez a kockás zseniális ötlet.
Szerintem sem kell túlbonyolítani a gyerekjátékokat, ez a kis űrmanó pont jó. A fülig érő mosolya nagyon tetszik, és az is, hogy még a szeme is nevet :)
Kaoka, PaJulcsi, a baba 52 cm lett, bár a megrendelés 30 centis volt:-) Ő már ki volt szabva régen egy rugalmas anyagból és mire kitömtem, ekkora lett...
IOkaste, lehet, hogy a lába is kicsi, de a feje meg pláne:-( Próbáltam az öltözettel egy kis optikai javítást eszközölni...
Aledi, pl. a pofija az, ami nem tetszik. A szemével sokadjára se boldogultam, már elfelejtettem, hogy csináltam az előzőket:-) A karja is túl hosszú lett, pedig azt is visszafejtettem legalább 3x.
Jóvan, nem siránkozom tovább, végülígyfelöltözvenemisannyiraszörnyű:-)
Ó, Stigi ez nagyon szép lett. De jó, hogy újra babát varrtál. Mi a gondod vele? Olyan jó a pofija, és a ruhái is tetszenek, főleg a sapija. A lovacskák is jók, főleg a kockás.
Stigi, ez nagyon szép lett! Különösen a szája tetszik, mert én a sajátomnál most azzal vagyok legkevésbé megelégedve. Ennél a fazonnál egyedül a túl kicsi lábfejek nem tetszenek annyira, valahoyg nekem nem illik az amúgy részletes babához.
Teljesen megértem az érzéseid, az enyémmel én is így voltam, még most sem érzem az igazinak. A ruháit pl. majd teljesen újjá kell varrnom, annyira nem tetszik. De perpill jegelem a témát, mert a lányaimnak még Karácsonyig be kell fejeznem két drótos waldit.. megint a mumus ruha van hátra.. :S
A lovacskáid sokkal szebbek lettek, mint a praktikás! :)
Ez a baba megint hatalmas, ugye? Nagyon szép. Egyszer már nekem is hozzá kéne kezdenem a tavaly karácsony előtt rendelt steinerbaba.hu egységcsomaghoz. Bár leírás nélkül nehéz lesz.
Én is elkészültem végre egy babával... Pedig azt hittem soha nem végzek: ennyit még nem kínlódtam egyetlen "munkadarabbal" se... varrtam-bontottam, és még most se tökéletes, de már besokalltam...
A kérés barna hajú fiúbaba, kockás, kantáros nadrágban volt. Kapott meleg öltözetet, hogy ne fázzon meg a séták alatt ebben a hidegben.
A lovakat is megcsináltam, végül a Praktika szabásmintája és instrukciói alapján. Remélem egy 4 és egy 3 éves fiúgyerek tud majd mit kezdeni velük.
Köszi Ági a korteskedést. :) Holnapig még lehet jelentkezni ezért:
Tudom, nem egy nagyon bonyolult, s mások által kivitelezhetetlen darab, és nem is művészi remek... De az enyém. :) Amúgy gyerekjátéknak szerintem nem feltétlenül kell bonyolultnak lennie. :))) Csak egy kis párnababuska, emit jó lehet megölelni, amihez jól eshet hozzábújni. :D Aki szeretné, az a blogomban még játszhat érte!
Ági játékára meg ne is jelentkezzen más, mert én akarom megnyerni! :P
Hááááááááááááá! Tudom így nem kezdünk mondatot, de ha csak ilyenkor van öt percem mostanában, nem tudom mi lesz a babámmal. Na megnézem azt a játékot, lehet, hogy könnyebb lesz megnyerni, mint megvarrni. :D Az a baj, hogy nem tudok a blogodba írni, valamilyen oknál fogva.
Végre megint megfejtettem a jelszavamat, egészen pontosan kértem újat, mert úgy fest kezdek feledékeny lenni. :) Így jár, aki keveset netezik, de mentségemre szóljon, hogy a hétvégi adventi vásár kézműves szekciójára készültem. Nem is gondoltam, hogy ez ekkora munka. Legalább 4 napom ráment, pedig nem egyedül készültem... Na mindegy, szép volt, jó volt, megvolt. Az idő nem kedvezett sajnos tegnap, brrrr.
