Keresés

Részletes keresés

szívözön Creative Commons License 2013.09.09 0 0 381

Én nemrég hallottam óla, de aaposan utánanéztem! Még a www.feketelista.hu-n is..érdemes  megnézni!!

regisztraltjuzer Creative Commons License 2013.07.08 0 0 380

www.forbes.com

olvasom ezt a sok pro-kontra okosságot,pedig tök fölösleges.

az mlm szakmában szereplő cégeket,ugyanúgy,mint bármely más szakma képviselőit igen egyszerűen be lehet határolni.mármint..érdemes vele törődni,vagy nem..kategóriákba

pötyögje be bárki a forbes(a világ legnagyobb,és legmérvadóbb gazdasági folyóirata) honlapjára pl . azt, hogy acninc...ami az ACN neve...

és láss csodát...de ezt rábízm a mindenkire

ugyanakkor írd be azt, hogy zepter,avon,amway,herbalife,stb....

szóval...annyira szánaslmas,amikor emberek a kíváncsiság legkisebb jele nélkül beszopják azt, amit az ISTEN mond nekik az épp aktuális milliomosgyárról..:)

Mikor esik már le nektek, hogy ami bináris, és amben ilyen "kvázi" termékek vannak, ami bárhol máshol elérhető, még akár jobb áron is,az pilótajáték.

csak épp akik ezeket létrehozzák, már elég fifikások ahhoz, az elmólt 20 év meghurcoltatásai okán, hogy tudják, hogy kell ezt csinálni a gyors lebukás veszélye nélkül.

nem, nem szeretnék ezzel többet foglalkozni, nem, nem érdekel a további alulinformált vélemény...nem lehet ezt így megvitatni, nem akarok inhüvelygyulladást kapni..s ráadásul az a tapasztalatom, hogy 100-ból 99 ember nem is hajlandó még a legszilárdabb tények birtokában sem belátni, hogy egy baromságot ajánl az ismerőseinek...

www.forbes.com

ha itt megtalálod,létezik...ha nem, akkor csak árnyékcég, amely megy országról országra, míg végül albánia mediterrán partjainál ki nem húny

sok sikert

Kotit Creative Commons License 2013.06.21 0 0 379

Nyilván sok mindenben igazad van a leírt cégekkel kapcsolatban.

Az viszont minimum modortalanság, hogy idejössz egy FÓRUMra és a FÓRUMok közel 20 éves használati szokásait bírálod. Itt a nicknév a SZOKÁS. De ha ennyire bátor vagy, inkább egy kocsmába menj be és ott fejtsd ki a nézeteidet a kocsmában üldögélőknek és -ről!

Előzmény: Rózsahegyi László (378)
Rózsahegyi László Creative Commons License 2013.06.03 0 0 378

Kedves Mastercard!

 

A bedőlő MLM-ek-ben teljesen igazad van, pontosan ugyanannyi dől be, mint a többi vállalkozási formából, tehát a létrejövő cégek több, mint 95%-a 1-2 éven belül megszűnik létezni. Azért ahogy a vállalati szektorban is vannak nagy túlélők, itt is meg lehet találni, mint pl. a 100 évnél idősebb AVON-t vagy az immár 20-éves ACN-t.

Igazad van abban is, hogy van már Skype, amivel ingyen is lehet beszélni, mégis valamiért az emberek valahogy milliárdokat hajlandóak fizetni a mobil használatért. Ezt a sok lúzert mi?

A legdúrvább az, hogy olyan Multik, mint pl. a Vodafone is bedőltek nekik, és leszerződtek velük, hogy értékesítsék a szolgáltatásukat. Biztos szabadságon voltak az ügyvédeik és nem olvasták az általad linkelt GVH cikket.
(Mondjuk az is igaz, hogy az APPLE-t is megbüntették , meg a Microsoft-ot is, no meg a Samsungot, úgyhogy ezek is a csőd szélén álló fiktív cégek lehetnek, akik hamarosan bedőlnek... HA jobban belegondolok, melyik multit nem büntették meg eddig? Van ilyen?)

