Keresés

Részletes keresés

cSABA Creative Commons License 2004.03.20 0 1 11
...szerintem a test, a testiség a lehető legtermészetesebb dolog. Épp ezért sem mutogatni, sem takargatni nem kell...

Igen, ez jó hozzáállás, nagyjából egyet is értek vele. Az én szüleim sosem szégyenkeztek előttem, de úgy emlékszem, hogy volt, hogy kínos volt nekem, már tinédzser koromban. Szóval úgy érzem, hogy a szülőnek észre kell venni, és ha kínos a gyereknek, akkor abbahagyni a szokást.

Előzmény: Törölt nick (7)
rendes gyerek Creative Commons License 2004.03.20 0 0 9
Tényleg. Felül és/vagy alul?
Törölt nick Creative Commons License 2004.03.20 0 0 7
és elfértek????? :)))))

amúgy meg komolyan elgondolkodtatott, hogy én vajon láttam-e apám himbilimbijét (ezen a szón röhögtem egy darabig:)))) amikor már nem kicsi voltam, de nem emlékszem. Viszont, hogy apám látott engem szoptatni, fejni, az tuti. Továbbá a férjem himbilimbije se hozott zavarba mikor először láttam, szóval lehet:)
Mindenesetre, ha ezen múlik majd figyelek, hogy a fiaim ne jöjjenenk zavarba ha élesben látnak egy női nemi szervet:)))Mert azt tényleg anyaságom kudarcának érzeném:)

viccet félretéve, szerintem a test, a testiség a lehető legtermészetesebb dolog. Épp ezért sem mutogatni, sem takargatni nem kell egy normális családban. És persze nekem pl. fontos, hogy nekik egészséges hozzáállásuk legyen a testiséghez, a másik nemhez, a szexhez. Hiszen azt akarom, hogy boldog emberek leygenek, kvázi ehhez meg az kell, hogy boldog nő legyen majd a feleségük...
huh, ez nagyon bonyolult kérdés:))))

Előzmény: Szipolyka. (6)
Szipolyka. Creative Commons License 2004.03.20 0 1 6
Mi is szoktunk együtt fürdeni a gyerekekkel.
AliceCsodaországban Creative Commons License 2004.03.20 0 0 5
Ha jól belegondolok, nálunk sem volt téma, gyakran fürödtem együtt a lányokkal - a férjem már nem fért volna be a kádba! :-) ő viszont általában meztelenül állva borotválkozik, és a fürdőszobaajtó sokszor volt nyitva, mert egy légtérben volt a vécével, aztán a lányok be-berohangáltak folyó ügyeiket elintézni, szóval mi ugyan nem meztelenkedtünk direkt, de nem is szemérmeteskedtünk, és ha visszaemlékszem nem is igen kérdezgettek, kivéve egy igen kínos alkalmat, amit már máshol leírtam.

Én sem láttam az apám himbilimbijét, az öcsémét sem miután serdülni kezdett - kiskorában együtt fürödtünk a nagykádban - és rám is nagyon rossz hatással volt, mikor később az első igazi férfinemiszervet megláttam, sokáig nem hevertem ki az undort az az igazság, szóval jobb, ha ilyet kiskorukban látnak először szerintem.

Azt viszint nem nagyon szeretem, ha a család a melegben pucéron mászkál a lakásban, sőt nudista se lennék, bár sokan ezt tartják egészségesnek. De ugye a belém ivódott előitéletek... :-)

Maminti Creative Commons License 2004.03.19 0 1 3
Én sem érzem úgy, hogy a gyerek előtt el kéne fordulnom, ha öltözködöm vagy akár az apjának el kéne. Kisfiam ilyenkor a vonatkozó területre mutat, hogy kuki/nana esetleg cici, mi meg nyugtázzuk, hogy igy van. Meg persze lelkesen mondja, hogy bugyi/gakó esetleg megy a fiókhoz és hoz egy pár zoknit az apjának vagy nekem. :) Szóval nem csinálunk belőle sem faxnit, sem tabut. Sőt, van úgy, hogy a fürdéskor is betrappol egy kis társasági életre vágyván. :) Egyetlen bajom, hogy ilyenkor kiengedi a meleget a fürdőszobából, de már megtanulta, hogy be kell csuknia az ajtót maga után. :)
Shiro Creative Commons License 2004.03.19 0 1 2
Szerintem nyugodtan láthatja az a gyerek mindkét nemü szülőjét mesztelenül. Nálunk is így van. Így nem tartja az emberi testet és a meztelenséget valami tiltott, tabu dolognak. Nálunk ez eleve nehezen menne, mert akkor az egyik gyereket rendszeresen el kellene zárni (egy fiú, egy lány) :o) A gyereket SZVSZ egyáltalán nem érdekli a csingilingi. Egyszer megkérdezte, hogy nekem van-e kukacom, mondtam, hogy nincs, akkor Zsófinak van-e, mondtam, hogy neki sincs. Apának van-e? Apának van, mondtam, mire ő nagyon büszke volt, hogy neki, meg apának van ilyen. De sosem beszél róla senkinek, pedig van beszélője, meg szókincse is rendesen.
Én sosem láttam Édesapámat meztelenül. Nem is tudtam, hogy milyen lehet az. Mikor ilyen falfirkákat láttam, én nem tudtam, hogy mi van a képen még középiskola elején sem...(!) Amikor először megláttam élőben, komolyan megijedtem!!!

Üdv.: S.

Előzmény: Sorcio (1)
Sorcio Creative Commons License 2004.03.19 -1 0 1
Sziasztok!

Nekem lányom van, 2,5 éves. Természetesen én szoktam előtte meztelenül flangálni. Azt viszont nem szeretem ha a férjem is úgy mászkál.
Egyrészt ne nézze a gyerek, azt a csingilingit apa lába között, mert nem érdemes, másrészt meg nem szeretném ,ha esetleg visszamondaná a bölcsöben, hogy mit is látott.
Lehet, hogy egy kicsit konzervatív vagyok, de szerintem elég, ha a picik csak a velük azonos nemű szülőt látják meztelenül.

cSABA Creative Commons License 2004.03.19 0 0 topiknyitó
A kérdés csak ennyi: ti mutatkoztok meztelenül a gyereketek előtt? Mit gondoltok erről?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!