A kézművesek nálunk sem keresték halálra magukat. A szomszédasszonyom kivitte a nemezelt használati tárgyait és egyetlen darabot sem adott el. :( Azt hiszem a nagyobb városokban könnyebb fizető keresletet találni a kézműves holmikra és ezért jó a net az ezekkel való kereskedésre. Mindemellett minden tiszteletem azé, aki aki télen-nyáron ott topog napi akárhány órát egy vásárban a portékáját kínálva.
Ritique,
Ez egy nagyon klassz első baba lett. Igazán bájos és nem csodálom, hogy a kislányodnak tetszik. Julcsihoz hasonlóan nekem is nagyon bejön a színvilága. És persze, hogy vannak hibái, melyik első babának nincsenek. De még a sokadik babáknak is vannak, ezért is szeretjük őket: mert nem tökéletesek és nem sorozatban készülnek gépesítve, hanem minket tükröznek. :)
Kao,
Nagyon klasszak lettek ezek a hófehér hóleányok. Polárból varrtad a ruhájukat?
Sajnos a játékról lemaradtam. :( De majd legközelebb.
Skippo játékára úgy látom be kell nézzek délután is.
Addig hadd ajánljam magamat, mert nálam is lehet játszani. :) Az ajándék "titokos", de persze hazai (értsd topic) kapcsolódása is van.
Én amúgy nagy bajban vagyok ajándékozásilag. Valahogy úgy érzem, hogy egy 4-5 évesnek sokkal nehezebb szép, hasznos, igényes dolgot találni, mint egy 2 évesnek. Most a Lego a legjobb ötletem... Meg persze egy nagyobb baba, mert most már kinövi a kedvencét lassan, kell mellé egy nagyobb tesó. :) De nem, nem akarok kínait! Brrr.
Köszönöm Stigi, hogy jelezted. Sajnos ez a sablon valamiért nem engedi a beágyazott kommenteket. Még nem találtam meg, hol van tiltva, pedig könyékig mászok már a kódokban. :) Átálítottam, leteszteltem, már müxik.
Az a bejegyzés még piszkozat. Véletlenül egyszer megjelenítettem, de aztán levettem, mert csak ma délután lesz aktuális. Mindenki másnak is mondom, akit esetleg érdekel, hogy ha szívesen játszana velem, akkor kukkantson be ide.
Kaoka! Szépek a babák. Bánom, hogy nem én nyertem :(, mert még nem volt időm egy angyalka összehozására /kivéve a lánykám :)/.
Aledi megint szép babóca sikeredett. Szerintem nem vagy pofátlan, szépek, minőségiek a babáid, különösen bájosak a manók. Ilyenkor úgyis mindenki mélyebben nyúl zsebbe... :)
Sajnos a birtoklásra iygekeznek nevelni már a gyerekeket. Nem lényeg a játék, legyen meg! :(((
Mindenkinek mondom, hogy ne maradjon rossz szájíze: hogy ha árat csökkent, még nem nő a kereslete. Tehát ne értékeljétek le anyagiakban sem a munkátok! Aki meg akarja venni, azon az áron is megveszi! Sajnos az akarásnál van a gond. Nincs nagy keletje a kézműves árunak. Valamiért nem a minőségi jut az emberek eszébe a kézzel készített cuccokról... Talán rossz a marketingünk? :)
A fagyoskodást meg tényleg fizessék meg! Nyári 40 fokban se túl kellemes ácsorogni, pláne tétlen, de a hóban térdig meg pláne nem. Két nyár vásározása, meg egy két hetes karácsonyi vásár mondatja velem... :) Ráadásul csak trabantunk volt! Képzelhetitek! Többet toltuk, mint amit ültünk benne, no meg az a sebesség... :D Kalandos volt. De egy vattacukorgép, gázpalack, az én egész kézműves árukészletem, két napernyő, asztalok, székek, sátor, minden belefért! :)))
Igen, az ötlet szerintem is jó, a tanító nénitől származik. Biztos nagyon jó móka lesz, a film minőségétől függetlenül. Nekem most jó helyen van mindkét gyerekem. Jó iskolákban, jó tanítók, tanárok között. Nagyon örülök, nem egyszerű olyant találni, ahol a gyerek is jól érzi magát, és én is elégedett vagyok :)
Nem, nem az embassing, de az nekem nagyon tetszik, úgyhogy elraktározom szülinapra, hanem ez.