Na azért egy valamiben úgy látom valóban egyetértünk, az ingyen ebédben. Ez valóban így van, aki nem dolgozik egy fillért sem fog keresni. Mondjuk ezen azért nem csodálkozom, én sem adnék pénzt senkinek, aki nem dolgozik.

Ó igen még valami. Lehet, hogy jó dolgozni egy multinál, de akkor nem értem, hogy miért van tele ez a cég is ilyen beosztású vezetőkkel, akik otthagyták az íróasztalt. Egyébként nagyon szívesen fogadnánk egy tőled származó lehetőséget, munkát, vagy bármit, hiszen bizonyára legalább akkora céggel rendelkezel, mint az általad elkárhoztatott vállalat, így bátran cikizheted azt.


Ezekről a fórum bejegyzésekről eszembe jutott egy gondolat:

" Valahogy észrevettem, hogy a bölcsességet rossz helyen kerestem! A kocsma, az az igazi! Ott mindenki határozott véleménnyel bír, mindenki tudja a tutit! Csak azt nem értem, akkor miért ott üldögélnek naphosszat"

Valahogy így van ez a fórumokkal is, úgyhogy fél év múlva ismét benézek, addig keresek még egy kis pénzt ;)

Válaszokat örömmel várok, de csak a nevüket vállaló emberektől.

KoAn Creative Commons License 2013.05.30 0 0 377

Nekem már egy éve van netes telefonom tőlük. Egyszerűen rákötöttem az otthoni telefon alközpontot a modem kimenetére. A modemet nem úgy kötöttem be a netre, ahogy előírták, mert úgy csinált egy nemkívánatos címfordítást. Így a router egyik szabad kimenetére kötöttem.

A routert be kellett konfigurálni, hogy arra az IP címre 256kbs kapcsolatot biztosítson, ha igényli, a többi kárára. Azóta ha letöltés megy, akkor se akadozik a hang.

 

Nem tudom mi ez az MLM hülyeség, nekem nem kellett senkinek se továbbadni, nem kellett senkit beszerveznem. Aki nekem eladta annak gondolom igen ;)

2235Ft-ot fizetek érte havonta, és ez olcsóbb, mint a t-home-os ami eddig volt. Anyósom folyton rajta lóg, ki van használva. Mobilt nem hívunk vele, arra van mobilunk, tehát vezetékest "ingyen" hívunk.

 

Skype is szóbakerült, de annak nem láttam "modemes" verziótját.

 

Hátránya annyi van, hogy gyorsan kell beütni a számokat, különben kezdhetem elölről tárcsázáskor. :)

Kotit Creative Commons License 2013.04.07 0 0 376

Ja-ja, sok újat mondtál, csak nem a skype-ról, hanem pl. hogy azért nagy a munkanélküliség mert mindenki multinál akar laptoppal prüntyörészni, a helyek száma meg nyilván véges. Vagy, hogy a nav megbümteti azokat, akik hirtelen sok adót kezdenek fizetni...

Előzmény: MasterCard86 (375)
MasterCard86 Creative Commons License 2013.04.06 0 0 375

Na, akkor egy kicsit menjünk bele jobban.

Az MLM nem új találmány, és vannak olyanok akiknek ez bejön. Az viszont már baj, hogy egyre pofátlanabb módon próbálják az embereket beszervezni a "tökéletes" rendszerbe. Érdekes az is, hogy az összes ilyen "remek" lehetőség az USA-ból származik (pedig ehhez nem kell USA-belinek lenni). Emékszünk még a ScienNet-re?! Érdekes módon az is az USA-ból számazik (csak nekem gyanús az összefüggés?) Az abban levő pénzek úgy tűntek el, mintha sosem lettek volna. Kb. 500 ezer fő volt a létszámuk, amikor a hatóságok véget vetettek neki. Úgy látszik, az emberek hamar felejtenek...

Az előadó terem tele volt, de érdekes módon többségében pont azokkal a korosztályokkal (fiatal munkanélküliek, idősebbek), akik az álláspiacon nehezebben tudnak elhelyezkedni a tapasztalat hiánya, vagy a koruk miatt. Tudniillik az MLM-ek és az egyéb átverős megoldások számára pont az álláspiacon nehezebben elhelyezkedők a célpont (hiszékenység, tartós munkanélküliség miatt).

A marketinges osztályvezetőt az előadó hölgyre írtam példának, hogy kiállása alapján akár az is lehetett VOLNA, ha akarja. Bármilyen multinacionális vállalat bármely alkalmazotti pozíciója jobb, mint egy gyakorlatilag átláthatatlan, felelősségre nehezen vonható MLM rendszer tagja lenni. Ez persze saját véleményem, aztán mindenki döntse el maga, hogy mit akar.
Való igaz, hogy MLM-es lehet bárki, gyakorlatilag mindenfajta tudás nélkül, még felvételi interjún sem kell részt vennie. Ez az a momentum, ami miatt gyakrolatilag az ACN és a többi MLM is saját magát minősíti.

A Skype nemcsak azoknak jó, akik egész nap a gép előtt ülnek, hanem azoknak is, akik állandóan úton vannak, hiszen a Skype elérhető okostelefonokra és tabletekre is. Wow, újat mondtam? :)
Sőt, a Skype-Out segítségével nemcsak a Skype-on belül lehet beszélgetni, hanem lehet vezetékes és mobilszámokat is hívni, SMS-t küldeni. Ezt meg lehet tenni minden kötelezettség nélkül, feltöltött egyenlegből, vagy havidíjas konstrukcióban, ahol korlátlan csomagot is találhatunk. Fontos, hogy nincs hűségszerződés! Fizetni pedig a főbb devizanemekben lehetséges, pl. EUR-ban is. A HUF devizát ugyan nem támogatja, de szerintem ez egyáltalán nem jelent semmiféle hátrányt.

Az index cikkét lehet, hogy nem hozzáértő írta, de akkor is érdemes elolvasni, hogy mi az, ami egy újságírónak átjött belőle. Az alatta lévő kommenteket is érdemes megnézni, mindkét tábor képviseli magát pro és kontra. 
A GVH határozat pedig lehet, hogy régebbi, de ki bizonyítja, hogy a jogsértő magatartást abbahagyták? Mindenesetre nagyon rossz fényt vet az ACN-re.

Nem, senkit nem bíztatok arra, hogy legyen munkanélküli. Viszont azzal az erővel, amit az ACN-be fektet, máshol akár értékes munkát is folytathat. Az utolsó mondatot arra írtam, hogyha valaki hirtelen nagy jövedelemre tesz szert (előtte pedig mondjuk munkanélküli segélyt kapott), akkor könnyen az APEH (NAV) látókörébe kerül, és esetleg az adóellenőrök megkérdezik, honnan a nagy jövedelem. Aztán ha az ellenőrök nem értik meg a "nagyszerű" rendszert, akkor bizony a büntetés garantált.

Amúgy igen, ez valahol annak is betudható, hogy nincs elég munkahely, ezért elszaporodtak az MLM piócák, akik tulajdonképpen csak jól lehúzzák az amúgyis rossz helyzetben levő, gyanútlan embert. Merthogy sajnos sokan nem tudják, de nincs "ingyenebéd", a magas jövedelemért meg kell dolgozni, viszont az MLM-et még jóindulattal sem tudom munkának nevezni.

Ha az újdonsült MLM ügynök elkezdi saját ismerősei, családtagjai és barátai között ajánlgatni a rendszert és beszerzeni őket, azzal gyakorlatilag az összes kapcsolatát kockára teszi és maga alatt vágja a fát. Mi lesz ugyanis, hogyha a rendszer bedől (márpedig ezek az MLM-ek nem a fenntarthatóságukról híresek) ?!

Előzmény: Kotit (374)
Kotit Creative Commons License 2013.04.04 0 0 374

MLM, ami miatt hasadat fogtad, abban pont olyan, mint a többi. Szerintem egyszerűen áthozzák ámerikából az ott (valszeg) működő dumát, ami nálunk sokakat zavar, vagy csak röhög rajta.

 

"multinál mondjuk a marketing osztály vezetője" nekem nem ez az álommelóm, de MLM-es könnyebben lehet bárki.

 

A vezetékes telefonuk viszont jó, sőt a legjobb Magyarországon, de ez telefonálási szokások függvénye. Ha pl. mindig megy a számítógéped, meg az összes ismerősődé is, akik persze mindig otthon is vannak, akkor a skype a nyerő...