Igen, ezek a műanyag mütyürök csak erről szólnak. Általában úgy is reklámozzák őket, hogy "Gyűjtsd össze mind!", lévén, hogy játszani, azt nem igazán lehet velük. Viszont meg lehet mutatni osztálytársaknak, kinek mi van meg, az a menő, akinek már a legutolsó típus is megvan. Ki van ez találva rendesen, jó kis marketing van benne, semmi más. És tulajdonképpen a nagymamának is igaza van, hiszen az a lényeg, hogy a gyerek örüljön. A felnőtt meg dühöng, mert ő tudja, hogy át van vágva. A fiam szerencsére csak a Bionicle Legokkal volt így. Aztán mikor a negyedik hasonlót kérte (mert Sanyinak megvan mind a 10), akkor megbeszéltük vele a dolgot. Ugyan még vett egyet a saját pénzéből, de aztán rájött, hogy inkább olyant választ, amiben több a fantázia. De Bendét abszolút meg tudom érteni...
A mikulás, karácsonyi csomag megint kényes ügy, a lányomék idén mozijegyet kapnak, elmegy az osztály együtt. Ami jó. Az már kevésbé, hogy az Aranyhaj című Disney giccs-parádét nézik meg.
Nem fog égni az osztály a kínai boltos ajándék miatt, megkockáztatom a gyerekek nagy része az igazi, nagy ajándékot is a kínairól kapja.
Ja, egy másik dolog jutott eszembe a kínairól. Végül megfejtettem mit értett a lányom satírozós játék alatt, amit az angyalkától kért. Nagy nehezen beszereztem a neten. Otthon kinyítom a szép nagy dobozt, fele ki volt tömve kartonnal, mert maga a játék olyan kicsi, de persze jobban mutat, és az emberek is inkább kiadják rá a pénzt, ha jó nagy színes dobozban van. Őrület!
Ne is mondd! Az idén én több ízben is komfrontálódtam. Bende ajándéka Bakugan lesz a nagymamától, mert "annyira szeretné és hagy örüljön, annak amit szeretne" címszó alatt. Próbáltam ellenállni, de a családi béke miatt inkább ráhagytam. Tudom, hogy Bendét csak addig fogja érdekelni, amíg meg nem mutatja az osztálytársainak. Tul.képp csak azért, hogy van neki is.
A másik pedig a Mikulás-karácsonyi cécó az iskolában, ajándékozás címszó alatt. Felhívott a pénztáros anyuka, hogy mi legyen, mennyit költsünk, hol vegyünk és amikor elhangzott az a mondat, hogy "vagy nézzük meg a kínaiban?", akkor kétségbeestem és csak a józan eszem (ami ilyen ügyben ritkán kerül elő) tartott vissza attól, hogy ne vállaljam be még ezt is. Lesz, ami lesz, rájuk bíztam. Ha gagyi, akkor gagyi, majd ég az osztály. Vagy nem, mert a tanárok értékelni fogják. Ki tudja?
Nagyon szépek a babák! És jó, hogy nem olyan nagyok, a Tilda babák sokszor 60 cm magasak, ami szerintem azért túlzás. Tetszik, hogy ilyen fehérek, az arcuk is nagyon kedves, szóval úgy jók, ahogy vannak :)
Stigglinnc,
Nem vagy drága, gagyi aztán végképp nem! Szerintem sincs semmi köze a válsághoz. Egyszerűen azt hiszem átalakultak az emberek vásárlási szokásai. Kevés kivétellel vásárba ma már az megy, aki olcsón akar "valamit" venni. Nem szépet, jót, olcsót. Esetleg csak nézelődni szeretne, hétvégi programként. Az, aki értékeli a kézműves termékeket, inkább neten vásárol. Én magam is már évek óta így szerzem be az ajándékok legalább háromnegyedét.