 

Az index cikkét tájékozatlan ember írta, a GVH büntetése (már volt itt), korábbi, azóta megszűnt gyakorlat eredménye.

 

Az utolsó mondatoddal meg arra biztatsz mindenkit, hogy legyen munkanélküli?

Előzmény: MasterCard86 (373)
MasterCard86 Creative Commons License 2013.04.04 0 0 373

Meghallgattam az előadást az ACN-ről, de még mindig a hasam fogom a röhögéstől. Amellett, hogy MLM, úgy próbálják eladni, hogy a "tökéletes rendszer". Megsúgom, olyan nincsen. Aki ilyent állít, hazudik. Mellesleg pont ez az MLM egyik ismertetőjegye, hogy hibátlannak írja le a rendszert. A másik pedig a jutalékos, egymás alá beszervezős tevékenység.

Nem sokon múlt, hogy az előadáson fel nem röhögtem, amikor az előadó csaj azt mondta, hogy elege volt a multik "rabszolgaságából", több időt akar tölteni a gyerekekkel, ezért a biztos alkalmazotti pozícióját lecserélte erre. Szívesen megkérdeztem volna tőle, hogy szerinte melyik sikeresebb ember, aki egy multinál mondjuk a marketing osztály vezetője, vagy aki vállalkozóként ilyen termékek vagy szolgáltatások értékesítését bonyolítja. Mondjuk sejtem a mi lett volna a válasza. (Való igaz, hogy vannak sikeres vállalkozók, de nem összekeverni őket az MLM ügynökökkel).

 

Az már csak hab a tortán, hogy aki nagyon olcsón akar telefonálni, az Skype-ot vagy hasonló online VoIP szolgáltatót használ, de gondolom ők erről nem hallottak, csak a "csodásan" növekvő lehetőségekről a piacon.

 

Aki belépésre adná a fejét az előtte olvassa végig: http://index.hu/tech/cellanaplo/2012/07/20/betort_az_mlm_a_telefoniparba/ Szerencsére én nem léptem be.

 

Adalék a Gazdasági Versenyhivataltól (GVH): http://www.gvh.hu/gvh/alpha?do=2&st=1&pg=79&m5_doc=7994&m81_act=2

 

Ha valakinek pedig irreálisan magas jövedelme lenne belőle (amit kétlek), akkor számíthat APEH (mostmár NAV) vizsgálatra is.

 

Kotit Creative Commons License 2013.03.27 0 0 372

Te vagy a 38. belépő?

Előzmény: Béni2360 (371)
Béni2360 Creative Commons License 2013.03.27 0 0 371

a 38 ved le a linkről és delta csomag néven.

Béni2360 Creative Commons License 2013.03.27 0 0 370

Sziasztok! Ehez mit szoltok?

http://www.netegyesulet.hu/index.php?tid=38

 

Kotit Creative Commons License 2013.03.21 0 0 369

Az nem zavar, hogy amerikai cég és "nyugaton" sokkal jobban működik, mint nálunk? Azok még sötétebbek és/vagy még csóróbbak?

Előzmény: Törölt nick (368)
Törölt nick Creative Commons License 2013.03.20 0 0 368

Ismét a sok sötét magyarnak egy világmegváltó baromság. A baj inkább az hog ynincs elég munkahely és a munkahelyhez tisztességes fizetés, ezért is próbálkoznak az emberek minden féle marhasággal már kínjukban. 65 ezerből inkább fizetnék ki a zelmaradt számláikat.

Miért éppen MLM Creative Commons License 2013.03.16 0 0 367

Ha meg akarod tudni az igazat az ACN cégről dobj egy e-mailt, és ledöbbensz.

winwin2010hombre@gmail.com

stevenn Creative Commons License 2013.03.06 0 0 366

szia

 

És végül beléptél az ACN be ?

Előzmény: paff 99 (360)
Kotit Creative Commons License 2013.02.16 0 0 365

Mit nem mondasz???

Előzmény: Vappali (364)
Vappali Creative Commons License 2013.02.14 0 0 364

Szerintem ez egy "MLM rendszerű" pilótajáték. 

3E Creative Commons License 2013.01.29 0 0 363
http://www.gvh.hu/gvh/alpha?do=2&pg=11&m5_doc=7994

Klassz ceg
Előzmény: Törölt nick (362)
Törölt nick Creative Commons License 2013.01.24 0 0 362

65 ezer + az áfa, ami 17550 HUF, azt ne feledjétek! Összesen 82550 HUF a regelés! Bővebb infókért hozzám!

Előzmény: paff 99 (359)
3E Creative Commons License 2013.01.23 0 0 361

kinek kell ma vezetékes "video" telefon? :)))))

 

 

paff 99 Creative Commons License 2013.01.20 0 0 360

üdv  mindenkit  .  képzeljétek  végig  olvastam  az  egészet  basszameg  , s  olvastam  rosszat  többet  mind  jót. szombatonn  vóltam (2013.01.19)-énn a  z üllői  uti  hotelbe, a  nevét  nem  emlitem  mert  nem  is  ez  a  lényeg. mi  minden  szart össze  hordtak ezenn  a  fórumonn ez  eszméletlen, megáll  az  ember esze.Én még nem  vagyok  semmi  ,sem  direkt  értékesitő, sem  nagyobb   valaki.ÉN  IS    nagyonn  gondolkozom  hogy  belevágjak  vagy  ne de komolyann  még  várok  eggy  kicsitt, ugye márciusba  lessz  a  nagy  banzáj . én  csak  jót  hallottam  erről, igaz  én  nem  láttam  senkinek  a  pénztárcáját vagy  bankszámláját  de  komolyann  mondom  hogy  a  rokonság  körébe  meg  az  én  mozgásterembe  szólok  pár  embernek  csak   azért  is  ,hogy  lássuk  ki  mit  mond...  .  ÜDVÖZLÖK  MINDENKIT  AKI  OTT VÓLT  

paff 99 Creative Commons License 2013.01.20 0 0 359

te  nagyonn  tudsz  valamit .  én  is  vóltam  az  A C N   MEGBESZÉLÉSENN  S    nagyonn  tetszett  az  ötlet  .  annyi  a  lényeg  ugye  kell  regisztrálni  ami  65  ezer  ft   ennyi  s  utánna  CSAK  kizárólag  rajtad  múlik

Előzmény: Rózsahegyi László (97)
paff 99 Creative Commons License 2013.01.20 0 0 358

nagyonn  érdekes  s  így  is  van  ahogy  tudom   ugye  tmost  tölled

Előzmény: mzperx71 (5)
paff 99 Creative Commons License 2013.01.20 0 0 357

hát  visszaolvastam  pár hozzász.-ást  de  nagyonn  rosszul  vagytok  informálva  sok  ember mert  ez  eggy  valóbann müködő  szólgáltatás  csak  nagyonn  kezdeti  stádiumba  van  még  nálunk

 

paff 99 Creative Commons License 2013.01.20 0 0 356

ez  eggy  hatalmas  lehetőség  csak  ugye  regisztrálni  kell  ,  s  indulhat  az  üzlet

qpaqpa Creative Commons License 2013.01.18 0 0 355

Nos? Te lettél? : )

Előzmény: Bolivian Dancer (347)
notbad01 Creative Commons License 2012.12.09 0 0 354

Keressen meg e-mailben a kérdéseivel és készségesen válaszolok! Nagyon megoszlanak a vélemények az ACN-el kapcsolatban, így szeretném tisztába tenni a dolgokat!

 

acnlehetoseg@gmail.com

Előzmény: liliana01 (352)
notbad01 Creative Commons License 2012.12.09 0 0 353

Mivel én is az ACN-nél dolgozom, így

ÖRÖMMEL VÁLASZOLOK MINDEN ACN-EL KAPCSOLATOS KÉRDÉSRE! 

 

liliana01 Creative Commons License 2012.11.28 0 0 352

B.D. akkor lehetséges, hogy Tőled kapok majd értelmes és meggyőző érveket   a topik nyitásakor feltett kérdéseimre?  :)

 

Merthogy azóta sincs ACN telefonom.

Előzmény: Bolivian Dancer (347)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!