Tavaly én is megjártam, igaz, legalább nem szabadtéren áztam-fáztam. Idén a Goubával voltak gyengécske tapasztalataim, úgyhogy én többet nem megyek vásárba. Nagy darabokat úgysem lehet eladni, egy 500 Ft-os apróságon meg annyi a munka, hogy nem éri meg. Persze jó látni, hallani a kedves visszajelzéseket, másrészt meg a falra mászok a "Mennyiii?" kérdéstől. Gyakran járok játéküzletbe, a most legdivatosabb Bakugan névre hallgató pár centis igénytelen, fröcsöntött műanyag mütyür 3000 Ft, valami giccses 10 cm-s szintén műanyag tündérke meg 5000 akciósan. És veszik őket. Szóval, aki drágálja a természetes anyagokból, kézzel aprólékosan kidolgozott babákat, az nyugodtan menjen játékboltba. Na!
Tényleg, miért nem nyitsz boltot a Meskán? Nem kerül semmibe, és főleg most, szép nagy forgalma van. Egyszerű, kényelmes, olcsó, praktikus.
skolikagi, már levették a lábbelit, mert sáros volt. :D Nem nagy ügy, tessék csak nyugodtan próbálkozni babavarrással.:) Az elején nekem sem sikerült mindenm még most sem, de nem érdekel.
Én is résztvettem ( = 8 órán keresztül álltam kint a fagyban) egy helyi adventi vásárban, minimális bevétellel zárva a napot...
/Volt olyan gyerek, aki úgy jött oda, hogy mi van itt 50 Ft-ért - neki találtam valamit:-) A filcfigurákból 500 Ft-ért fogyott néhány, de ez max. 150 Ft-os órabért jelent... én szégyellem magam.../
Hihetném azt, hogy drága vagyok, vagy minőségileg, esztétikailag gagyi, ha nem láttam volna, hogy annál a sátornál, ahol a bolti (kínai?) tucatárukat kínálták, egész nap egyenletes volt a vásárlóerő.
Mellettem egy igazán egyedi és ízléses tűzzománc ékszereket áruló hölgy, kicsit arrébb egy csodás kerámiákat áruló, minősített, díjazott iparművész csak toporgott árván, hogy meg ne fagyjon. Lehangoló és még csak a "válságra" se tudom jó szívvel ráfogni.
Én se vagyok hajlandó leértékelni a saját munkámat, fáradozásomat csak azért, hogy ha már ott vagyok, legyen valami értelme.
Legszívesebben mindent szét oszanék, de azért azt nem tehetem. :) Vannak iratlan szabályok is és a többi árusra is gondolni kell. Nevelés szempontjából sem jó. Nem szoktathatjuk hozzá a gyerekeket, ha megtetszik valami akkor csak úgy ingyen megkapják. Leárazás jöhet, de annál több nem, mert hamar terjed a hír. :)
Nagyon édeseket varrtam, de nem tehetem még ide fel, csak majd este. :)
Édes csillag:) Én sosem felejtem el azt a kislányt, aki a már üres faházunkhoz jött oda, már mindent összecsomagoltam és ő csak nézett rám szomorúan esdeklő, csalódott szemekkel. Állatkát szeretett volna meg tolltartót. Az állatkák sajnos elfogytak, de tolltartót tudtam neki adni. Majdnem féláron, a poros úton szétpakolva. Ahogy kustrae mondja, elkótyavetyéltem, de ha láttátok volna a szemeit...:)
Erika, az az árcsak neked volt. :))) Azért itt figyelembe kellett venni, hogy gyerekek voltak a vásárlók.
Volt aki úgy jött oda, hogy van 50 forintja mit kaphat érte. :) Minden estere élveztem a vásárt és az őszinte megnyilvánulásokat. Még így alacsonyabb árakkal is egészjól sikerült. Kár, hogy húsvéti vásáruk nincs.
Jó volt a vásár! :) Kao elkótyavetyélte a kerület legszebb karácsonyfadíszeit.Eladásról az irreálisan alacsony árak miatt inkább nem beszélnék...A kézműves egyetlen nyeresége manapság a hozzáértő vevő élképedt,hálás tekintete.